Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна




Про гру:

Відкривався п’ятий тур у Першій лізі грою хлопців з Княгинка та Духче . Команди не дуже вдало розпочали сезон , здобувши лише по одній перемозі і перед звітною грою замикали турнірну таблицю. Успіх у цьому поєдинку гарантував значне поліпшення у «турнірці» для переможця, та ускладнював шанси для команди яка програє попадання у зону плей -офф . Тож гра була ,як кажуть ,за шість очок і очікувалась напруженою та бойовою.

Поєдинок розпочався досить активно. Кожна зі сторін протистояння активно боролась на кожному клаптику майданчика , намагаючись виграти кожну мікродуель. Першому це вдалось духнівчанину Олександру Приймачку , який «вирвав» м’яч та зумів «прошити» голкіпера команди -опонента . «Олімпійці» побігли відіграватись  і були близькі до цього , та в цей момент на боці ФК «Духче» була «її Величність Фортуна» та захист команди. Але і вони не допомогли чорно-білим коли Дмитро Кисляк зумів забити м’яч красивим ударом.

Так в нічию і закінчився перший тайм залишаючи все саме цікаве на другу половину. Вона розпочалась ще з більшої боротьби та силових єдиноборств . Ніхто не хотів поступатись , намагаючись якщо не індивідуальною майстерністю , то хоча б боротьбою перехилити шальки терезів на свою користь. Та швидко летів час , а самого головного у футзалі -забитих м’ячів все не було і не було.

Коли здавалось що поєдинок так нічийно і закінчиться гравець ФК «Духче» Вадим Мойсеєв  зумів забити суперважливий гол та принести таку «вистраждану» перемогу для своєї команди.

Кращі гравці: Дмитро Кисляк - Вадим Мойсеєв