В режимі Плей-офф. Календар

Минулий тиждень видався напрочуд активним та насиченим спортивними подіями. Окрім традиційного чемпіонату Волині з футзалу, «Арену спорт» трішки «окупували» ветерани 40+ з усієї України. Зважаючи на це, стартувати в плей-офф встигли пять із восьми обласних дивізіонів. Усі інші зможуть швидко їх наздогнати вже найближчими вихідними. Тож знайомимося з поточними розкладами та готуємося до чергового активного вікенду!

Ми щиро вдячні всім нашим партнерам за те, що є учасниками справжнього свята:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB (Василь 0634709630)

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю! (Дмитро Строкань)

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку. (Юрій Бардюк)

 Футзал – це круто!

Детальніше прочитати про матч та переглянути статистику можна відкривши ссилку на конкретний матч: http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3205

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A 

Перш ніж перейти до огляду внутрішніх змагань, зазначимо, що обласний флагман ФК «Любарт» в понеділок, 14 лютого, закрив друге коло групового етапу Першої ліги результативною нічиєю зі «Славутою». Наразі князі обіймають другу сходинку в групі, відстаючи від свого останнього суперника на три очки. Наступний матч вони проведуть 20 лютого у Львові проти місцевого «In.IT».  

Разом із цим 19-20 лютого відбудеться нагородження переможців та призерів Регулярного чемпіонату Волинської області. Тож на вболівальників та гравців очікує подвійне задоволення!

Суперліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3205&league=3216

Черговий Плей-офф в Суперлізі розпочався серією класних матчів, окремі з яких, безумовно, здивували багатьох!

Наприклад, хто очікував, що «Теремно Хліб» візьме та обіграє МФК «Хорів»? Так, перевага «пекарів» незначна – 2:1. Проте такий результат дозволяє їм розраховувати на перший у власній історії вихід до півфіналу абсолютної першості. Щоб цей хиткий шанс став реальністю, червоно-жовтим необхідно не програвати підопічним Віктора Ревка. Чи вийде? Відповісти важко. Єдине, що можна сказати точно – завдання у хлопців складне.

Центральний дует ¼ фіналу «Любарт-2» та «Вокар» у першій сутичці сильнішого не виявив. Доволі рівне протистояння завершилося закономірно – 1:1. На гарний гол Максима Матвійчука, результативним замиканням відповів ковельчанин Дмитро Мякота. І якщо минулого тижня ці колективи виходили на паркет другими, то 19 лютого вони закриватимуть програму Суперліги, що цілком виправдано. Не зважаючи на впевнену перемогу лучан в рамках «регулярки», інтрига у цій парі просто зашкалює!

Цікавим буде й другий матч між ТТІ та ЛСТМ. Традиційно для останніх років, «будівельники» пробилися у пост-сезон зі скрипом. Разом із цим футбольний колектив, який щозими тестує себе в залі, завжди «дає прикурити» в іграх на вибування. І перше протистояння чудово це підтверджує (1:1).Тож, у прийдешню суботу увага всіх любителів «апсетів» повинна бути прикута до матчу-відповіді між «ЛСТМ» та «ТТІ». Боротьба обіцяє бути безкомпромісною!

А що ж «Надія» та «Респект»? Тут переміг досвід. Поступаючись по ходу, гравці Віктора Ревка змогли вирвати вольову перемогу на останній хвилині другого тайму – 4:3. Щоправда, їхня перевага над «поважними» буде зовсім мізерною. Молоді та амбітні футзалісти мають усі шанси, аби пройти далі!

Більше про всі результати читайте в оглядах наших делегатів. Для цього потрібно обрати лігу, яка вас цікавить, а далі натиснути на конкретний матч!

Вища ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3205&league=3215

Чинний чемпіон «регулярки» у Вищій лізі ФК «Кум і Ко» тиждень тому шокуючим чином програв в 1/8 кубкових змагань аутсайдеру дивізіону рангом нижче ХФК «Фіміам». Важко сказати, що так зарядило віруючих, але вони просто «розтоптали» «кумів», наче Володимир Великий язичництво у Київській Русі. Безумовно, що після такого удару хлопці прагнули реабілітуватися і їм це вдалося, хоча, можливо, і не так, як вони хотіли. В будь-якому разі «Кум і Ко» переміг «Прип’ять» (6:4) і тепер повинен цей результат закріпити!

