Два тури до завершення Регулярки: фаворити та аутсайдери. Календар!

Регулярний чемпіонат Волинської області з футзалу невпинно мчиться до свого завершення, але продовжує залишати перед нами безліч відкритих питань. Відповіді на них ми отримаємо упродовж двох наступних тижнів, а поки ж розберемося із розстановкою сил перед початком восьмого туру наших інтригуючих змагань.

Ми щиро вдячні всім нашим партнерам за те, що є учасниками справжнього свята:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB (Василь 0634709630)

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю! (Дмитро Строкань)

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку. (Юрій Бардюк)

 Футзал – це круто!

Детальніше прочитати про матч та переглянути статистику можна відкривши ссилку на конкретний матч: http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204#calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A 

Суперліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3223#calendar

Традиційно розпочинаємо наш огляд із Суперліги. Топовий дивізіон Волині цьогоріч трішки понизив свій рівень у контексті класу команд, проте став більш цікавим з позиції інтриги та боротьби.

Потихеньку старіють гегемони з «Надії». На зміну цілковитій домінації на паркеті, прийшли важко здобуті очки у кожному матчі. За два тури до фінішу підопічні Віктора Ревка мають десять очок та обіймають шосту сходинку у турнірній таблиці. Щоб покращити свої позиції в наступних протистояннях їм необхідно перегравати «Любарт-2» та ковельський «Вокар». Можна навіть не сумніватися, що ні перші, ні другі, просто так навіть одного залікового пункту Бобилєву та Ко не подарують.

Разом із цим ще один клуб головного футзального аграрія області МФК «Хорів» очолює турнірну таблицю, випереджаючи князів на одне, а «ТТІ» - на два очки. Останній результат, а саме нічия з «Надією» (4:4), забезпечать біло-синім максимально спекотну кінцівку «регулярки».

Своєю чергою «Любарту-2» та «ТТІ» потрібно не тільки сподіватися на невдачу хорівчан, але й самим обов’язково перемагати в останніх двох матчах. «Зв’язківцям» залишилося зіграти проти «ЛСТМ» та «Динамо». Останніх вони прийматимуть вдома. А як показала практика, обіграти Нововолинськ в залі місцевої ДЮСШ фактично нереально. В цьому сезоні зробити це не зміг ніхто. Натомість у лучан завдання складніше: у найближчу суботу вони зустрінуться з вмотивованою «Надією», а завершать через тиждень проти потужного новачка дивізіону «Респекта». 

Цікава ситуація і ближче до дна турнірки. Якщо непоступливий «Кураж» уже втратив шанс потрапити до плей-оф, то «Динамо» таку можливість зберігає. В прийдешні вихідні на них чекає очне протистояння, в якому луцькому колективу необхідно перемагати та чекати на поразку «Вокара» або «Теремно Хліба» (які також зійдуться між собою).

Детально про кожен матч сьомого туру читайте в оглядах наших делегатів. Зробити це просто: потрібно лише обрати конкретний дивізіон та натиснути на потрібну вам гру. Далі знайдете усю необхідну інформацію!

Вища ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3222

Аналізуючи турнірну ситуацію у Вищій лізі тиждень тому, ми зазначали, що такої інтриги як тут, годі й шукати. Шість команд йшли у безпосередній близькості один до одного і в цьому контексті картина абсолютно не змінилася. Лише «додатки» поміняли місцями.

Лідерство у дивізіоні продовжує зберігати «Торпедо». У підопічних Анатолія та Нестора Мищуків 16 залікових пунктів та два очки відриву від найближчих переслідувачів, якими є «Агромат» та «Кум і Ко». Наступна трійка (з четвертого по шосте місця) здобула по 13 балів та виглядає наступним чином: «Топільно-Єдність», «Neris-Аванград», «Вуд Еко Буд».

Головне питання цього ребусу: чи зможуть конкуренти посунити «Торпедо» з вершини? Найбільше шансів для цього матимуть «Агромат» та «Вуд Еко Буд», які стануть їхніми прямими суперниками в останні два тури. Щодо інших, то годі й прогнозувати, якою у підсумку виявиться перша шестірка! Зважаючи на ситуацію, ми можемо побачити будь-що!

