ДФЛВ 2021/2022: неймовірні перипетії у дитячому футзалі. Календар!

Сьомий тур дитячої футзальної ліги Волині приніс багато цікавих та несподіваних результатів, ба навіть, деякі фаворити втратили очки, але давайте розбиратися по порядку…

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3203

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2015-2016 р. н. і молодші

У наймолодшій віковій категорії лідера турнірної таблиці здивувати поки не може ніхто. «Любарт» впевнено переміг «Лаккі Тім» - 6:0. Натомість у другому матчі туру гравці Олега Гаврилюка зуміли мінімально обіграти «Амазонок» та застрибнути на третє місце турнірної таблиці.

Кращі гравці 7 туру:

Лисковець Тимофій – Лаккі Тім

Павлюк Матвій -  Любарт Kids

Вже цього туру завершиться перше коло змагань. У суботу «Амазонка» та «Олімпія» спробують поборотися за другу сходинку у таблиці. Проте у неділю і Маневичанка Богана Півовара побореться із ДФК «Штурмом» та милинівської «Іквою». Саме колективи Олександра Сачковського та Сергія Вишневського і завершать перше коло змагань та визначать хто з них кращий.

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2013-2014 р. н. і молодші

У суботу наздоганяти інших за кількістю матчів спробували гравці Вадима Мойсеєва. Його «Клуб Лева» поступився 1:5 «Амазонці» та 1:10 «Лаккі Тім»,а внеділю молоді гравці набиралися досвіду проти досвідчених гравців з Карпилівки 1:9 та новачків з Острожця 0:17. Гравці Олександра Мосійчука зуміли здобути і другу перемогу – 4:0 невстояв «Респект». Один з лідерів турнірної гонки ФК «Спортінг» міг порівнятися із лідерами, проте несподівано програв «Любарту» 2:3. Ще одні невгамовні переслідувачі лідера з «Мідаса» не знали жалю у матчі з легіонерками – 9:0.

Кращі гравці 7 туру:

Голян Давид – Мідас

Тарасюк Давид – ФК Спортінг

Стасюк Назар – Острожець

Янко Марк – Любарт Kids

Верхов'яд  Данило – Острожець

Бачинська Ангеліна – Амазонка

Міщук Данило – Лаккі Тім

У восьмому турі буде спекотно. Лідери турнріної таблиці дві «Олімпії» у суботу проведуть своєрідний батл проти дівчат: спочатку із «Легіоном», а потім з двома «Амазонками». Підопічні Тетяни Павлік мають шанс або підтягнутися до зони лідерів та призупинити наглих олімпійців, або втрати важливі очки. У неділю нас очікує нашестя маневичан та млинівчан. «Іква» зіграє проти «Клубу Лева» та «Штурму», ДЮСШ Маневичі поміряються силами проти Острожця та Карпилівки. Колківчани випробують свою майстперність у поєдинку з «Респектом», а завершить весь ігровий тур битва  лідерів – «Мідас» - ФК «Спортінг».

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2011-2012 р. н. і молодші

У віковій категорії 2011-2012 років народження перемоги здували ті, хто і мав перемагати, проте є несподіванки. Лідери групи «С» ФК «Спортінг» Олександра Шинкарука впевнено здобули дві вікторії у матчах з ДАФ «Легіон» Рівне 5:2 та «Атлетік» Цумань 11:1. ФК «Костопіль» Юрія Тріля також без особливих проблем розібрався із «Боратином» 9:0 та тим же «Легіонм» 18:1. А ось інші гравці Костополя з ДЮСШ вмудрилися поступитися 1:3 «Клубу Лева» та звести матч до тнічиєї 3:3 у грі з «Амазонками». Млинівська «Іква» почергово віддала перемоги своїм опонентам – 1:3 «Легіону» та 0:5 ДЮСШ Рожище. Ще один Млинівський колектив з ДЮСШ спочатку поступився 0:9 беззаперечному лідеру з ДЮСШ №2 Луцьк та зуміли здобути три очки із «Клубом Лева» 3:1. В неділю все розпочалося у своєрідному дербі «Маневичанка» - «Легіон», але тут була зафіксована нічия 3:3. У іншому поєдинку вихованки Надії Шпак перемогли «Любарт» 5:3. Прокинулися із зимової сплячки і гравці Олександра Сачковського – спочатку «Штурм» штурмував «Респект-2» 3:0, а згодом і «Амазонок» 3:1. ДЮСШ Ківерці Дмитра Гаврука здобули свої три бали у матчі із другим «Любартом», а «Мідас» не лишив шансів «Лаккі Тім» 7:0.