Несподівано завершилося протистояння між «Торпедо» та «Mojo». Підопічні Анатолія Мищука у цій парі були явним фаворитом. На «Mojo» ставили хіба-що віддані фани цього бренду, але робили вони це недаремно, оскільки їхній колектив святкував перемогу – 3:2. Проте чи зможуть представники готельно-ресторанного бізнесу втримати цей результат? Дізнаємося 20 лютого!

Катком по «Агромату» проїхався «Neris-Аванград». Будемо відверті, такої розправи над «сантехніками» не чекав ніхто, але вона відбулася. Що ж, тепер хлопцям Андрія Кристича потрібно залучати на свою сторону якісь потойбічні сили, аби переламати хід серії, після 0:7. Бажаємо їм успіху у цьому та до останнього сподіваємося на інтригу!

Завершимо з «вишкою» битвою між «Топільно» та «Вуд Еко Будом». Підопічні Руслана Корпоша минулими вихідними в рамках Кубку Волині нав’язали принципову боротьбу «Любарту-2», тож 13 лютого багато людей очікувало від них перемоги. Проте олицькі футзалісти програли 1:2. На щастя для їхніх вболівальників, шанс здолати опонента за сумою двох протистоянь є дуже пристойним!

Більше про всі результати читайте в оглядах наших делегатів. Для цього потрібно обрати лігу, яка вас цікавить, а далі натиснути на конкретний матч!

Перша ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3205&league=3214

Плей-офф у Першій лізі розпочалося з суворого розгрому «Мідаса» «Надією-2». Хорівський колектив був настільки безпощадним, що вгатив «античним» 12 голів, пропустивши лише одного разу. Так, усі ми любимо гарні казочки, але сподіватися на «камбек» підопічних Юрія Павельчука у матчі-відповіді не варто.

Дуже несподівано завершилася зустріч між «Мар’янівкою» та «Олімпією». Шеф волинських «хорватів» Сергій Магера забрав своїх підопічних з майданчику. Васильович заявив, що арбітр Леонід Літвінчук, з яким він перебуває у відкритій конфронтації, намагався його спровокувати. Автор цих рядків не знає, що відбулося насправді. Тому констатуємо факт технічної перемоги «Олімпії» та рухаємося далі.

А далі у нас битва «Дому Фасадів» та «Акценту». «Горілчані» в цьому сезоні голосно заявили про себе, провівши чудову «регулярку». Натомість їхній суперник виступив гірше очікувань та в плей-офф пробрався лише з сьомої сходинки. Разом із цим їхнє протистояння виявилося максимально близьким, а мінімальну перемогу забрав «Акцент» - 3:2. Зважаючи на це, друга зустріч команд обіцяє бути дуже інтригуючою!

Чого не скажеш про пару «Камаз-Агро» та «Духче Б». Розгромна звитяга 3:0 дозволяє підопічним Олега Юрчука впевнено дивитися у майбутнє. Головне, занадто не розслаблятися, щоб не бути покараним за це! Ми ж сподіваємося, що «Духче» так просто свою путівку до півфіналу не віддасть.

Більше про всі результати читайте в оглядах наших делегатів. Для цього потрібно обрати лігу, яка вас цікавить, а далі натиснути на конкретний матч!

 

Друга ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3205&league=3213

У Другій лізі плей-офф стартував без несподіванок: усі фаворити здобули перемоги, але вирішити справу в першому ж матчі вдалося не всім.

Так, чинний володар регулярного титулу млинівський «Атлетік» спокійно розніс «Волинь АТО» з рахунком 7:2. Можливо якісь скажені ворожки і вірять, що «атовці» ще зможуть «повернутися». Але ми з вами реалісти, тому пророкуємо ще одну перемогу «Атлетіка» та подальший вихід у півфінал.

Бронзовий призер «Olam-Kesef» також не відчув особливого опору від суперника, обігравши «Гранітбудекслюзив» – 6:2. І хоча «каменярі» – хлопці вперті. Важко повірити, що вони зможуть відіграти такий гандикап.

