Гра


6: 2

Удари по воротах:

28
:
20

Удари у рамку воріт:

14
:
6

Сейви:

3
:
6

Фоли:

10
:
10

Заяць О., Борошук О., Бабич О.




Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Кузнєцов Д.




Про гру:

У цьому поєдинку розклад був простим – «авангардівцям» для виходу до Першої ліги вистачало нічийного результату, тоді як суперникам потрібна була лише «вікторія». Гра відзначилася досить високим темпом, який з дебюту задали обидві команди. Активнішими були номінальні господарі майданчика, які частіше фолили, і частіше створювали гольові нагоди. Під час однієї з таких «зелено-жовті» усе ж досягли свого, коли Богдан Гринчук з позиції «шестиметрового» розстріляв ворота суперників. Цей гол, незважаючи на усі зусилля суперників, так і залишився єдиним у таймі.

Ситуація змушувала йти вперед саме «Сахарадо», однак суперники не збиралися відсиджуватися «в окопах». А на початку другої половини гри господарі розіграли ідентичну гольову комбінацію, а той-таки Гринчук з центральної позиції знову не залишив шансів голкіперу «Сахарадо» - 2:0. Хто б міг подумати, що це тільки по-спортивному розізлить номінальних гостей, а ще за хвилину рахунок на табло зрівняється?! Утім, якраз так і сталося: потужний удар зі штрафного у виконанні Василя Шишки та гол під час контратаки у виконанні Сергія Примачка двічі змусили «капітулювати» Олександра Кунакова.

Атмосфера на майданчику підігрівалась частенькими порушеннями правил з боку обох команд, а під акомпанемент «рубки» на терафлексі «Арени Спорт» більш хвацькими виявилися гравці «Неріса» - гол Михайла Зданевича знову вивів їх уперед у рахунку. Ще за якусь хвилину господарі здійснили п’ятий командний фол, однак після тайм-ауту зібралися та за допомогою третього гола Богдана Гринчука знову відірвалися від опонентів у рахунку – 4:2! ЗА чотири хвилини до фінальної сирени п’ять фолів було й у гравців «Сахарадо» тож команди ще встигли обмінятися джентльменськими промахами з дабл-пенальті. А наприкінці зустрічі «каре» у виконанні Гринчука та гол Миколи Музики, який реабілітувався за незабитий десятиметровий, вирішили долю гри – 6:2. Таким чином, обидві команди роблять кроки уперед у порівнянні з попереднім сезоном: «Авангард» крокує з Другої ліги до Першої, а «Сахарадо» перестрибнув одразу два щаблі та виступатиме у Другій лізі.