Гра


2: 5

Удари по воротах:

11
:
23

Удари у рамку воріт:

7
:
13

Сейви:

8
:
4

Фоли:

2
:
2

Мельник Олег, Попко Максим, Мищук Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Оніщук Ю.




Про гру:

 

У заключному матчі 2-го туру Першої ліги на паркет вийшли команди «Луцьктело» та FC «Respect».  З перших секунд «домінантами» на майданчику були саме «респектівці», що і підтверджували своїми «гострими» та «кинджальними» атаками.

Відкрив рахунок влучним ударом Богдан Мізюк, який за кілька миттєвостей оформив дубль у матчі. А його партнер по команді Дмитро Боровський накрутивши захист, прицільно пробив під стійку довівши рахунок до розгромного 3:0. Жовто-червоні все ж мали кілька небезпечних моментів, але вони не увінчались успіхом завдяки дивам реакції голкіпера «блакитних» - Андрія Ткачука. Прозвучала сирена і при такому рахунку команди пішли на відпочинок.

Здавалось тільки пролунав суддівський свисток, що сигналізував про початок другої половини зустрічі, як «респектівці» провели відмінну комбінацію вивівши на ударну позицію Віктора Суща, який не схибив – 4:0.

Територіальна перевага тепловиків та заміна голкіпера у «поважних» таки далась в знаки. Олександр Шавала розмочив рахунок скориставшись грубою помилкою  оборони, яка залишила йому м’яч та безпомилково пробив у вільний кут воріт. Після цього жовто-червоні стали тиснути на суперників сильніше, змушуючи їх помилятися, що і дало свої «плоди». Вадим Павлюк знайшов шпарину між голкіпером та стійкою і поцілив прямісінько туди змінивши рахунок на табло 4:2.

Жирну крапку у матчі поставив Ігор Савич збільшивши перевагу своєї команди до комфортних 5:2.  Саме такий рахунок зафіксував фінальний свисток арбітра.