З вірою, надією та любов’ю. Календар

Минулий футзальний тиждень з огляду на результати та прогнози міг би асоціюватися із іменами ранньохристиянських святих Віри, Надії та Любові, котрих шанують в лику мучениць ще з далекого 137 року. І хоча днем вшанування в канонах Православної церкви є дата 30 вересня за григоріанським календарем, ціла низка наших улюблених команд могли би поставити свічки за дівчат, віру яких не зумів зламати навіть імператор Адріан. Щоправда, на думку болландистів (вчені-єзуїти), ці мучениці є персоніфікацією християнських чеснот, а не реальними особистостями, але від того ситуація не міняється. Судіть самі. Національна збірна України в дебютному поєдинку Євро 2022 в Нідерландах сенсаційно поступилася господарям 2:3, але вже у неділю в матчі з потужними сербами здобули впевнену перемогу 6:1 і повернули віру та надію вболівальників улюбленої команди на позитивний підсумок в боротьбі за плей-офф.

В суботу в грі Першої ліги Чемпіонату України луцький ФК «Любарт» після безнадійного першого тайму з одним із лідерів групи «Захід» івано-франківським «Ураганом-2» в другій половині матчу змусив повірити в успіх чисельних вболівальників та здобув впевнену перемогу 3:0, наблизившись до звітного конкурента на відстань одного очка.

Ми щиро вдячні всім нашим партнерам за те, що є учасниками справжнього свята:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB (Василь 0634709630)

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю! (Дмитро Строкань)

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку. (Юрій Бардюк)

 Футзал – це круто!

Детальніше прочитати про матч та переглянути статистику можна відкривши ссилку на конкретний матч: http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204#calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A 

Суперліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3223#calendar

В Суперлізі 14-го чемпіонату Волині можливо саме віра в свої сили дозволила клубу «ТТІ» із обласної столиці гірників очолити турнірну таблицю Регулярної першості після мінімальної перемоги 3:2 над аборигеном футзального та футбольного руху краю луцьким «ЛСТМ». Тепер нововолинській команді достатньо переграти в завершальному турі луцьке «Динамо» та вперше в історії стати володарем золотих нагород. Щоправда, в лучан свої плани на наступний вік-енд та своя віра в результат, що має допомогти команді з путівкою до плей-офф, адже на відстані одного балу в спину дихають земляки з «Теремно Хліб».

Загалом важко згадати такий закручений сюжет у найвищому дивізіоні обласних змагань. Відразу чотири клуби в теорії претендують на звання переможця регулярної першості. Хоча правди ради, найвірогідніше золоті медалі заочно розіграють вищезгаданий «ТТІ» та МФК «Хорів», котрі в 9-му турі приймуть «Динамо» та «Кураж». І якщо навіть нічия, не говорячи про перемогу, стане справжньою сенсацією для луцьких «россо-нері», то успіх набравших ходи динамівців може серйозно вплинути на підсмуковий розподіл місць. Зараз конкурентів розділяє лише один заліковий бал, але він скоріш за все і стане визначальним в боротьбі за перший титул сезону 2021/2022.

З четвірки віртуальних майбутніх чемпіонів головним генератором закрученого сюжету став луцький FC «Respect», котрий завдяки єдиному забитому м’ячу Євгена Котюна минулої суботи переміг фаворита сезону МФК «Хорів». Віра в ексклюзивність свого шляху клубного розвитку та любов тренерського штабу на чолі з Андрієм Шевчуком творить дива і дозволяє «поважним» прогресувати від сезону до сезону. Так тримати!

Хорівська «Надія» завжди має надію та віру на перемогу, що підтверджуються унікальним ігровим досвідом найтитулованішого клубу Волині. В центральному матчі 8-го туру підопічні Віктора Ревка з рахунком 3:1 переграли виснажений матчем з «Ураганом-2» луцький ФК «Любарт». Перемога несподівано повернула колектив, який тренує легендарний Микола Радько до призової гонки. Але для того, щоб здобути «бронзу» Регулярного чемпіонату «Надії» в заключному турі слід перемагати ковельський «Вокар», а далі вірити в те, що «Respect» з «Любартом» розпишуть нічию.

