Гра


3: 6

Хронометрист / Делегат:

Щербик




Про гру:

ВІкова різниця між командами різних років народження одного клубу з луцька «Волинь» відбилася на табло СК ВНУ під час чергового матчу Суперліги дитячого футзального чемпіонату області. Рахунок 3:6 в дербі між «Волинь11» та «Волинь10-2» важко назвати сенсаційним, проте результативність юних виконавців порадувала і тренерів і відданих вболівальників в особах батьків, дідусів та бабусь.

Особливо вразив результат юного Олександра Бузько, котрий на радість діду Юрі в другому таймі менше ніж шість хвилин оформив хеттрик та зробив рахунок більш прийнятним.

В підопічних Олександра Антонюка відразу п’ять «хрестоносців» відзначилися забитими м’ячами, котрі допомогли «Волинь 10-2» за підсумком звітного поєдинку закріпитися на 7-й позиції з 10 заліковими балами та двома матчами у запасі. Голи Даниїла Бухарова, Вадима Господарика, Олександра Коцури та Богдана Савонюка можуть повернути комунду в медальний залік. Так само, як і дубль кращого граавця матчу Дениса Махнюка, який забивав свої голи у матчі, що грався практично паралельно із кубковим протистоянням «ЛСТМ» - МФК «Хорів» (3:1), де кольори лучан захищав легендарний бомбардир та тато юного «крузейдера» Ігор Махнюк. Зв’язок поколінь, як і гарна граю них вихованців школи «Волині» - позитивний зобуток обласного футзалу та футболу.