Гра


0: 6

Удари по воротах:

11
:
13

Удари у рамку воріт:

6
:
10

Сейви:

1
:
3

Фоли:

3
:
12

Кірепко Анатолій/Журибіда Володимир/Стащук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Волинець Юрій




Про гру:

 

Воротнів та Ратнів, команди з Четвертої ліги, вийшли на поле, щоб вести боротьбу за путівку у півфінал Кубка Мрії. У попередніх своїх поєдинках футзалісти з Воротнова в 1/8 обіграли струмівський «Ветеран» з рахунком 5:3, а ратнівчани познущалися над «ЛюбартFamily» - 9:0. ФК «Рать» вважався фаворитом зустрічі, оскільки перебуває на вершині турнірної таблиці ліги, тоді як Воротнів переслідує першу трійку, йдучи четвертим. Проте у кубкових баталіях можливе все, і результат зустрічі залежав від багатьох складових.

 

Як і очікувалося від лідера, гості з перших хвилин гри заволоділи ініціативою. Їх дії були активнішими і завдяки Владиславу Січковському вони створили щонайменше три стовідсоткових гольових моментів. Господарі в перші п’ять хвилин ігрового часу не зробили жодного удару в площину воріт гостей. Натиск ратнівчан зростав і в одній з чергових атак, Січковський здійснив рейд по лівому краю і влучно поцілив у ворота, відкривши рахунок у грі – 0:1. Господарі у відповідь провели гостру контратаку і Максим Вертей мав нагоду зрівняти рахунок, але Назар Третяк діяв безпомилково і відвів загрозу своїх воріт. Цей епізод ще більше розлютив гостей і вони кинулися зміцнювати перевагу. Михайло Скиданюк видав пас на Артема Лясковського, який прицільним ударом подвоїв рахунок. За дві хвилини до закінчення першого тайму господарі мали шанс скоротити рахунок, але Вертей не «пробив» Третяка, виконуючи дабл-пенальті. Та якщо не забивають господарі, то це зробили гості. На останніх хвилинах тайму Валерій Мартинюк потроїв перевагу Ратнівчан – 0:3.

 

Другий тайм знову активніше розпочали гості. Господарі в основному граюли від оборони, вичікуючи слушного моменту для розвитку своїх атак. Та цього дня гостей було не спинити. Незважаючи на солідний запас голів, вони нарощували темп гри і в одній з атак Лясковський асистує Січковському і рахунок став 4:0 на їх користь. Згодом, граючи у менших складах після двох вилучень і двох жовтих карток за неспортивну поведінку гравців обох команд, ратнівчани скористалися ігровим простором на майданчику і Січковський оформив «хет-трик» у грі – 0:5. За дві хвилини до закінчення зустрічі господарі наважилися змінити результат і перейшли на гру в п’ять польових, але така тактика нічого їм не дала. Зловивши їх на контратаці, Січковський забив свій четвертий і ставить остаточну крапку в грі – 0:6. Вдруге втратив надію на останній хвилині гри, щоби бодай забити гол престижу, Олександр Кирилюк, який знову не зміг переграти Третяка, пробиваючи десятиметровий штрафний.

 

Отож, переконлива перемога ФК «Рать» і команда продовжить боротьбу в півфіналі.

 

Найкращий гравець матчу: Владислав Січковський (ФК Ратнів)