Місцевий «Кураж» однозначно потрапив до півфіналу «Cake Cup», але попереду в команди виступ в Кубку Волині, де фортуна нарешті має повернутися обличчям до команди, яка в «регулярці» дала справжній бій всім суперникам за Суперлігою, поступившись в п’яти випадках опонентам лише в один м’яч. А в завершальному турі навіть нічия з МФК «Хорів» може влюбити в «россо-нері» певну кількість вболівальників, які чекаю успіху своїх улюбленців.

Синхронні поразки луцьких «Теремно Хліб» та «ЛСТМ» перед завершальною фазою суперліговських перегонів в одне коло додали інтриги перед очним протистоянням. Будівельників в 9-му турі влаштує навіть нічийний результат для потрапляння до вісімки «абсолютки», а «хлібопікам» в дербі знадобиться лише перемога.

Своє слово в розподіли місць у чвертьфіналах плей-офф мають сказати і підопічні Романа Бірука, котрі візьмуть участь в матчі, афіша якого в недалекі історичні часи обласного футзалу була більш ніж привабливою з огляду на турнірні здобутки Хоріва та Ковеля.

Отже, всі хто насправді любить футзал наступного вік-енду мають з вірою та надією спостерігати за заключними матчами Регулярного чемпіонату Волині, які розпочнуться  о 15.00 в ДЮСШ Нововолинська та о 15.30 в СК «Арена Спорт».

 

До речі, перед початком визначальних битв Суперліги 14-го чемпіонату Волині в СК «Арена Спорт» відбудеться значна подія в житті українського футзалу, а точніше відразу три – Суперкубки України серед ветеранів. О 12.30 на луцький паркет вийдуть спортсмени віком 65+ «Базіс» Умань – «Комунар» Харків. За годину в матчі за Суперкубок країни серед тих кому виконалося 60+ зійдуться «Київ» та вищезгаданий «Комунар» Харків. А завершить програму ветеранських баталій пара наймолодших команд (55+) «ТВД» Львів» - «Syngenta» Умань.

Вища ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3222

Дивно, але у Вищій лізі центральний за статусом команд матч заключного туру справжніх «зубрів» дивізіону «Торпедо» - «Агромат» в цьому сезоні золотим поєдинком не стане. Обидва колективи у 8-му турі зазнали поразок від команд «Вуд Еко Буд» 4:8 та «Кум і Ко» 2:6 відповідно. І тепер доля золотих нагород визначатиметься в луцькому дербі з вивіскою: ФК «Кум і Ко» – «Neris-Авангард». 17 залікових балів роблять «кумів» претендентом №1 на перший титул «вишки», хоча 16-ти бальна щільність в стані переслідувачів, серед яких «авангардівці», Олика, та вищезгадане «Торпедо» може подарувати прихильникам футзалу фантастичну розв’язку. В цілому ж медальний пасьянс остаточно розкладеться тільки після фінального свистка в центральному матчі.

Локальні питання щодо розподілу місць в підсумковій таблиці будуть вирішуватися зі стартової гри фінального туру, адже почуватися спокійно перед стартом чвертьфіналів «абсолютки» не може жоден з учасників Вищого дивізіону. Навіть у підвалі «турнірки» боротьба за право зіграти в плей-офф триватиме до останнього. Десятий колектив ліги «Локомотив» з Ківерець у разі перемоги над «Рятівником» може легко залишити «МНСників» поза межами омріяної «вісімки». Загалом боротьба у нижній частині таблиці триває запекла, адже відразу три колективи «MOJO Енергопроф», ФК «Рятівник» та «Прип’ять» мають у своїх скарбничках по 6 залікових балів та мрії вдало виступити у плей-офф, як і вищезгаданий «Локомотив», котрий штовхає увесь потяг Вищої ліги. Щільність в лізі шалена, що у свою чергу дарує надію навіть 6-й команді ФК «Топільно» у разі успіху в неділю за певних умов впритул наблизитися до трійки призерів.

