Гра


4: 7

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

В протистоянні «Колосу» та «Олімпії», які відкривали програму 2-го туру в групі «Е», перший гол стався вже на 2-й хвилині у виконанні Миколи Наконечного. 33-й номер «олімпійців» добряче підготувався до гри і через кілька хвилин оформив дубль, засмутивши ківерцівську торсиду. Ця подія дещо підхльоснула підопічних Юрія Ващука і допомогла скоротити відставання до одного м’яча після влучного пострілу Ореста Оришкевича. «Колос» продовжив атакувати і тиснути на суперника і …пропустив знову. Лучанин Дмитро Кисляк на лінії воріт завершив багатоходівку партнерів по команді. Останнє ж гольове слово у першій половині гри залишилося за номінальними господарями майданчика. В стані «зелених» відзначився Сергій Подгуска і сирена відправила команди на перепочинок.

Після відновлення матчу ініціатива перейшла до гравців «Колосу», котрих не влаштовували цифри на табло. І за кілька хвилин рахунок став нічийним 3:3.

В середині тайму протягом 15 секунд суперники різко обмінялися голами і продовжили шукати щастя біля чужих воріт, адже нічия обом клубам закривала шлях до вищих ліг.

Як показали подальші події у матчі, бажання грати в елітних дивізіонах більше виявилося у «Олімпії». Спочатку хет-трик формив Микола Наконечний, а пізніше його товариш по команді Олександр Маслічук також виконав «фокус із шляпою» та встановив остаточний рахунок 7:4 на користь жовто-блакитних.