Кращі гравці 7 туру:

Монашко Андрій – Мідас

Биковська Марія – Маневичанка

Шах Христина –ЖФК Легіон

Кішта Христина – Маневичанка

Черковський Станіслав – ДФК Штурм

Снитюк Назар – ДФК Штурм

Шинкарук Киріл – ФК Спортінг

Полюхович Станіслав – ФК Костопіль

Тарасюк Ілля – ФК Спортінг

Тищишин Арсеній – ФК Костопіль

Кащук Дмитро – Клуб Лева

Філонюк Денис – ДЮСШ №2 Л

Лоша Дмитро – Костопіль

Бусан Ярослава – Амазонка

Мудрик Юлія – ЖФК Легіон Л

Ембінгер Захар – Рожище

Беселюк Борис – Млинів

Імуто Олександер Далучі – ДЮСШ Ківерці

На лідерських позиціях у трьох групах представники незмінні: ДЮСШ №2 Луцьк, «Олімпія» та ДЮСШ №4 Луцьк. У восьмому турі розпочнуть баталії «Мідас» із «Боратином». Дівчата з Маневич спробують перемогти «Олімпію» та ДЮСШ Рожище. Представники «Зорі» поміряються силами двома складами із «Легіоном», «Респектом», «Клубом Лева» та ФК «Гірка Полонка». ДАФ «Лекіон» Рівне спробує нав’язати свою гру «Атлетіку» з Цумані та «Лаккі Тім». «Олімпія» та «Респект» у очному протистоянні визначать хто ж кращий у групі «В». Рядові перемоги можуть здобути «Мідас» проти «Атлетіка» та ДЮСШ №4 проти другого «Любарта». В неділю баталії продовжаться матчами млинівської «Ікви» із «Респектом» та «Любартом».  ФК «Спортінг» дасть бій ДЮСШ Ківерцям, а ДЮСШ Млинів спробує свої сили проти Маневич та «Амазонок». Для багатьох команд ці матчі стануть визначальними.

U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2009-2010 р. н. і молодші

У сьомому турі лідери обертів не збавили. ДЮСШ №4 Рівне впевнено здобуло дві перемоги – 4:2 проти «Штурму» та 2:0 із земляками з «Ікви». Млинівчани були сильнішими у наступному поєдинку проти Колок – 4:0. У неділю «Євпрошпон» Смига здійснив вдалий вояж – не встояли проти дубенчан ДЮСШ Маневичі 2:0 та «Маневичанка» 10:1. Гравчині Надії Шпак таки відчули смак перемоги у матчі із «Респектом» 2:1, а от вихованці Володимира Котловся поступилися ДЮСШ №4 Луцьк 6:2. На першій позиції ДЮСШ Костопіль, другими йдуть ДЮСШ №4 Рівне,  а далі цілий пелетон із «Мідаса», «Боратина», «Єврошпону» та «Любарта».

Кращі гравці 7 туру:

Єфімчук Тетяна – Маневичанка

Квіквінія Володимир – Маневичі

Корф Аристарх – Смига

Буднік Тимофій – ДЮСШ №4

Галюк Денис – Рівне

Малиновський Артем – Рівне

Крутяк Станіслав – Іква

У восьмому турі нас очікує багато цікавих протистоянь як у верхній частині турнірної таблиці, так і у нижній. «Олімпія» проведе спарку матчів із представниками ДЮСШ Маневич, спочатку з дівчатами, а згодом з хлопцями. Аналогічно і ДЮСШ №4 Рівне Вадима Басюка. Також гравчині Надії Шпак спробують взяти очки і проти «Боратина». «Мідас» позмагається із непростим «Боратином» та «Олімпією». А завершить ігровий тур битва «Респекта» та ДЮСШ №4 Луцьк.