Перша ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3221

В Першій лізі здавалося лише луцький «Олімп» після поразки в «тематичному дербі» 1:5 від княгининківської «Олімпії» може спокійно готуватися до кубкових матчів та втішного турніру «Cake Cup». Проте команда Валерія Івахненка все може перевернути в неділю у поєдинку із добре знайомою командою МФК «Дім фасадів». Три пункти відставання за рахунок перемоги в очній дуелі можуть допомогти «античним» в останню мить вскочити на підніжку трамвая №8, який рухається у напрямку Абсолютного чемпіонства. Щоправда, для цього ще потрібно, щоб ХФК «Фіміам» поступився екс-лідеру дивізіону команді «Akcent». Але як кажуть – надія помирає останньою. Підвальні розборки мають остаточно визначити хто з компанії «Мідас», МФК «Дім фасадів», ХФК «Фіміам» та «Олімп» потрапить до чвертьфіналів «абсолютки», а хто спробує у втішному турнірі підсолодити гіркоту поразки.

Решта ж колективів вирішуватиме завдання покращання місць перед стартом «абсолютки» та чемпіонсько-призових позицій дивізіону. Непередбачувана, але завжди налаштована на перемогу, як у 8-му турі над «Духче» 9:4, червоно-біла «Мар’янівка» може стати вершителем чемпіонської долі. В попередньому турі друга «Надія» впевнено переграла фаворита луцький «Akcent» з рахунком 5:0 та зробила заявку на перемогу в першості. Двадцять одне очко в турнірній таблиці практично гарантують підопічним Віктора Ревка медалі найвищого ґатунку. У разі поразки від команди Сергія Магери хорівчани ризикують залишитися без чемпіонства лише у разі перемоги «Камаз-Агро» над «Духче», адже колектив з Острожця став єдиним в Регулярній першості, хто зумів перемогти «Надію-2». Сталося це у 1-му турі, а з тої пори «блакитно-сині» очок не втрачали. В призи «волинські хорвати» не попадуть, але втрутитися в медальний залік можуть.

Друга ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3220

Другий дивізіон достроково визначив чемпіона Регулярної першості та учасників «Cake Cup». Тезка одного з іспанських грандів «Атлетік» повезе золоті нагороди до Млинова та спробує продублювати успіх в матчах плей-офф. А пара луцьких колективів «West Side» та «Любарт Junior» вже у ранзі учасників втішного турніру в 9-му турі зіграють між собою, аби визначити з ким із представників непередбачуваної Першої ліги доведеться зустрітися у півфіналах «солодкого» турніру.

В завершальній фазі «регулярки» в боротьбі за медалі другого та третього ступенів очікується серйозна боротьба, хоча основними претендентами на титули віце-чемпіона та бронзового призера вважаються FC «Traders» та «Olam-Kesef Sport», яким грати з міцними «Волинь-АТО» та «Арсеналом» відповідно. А матч 9-го туру «Kroshu Lutsk» – МФК «Гранітбудексклюзив» скоріш за все лише скорегує позиції команд перед стартом «абсолютки».

Третя ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3219

Ексклюзивним шляхом закручувалася інтрига в Третій лізі, де набрані 21 заліковий бал на відміну від Другого дивізіону, ще на гарантував «Ветерану» з Володимирівки чемпіонського титулу. Винуватець ФК «Пірванче», котрий хоча і відстає від підопічних Олександра Тищенка, в очній дуелі в рамках 4-го туру мінімально виграв у «блакитно-білих» і має перевагу в особистих зустрічах на фінішній прямій турніру. Надія на те, що в турі №9 ФК «Стир» зможе обіграти без п’яти хвилин чемпіона «Володимирівку Ветеран», надією на краще зігріватиме серця футзалістів з Горохівщини в зустрічі з непростим колективом «BusMarket Group», яку тренує Руслан Корпош. До речі, успіх «річників» може дозволити «Стиру» зачепитися за «срібло», а «бусмаркети» через власну вікторію можуть претендувати на «бронзу». У футзалі все буває. В нашому тим більше.

