Гра


1/4 фіналу

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
0: 1

Удари по воротах:

16
:
18

Удари у рамку воріт:

8
:
13

Сейви:

10
:
7

Фоли:

9
:
9

Дмитрук Андрій, Хомич Анатолій, Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Пилипчук Р.




Про гру:

Останній учасник півфіналу Кубку Волині визначався у матчі, в якому зійшлися вищоліговий «Агромат» та абсолютний чемпіон області «Любарт». Князі в 1/8 змагань у серії пенальті здолали теремнівських «пекарів». «Агромат» ж розбив ківерцівський «Колос». 

Разом із цим «зелені» днем раніше зіграли у «регулярці», перемогли «Торпедо» та закріпилися на третій сходинці турнірної таблиці. Натомість «Любарт» навіть і не потребував розминки, оскільки свій регулярний матч проти «Динамо» завершив тріумфом лише годину тому.

У перші хвилини «князі» майже не дозволяли суперникам торкатися до м’яча та повністю контролювали перебіг подій на полі. Не зважаючи на це, забити «хрестоносці» змогли лише під кінець першого тайму. Відзначився Володимир Баденчук.

Дуже швидко «Агромат» міг зрівняти, проте на заваді став Андрій Янчук: молодий голкіпер двічі підряд врятував свою команду. «Князі» ж у відповідь розіграли шикарну комбінацію, яка завершилася потужним пострілом Сергія Піддубного у поперечку.

«Князі» насідали до самого кінця, але вмотивовані «агроматівці» гідно відповідали та змогли показати гранду «зуби». За дві хвилини до фінального свистку «зелені» взагалі ледь не шокували лицарів. Від відновлення паритету «хрестоносців» врятувала стійка.

У підсумку маємо несподівано складний матч для «Любарта» та чудову вольову боротьбу від «Агромата». Безумовно, гравці цієї команди сьогодні залишили після себе хороше враження та довели, що за умови прогресу, вони готові грати і в Суперлізі.

«Князі» ж святкують мінімальну перемогу та чекають на суперника у півфіналі. Ним стане хтось із трійки: «Надія», МФК «Хорів» та «Вотранс».

Кращі гравці: Валентин Рижук – Андрій Янчук