А ось «Traders», який довгий час очолював турнірну таблицю та в підсумку завоював «срібло», в першому протистоянні з «Арсенал ОТВ» спростити собі життя не зміг. Так, перемога 3:2 – це перевага. Проте, якщо «каноніри» зберуться та видадуть хорошу гру, ми цілком можемо стати свідками «апсету».

Як і в матчі між «Луцьктеплом» та «Крошу»! Чинний абсолютний чемпіон Другої ліги переграв «комунальників» 2:1. Звісно, фіолетові виглядають цікавіше за своїх візаві, проте стверджувати, що до ½ проб’ються саме вони, ми не будемо. «Луцьктепло» має чудові шанси, аби засмутити підопічних Руслана Дороша.

Більше про всі результати читайте в оглядах наших делегатів. Для цього потрібно обрати лігу, яка вас цікавить, а далі натиснути на конкретний матч!

Третя ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3205&league=3212

Команди Третьої ліги в прийдешні вихідні лише розпочнуть свої виступи у плей-оф. Як ми згадували на початку, стартувати одночасно з усіма їм завадила надмірна зайнятість «Арени спорт» різноманітними турнірами. Проте упродовж 19-20 цей дивізіон та два наступні по списку швидко доженуть усіх інших, оскільки проводитимуть спарені матчі, як це передбачено регламентом.

Звісно, важко щось прогнозувати, опираючись лише на те, як минув регулярний чемпіонат. Але щось підказує серцю, що колективи з першої трійки своє завдання виконають. Разом із цим є сенс виділити центральну пару дивізіону – «Бусмаркет» та «Фенікс ДПЗ». Тут інтрига прямо таки «літає» в повітрі і можна не сумніватися, що підопічні Руслана Корпоша спробують завершити виступи чинного абсолютного чемпіона. Але не варто й сподіватися, що браві хлопці з ДПЗ не «ляжуть кістками» заради переможного результату. Чекаємо з нетерпінням на цю битву!

Більше про всі результати читайте в оглядах наших делегатів. Для цього потрібно обрати лігу, яка вас цікавить, а далі натиснути на конкретний матч!

Четверта ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3205&league=3211

Четверта ліга також відпочивала минулого тижня, але вже 19-20 лютого команди дивізіону повернуться до роботи. Попереду плей-оф. Лідерам «регулярки» не варто розслаблятися, бо як показує практика, це може коштувати дуже дорого. Натомість колективи, які заскочили до стадії матчів на виліт в останню мить, можуть закрити очі на всі попередні невдачі та розпочати все з чистого листа.

«Вілія»-«Надія-3», «Міщани»-«Вишків», «Вадрус»-«Колос-2» та «Волинь Угринів»-«Клевер Сторс» - у кожній із цих пар може трапитися несподіванка. Разом із цим цілком справедливо буде віднести «Вадрус» та «Вишків» до фаворитів, які цілком можливо зійдуться у фіналі. Щоправда, у Віктора Ревка та його друзів по «Надії-3» знайдуться свої аргументи та посягання на титул, яким воно поки що і так володіють. Але для початку потрібно розібратися з «Вілією» з Коршовця.

Більше про всі результати читайте в оглядах наших делегатів. Для цього потрібно обрати лігу, яка вас цікавить, а далі натиснути на конкретний матч!

П’ята ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3205&league=3299

Регулярний сезон П’ятої ліги був дуже насиченим на боротьбу та постійну ротацію у турнірній таблиці. Як наслідок, за бортом плей-оф несподівано залишився амбітний «Татрафан». Зате пройшов «Вуд Екоб Буд-2». Молоді олицькі хлопці спробують поборитися з однозначним фаворитом всього дивізіону «Заборолем». Безумовно, для них це буде дуже корисний досвід.

Цікава пара – «Переможна варта»-«Теремно Хліб». Рік тому муніципали ледь заскочили в пост-сезон. Цього ж разу вони до останнього боролися за бронзу, але в підсумку фінішували п’ятими, отримавши в суперників «пекарів».

Окрім цього на нас чекає битва срібного «Грифона» з «Покровом» та «Мідаса» з бронзовим «Кременцем». Безумовно, буде дуже цікаво!