«Юність» з Переспи вже не зможе уникнути матчів втішного турніру «Cake Cup», але з огляду на перспективи скуштувати насправді смачного торта, має можливість забронювати собі місце в фіналі «Cake Cup №3». Адже у разі успіху в поєдинку з «Новатором», амбітні «юнаки» можуть помінятися із суперником не тільки місцями, з десятого на дев’яте, але й відразу готуватися до головного матчу втішного турніру через зняття з чемпіонату 10-ї команди Четвертого дивізіону «Ярду». В свою чергу перемога футзалістів із Смоляви дарує надію ще одним підопічним Руслана Корпоша на потрапляння у плей-офф за умови втрати очок ФК «Дежа» в матчі з FC «Respect-2». На кону ж учасників поєдинку

FC «Hawest» – ФК «Фенікс ДПЗ» лише місця-позиції перед стартом Абсолютної першості.

Четверта ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3218

Своє кіно в Четвертій лізі, де лише доля «Ярду» визначилася кілька турів тому, коли «жовто-блакитні» прийняли рішення про припинення турнірної боротьби. Цей факт перед стартом завершального туру наперед подарував «Надії-3» 3 залікових біли, а з ними надію, даруйте за тавтологію, на третє місце в підсумковій таблиці дивізіону. Хоча для здобутку бронзових нагород хорівчанам слід вірити в те, що «Волинь-Угринів» та «Вілія» з Коршовця поступляться в матчах своїм суперникам – ФК «Вишків» та  «Vadrus», що цілком вірогідно через чемпіонські амбіції луцьких колективів, котрі ведуть заочну боротьбу за титул чемпіона «регулярки», але з перевагою підопічних Олеся Онопченко, котрі в очному протистоянні в рамках 7-го туру були переконливими – 5:3. Теоретичну небезпеку підопічним Віктора Ревка приховує матч FC «Kadar Міщани»  – «Клевер Сторс», в якому перемога луцьких рітейлівців з різницею забитих м’ячів +10 гарантує футзалістам мережі «7/23» перевагу над Хорівом.

Хто від Четвертого дивізіону одноосібно («Ярд» нажаль знявся) отримає представництво в «Cake Cup» зясується в очному протистоянні «Колос Ветеран» – «Луцьк-Центр». Між суперниками різниця в очках +2 на користь Ківерець, але це лише додаткова мотивація для команди Віктора Зайця, яка зуміла в попередньому турі перемогти кандидата на призовий залік ФК «Вілія». Буде цікаво.

П’ята ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3298

Перша та друга команди П’ятого дивізіону вже не досяжні для переслідувачів. Фаворит першості АСК «Забороль» став єдиним колективом в 14-му чемпіонаті Волині, котрий входить у фінішний створ взагалі без очкових втрат. А команді 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна минулого тижня вдалося вибороти звання віце-чемпіонів Регулярної першості та в рамках спартакіади повітряного командування «Захід» продублювати «срібло». Тепер від заборольчан та ФК «Грифон» в певній мірі залежать долі двох луцьких колективів. Команда «Переможна варта» ще не втратила надію у разі поразки ФК «Кременець» від «Мідасу-2» в матчі з немотивованим (хоча Віктор Воробей завжди налаштовує синьо-червоних тільки на перемогу) чемпіоном не просто перемогти, але й здобути вперше в своїй історії бронзові нагороди першості. Ну, а «льотчики» за рахунок чергової вікторії можуть залишити амбітний колектив «Tatrafan Flexible» поза межами плей-офф сезону 2021/2022.