А ось за останні дві путівки до пост-сезону позмагаються «Mojо-Енергопроф» (6 очок), «Прип’ять» та «Рятівник» (5 очок). Ключовим тут буде протистояння між останніми двома, яке відбудеться вже у найближчі вихідні.

Детально про кожен матч сьомого туру читайте в оглядах наших делегатів. Зробити це просто: потрібно лише обрати конкретний дивізіон та натиснути на потрібну вам гру. Далі знайдете усю необхідну інформацію!

Перша ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3221

Доля золотих медалей регулярного чемпіонату у Першій лізі може вирішитися вже у неділю, 23 січня, оскільки на паркеті зійдуться лідери: «Акцент» та «Надія-2». «Горілчані» в минулому турі розписали мирову з «Духче Б», втративши перші очки в сезоні (всього вони мають 19 із 21 можливого). Натомість «Надія-2» розбила «Мідас», наблизившись до конкурента впритул (18 очок). Слідом за ними розмістився «Камаз-Агро» (16 очок), якому втрутитися у суперечку за першу сходинку буде дещо складніше, проте можливо. Особливо, якщо згадані вище опоненти відбігають на нічию.

А хто у нас далі? Далі «Мар’янівка» (12 очок), яка здобула мега важливу перемогу над «Домом Фасадів», та «Духче Б», які змогли звести гру проти грізного «Акценту» до рахунку 1:1. І знаєте що? «Мар’янівка» та «Духче Б» зійдуться між собою уже в найближчі вихідні! Цілком можливо, що своє протистояння вони продовжать і в першому раунді плей-оф.

На шостій позиції у таблиці розмістився МФК «Дім Фасадів». Минулорічний регулярний чемпіон на медалі вже не претендує. Проте піднятися якомога вище, безумовно, прагне. Особливо, зважаючи на дуже щільну боротьбу за пост-сезон у нижній частині дивізіону. Абсолютно всі колективи досі зберігають шанси на вихід  до наступного раунду!

Детально про кожен матч сьомого туру читайте в оглядах наших делегатів. Зробити це просто: потрібно лише обрати конкретний дивізіон та натиснути на потрібну вам гру. Далі знайдете усю необхідну інформацію!

Друга ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3220

Тиждень тому шанси на «золото» Другої ліги для FC «Traders» виглядали максимальними. Так, відрив від найближчого переслідувача був маленьким (лише одне очко), проте календар здавався якнайкращим, щоб спробувати втримати свою перевагу. Але за це ми й любимо футзал: «підніжка» прилетіла від одного з аутсайдерів на той момент – «Гранітбудексклюзиву». Каменярі розбили лідерів з рахунком 4:1!

Таким подарунком миттєво скористався млинівський «Атлетік», який автоматично став головним фаворитом регулярного сезону. Останні два матчі вони проведуть проти «Луцьктепла» та «West Side», команд, які зірок з неба хапають.

Рветься на гору чинний чемпіон дивізіону «Крошу». Підопічні Руслана Дороша провально стартували, проте набрали хороший хід наприкінці і тепер цілком можуть застрибнути на п’єдестал. Для цього потрібно зробити ще одну «підніжку» для трейдерів та обіграти «гранітних».  Разом із цим можна бути певним, що «Olam-Keesef» спробує не дозволити фіолетовим вибороти медалі, у чому їм допоможе відрив у три очки.

А що внизу? А там теж цікаво! На фініші останню путівку в плей-оф розіграють «Волинь-АТО» (6 очок), «West Side» та «Любарт Junior» (по 3 очки). Цікаво, що в кінцевому турі «західні» та юні князі зійдуться між собою. Але чи буде ця гра мати турнірне значення, дізнаємося після найближчих вихідних.

Детально про кожен матч сьомого туру читайте в оглядах наших делегатів. Зробити це просто: потрібно лише обрати конкретний дивізіон та натиснути на потрібну вам гру. Далі знайдете усю необхідну інформацію!

Третя ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3219

Чинний абсолютний чемпіон Третьої ліги «Фенікс-ДПЗ», який невдало провів більшу частину регулярного чемпіонату, вирішив «рубати по-живому» наприкінці. Коли вже здавалося, що «золото» на 99% заберуть юнаки з ФК «Пірванче», хлопці з ДПЗ взяли та вирвали у них дуже необхідну для себе перемогу 3:1.