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2007-2008 р. н. і молодші

У сьомому турі лідери остаточно закріпилися на своїх позиціях. ДЮСШ-Респект Маневичі доволі впевнено розібрався із опонентами – 8:0 проти ДФК «штурм» та 6:0 про ДЮСШ Ківерці. Першу перемогу здобула команда сім’ї Костюків – ФК «Пірванче» здолав представників Колок 2:1. Млинівська «Іква» не встояла проти ДЮСШ Рожищ 2:4 та ДЮСШ №4 Луцьк 0:9. У розбірках «Волині» сильнішою була «Волинь08-3» 4:6. Червоні були сильнішими за «Мідас» 5:0, а треті впевнено перемогли і ЖФК «Легіон» 7:0. У неділю трішки здав АФК «Городище» Андрія Смаля, на останніх хвилинах втратили перемогу над «Вуд Еко Будом» з Олики 2:2, а згодом програли Білій Волині08 0:1. «Вуд Еко Буд» Цумань Олександра Гуменюка не без проблем здобув перемогу над «Рспекотом» 7:4. На лідируючих позиціях у групах без змін: і там, і там ДЮСШ – Луцька та Маневицька.

Кращі гравці 7 туру:

Гуменюк Максим – Цумань

Дмитрук Артем – Олика

Лопаєв Максим – АФК Городище

Проць Назар  - Волинь Білі

Луць Назар – ДЮСШ-Respect

Тимощук Артем – ФК Пірванче

Горощук Данило – Волинь Червоні

Бондар Вадим – Волинь-3

Присяжнюк Артем – Рожище

Жилінський Євген – ДЮСШ №4 Л

Воронюк Ярослав – ДЮСШ – Respect

Величко Вадим – Волинь-3

У восьмому турі футзальні баталії вийдуть на завершальну стадію для деяких колективів. ДЮСШ Ківерці дадуть бій новачкам з ФК «Пірванче», а далі горохівчани проекзаменують дівчат з «Легіону». «Мідас» спробує взяти максимум балів у матчах проти ДЮСШ №4 Луцьк та «Респекта». У неділю ДЮСШ-Респект Маневичі зійдуться у двобої проти Олики Олега Шахраюка.

Слідкуйте за своїми фаворитами за посиланням.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

Календар 22-23 січня

22 січня (субота)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

8-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

10.00                 U-13         Маневичанка – Олімпія

10.40                 U-13         Мідас – Боратин

11.20                 U-15         Ківерці – ФК Пірванче

12.00                 U-13         Маневичанка – Боратин

12.40                 U-13         Олімпія – Маневичі      

13.20                 U-13         Рівне – Маневичанка

14.00                U-11         FC Respect – Зоря-2

14.40                 U-13         Маневичі – Рівне

15.20                 U-11         Зоря – ФК Гірка Полонка

16.00                 U-15         ДЮСШ №4 Л – Мідас

16.40                 U-13         Мідас – Олімпія

17.20                 U-11         Олімпія – FC Respect

18.00                 U-13         FC Respect – ДЮСШ №4

18.40                 U-15         ЖФК Легіон – ФК Пірванче

19.20                 U-15         FC Respect – Мідас

20.00               

 

МАЙДАНЧИК №1

8-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

10.00                 U-11         Мідас – Боратин

10.40                 U-9           ЖФК Легіон – Олімпія

11.20                 U-11         Маневичанка – Олімпія

12.00                 U-11         Зоря-2 – ЖФК Легіон Л

12.40                 U-11         Рожище – Маневичанка

13.20                 U-9           Амазонка-2 – Олімпія

14.00                U-11         Атлетік Ц – ДАФ Легіон Р

14.40                 U-11         Зоря – Клуб Лева

15.20                 U-9           Олімпія – Амазонка

16.00                 U-9           Амазонка-2 – Олімпія14

16.40                 U-11         ДАФ Легіон Р – Лаккі Тім

17.20                 U-9          Олімпія14 – Амазонка

18.00                 U-11         Мідас – Атлетік Ц

18.40                 U-7           Амазонка – Олімпія

19.20                 U-11         Любарт-2 – ДЮСШ №4 Л

20.00                

 

23 січня (неділя)

МАЙДАНЧИК №1

8-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-7           ДФК Штурм – Маневичанка 

10.40                 U-9           Іква – Клуб Лева

11.20                 U-7           ДФК Штурм – Іква

12.00                 U-11         FC Respect – Іква

12.40                 U-7           Маневичанка – Іква

13.20                 U-9          Іква – ДФК Штурм

14.00                U-9          Маневичі – Острожець

14.40                 U-11         Іква – Любарт

15.20                 U-9           ДФК Штурм – FC Respect

16.00                 U-9          ФК Спортінг – Маневичі

16.40                 U-11         ФК Спортінг – Ківерці

17.20                 U-11         Маневичі – Млинів

18.00                 U-15         ДЮСШ-Respect – Олика

18.40                 U-11         Амазонка – Млинів

19.20                 U-9           Мідас – ФК Спортінг

20.00