Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Школьний/Голоскоков




Про гру:

Турнірне становище в Суперлізі вікової групи U-13 вимагало від суперників відповідального ставлення до результату звітного поєдинку, адже після шести та п’яти  зіграних матчів відповідно  ДЮСШ Маневичі та Волинь11 залишаються у числі претендентів на подіум у найвищому дивізіоні Дитячої футзальної ліги Волині.

Не обійшлося без дівчат і в другому матчі ігрового дня. Ворота номінальних господарів захищала безстрашна Вікторія Юрчик, назбиравши за весь ігровий день чималу колекцію сейвів.

Перший тайм номінальним господарям, як і в попередній зустрічі дівчаток з U-11, виявився більш вдалим, аніж друга половина гри. Маневичі зуміли нав’язати юним «крузейдерсам» свою гру та не поступалися в обміні уколами, іноді порушуючи правила, що призвело до трьох попереджень.

Один з братів Міскевичів, а саме Віталій, вже на 2-й хвилині поєдинку відкрив рахунок. На що  своїм голом менше ніж за хвилину відповів Денис Колбасюк – 1:1. «Десятка» лучан Олександр Бузько на 5-й хвилині виводить номінальних гостей вперед, але за короткий проміжок часу вдалий удар Назара Каращука відновлює паритет – 2:2. Цей рахунок стає підсумком першої половини гри і дозволяє суперникам перевести дух.

В перерві емоційна промова тренера лучан Сергія Богунова перед своїми вихованцями далася в знаки після відновлення ігрового процесу після короткого відпочинку. Переломною виявилася 18 хвилина гри, коли два поспіль взяття воріт «хрестоносцями» перекреслили надії ДЮСШ Маневичі на позитивний підсумок. Відзначилися Максим Назаренко та кращий гравець матчу Олександр Бузько, якому підкорився дубль. А наприкінці матчу черговий вдалий удар Сашка дозволив не тільки оформити хет-трик, але й отримати на згадку від АМФВ відзнаку «лев матчу».

Перемога 5:2 дозволила колективу «Волинь11» опанувати другу сходинку в турнірній таблиці, де у лідерах без жодних втрат на дистанції першості рухається ДЮСШ Костопіль.