В битві аутсайдерів ФК «Гірка Полонка» навіть у разі перемоги над «Вуд Еко Буд-2» не зможе зачепитися за вісімку кращих. Чого не скажеш про юнаків з Олики, яким у разі перемоги вдасться випередити в «турнірці» лучан із клубу «Tatrafan». Нічийний результат стане путівкою до завітної «вісімки» команді Дмитра Пасічника. «Теремно Хліб-2» та «Покров» перепустки до чвертьфіналів «абсолютки» вже отримали, а тому в рамках дербі можуть підкорегувати стартові позиції.

Шоста ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3317

В Шостій лізі команда-лідер «Гандикап» має гандикап перед переслідувачами на цілих два пункти і в останній зустрічі «регулярки» зіграє з ФК «Ветеран», котрий питання щодо плей-офф вже вирішив. І якщо в золотому матчі ще можна сподіватися на сенсацію, то повірити в те, що десята команди дивізіону ФК «Сенкевичівка» зможе позбавити очок ФК «Мильськ» доволі важкувато.

Найцікавішим з огляду на турнірне становище команд має стати поєдинок «Мотор» – «Несвіч». Сьомий та восьмий колективи в очному протистоянні розберуться кому грати в Абсолютній першості, а хто зіграє за солодкий торт в «Cake Cup №4».

«Доросинівська громада» в грі з ФК «Воротнів» може «нарішати» собі бронзові нагороди, а ФК «Рать» та ФК «Дубнівська» в разі втрати очок Доросинями за умови власної перемоги можуть заскочити на п’єдестал пошани. Інтрига існує та триматиме у напрузі вболівальників команд до останньої миті Регулярного чемпіонату, котрий завершиться в неділю.

 

За два тижні після остаточного підбиття підсумків візьме старт Абсолютний чемпіонат Волині з футзалу у восьми лігах і призери та чемпіони попереднього етапу отримають медалі відповідних гатунків. А на початку лютого всі 80 колективів області розпочнуть боротьбу за 5 трофеїв: Кубок Волині, Кубок АМФВ, Кубок Прогресу, Кубок Мрії та Кубок Старту. По 16 команд згідно Рейтингу в кожному з п’яти турнірів зіграють із суперниками на вибуття, починаючи зі стадії 1/8-ї. До речі, жеребкування відбудеться в п’ятницю 28 січня о 18.00 в кафе «Вандервілль», що у КРЦ «Адреналін Сіті».

З надією на цікаві поєдинки, з вірою у кращі почуття від гри та з любов’ю до футзалу пропонуємо всім охочим провести свій час разом із командами. Вболіваємо, спостерігаємо, граємо.

Футзал – це круто!

Детальніше прочитати про матч та переглянути статистику можна відкривши ссилку на конкретний матч: http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204#calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A 

Календар 29-30 січня

29 січня (субота)

ДЮСШ КОВЕЛЬ

НОВОВОЛИНСЬК

9 тур. Суперліга. Регулярний чемпіонат

15.00                ТТІ Нововолинськ – Динамо

 

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

9 тур. Шоста ліга. Регулярний чемпіонат

09.00                 ФК Сенкевичівка – ФК Мильськ

9 тур. Друга ліга. Регулярний чемпіонат

09.50                 Атлетік М – Луцьктепло

10.40                 Kroshu Lutsk – МФК Гранітбудексклюзив

11.30                 Olam-Kesef Sport – ФК Арсенал

Суперкубок України. 65+

12.30                Базіс Умань – Комунар Харків

Суперкубок України. 60+

13.30                Київ – Комунар Харків

Суперкубок України. 55+

14.30                ТВД Львів – Syngenta Умань

9 тур. Суперліга. Регулярний чемпіонат

15.30                 Теремно Хліб – ЛСТМ

16.30                 Надія – Вокар-Ковель

17.30                 FC Respect – ФК Любарт

18.30                 Кураж – МФК Хорів

9 тур. Друга ліга. Регулярний чемпіонат

19.30                 Волинь-АТО – FC Traders

20.30                 Любарт Junior – West Side

 

