ДФЛВ 2021/2022: за крок до фінішу регулярки. Календар

Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022 у кожній віковій категорії продовжує наближатися до фінішного етапу. Після дев’ятого туру хтось уже забезпечив собі місце в омріяній лізі, а комусь ще доведеться свої позиції відстояти у завершальних матчах. Лідерські позиції у турнірній таблиці кардинально не змінилися, хоча до пелетонів приєднуються щораз нові команди. Давайте розберемось детальніше.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3203

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2015-2016 р. н. і молодші

У дев’ятому турі завдяки голу Романа Сірика «Олімпія» перемогла «Амазонку» та закріпилася на другій сходинці турнірної таблиці. Підопічні Тетяни Павлік суттєво забуксували цьогоріч і тепер ведуть заочну боротьбу із «Лаккі Тім» за потрапляння до Вищої ліги…

Кращі гравці 9-го туру:

Демидюк Данило – Олімпія

У десятому турі «Олімпія» зіграє саме із «Ліккі Тімом». Для команди Олега Гаврилюка це буде суттєва перевірка на міцність та амбіції. У неділю млинівська «Іква» проведе два поєдинки проти «Любарта» та «Амазонок».

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2013-2014 р. н. і молодші

Для розв’язки серед гравці 2013-2014 років народження ще є час та купа матчів, проте тут уже проглядається когорта сильніших команд. «Олімпії» Дмитра Медунецького доволі впевнено розбираються із своїми опонентами: основа перемогла «Лаккі Тім» 15:0, а дубль забив «Любарту» втричі менше 5:0. У дербі луцьких дівчат сильнішими виявилися «Амазонки» Тетяни Павлік 5:0. У неділю тур продовжився запеклими матчами ФК «Сойного» проти «Любарта» 1:7 та Острожця 2:9. Окрасою туру можна вважати протистояння луцького «Респекту» проти «Спортінгу»: вихованці Олександра Миронюка, незважаючи на статус аутсайдера зуміли перемогли 5:3. Олександр Шинкарук мав проблеми зі складом, проте у наступному поєдинку із «Лаккі Тім» карпилівчани здобули впевнену перемогу 7:0. Незважаючи на поразку ФК «Спортінг» лишається у трійці лідерів турнріної таблиці, проте його вже цих вихідних може випередити «Мідас».

Кращі гравці 9-го туру:

Панасюк Ярослав – Олімпія

Панасюк Дмитро – Олімпія14

Зварич Діана – Амазонка

Приймачок Давид – Любарт Кids

Верхов‘яд  Данило – Острожець

Юрченко Денис - FC Respect

Гапонюк Дмитро – ФК Спортінг

У десятому турі «Олімпії» продовжують кошмарити лігу: на цей раз їхніми опонентами будуть «Клуб Лева» та непростий «Мідас» Юрія Павельчука. ЖФК «Легіон» знову зустрінеться у дербі із «Амазонками», але цього разу з дублем. Ще один поєдинок легіонерки зіграють із вихованцями Вадима Мойсеєва. Тетяна Павлік цього вечора виведе своїх амазонок на ще два поєдинки: дубль зіграє із уже втомленими гравцями «Клубу Лева» а основа спробує переграти «Респект». У неділю нас очікує черговий балт лучан «Лаккі Тім» - «Любарт» - шанси є в обох колективів. Черговий вояж очікує і на милинівчан – «Іква» Сергія Вишневського цього туру поміряється силами із «Мідасом» та земляками з Острожця.

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2011-2012 р. н. і молодші

Майже на фінішу групового етапу вже виявилися гравці 2011-2012 років народження. «Гірка Полонка» здобула свої три очки у матчі з «Респект-2», а ДЮСШ Ківерці переграли «Боратин» 3:1. Лідери Дмитра Трефіловського з ДЮСШ №4 Луцьк були безжальними у матчі з «Лаккі Тім» 20:0. У неділю «Любарт» Євгена Заїченка здобули свою першу перемогу у матчі з ФК «Сойне» 4:1. Лідер групи «А» ДЮСШ №2 Луцьк Дмитра Семченка і далі продовжують іти без втрат – 4:0 перемога над ДЮСШ Маневичі. У наступному поєдинку вихованці Богдана Ковбасюка реабілітувалися та перемогли ДЮСШ Костопіль 7:1. Битва лідерів групи «С» завершилася на користь Олександра Шинкарука 6:3, тепер ФК «Спортінг» другий, а «Мідас» вже четвертий. Ще один поєдинок гравці ДЮСШ Костопіль також програли другому «Респекту» проте три бали до загального рейтингу поклали. А от інший клуб Юрія Тріля ФК «Костопіль» здобув перемогу над старшими гравцями другого «Любарта» 5:3.

