ДФЛВ 2021/2022: хтось буксує, хтось газує. Календар

Десятий тур Дитячої футзальної ліги Волині 2021/2022 був багатим на цікаві протистояння, проте лідерські позиції записні фаворити не віддають. Непереможній «любарт», олімпійці вже набили більше 100-та голів, ДЮСШ наводять жах на суперників, а найбільше змін, а від того цікавості ми отримали у U-13, інші категорії йдуть більше-менш прогнозовано. Детальніше читайте нижче.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3203

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2015-2016 р. н. і молодші

У десятому турі в битві за шість очок «Лаккі Тім» свою війну програв 0:3 і тепер посідає лише п’яту сходинку. Млинівська «Іква» Млинів не зуміла справитися з хлопцями Андрія Янчука 0:3 та дівчатами Тетяни Павлік 0:1.

Кращі гравці 10-го туру:

Сірик Роман – Олімпія

Громік Тимофій – Любарт

Грабінська Марія – Амазонка

У 11-му турі ДФК «Штурм» Олександра Сачковського приїде набиратися досвіду у матчах з «Лаккі Тім» та землячками з ДЮСШ Маневичі. В свою чергу вихованки Богдана Півовара спробують дати бій безальтернативному лідеру, на даний момент, «Любарту» з Луцька.  

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2013-2014 р. н. і молодші

Доволі важкими даються перші кроки у футзалі для «Клубу Лева», проте їхня настирність пізніше дасть свої плоди. У десятому турі гравці Вадима Мойсеєва провели одразу три поєдинки і у кожному билися до кінця, проте суперники на даний момент не «по зубах»: 0:13 від «Олімпії14», 3:6 від «Легіону» та 0:3 від других «Амазонок». У іншому матчі дублюючі гравчині Тетяни Павлік зазнали прикрої поразки у дівчачому дербі – 1:2 поступилися легіонеркам Сеофії Палаєвської. Інша «Олімпія» доволі впевнено розбирається з будь-яким суперником – цього туру постраждав один із лідерів «Мідас» 3:1. У напруженому поєдинку між «Респектом» та основною «Амазонкою» була зафіксована важка перемога поважних 4:3 і тепер вони піднялися у верхню частину турнірної таблиці. У неділю ж «Любарт» знову обіграв «Лаккі Тім» 3:0, як і у молодшій віковій категорії. А млинівська «Іква» спочатку програла «Мідасу» 1:2, а згодом перемогла земляків з Острожця, правда гравці Олександра Мосійчука все рівно отримали три бали до заліку.

Кращі гравці 10-го туру:

Панасюк Дмитро – Олімпія14

Строганова Анастасія – ЖФК Легіон

Романюк Нестор – Олімпія

Байкевич Аріна – ЖФК Легіон

Димарчук  Анастасія – Амазонка-2

Бондарук Владислав - FC Respect

Воробей Тимофій – Мідас

Грабінська Марія – Амазонка

Демидюк Богдан – Іква

Воєвода Максим – Острожець

Янко Марк – Любарт

У 11-му турі першими в гості завітає ФК «Сойне» з Прилісного. Вихованці Юрія Ремінського проведуть два поєдинки проти загадкових дівчат з «Легіону» та новачків з «Клубу Лева». Ще один свій матч біло-червоні зіграють із «Респектом» Олександра Миронюка, що рветься поближче до лідируючого пелетону. У неділю Богдан Ковбасюк із своїми гравцями буде наводити жах на «Лаккі Тім» та «Любарт Кідс» і у випадку звитяг впритул може наблизитися до групи лідерів. Колківчани спробують дати бій гравцям з Острожця, а гравці з Карпилівки будуть відстоювати своє право на звання лідерів у матчах проти двох «Олімпій», котрі громлять усіх направо і на ліво. Чи зможуть гравці Олександра Шинкарука справитися із непростим опонентом?

