Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Онищук Юл./Голоскоков С.




Про гру:

Перший вечірній матч у групі «Н» відразу перетворився у протистояння досвіду та молодості. Сумарний вік всієї команди «Камаз-Агро» чи навряд більше стартової п’ятірки другої «Надії». Проте на майданчику грають футзалісти, а метрики. Гарну спортивну зухвалість на 3-й хвилині гри проявив юний Андрій Касянчук з Острожця, який дальнім ударом перевірив хорівського голкіпера. Як з’ясувалося не дарма – м’яч опинився у сітці, а на табло запалала одиничка на користь господарів майданчика.

«Надію-2» гол не збентежив і досвідчені гравці обрушили на ворота Івана Левчука шквал атак, які між тим особливих дивідендів гостям не принесли. Більше того, в одній з контратак все той же Андрій Касянчук оформив дубль. Запахло сенсацією.

Після відпочинку «Надія-2» всерйоз взялася за справу, аби доказати випадковість результату та спростувати чутки про вікову кризу. Тиск на ворота супернику значно збільшився і зрештою перетворився у гол. Це дальній постріл Віктора Семенюка досягнув цілі. Ще через 3 хвилини рахунок вкотре змінився. Віталій Ковальчук забив свій перший гол, встановивши паритет. І саме Віталію судилося стати справжнім героєм матчу. На останніх хвилинах двобою підопічні Віктора Ревка пішли у наступ з п’ятим польовим гравцем і за 18 секунд до фінальної сирени 11-й номер «блакитних» подарував команді довгоочікувану перемогу і оформив другій дубль у драматичному протистоянні. Таким чином досвід переміг!