Кращі гравці 9-го туру:

Ренкас Артем – FC Respect-2

Карпук Микола – Ківерці

Калюх Максим – ДЮСШ №4 Л

Смусь Роман – Любарт

Філонюк Денис – ДЮСШ  №2 Л

Бусел Макар – Маневичі

Шинкарук Киріл – Спортінг

Макарчук Марк – FC Respect-2

Тищишин Арсеній – ФК Костопіль

У десятому турі «Лаккі Тім» у очній дуелі спробує фінішувати вище «Боратина» у групу «С», «Клуб Лева» проведе два матчі проти другого «Респекту» та загадкової «Гіркої Полонки», де і визначиться доля цих колективів хто у яку лігу піде далі... «Респект-2» Олександра Миронюка спробує дати бій ДЮСШ №2, а основна команда зіграє проти дівчат з «Легіону». У неділю свої завершальні групові матчі зіграє ДЮСШ Костопіль проти ДФК «Штурму». Інший клуб Юрія Тріля ФК «Костопіль» веде боротьбу за Вищу лігу, на шляху до неї можу стати ДЮСШ Ківерці та «Атлетік» Цумань. Гравці Дмитра Гаврука з Ківерець можуть реально завадити костопільчанам, якщо відберуть очки у очній дуелі, адже наступний поєдинок у них із ДАФ «Легіон» Рівне, котрий виспупає поза конкурсом. Завершить ігровий день матч «Любарт-2» проти «Лаккі Тім».

U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2009-2010 р. н. і молодші

У віковій категорії 2009-2010 років народження в суботу кращими були гравці «Єврошпону» зі Смиги. Лине на останніх хвилинах «Респект» врятувавсч від поразки 4:4, а от «Боратин» не зміг нав’язати гідну відсіч опоненту 2:5. Таким чином підопічні Святослава Левкова зафрахтували за собою п’яту сходинку турнірної таблиці та зберігають непогані шанси на Вищу лігу. У неділю дещо невдалий вояж видався для маневицьких дівчат. Клятий ковід практично обезкровив лавку запасних, а від того і дві поразки від «Мідаса» та «Любарта».

Кращі гравці 9-го туру:

Сідлярук Владислав – Смига,

Гордієнко Сергій – FC Respect

Квіквінія Володимир – Смига

Абрамов Дмитро – Мідас

Васейко Ярослав – Любарт

У десятому турі нас очікує знатна заруба. «Єврошпон» Смига проведе поєдинки проти лідера ДЮСШ Костопіль, ДФК «Штурм» з Колок та дублю костопільчан – солідна перевірка на міцність. Гравці Олександра Сачковського також поміряються силами із другим та першим Костополем. Ще одна перевірка на профпридатність для обох колективів буде у матчі ДЮСШ Костопіль та «Боратин», третьої та другої команди на даний момент. У неділю естафету перевірок на футзальну майстерність підхопить «Іква» матчами проти двох Любартів» та лідер гонки ДЮСШ №4 Рівне у поєдинках проти «Олімпії» та «Респект». Турнірна таблиця після цього туру однозначно зазнає змін, а чи все станеться так як прогнозується? Побачимо вже у неділю.

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2007-2008 р. н. і молодші

Дев’ятий тур у віковій категорії 2007-2008 років народження пройшов під диктовку лідерів. «Волинь-3» впевнено переграв ДЮСШ Ківерці 13:1, але у іншому матчі підніжку їм поставив ФК «Пірванче» 3:3. Саме гравці сім’ї Костюків і дихають у спину волинянам. «Волинь08 Червоні» трохи помучилися із «Респектом» 4:2, але саме вони тепер забронювали другу сходинку у турнірній таблиці в групі «В», принаймні на тиждень. У групі «А» «Любарт» Олександра Лисенка застрибнув на другу сходинку турнірної таблиці після перемог 9:2 над ФК «Сойним» та 9:1 невстояла «Іква». У матчі Млинівчан проти гравців з Прилісного переможця не виявилося 2:2.