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2011-2012 р. н. і молодші

У Групі «А» «Клуб Лева» завдяки звитязі над «Гіркою Полонкою» 1:0 та технічною перемогою над другим «Респектом» зумів вишкребтися у середину турнірної  таблиці. Битва лідера ДЮСШ №2 Луцьк із трішки страшим респектом завершилася внічию, проте згідно регламенту саме Підопічні Дмитра Семченка отримали три бали до заліку. У неділю ДФК «Штурм» Колки у напруженій боротьбі поступилися 4:5 ДЮСШ Костополю Юрія Тріля.  У гравці Олександра Сачковсього ще лишаються шанси обійти конкурентів, проте вони малоймовірно, що зможуть потрапити до Вищої ліги, а от у Першій ще повоюють за медалі.

У групі «В», здавалося що все вже вирішено, проте один з лідерів групи та учасник Чемпіонату України «Респект», несподівано поступився дівчатам з «Легіону» 1:3, дівчата цього дня були кращими.

У групі «С» у суботу «Боратин» переміг «Лаккі Тім» 3:0 та застрибнув у серединку турнірної таблиці. Ну не йшло цього вікенду у гравців Ігоря Случика, а рахунок 0:3 переслідував усі вікові категорії. Справжня війна за путівку до Вишки розгорілася між ДЮСШ Ківерці та ФК «Костопіль» - матч завершився 4:4 і тримав численних уболівальників у напрузі до останньої секунди. Надалі вихованці Юрія Тріля розгромили бідний «Атлетік» з Цумані 16:1, а футзалісти Дмитра Гаврука перемогли ДАФ «Легіон» Рівне 5:3. І тепер саме вони є претендентами на третю пряму путівку до Вищої ліги маючи гру в запасі.

Кращі гравці 10-го туру:

Левценюк Лук‘ян – Боратин

Клець Назар – FC Respect-2

Кащук Дмитро – Клуб Лева

Оксенюк Ілля – Клуб Лева

Семенюк Назар – ДЮСШ №2 Л

Бойченко Юрій - FC Respect-2

Денисюк Крістіна – ЖФК Легіон Л

Господарик Вадим – Любарт-2

Полюхович Станіслав – ФК Костопіль

Кудиско Павло – Ківерці

Бобир Роман – Ківерці

Кошка Даниїл – ФК Костопіль

Парфенюк Максим – Костопіль

У 11-му турі у групі «А» практично вже вирішиться доля усіх путівок до трьох ліг. Рівненська «Зоря» проведе два надважливі поєдинки проти лідера ДЮСШ №2 Луцьк та «Амазонок», у випадку двох перемог фактично підопічні Ігоря Мазурця очолять турнірну таблицю групи.

У групі «В» «Іква» Млинів спробує дати бій фавориту з «Олімпії» та обійти ФК «Сойне» у очному протистоянні і тоді будуть надії на Першу лігу. В свою чергу другий колектив із Зорі проекзаменує на міцність ДЮСШ Рожище та «Любарт».

У групі «С» ДЮСШ Ківерці суттєво додали на фініші регулярних змагань і є одними з претендентів на Вишку – цього вечора на них чекатимуть дебютанти із Цумані Валентина Обозовського. «Боратин» проведе свій поєдинок проти другого «Любарта», а завершить тур супер матч ДЮСШ №4 Луцьк – ФК «Спортінг». Чи зможуть гравці Олександра Шинкарука справитися із непростим опонентом та завдати першої поразки лідеру групи?

U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2009-2010 р. н. і молодші

Після десятого  туру боротьба за лідерські позиції лише загострилася, а доля розподілу путівок до Вищої та Першої ліги тільки в самому розпалі. Перші втрати очок записному лідеру нарешті влаштували гравці із «Єврошпону» - смижани зуміли нав’язати свою гру та вперше ДЮСШ Костопіль не зумів виграти, ба, навіть забити гол. Нульова нічия лідерів виглідяє досить несподівано, а в наступних матчах гравці Святослава Левкова відсвяткували дві важких перемоги над «Штурмом» 2:0 та дублем з Костополя 2:1 і тепер застовбили за собою третю сходинку турнірної таблиці принаймні на тиждень. Колківські вихованці Олександра Сачковсього мали шанс поправити свої турнірні позиції, проте поступилися ДЮСШ Костополю двічі, 1:4 основі та 0:4, проте за матч із дублем таки отримали три бали. Третій свій поєдинок підопічні Ігоря Удодіка виграли у принципового суперника з «Боратина» 4:2. Ця перемога розмістила ДЮСШ Костопіль на другій сходинці таблиці, а гравці Олександра Леончука опустилися на четверту позицію. У неділю «Іква» та «Любарти» обмінялися перемогами по 7:0 – основа Олександра Лисенка виграла, а дубль програв. Допоки всі суперники вже були виснажені своїми матчами ДЮСШ №4 з Рівного трохи напружено але здолав «Олімпію» 2:1 та «Респект» 9:3 і тепер саме гравці Вадима Нечипорука обіймають першу сходинку у турнірній таблиці.