Такий результат дозволив їм не тільки значно покращити своє турнірне положення, але й повернув максимальну інтригу на останні два тури, оскільки в «Пірванче» та «Ветерана» тепер по 18 очок. Нажаль, очної зустрічі між ними більше не буде (раніше молодь вже здолала досвідчених опонентів), але кожен із них встигне зіграти проти «Стира», який йде наступним з 13 пунктами у графі.

Не менш спекотною є ситуація нижче. Наразі розклад такий, що боротьба за кожну сходинку таблиці буде максимально жорсткою. Щонайменше три клуби будуть змагатися за «бронзу» («Стир», «Респект-2» - 12 очок, «Фенікс» - 12 очок). І ще стільки ж команд битиметься за останні дві путівки в плей-офф: «Hawest» (9 очок), «Новатор» та «Дежа» (по 6 очок). Натомість «Юність» з Переспи може спокійно готуватися до Cake Cup.

Детально про кожен матч сьомого туру читайте в оглядах наших делегатів. Зробити це просто: потрібно лише обрати конкретний дивізіон та натиснути на потрібну вам гру. Далі знайдете усю необхідну інформацію!

Четверта ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3218

В минулому огляді ми зазначали, що Четверта ліга є однією з найбільш рівномірних в контексті розподілення команд у турнірній таблиці. Тиждень тому однозначним фаворитом регулярки був лютий «Вадрус». «Взуттєвики» винесли усіх суперників, проте в сьомому турі таки програли. Та ще й кому – своєму єдиному конкуренту ФК «Вишків».

Перемога лучан підняла їх на першу сходинку і тепер, за два матчі до фінішу, саме вони є основними претендентами на «золото». Якщо «Вишків» переграє «Клевер сторс» та угринівську «Волинь», «Вадрус», хоча й має таку ж кількість очок (18), не зможе до них дістатися через поразку в особистій зустрічі.

Більш об’ємною може виявитися боротьба за «бронзу», а головним претендентом на неї є «Вілія» (13 очок) з Коршовця. Найбільше шансів позмагатися з ними мають  «Клевер сторс» (11 очок), «Волинь» та «Kadar» (по 10 очок).

Своєю чергою «Колос-2» та «Надія-3» спробують теж піднятися хоча б трішки вище. Разом із цим у пост-сезон вони потрапляють фактично на 100%. А ось «Луцьк-Центру», який зберігає теоретичну можливість пробитися далі, залишається сподіватися на чудо.  

Детально про кожен матч сьомого туру читайте в оглядах наших делегатів. Зробити це просто: потрібно лише обрати конкретний дивізіон та натиснути на потрібну вам гру. Далі знайдете усю необхідну інформацію!

П’ята ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3298

Для знавців футзалу було достатньо кількох перших турів, аби зрозуміти, що в П’ятій лізі конкуренцію АСК «Заборолю» навряд чи хтось зможе запропонувати. Прогнозуємо хлопцям ще дві перемоги та фініш зі 100-відсотковим результатом.

Натомість справжня «колотнеча» відбувається далі й абсолютно не зрозуміло, хто займе місця з другого по четверте. Найбільше зазіхає на «срібло» ФК «Грифон» (15 очок). Раніше ми сумнівалися у спроможності хлопців втриматися на п’єдесталі, проте зараз забираємо свої слова назад. З восьмого у минулому році на проміжне третє місце у цьому сезоні піднялася «Переможна варта». Станом на сьогодні, у муніципалів 13 залікових пунктів. Стільки ж мають «пекарі» з «Теремно Хліб-2».

Своя історія розвивається й на дні турнірки, де чотири колективи ведуть відчайдушну боротьбу за право продовжити виступи у плей-оф. Автор цих рядків вважає, що ці путівки здобуть «Татрафан» та «Вуд Еко Буд-2». Хоча у «Покрова» шанси на це абсолютно рівні зі згаданими вище командами.

Детально про кожен матч сьомого туру читайте в оглядах наших делегатів. Зробити це просто: потрібно лише обрати конкретний дивізіон та натиснути на потрібну вам гру. Далі знайдете усю необхідну інформацію!

Шоста ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3317

У Шостій лізі ми маємо лідера, який відірвався, аутсайдера, який не здобув жодного очка, та цілий перелік команд, які ділитимуть турнірну таблицю між собою до самого кінця.

