Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Голоскоков С.




Про гру:

Третій вечірній матч вівторка зібрав на «Арені» два більш ніж досвідчених колективи, які за свою клубну історію багато чого бачили і в футзалі, і в футболі. «ЛСТМ» та «Володимирівка Ветеран» добрі знайомі, яким не знадобилося і кількох хвилин на розвідку. Гра відразу пішла на зустрічних курсах і слід зауважити, що дебют залшився за гостями, котрі кілька разів поспіль погрожували вортам Романа Перлова. Надалі ж ініціативу перехопили будівельники, які намагалися через позиційні атаки знайти шлях до воріт суперника. Підопічні Олександра Тищенка свої шанси шукали в контратаках і за 4 хвилини до сигналу на відпочинок мали шикарну нагоду відзначитися, коли м’яч довго катався по стрічці воріт між стійками, аж доки не потрапив у руки голкіпера.

А за 20 секунд спрацювало відоме футбольне правило про те, що якщо не забиваєш ти…. Одним словом, ще до перерви відомі виконавці Роман Степанов та Тарас Кабанов своїми моментами скористалися якісно, підтвердивши ігровий постулат про…забивають тобі.

Після відпочинку у дебюті другого тайму ветеранам «Володимирівки» вдалися кілька гострих атак, з яких вдалося реалізувати лише одну на 13-й хвилині стараннями двожильного Сергія Чемериса. Команда з Володимир-Волинського району спробувала дотиснути суперника, але у підсумку пропустила ще раз. Гол Юрія Дмитрука на на 22-й хвилині, коли гості пішли у наступ з п’ятим польовим, став свідченням більш ефективної реалізації гольових моментів підопічних Ігоря Чорнухи.