Гра


3: 8

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Голоскоков С.




Про гру:

Ще одна битва невдах стартових турів 1-го боксу з перших хвилин пішла від ножа. Команди відразу вирішили йти тільки вперед і голи не забарилися. Спочатку у складі лучан відзначився Дмитро Рожко, а гол-відповідь швиденько організував прудкий Олександр Скопик.

Рівновага тримаалася до останньої хвилини тайму, аж доки Олександр Дудко не вирішив нагадати горохівчанам хто справжній господар майданчика. Така собі заява на перемогу від «царської» команди, яка зголодніла до футзальних подвигів.

По перерві продовжився жвавий футзал і протягом перших хвилин гри оформилося відразу два дублі. Спочатку Олександр Скопик на швидкості обіграв захист і влучно «дав» у дальній кут, а пізніше Дмитро Рожко вивів «волошкових» уперед. Ще за кілька хвилин Дмитро оформив хет-трик та збільшив перевагу лучан.

Спроба «Агропродукту» використати у якості п’ятого польового гравця свого голкіпера Леоніда Джигалюка призвела лише до пропущеного голу, що по суті вирішив долю протистояння. А закінчення гри віншувалося обміном гольовими випадами, під час яких «мідасівець» Дмитро Рожко зумів зробити «покер», а Олександр Скопик повторив «фокус із шляпою». Команди щиро подякували одна одній за цікаву гру та розсталися до чергової зустрічі у Вищій лізі.