Більше про всі результати читайте в оглядах наших делегатів. Для цього потрібно обрати лігу, яка вас цікавить, а далі натиснути на конкретний матч!

Шоста ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3205&league=3318

Традиційно Шоста ліга потішила глядачів великою кількістю забитих голів та справжніми емоціями простих чоловіків.

Так, регулярний чемпіон дивізіону «Гандикап» спокійно обіграв «Воротнів», забезпечивши собі більш ніж комфортну перевагу в чотири м’ячі – 7:3. Чи зможуть вони «розбазарити» цей «бонус»? Напевно, що ні.

Натомість, доволі несподівано програв ФК «Мильськ». Фаворит у парі став жертвою струмівського «Ветерана», який забрав перемогу з рахунком 3:1. І тепер вже вони є більш явним претендентом на вихід до півфіналу!

На ті ж граблі наступила й «Доросинівська громада». Бронзовий призер «регулярки» влетів «Раті» 6:3. Чи зможуть підопічні Володимира Потрапелюка виконати «камбек» та забрати серію? Ймовірно, що так. Але тільки, якщо усі «зірки зійдуться над ними».

Завершимо наш огляд протистоянням «Дубнівської» та «Мотору», в якому жителі відомої луцької вулиці були кращими за своїх опонентів. Перевага в два м’ячі – серйозна заявка на підсумковий успіх та вихід до ½ фіналу!

Більше про всі результати читайте в оглядах наших делегатів. Для цього потрібно обрати лігу, яка вас цікавить, а далі натиснути на конкретний матч!

Календар 19-20 лютого

19 лютого(субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

12-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

10.00                 U-15        ЖФК Легіон – ДФК Штурм

10.40                 U-13         ДФК Штурм – Боратин

11.20                 U-15        ЖФК Легіон – Ківерці

12.40                U-15         FC Respect – Штурм

Друга ліга.¼ Плей-офф ІІ матч.

13.30                Атлетік М – Волинь-АТО                                              Нагородження

14.30                Olam-Kesef Sport – МФК Гранітбудексклюзив               Нагородження

15.30                 FC Traders – ФК Арсенал                                            Нагородження

16.30                 Kroshu Lutsk – Луцьктепло

Суперліга. ¼ Плей-офф ІІ матч

17.30                 FC Respect – Надія                                                    Нагородження

18.30                 МФК Хорів – Теремно Хліб                                         Нагородження

19.30                 ТТІ Нововолинськ – ЛСТМ                                         Нагородження

20.30                 Вокар-Ковель – ФК Любарт-2

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

П’ята ліга. ¼ Плей-офф І матч

09.30                Вуд Еко Буд-2 – АСК Забороль                                 Нагородження

10.30                 Покров – ФК Грифон                                               Нагородження

11.30                Мідас-2 – ФК Кременець                                          Нагородження

12.30                 Переможна варта – Теремно Хліб-2

Четверта ліга. ¼ Плей-офф І матч

13.30                 FC Kadar Міщани – ФК Вишків

14.30                 Колос-2 Ветеран – Vadrus

15.30                 Волинь У – Клевер Сторс

16.30                 Вілія К– Надія-3

Третя ліга. ¼ Плей-офф І матч

17.30                 ФК Дежа – Володимирівка

18.30                 FC Respect-2 – ФК Стир

19.30                 ФК Фенікс ДПЗ – BusMarket Group

20.30                 FC Hawest – ФК Пірванче

 

МАЙДАНЧИК №1

12-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

10.00                 U-9           Іква – Любарт Kids

10.40                 U-7           Лаккі Тім – Іква

11.20                 U-9           Іква – Амазонка

12.00                 U-7           Іква – Олімпія

12.40                 U-13         ДФК Штурм – Олімпія

13.20                 U-9           Іква – Амазонка-2

14.00                U-13         ДФК Штурм – FC Respect

14.40                 U-13         Олімпія – Любарт-2

15.20                 U-13         Любарт – Мідас

16.00                 U-13         ДЮСШ №4 – Любарт-2

16.40                 U-15         Волинь Червоні – Любарт

17.20                 U-13         Любарт – ДЮСШ №4

18.00                 U-15         Волинь Червоні – Волинь-3

18.40                 U-15         Волинь Білі – Любарт

19.20                 U-15         FC Respect – Мідас

20.00                

 

