Протокол засідання КДК 2021/2022 №9

Протокол засідання КДК 2021/2022 №9

Асоціації Футзалу Волині

Час засідання: 2 лютого 2022 року. 19-00.

Місце засідання: КРЦ «Адреналін сіті», Луцьк

1. Розглядали епізод, що трапився 30 січня у матчі 9-ого туру Першої ліги Волині, між командами ФК Мар’янівка та Надія-2 Хорів . Розглянувши протокол та відео матчу, а також додатковий рапорт арбітру матчу.

Вирішили: представника команди Надія-2 Хорів, Ревко Віктора, який під час матчу був вилучений за нецензурну лексику у адрес арбітру, згідно дисциплінарних правил застосувати п.3а -грубі випади та/або нецензурні та образливі висловлювання, жести на адресу партнера, суперника, арбітра, асистента арбітра, офіційної особи чи глядача. Дискваліфікувати представника команди Надія-2 Хорів, Ревко Віктора терміном на 3 (три) матчі і сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 350 грн.    

 

2. Розглядали епізод, що трапився 30 січня у матчі 9-ого туру Першої ліги Волині, між командами ФК Мар’янівка та Надія-2 Хорів . Розглянувши протокол та відео матчу, а також додатковий рапорт арбітру матчу.

Вирішили: представника команди ФК Мар’янівка, Магеру Сергія, який під час матчу був вилучений за нецензурну лексику у адрес арбітру, згідно дисциплінарних правил застосувати п.3а -грубі випади та/або нецензурні та образливі висловлювання, жести на адресу партнера, суперника, арбітра, асистента арбітра, офіційної особи чи глядача. Дискваліфікувати представника команди ФК Мар’янівка, Магеру Сергія терміном на 3 (три) матчі і сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 350 грн.       

 

3. Розглядали епізод, що трапився 30 січня у матчі 9-ого туру Вищої ліги Волині, між командами Торпедо та Агромат. Розглянувши протокол та відео матчу, а також додатковий рапорт арбітру матчу.

Вирішили: гравця команди Агромат, Хитрого Петра, який під час матчу був вилучений за агресивну атаку суперника, згідно дисциплінарних правил застосувати п.9.3. - за навмисний удар суперника, який не володіє м'ячем, під час матчу чи його зупинки. Дискваліфікувати гравця команди Агромат, Хитрого Петра терміном на 4 (чотири) матчі і сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 400 грн.

 

Голова  КДК                                                                                     Терещук О. 

Заступник КДК                                                                               Мартин О. 

Секретар КДК                                                                                 Брагінець М.

Член КДК                                                                                        Маціюк М. 

02.02.2022