Гра


2: 6

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

Протиборство зафарбоване у шахтарські кольори між «Олімпією»  та «Ласкою» від початку пішло в щільному режимі єдиноборств. Гольових моментів практично не було і за десять хвилин ігрового часу події розгорталися у центрі майданчика. Ціна питання – попадання в омріяні ліги.

Першими про ворота згадали гравці «Ласки». Обізнаний у футболі та футзалі Костянтин Вознюк п’ятою віддав пас-цукерочку, а Юрій Шаула влучно пробив. Відповідь не забарилася, адже «олімпієць» Микола Наконечний показав, що і «чорні» вміють забивати. Рівновага до перерви не втрималася. Боратинець Юрій Шаула ударом в дев’ятку вивів «помаранчевих» вперед та підсумував тайм.

Відпочинок більше пішов на користь гостям, котрі  удубюті другої половини гри збільшили перевагу вдвічі після голів Назарія Сеника та Сергія Ясинського. Така ситуація явно не влаштовувала господаріа та особисто Дмитра Кисляка, який з правого флангу атаки пробив точнісенько у кут воріт суперника – 2:4.

«Олімпія» пішла вперед великими силами. Помилилися в атаці та пропустила. Звичний до кольорів своєї команди екс-гравець юнацького складу донецького «Шахтаря» Костянтин Вознюк у падінні завершив дещо кумедну багатоходівку партнерів по команді.

Останні хвилини за законами футзального жанру вмістили в себе купу подій, серед яких чоловіча розмова на підвищених тонах, вилучення у складі господарів та «фокус із шляпою» у виконанні Юрія Шаули. 6:2 і Боратин в Першій лізі.