Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Горун Валерій/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Переконливі 8:1 на користь млинівців у першій зустрічі не залишили надії на сенсацію навіть у найзатятіших оптимістів, тому колективи мали можливість поекспериментувати зі складами та тактичними схемами в умовах наближених до бойових, але без хвилювання за результат. Або просто пограти у своє задоволення в найкращому залі області. Гості, на правах лідера, захопили ініціативу і вже на старті створили кілька небезпечних моментів біля воріт Максима Сіліна. Довго протримати свою браму на замку йому не вдалося і вже до середини першого тайму «Атлетік» був попереду 2:0 завдяки дублю Вадима Азізова. Гравцям «Пірванче» такий перебіг подій був явно не до вподоби, вони «завелись», але змогли лише вирівняти гру і трохи відсунути її від власних воріт.

А от по перерві, гостям вже доводилось сутужно. Ще в першому таймі через травму завершив гру Олександр Миронюк і коротка лава запасних стала даватися взнаки, а господарі, що «відчули запах крові» стали все активніше навантажувати захист  млинівців. Проте, голкіпер «Атлетіка» Владислав Гуменюк діяв відмінно і кілька разів неймовірними сейвами виправляв похибки партнерів. Та надто сильно господарі прагнули забити і нарешті Тарасові Папку на 28-й хвилині вдалося таки потужним ударом пробити Влада Гуменюка. Андрій Чабан після індивідуального проходу знову збільшує перевагу гостей до двох голів, але невдовзі результативний удар вдається Віталію Каленику і він встановлює остаточний рахунок. 3:2 на користь «Атлетіка».

Отож, млинівці впевнено, на класі проходять перший раунд і в півфіналі спробують знайти ключі до організованого захисту «Камаз-Агро». А ФК «Пірванче» провів цілком непогану гру, але завершує свої виступи на стадії чвертьфіналу.

Кращі гравці: Тарас Папко – Вадим Азізов