Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

Пів тайму команди придивлялися одна до одної, а далі почали боротися та битися за кожний метр «терафлексу». Велика кількість єдиноборств, купа фолів та мінімум гольових моментів. Хоча постріл «червоних» у стійку та шанс з десятиметрової позначки цілком вірогідно могли перетворитися в голи, але не судилося. До перерви глядачі забитих м’ячів так і не побачили, хоча жалітися на нудьгу не могли.

В другій половині матчу все саме цікаве розпочалося за 5 хвилини до фінальної сирени, коли «Олімпія» набрала п’ять фолів та стала діяти обережніше, аби уникнути дабл-пенальті. Рахунок влаштовував господарів майданчика, адже на на 15-й хвилині Едуард Хрипа встиг відмітитися голом. Наполегливий «Модерн-Експо» почав тиснути і таки добився свого навіть без дабл-пенальті. Активний Назарій Навроцький спочатку забив, а пізніше неодноразово погрожував воротам суперника, хоча влучити у сітку більше не зумів. Останню спробу вивести заводський колектив до Першої ліги не використав Ігор Поліщук, який на останніх секундах пробив поруч із стійкою.

Фінальна сирена сповістила, що в Першій лізі сезону 2017/2018 гратиме «Олімпія», яка слідом за боратинською «Ласкою» зуміла вийти з групи «А» до омріяного дивізіону.