МАЙДАНЧИК №2

12-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

10.00                 U-11         Амазонка – Лаккі Тім

10.40                 U-11         Ківерці – Рожище

11.20                 U-11         ЖФК Легіон – Боратин

12.00                 U-9           ЖФК Легіон – ФК Спортінг

12.40                 U-9           Іква – FC Respect

13.20                 U-11         Олімпія – FC Respect

14.00                U-11        

 

20 лютого (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

Шоста ліга. ¼ Плей-офф ІІ матч

10.00                 ФК Дубнівська – Мотор

10.40                 Доросинівська громада – ФК Рать                     Нагородження

11.30                 ФК Мильськ – ФК Ветеран                                Нагородження

12.30                Гандикап – ФК Воротнів                                    Нагородження

Перша ліга. ¼ Плей-офф ІІ матч

13.30                 ФК Мар’янівка – Олімпія

14.30                 Надія-2 – Мідас                                                Нагородження

15.30                 Камаз-Агро – Духче Б                                      Нагородження

16.30                 Akcent – МФК Дім Фасадів                                Нагородження

Вища ліга. ¼ Плей-офф ІІ матч

17.30                 ФК Кум і Ко – Прип’ять                                    Нагородження

18.30                 Торпедо – MOJO                                              Нагородження

19.30                 Вуд Еко Буд – ФК Топільно                              Нагородження

20.30                 Neris-Авангард – Агромат

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

Четверта ліга. ¼ Плей-офф ІІ матч

09.00                Клевер Сторс – Волинь У

10.00                 ФК Вишків – FC Kadar Міщани                         Нагородження

11.00                Vadrus – Колос-2 Ветеран                                Нагородження

12.00                 Надія-3 – Вілія К                                            Нагородження

Третя ліга. ¼ Плей-офф ІІ матч

13.00                 Володимирівка – ФК Дежа                              Нагородження

14.00                 ФК Стир – FC Respect-2                                  Нагородження

15.00                 BusMarket Group – ФК Фенікс ДПЗ

16.00                 ФК Пірванче – FC Hawest                               Нагородження

П’ята ліга. ¼ Плей-офф ІІ матч

17.00                 АСК Забороль – Вуд Еко Буд-2

18.00                 ФК Грифон – Покров

19.00                 ФК Кременець – Мідас-2

20.00                 Теремно Хліб-2 – Переможна варта

 

МАЙДАНЧИК №1

12-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-9           Маневичі – Клуб Лева

10.40                 U-11         Зоря – Маневичі

11.20                 U-9           Олімпія – Маневичі

12.00                 U-11         Маневичі – ДФК Штурм

12.40                 U-9           FC Respect – Маневичі

13.20                 U-11         ДФК Штурм – Млинів

14.00                U-7          Маневичанка – Амазонка

14.40                 U-11         Млинів – ФК Гірка Полонка

15.20                 U-11         ДФК Штурм – Мідас

16.00                 U-11         FC Respect-2 – Млинів

16.40                 U-7           Лаккі Тім – Маневичанка

17.20                 U-11         ФК Спортінг – ДЮСШ №4 Луцьк

18.00                 U-15         Любарт – Волинь-3

18.40                 U-9           Острожець – Мідас

19.20                 U-15         Волинь Білі – Волинь-3

20.00                 U-15        

 

МАЙДАНЧИК №2

12-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-13         FC Respect – Костопіль-2

10.40                 U-13         Мідас – Костопіль

11.20                 U-11         Зоря-2 – Любарт-2

12.00                 U-11         Зоря – ДЮСШ №2

12.40                 U-11         Зоря-2 – Любарт

13.20                 U-13         Любарт-2 – Костопіль-2

14.00                U-13         Любарт – Костопіль

14.40                 U-15         Олика – ЖФК Легіон

15.20                 U-13         Костопіль-2 – Любарт

16.00                 U-15         ДЮСШ №4 Л – АФК Городище

16.40                 U-13         Любарт-2 – FC Respect

17.20                 U-15         ЖФК Легіон – АФК Городище

18.00                 U-9