Протокол засідання КДК 2021-2022 №7

Протокол засідання КДК 2021/2022 №7

Асоціації Футзалу Волині

Час засідання: 19 січня 2022 року. 19-00.

Місце засідання: КРЦ «Адреналін сіті», Луцьк

1. Розглядали епізод, що стався у матчі 16 січня 7 туру Шостої ліги Чемпіонату області між командами Доросинівська громада та Гандикап Сільце-Журавники. Під час матчу, за грубий поштовх гравця, який не володіє м’ячем, було вилучено гравця команди Гандикап Сільце-Журавники, Ярему Володимира. Розглянувши протокол, відео матчу та додатковий рапорт арбітра, а також розглянули звернення Яреми Володимира, який висловився: - Добре усвідомлюю, що настільки емоційній негативній реакції на дії суперника не місце на спортивному майданчику та хочу вибачитись за свою поведінку та поганий приклад для юного покоління футзалістів, які спостерігали за грою.

Вирішили: за грубий поштовх гравця, який не володіє м’ячем, згідно дисциплінарних правил застосувати п.9.3. - за навмисний удар суперника, який не володіє м'ячем, під час матчу чи його зупинки. Гравця команди Гандикап Сільце-Журавники, Ярему Володимира, дискваліфікувати на 3 (три) матчі (по системі 2+1 умовно) та сплатити обов’язковий грошовий внесок 300 грн.

 

2. Розглядали епізод, що стався у матчі 16 січня 7 туру Третьої ліги Чемпіонату області між командами FC Respect-2 та FC Hawest Підлозці. Під час матчу, за грубий поштовх та удар гравця, який не володіє м’ячем, було вилучено гравця команди FC Hawest Підлозці, Кухтея Вадима. Розглянувши протокол, відео матчу та додатковий рапорт арбітра.

Вирішили: за грубий поштовх та удар гравця, який не володіє м’ячем, згідно дисциплінарних правил застосувати п.9.3. - за навмисний удар суперника, який не володіє м'ячем, під час матчу чи його зупинки. Гравця команди FC Hawest Підлозці, Кухтея Вадима, дискваліфікувати на 4 (чотири) матчі та сплатити обов’язковий грошовий внесок 400 грн.

                                                                                              

 

Голова  КДК                                                                                     Терещук О.

Заступник КДК                                                                               Мартин О.

Секретар КДК                                                                                 Брагінець М.

Член КДК                                                                                        Маціюк М.

19.01.2022