Гра


4: 3

Удари по воротах:

6
:
7

Удари у рамку воріт:

15
:
10

Сейви:

5
:
6

Фоли:

3
:
0

Хомич Олена/Журибіда Володимир/Кірепко Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Передматчеві розклади цього поєдинку були досить простими. «Ратнів» після нічиєї у стартовому турі з «Мильськом» якраз разом із цією командою влаштував справжню тріумфальну ходу, вигравши всі наступні п’ять матчів, не забуваючи при цьому «відвантажувати» суперникам як мінімум по шість голів за матч та лідируючи в таблиці Четвертої ліги. Хлопці з «Дубнівської», навпаки, за шість турів змагань так і не набрали жодного залікового пункту, програвши усі шість ігор.

 

Незважаючи на усі старання, швидкого голу від фаворитів матчу не сталося – номінальним гостям у перші хвилини вдавалося успішно захищатися та подекуди навіть вибігати у атаки, які, однак, ударами завершувати не виходило. Тиск «Раті» все збільшувався, хоча при цьому гравці «Дубнівської» втратили у середині тайму чудовий момент для взяття воріт – м’яч пролетів буквально в сантиметрах від бокової стійки. А у відповідь на 9-й хвилині господарі таки відкрили рахунок у грі зусиллями Володимира Єрмакова – 1:0. Утім, незадовго до завершення тайму гравці «Дубнівської» таки зуміли дочекатися свого шансу, підловити опонентів на помилці та зрівняти рахунок зусиллями Сергія Поліщука – 1:1! А на останній хвилині тайму гості ледь не вийшли уперед: воротареві довелося кидатися під удар впритул від одного із суперників. У підсумку, перший тайм досить несподівано завершився з рівним рахунком.

 

Одразу після перерви «Рать» знову вийшла уперед після голу Владислава Січковського. Утім, не минуло й хвилини, як Андрій Чернов гарним ударом з льоту прямісінько в «дев’ятку» знову вирівняв рахунок на табло – 2:2! Та втримати цього сезону в Четвертій лізі ратнівчан дуже складно: ось і гравці «Дубнівської», попри чудову гру в своєму виконанні, не втримали Андрія Андрощука – 3:2. Утім, і після цього номінальні гості не здавалися, і якщо спочатку Сергій Поліщук втратив можливість для «дубля» після розіграшу небезпечного штрафного, то Андрій Чернов таки відзначився вдруге у матчі та вкотре у матчі вирівняв цифри на табло – 3:3! У спорткомплексі ВНУ запахло сенсацією, а ратнівчани кинулися на вирішальний штурм. І на останній хвилині вони таки досягли свого, а Володимир Єрмаков оформив «дубль», вдало зігравши на добиванні – 4:3! Такий рахунок і зафіксувала фінальна сирена матчу. «Рать», яка дозволила усім звикнути до розгромів своїх суперників, здорово «відскочила» на останніх подихах, тоді як «Дубнівська» була неймовірно близькою до перших набраних очок, а з такою за два останні тури, можливо, і зуміє встрибнути у «останній вагон» стикових матчів Четвертої ліги…

 

Найкращий гравець матчу: Володимир Єрмаков (ФК Ратнів)