Гра


5 тур U-13 Суперліга

Дитяча футзальна ліга Волині, Військовий Ліцей,майданчик №1
5: 1

Хронометрист / Делегат:

Гоза/Ройко




Про гру:

Без слів і зайвої метушні. Саме так Володимир Міскевич починає гру. Юнак приносить "Волині 11" перший гол. Непоганий і навіть тріумфальний для Володимира початок матчу. Тренер "біленьких" проводить заміну. Хлопці не довго роздумуючи розділилися й пішли у фланги з центральним гравцем по середині. Ця тактика таки дала свої плоди і Микита Волощук забив другий м'яч у ворота "ДЮСШ №2".

Посеред тайму команді "червоних" випадає нагода пробити пенальті. Їм навіть вдається це зробити, але це лише на перший погляд. Віталій Міскевич отримав жовту картку, по причині удару до свистка. Друга спроба видалася невдалою. Артем Горбун захистив ворота "волинян".

На дванадцятій хвилині Олександр Бусько радує команду ще одним м'ячем у воротах "червоних". Цим голом цікаві події першого тайму і закінчуються.

Друга половина матчу, гравці "ДЮСШ №2" врешті решт прокинулися і докотили м'яч до воріт "волинян". Передача Дениса Філонюка і удар Дмитра Древаля приносять команді перший гол.

Вже вдруге свою майстерність демонструє Олександр Бусько. Хлопець забиває м’яч і приносить "волинянам" четвертий гол. Він же пробиває пенальті на останній хвилині гри і стає "кращим гравцем" цього матчу Суперліги.