Гра


7: 2

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

Якби сторонньому спостерігачу у дебюті другого поєдинку сказали, що на майданчику «Арени Спорт» грає титулований клуб «Ковель-Волинь», який вболівальники зі стажем пам’ятають як «Апперкот» та «Буран-Негабарит», проти колективу з досвідом лише Першої обласної ліги, то він би сильно здивувався. Клуб «Екоресурси» з додатком-тезкою «Волинь» виглядав більш ніж гідно і на перших хвилинах провів кілька гострих атак, котрі щоправда завершилися невлучними ударами по воротах досвідченого Дмитра Дувакіна. Сенсація? Але запалу зелено-чорним вистачило не на довго, а точніше до першого пропущеного голу від Віталія Ільїна. Після цього на майданчику тотально домінували обізнані в футзалі ковельчани.

Після першого забитого м’яча гольовий шедевр створив кращий бомбардир клубу Іван Данилюк. «Сімка» червоних прийняв на груди верхову передачу і в стрибку «ножицями» забив гол-красень, що міг увійти в номінацію кращого м’яча кваліфікаційного етапу.

На відпочинок команди пішли за рахунку 3:0 на користь господарів майданчика, адже Юрій Романчук зумів точним більярдним ударом відправити кулястого у дальній кут воріт суперника.

Початок другої половини гри більш активно розпочали представники команди «Екоресурси Волинь». Запам’ятався момент коли номінальні гості двічі поспіль потужно поцілили в стійки воріт. А вже за кілька хвилин ковельчани активізувалися і на відміну від суперника пробили повз стійки у сітку воріт Андрія Мурашка.

По закінченню описаних подій гра дещо заспокоїлась, але за 5 хвилин до закінчення ігровий градус суттєво підвищився та перетворився в гольовий обмін. Спочатку «екоресурсний» Дмитро Редько «розмочив» рахунок точним ударом, а далі Іван Данилюк оформив дубль. Проте ковельському голеадору двох записаних на власний рахунок м’ячів виявилось замало і Іван зробив не перший  (сподіваємось не останній) в своїй кар’єрі хет-трик. На 24-й хвилині лучани змогли ще раз відзначитися і встановили остаточний рахунок 7:2 на користь фаворита групи «Е».