Кращі гравці 9-го туру:

Бондар Вадим – Волинь-3

Кметь Денис – ФК Пірванче

Бондар Вадим – Волинь-3

Горощук Данило – Волинь Червоні

Вишневський Ілля – Любарт

Квятковський Данило – Іква

Ярмолюк Дмитро – Сойне

Шклярук Станіслав – Любарт

У десятому турі ми впритул наблизимось до розв’язки. ДФК «Штурм» спробує взяти бали у матчах проти двох клубів «Волині» Білої та третьої. «Вуд Еко Буд» з Цумані нарешті проведе свій поєдинок проти Червоної «Волині», а у «Волині-3» буде ще один поєдинок проти АФК «Городище» Андрія Смаля. Луцький «Любарт» перевірить на амбіції та міцність ДЮСШ Рожище Василя Присяжнюка, а завершить ігровий день битва за «шість балів» ФК «Пірванче» - АФК «Городище». Саме у цих матчах і визначиться хто буде у пулі Вищої ліги від групи «В». У неділю конкурентів спробує наздогнати «Вуд Еко Буд» з Олики, вихованці Олега Шахраюка мають продемонструвати усі свої навики футзалу у поєдинку проти Білої «Волині», якщо хочуть фінішувати у першій половині турнірки.

Слідкуйте за своїми фаворитами за посиланням.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

 

Календар 5-6 лютого

лютого (субота) 

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

10-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

10.00                 U-11         Лаккі Тім – Боратин

10.40                 U-11         FC Respect-2 – Клуб Лева

11.20                 U-13         Костопіль – Смига

12.00                 U-13         ДФК Штурм – Костопіль-2

12.40                 U-11         Клуб Лева – ФК Гірка Полонка

13.20                 U-13         ДФК Штурм – Смига

14.00                U-13         Костопіль – Боратин

14.40                 U-13         Смига – Костопіль-2

15.20                 U-13         ДФК Штурм – Костопіль

16.00                 U-15         ДФК Штурм – Волинь Білі

16.40                 U-15         Волинь-3 – АФК Городище

17.20                 U-15         Цумань – Волинь Червоні

18.00                 U-15         Волинь-3 – ДФК Штурм

18.40                 U-15         Любарт – Рожище

19.20                 U-15         ФК Пірванче – АФК Городище

20.00                 U-15        

 

МАЙДАНЧИК №1

10-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

10.00                 U-9           Клуб Лева – Олімпія14

10.40                 U-9           Амазонка-2 – ЖФК Легіон

11.20                 U-9           Мідас – Олімпія

12.00                 U-9          Клуб Лева – ЖФК Легіон

12.40                 U-11         ДЮСШ №2 Л – FC Respect-2

13.20                 U-9           Клуб Лева – Амазонка-2

14.00                U-7           Олімпія – Лаккі Тім

14.40                 U-11         FC Respect – ЖФК Легіон Л

15.20                 U-9           FC Respect – Амазонка

16.00                 U-15        

 

6 лютого (неділя) 

МАЙДАНЧИК №1

10-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-9          Лаккі Тім – Любарт Kids

10.40                 U-11         ДФК Штурм – Костопіль

11.20                 U-9           Іква – Мідас

12.00                 U-13         Іква – Любарт-2

12.40                 U-7           Іква – Любарт Kids

13.20                 U-13         Любарт – Іква

14.00                U-9           Іква – Острожець

14.40                 U-7           Амазонка – Іква

15.20                 U-11         Ківерці – ФК Костопіль

16.00                 U-13         Олімпія – Рівне

16.40                 U-11         Ківерці – ДАФ Легіон Р

17.20                 U-11         Атлетік Ц – ФК Костопіль

18.00                 U-13         FC Respect – Рівне

18.40                 U-11         Любарт-2 – Лаккі Тім

19.20                 U-15         Волинь Білі – Олика

20.00