Кращі гравці 10-го туру:

Семенюк Максим – Костопіль

Федорук Максим – Смига

Кошка Віталій – Костопіль-2

Квіквінія   Володимир – Смига

Кущук Рувім – Боратин

Дербеньов Михайло – Костопіль-2

Вєтров Даниїл – Костопіль

Малиновський Артем – Рівне

Галюк Денис – Рівне

Шумчук Євген – Любарт

Карпець Роман – Іква

Лідерську ходу «Боратина» дещо збили опоненти, але в 11-му турі у гравців Олександра Леончука є прекрасна нагода продемонструвати всім, що то лише миттєві складнощі. В свою чергу гравці Володимира Котловця трохи забуксували у нижній частині турнірної таблиці, а тому матчами проти «Боратина», «Ікви» та своїх колежанок по ДЮСШ Маневичі будуть поправляти ситуацію. Навіть дівчата Надії Шпак на даний момент ідуть вище хлопців, проте на їхньому шляху також будуть молоді вихованці Сергія Вишневського. ДЮСШ №4 Луцьк також зіграє із милинівчанами у матчі за шість очок. Завершить ігровий тур дербі «Респект» - «Мідас», перипетій там вистачає, і в гравцям, і в тренерах, незважаючи на позиції в  турнірній таблиці.

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2007-2008 р. н. і молодші

У десятому турі в групі «А» було проведено лише два поєдинки, проте вони багато у чому визначили долі команд на майбутнє. Так «Любарт» впевнено переміг ДЮСШ Рожище 5:2 чим вивів себе на перше місце у групі, а гравці Василя Присяжнюка тепер можуть лишитися у Першій лізі, або стати кращою п’ятою командою і потрапити у Вишку. Натомість ФК «Волинь08 Червоні» у очному протистоянні із «Вуд Еко Буд» Цумань також здобув перемогу 5:2 та забезпечив собі перевагу над опонентом та третю позицію в таблиці.

У групі «В» баталії вирували на повну. «Волинь08 Білі» перестріляли ДФК «Штурм» 4:3 та забезпечили собі потрапляння у Вишку та потрапляння у ТОП-3 групи. Натомість «Волинь08-3» спочатку програв АФК «Городище»  0:3,а згодом розгромив гравців з Колок 11:2 сим фактично оформив потрапляння до Вищої ліги, проте є нюанси. А от гравці Андрія Смаля цього вечора були нестримними та зуміли розгромити ФК «Пірванче» 4:0 чим фактично гарантували собі Вищу лігу на друге коло, зважаючи на перевагу над опонентами. У неділю свій крок до Вишки мали зробити гравці із «Вуд Еко Буд» з Олики, але не справилися із завданням і поступилися «Волині08 Білим» 1:3, і тепер вибір ліги буде за гравцями Олега Шахраюка – шанси на потрапляння є в обидві, але для Вишки треба брати максиму очок у матчах, що лишилися.

Кращі гравці 10-го туру:

Проць Назар – Волинь Білі

Смаль Вадим – АФК Городище

Філяровський Володимир – Волинь-3

Цап Богдан – Любарт

Лопаєв Максим – АФК Городище

Видрич Антон – Волинь Білі

Горощук Данило – Волинь Червоні

У 11-му турі допоки одні завершують ще груповий етап, деякі команди вже розпочинають ігри за медальний залік. У групі «А» на нас очікує чи зможе ДЮСШ Рожище взяти очки проти «Мідаса» та стати кращою п’ятою командою? ДЮСШ №4 Луцьк і сам потренується перед Вищою лігою і матчі з «Респектом», і потренує гравців Олександра Миронюка перед перипетіями у Першій. Натомість ФК «Любарт», у матчі проти ФК «Волинь08 Червоні» вияснить хто ж таки краще грає у футзал: футзалісти чи футболісти? А заодно і розставлять всі команди по місцях, хоча самі гравці Володимира Фігеля на перше місце в групі не претендують, але подарувати його Дмитру Трефіловському можуть.

