Чемпіонат для «тихоходів»

Ще п’ять років тому кілька сезонів поспіль своє вагоме у прямому сенсі цього слова в низці турнірів АМФВ займав «Волинський центнер», в якому брали участь гравці вагою 100 кілограмів та більше. Спільно із Федерацією міста Луцька кілька разів проводилися змагання для волинських ветеранів віком 45+. Цього річ ближче до теплої пори (квітень-травень) Асоціація футзалу Волині вирішила повернути популярні змагання, об’єднавши їх в  чемпіонат під назвою «Slow Speed Cup», що в перекладі з англійської значить кубок тихого ходу. Звичайно у назві є доля іронії, але комітет з проведення змагань проаналізувавши попередні вищезгадані турніри, прийшов до висновку, що цілий пласт любителів футзалу залишається за межами обласних змагань через зайву вагу та вікові обмеження. Тому до 1 чемпіонату, котрий планується проводити в стандартах 14-ї першості Волині з регулярною частиною та плей-офф запрошуються колективи зі спортсменами вагою 100 кг та більше разом із ветеранами від 1972 року народження та старші.

Нагадаємо, що останній «Волинський центнер» вже у далекому 2015 році, як і сезоном раніше виграли богатирі з черкаської команди «Рувер». А в 2013-му серед сімки учасників призові місця на п’єдесталі пошани зайняли луцькі «Абориген» з «Вопаком» та ківерцівські «Зубри».

В нинішньому сезоні до участі в цікавому, на нашу (і не тільки) думку, турнірі запрошуються всі бажаючі спортсмени, котрі відповідають критеріям ваги та віку. На призерів чекають цікаві призи та оригінальні нагороди. З Положенням можна ознайомитися на сайті АМФВ у Рубриці «Документи». Попередні заявки можна відправляти на електронну скриньку: glavny@ukr.net Довідки за телефоном: +38095-650-13-13 (Сергій)