МАЙДАНЧИК №1

9-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

 

17.00                 U-11         Боратин – Ківерці

17.40                 U-11         ДЮСШ №4 Л – Лаккі Тім

18.20                 U-15         Ківерці – Волинь-3

19.00                 U-9          ЖФК Легіон – Амазонка

19.40                 U-15         ФК Пірванче – Волинь-3

20.20                 U-15         FC Respect – Волинь Червоні

20.00                

МАЙДАНЧИК №2

9-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

 

16.00                 U-11         FC Respect-2 – ФК Гірка Полонка

16.40                 U-13         Смига – FC Respect

17.20                 U-7           Олімпія – Амазонка

18.00                 U-13         Боратин – Смига

18.40                 U-9           Олімпія – Лаккі Тім

19.20                 U-9           Любарт Kids – Олімпія14

20.00                

 

30 січня (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

9 тур. Шоста ліга. Регулярний чемпіонат

09.00                 ФК Рать – ФК Дубнівська

09.40                 Доросинівська громада – ФК Воротнів

10.30                  Гандикап – ФК Ветеран

9 тур. Перша ліга. Регулярний чемпіонат

11.30                 Олімп – МФК Дім Фасадів

12.30                Мідас – Олімпія

13.30                 Камаз-Агро – Духче Б

14.30                 Akcent – ХФК Фіміам

15.30                 ФК Мар’янівка – Надія-2

9 тур. Вища ліга. Регулярний чемпіонат

16.30                 ФК Топільно – MOJO Енергопроф

17.30                 Торпедо – Агромат

18.30                 Прип’ять – Вуд Еко Буд

19.30                 Локомотив – ФК Рятівник

20.30                 ФК Кум і Ко – Neris-Авангард

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

9 тур. Шоста ліга. Регулярний чемпіонат

09.00                 Мотор – Несвіч

9 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

09.50                ФК Гірка Полонка – Вуд Еко Буд-2

10.40                 ФК Грифон – Tatrafan Flexible

11.30                 Мідас-2 – ФК Кременець

12.20                Переможна варта – АСК Забороль

9 тур. Четверта ліга. Регулярний чемпіонат

13.10                 Колос Ветеран – Луцьк-Центр

14.00                 FC Kadar Міщани  – Клевер Сторс

14.50                Вілія К – Vadrus

15.40                 ФК Вишків – Волинь У

9 тур. Третя ліга. Регулярний чемпіонат

16.30                 Новатор – Юність П

17.20                 FC Hawest – ФК Фенікс ДПЗ

9 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

18.10                 Теремно Хліб-2 – Покров

9 тур. Третя ліга. Регулярний чемпіонат

19.00                 FC Respect-2 – ФК Дежа

19.50                 ФК Пірванче – BusMarket Group

20.30                 Володимирівка – ФК Стир

 

МАЙДАНЧИК №1

9-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-9          ФК Сойне – Любарт Kids

10.40                 U-15         ФК Сойне – Любарт

11.20                 U-11         Любарт – ФК Сойне

12.00                 U-15         Іква – ФК Сойне

12.40                 U-9           ФК Сойне – Острожець

13.20                 U-15         Любарт – Іква

14.00                U-11         Маневичі – ДЮСШ №2 Л

14.40                 U-13         Маневичанка – Мідас

15.20                 U-11         Маневичі – Костопіль

16.00                 U-13         Любарт – Маневичанка

16.40                 U-11         ФК Спортінг – Мідас

17.20                 U-9           FC Respect – ФК Спортінг

18.00                 U-11         Костопіль – FC Respect-2

18.40                 U-11         ФК Костопіль – Любарт-2

19.20                 U-9           ФК Спортінг – Лаккі Тім

20.00