У групі «В» АФК «Городище» завершить свій груповий етап матчем проти лідера змагань ДЮСШ-Respect з Маневич. У гравців же Олега Шахраюка завдання не просте – на них очікує одразу два потужних суперника в лиці «Волиь08-3» та ФК «Пірванче». Саме у цих поєдинках і визначиться хто із цього тріо більше хоче до Вишки, а хто до Першої ліги.

В свою чергу все та ж пара вихованців Андрія Шевчука та Андрія Смаля розпочне баталії за медалі у Вищій лізі. Маневичанки зрозуміло – і учасники Чемпіонату України, і на Волині йдуть лідерами, одним словом на ходу. А от представники Луцького району цього року суттєво додали та борються на рівних із лідерами та впевнено беруть очки цього річ. А чи зможуть стрибнути ще вище?
Цього туру розпочнеться боротьба і у Першій лізі. Млинівська «Іква» на груповому етапі розписала мирову 2:2 із хлопцями з Прилісного, як буде у суботу побачимо. Також на млинівчан очікує матч із ДЮСШ Ківерцями, котрі ще не набрали жодного балу у цьому сезоні. Гравці Юрія Ремінського у ще одному поєдинку спробують взяти реванш за прикру поразку від «Респекта» 2:4 у четвертому турі Регулярного етапу – все у їхніх руках, а точніше ногах.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

Календар 12-13 лютого

12 лютого(субота)

МАЙДАНЧИК №1

11-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

10.00                 U-11         Іква – Олімпія

10.40                 U-15         Ківерці – Іква

11.20                 U-13         Маневичанка – Іква

12.00                 U-11         Іква – ФК Сойне

12.40                 U-13         Маневичі – Іква

13.20                 U-15         Іква – ФК Сойне

14.00                U-13         Маневичі – Маневичанка

14.40                 U-13         Іква – ДЮСШ №4

15.20                 U-15         ФК Сойне – FC Respect

16.00                 U-15         ДЮСШ-Respect – АФК Городище

16.40                 U-15         Мідас – Рожище

17.20                 U-15         АФК Городище – ДЮСШ-Respect

18.00                 U-15         FC Respect – ДЮСШ №4 Л

18.40                 U-9           Клуб Лева – FC Respect

19.20                 U-13         FC Respect – Мідас

20.00                

МАЙДАНЧИК №2

11-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

09.00                 U-11         Атлетік Ц – Ківерці

09.40                 U-13         Боратин – Маневичі

10.20                 U-9           ЖФК Легіон – ФК Сойне

11.00                 U-11         Амазонка – Зоря

11.40                 U-11         Рожище – Зоря-2

12.20                 U-11         ДЮСШ №2 Л – Зоря

13.00                U-11         Боратин – Любарт-2

13.40                 U-11         Любарт – Зоря-2

14.20                 U-9           ФК Сойне – Клуб Лева

15.00                

13 лютого (неділя)

МАЙДАНЧИК №1

11-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

12.00                 U-7          Лаккі Тім – ДФК Штурм

12.40                 U-9           Лаккі Тім – Маневичі

13.20                 U-7          Маневичанка – ДФК Штурм

14.00                U-9          Маневичі – Любарт Kids

14.40                 U-9          Острожець – ДФК Штурм

15.20                 U-7          Маневичанка – Любарт Kids

16.00                 U-15         Волинь-3 – Олика        

16.40                 U-9          Олімпія14 – ФК Спортінг

17.20                 U-15         Олика – ФК Пірванче

18.00                 U-11         ДЮСШ №4 Л – ФК Спортінг

18.40                 U-9           Олімпія – ФК Спортінг

19.20                 U-15         Любарт – Волинь Червоні

20.00                 U-15