Гра


3: 0

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Це була остання зустріч 1/8 Кубка Волині. Всі команди уже зіграли свої матчі на цій стадії змагань, тож очікували кінцевий список колективів, які мали продовжити шлях до здобуття цього престижного трофею. 
 Невдахам лишилось тільки повністю сконцентруватись на виступах у Регулярній першості і мати більше часу для підготовки у цих змаганнях.
 Поєдинок розпочався досить жваво. Хвилі атак накочувались на ворота як однієї так і іншої з команд. Було все , цікаві комбінації, хороші атаки, надійна гра воротарів . Не було одного- забитих м'ячів. І коли здавалося що команди так " насухо" підуть на перерву, "любартівець" Богдан Мізюк зумів таки пробити ворота Василя Фібіча та вивести свою команду вперед. 
 Друга половина розпочалась з точного відзеркалення першого тайму. Все тіж атаки, красиві комбінації, та надійна гра "стражів воріт" . Поціновувачі  футзалу отримували задоволення від гри. Їм бракувало лише одного - маленького дива під назвою "забитий м'яч".
 Так і пролітали хвилини гри , наближаючи опонентів до мінімальної перемоги "княжої команди" . Коли здавалося що поєдинок так і закінчиться з не дуже типовим для футзалу одним забитим м'ячем, в самому кінці гри "Любарт " вистрілив дуплетом, автором якого став Дмитро Романюк. 
 Фінальний свисток арбітрів  зустрічі зафіксував перемогу "князів" та вихід команди в 1/4 Кубка Волині .
 Кращі гравці: Дмитро Романюк - Василь Фібіч