Колективи з четвертого по сьоме місце розділяє нуль очок. Усі вони мають по десять. Трохи відірвалися «Рать» (13 очок) та «Мильськ» (14 очок). А на вершині осів (і вже навряд чи спуститься звідти) «Гандикап».

Якщо ще минулого тижня квартет переслідувачів п’єдестала вигляв дуже амбітно, то вже сьогодні їхні шанси зачепитися за медаль значно знизилися. Причина – перемога «Раті» над ФК «Воротнів». Разом із цим виключати таку можливість ми аж ніяк не будемо, оскільки відставання складає всього три залікових пункти. І нівелювати його може не один, а цілих чотири клуби!

Разом із цим кожен із них може випасти зі складу учасників пост-сезону, оскільки восьме-дев’яте місця відстали від сьомого лише на одне та два очки відповідно. Тож чекаємо на спекотне завершення регулярки у Шостій лізі.

Детально про кожен матч сьомого туру читайте в оглядах наших делегатів. Зробити це просто: потрібно лише обрати конкретний дивізіон та натиснути на потрібну вам гру. Далі знайдете усю необхідну інформацію!

Футзал – це круто!

Детальніше прочитати про матч та переглянути статистику можна відкривши ссилку на конкретний матч: http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204#calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A 

Календар 22-23 січня

22 січня (субота)

ДЮСШ КОВЕЛЬ

8 тур. Суперліга. Регулярний чемпіонат

17.15                Вокар-Ковель – Теремно Хліб

 

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

8 тур. Шоста ліга. Регулярний чемпіонат

09.00                 ФК Дубнівська – ФК Сенкевичівка

09.50                 Несвіч – Доросинівська громада

8 тур. Друга ліга. Регулярний чемпіонат

10.40                 МФК Гранітбудексклюзив – Любарт Junior

11.30                 ФК Арсенал – Волинь-АТО

12.30                Луцьктепло – Olam-Kesef Sport

13.30                FC Traders – Kroshu Lutsk

8 тур. Перша ліга Чемпіонат України

14.30                ФК Любарт – Ураган-2 КФВ

15.30                

8 тур. Друга ліга. Регулярний чемпіонат

16.30                 West Side – Атлетік М

8 тур. Суперліга. Регулярний чемпіонат

17.30                 Динамо – Кураж

18.30                 ЛСТМ – ТТІ Нововолинськ

19.30                 ФК Любарт-2 – Надія

20.30                 МФК Хорів – FC Respect

 

 

23 січня (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

8 тур. Шоста ліга. Регулярний чемпіонат

09.00                 ФК Ветеран – ФК Рать

09.40                 ФК Мильськ – Мотор

10.30                  ФК Воротнів – Гандикап

8 тур. Перша ліга. Регулярний чемпіонат

11.30                 Олімпія – Олімп

12.30                Духче Б – ФК Мар’янівка

13.30                 ХФК Фіміам – Мідас

14.30                 МФК Дім Фасадів – Камаз-Агро

15.30                 Надія-2 – Akcent

8 тур. Вища ліга. Регулярний чемпіонат

16.30                 ФК Рятівник – Прип’ять

17.30                 MOJO Енергопроф – Локомотив

18.30                 Neris-Авангард – ФК Топільно

19.30                 Агромат – ФК Кум і Ко

20.30                 Вуд Еко Буд – Торпедо

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

8 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

09.00                 Tatrafan Flexible – Мідас-2

09.50                ФК Кременець – Переможна варта

10.40                 Вуд Еко Буд-2 – ФК Грифон

11.30                 АСК Забороль – Теремно Хліб-2

8 тур. Четверта ліга. Регулярний чемпіонат

12.20                Луцьк-Центр – Вілія К

13.10                 Надія-3 – Колос Ветеран

14.00                 Vadrus – FC Kadar Міщани

14.50                Клевер Сторс – ФК Вишків

        8 тур. Третя ліга. Регулярний чемпіонат

15.40                 BusMarket Group – Новатор

16.30                 ФК Дежа – FC Hawest

17.20                 Юність П – FC Respect-2

8 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

18.10                 Покров – ФК Гірка Полонка

8 тур. Третя ліга. Регулярний чемпіонат

19.00                 ФК Фенікс ДПЗ – Володимирівка

19.50                 ФК Стир – ФК Пірванче

20.30