СТАЄ «СПЕКОТНІШЕ»: ПІДСУМКИ ДРУГОГО ТУРУ

Другий тур Регулярного чемпіонату Волині з футзалу позаду, а отже настав час підбити проміжні підсумки, розглянувши результати у кожному дивізіоні. Як завжди, починаємо з еліти!

СУПЕРЛІГА

В рамках другого туру в Суперлізі відбулося лише три матчі, оскільки центральне протистояння вихідних між «Надією» та МФК «Хорів» було перенесено на поки що невизначену дату

Таким чином всю увагу на себе перетягнули інші пари суперників. Почнімо з Ковеля, який приймав вдома нововолинський ТТІ. Ковельські футзалісти програли у першому турі Динамо (1:4) у Луцьку, а в другому, вже на домашньому майданчику, не змогли обіграти «зв’язківців», які святкували перемогу – 4:1. Дублями відзначилися Данило Глущук та Юрій Кошелинський.

Своє чергою на майданчику Волинської ОДЮСШ в неділю зійшлися «Вотранс» і «Динамо». Луцькі колективи інтригою також не потішили, а три очки здобули «автомобілісти» - 5:2. Динамівці ж «відзначилися» двома червоними картками. Вилучили Богдана Понагайбу та Романа Москвича.

Ну а завершився другий тур матчем між «Любартом» та «Респектом», де «князі» святкували впевнену перемогу – 4:0. Дубль на рахунку Дмитра Романюка. Своїй колишній команді забив Михайло Запорожець. Також відзначився Олександр Сименко.

ВИЩА ЛІГА

В другому турі теж Вищої ліги встигли зіграти лише три матчі. Найбільш цікавим, ймовірно, виявилося протистояння «Надії-2» та «Вуд Еко Буду». Воно відзначилося напруженою боротьбою та завершилося перемогою хлопців з Олики – 3:1.

Натомість в центральному матчі туру між Атлетіком та ЛСТМ вболівальники голів не побачили. Компенсували недостачу «Кураж» та «Агромат». Звичайно, більше до справи доклалися сантехніки, здобувши перемогу 6:2.

Не вдалося вчасно зіграти «Акценту» з «Бусмаркетом» та «Торпедо» з Динамо-2 Пірванче.  Друга гра відбулася вчора ввечері і перемогу в ній святкували динамівці – 2:0. Щодо першого матчу – дата ще визначається.

ПЕРША ЛІГА

Другий тур в Першій лізі було відкрито класним протистоянням «Камазу-Агро» та «Крошу», перемогу в якому святкували виробники електричних кабелів. Хоча, гра була такою, що «великогабаритні» теж цілком могли здобути три очки. Та не цього разу.

Продовжили програму з погрому «Олімпу», який влаштували ветерани з Володимирівки – 6:1. Відзначимо «покер» в активі Івана Колісниченка. 6:4 – рахунок, з яким ківерцівський «Локомотив» здолав ХФК «Фіміам». Християни продовжують набирати ігровий ритм після пропущеного сезону, але поки що йдуть без очок. Чекаємо на перемоги в наступних турах.

Ну а завершили ігровий вікенд у Першій лізі «Топільно» та «Traders», подарувавши власним прихильникам та любителям футзалу напружену битву. Тріумфували у ній трейдери – 4:3. Дублем відзначився Михайло Брагінець.

Своєю чергою матч між «Neris-Авангард» та «Прип’ять Industriul West» не відбувся та буде проведений в інший час.

ДРУГА ЛІГА

Свій другий вікенд Друга ліга розпочала з епічного протистояння між «Покровом» та АСК «Забороль». Тиждень тому я казав, що священикам нічого ловити в битві з заборольчанами. Вони це прочитали і вирішили тикнути мене лицем у лайно, влаштувавши справжню феєрію на паркеті. Підопічні Дмитра Голоскокова мали забирати три очки, проте упродовж останніх 30 секунд двічі пропустили та в підсумку віддали перемогу супернику – 5:6. Хет-трик у Вадима Симоновича.

Знову поступився «Вадрус». Цього разу виробники взуття були слабшими за «West Side» - 1:2. Також не здобув очок Респект-2. Після вдалого початку та трьох здобутих очок, «поважні» програли ФК «Духче» з рахунком 1:4. Разом із ними не зміг розвинути дебютний успіх FC «Hawest». Аграрії програли демидівському «Стиру» - 2:4.

Ну а завершили тур бойовою нічиєю, яку розписали «Луцьктепло-Четвертня» з СК «Вишків – 2:2. Саме ці колективи й розмістилися на другій та третій сходинці турнірної таблиці. На вершині – АСК «Забороль» зі 100-відсотковим результатом.

ТРЕТЯ ЛІГА

В анонсі до другого туру ми прогнозували, що в Третій лізі кожен матч може виявитися центральним. В підсумку всі протистояння були цікавими, хоча не кожне вийшло конкурентним.

Розпочали «вечір» бойовою нічиєю між «Луцьк-Центром» та «Надією-3» – 2:2. Реабілітувалися за поразку на старті хлопці з «ЛОКІ». Не пощастило Бережанці, яка потрапила під прес розлючених опонентів. Відзначимо хет-трик у активі Дмитра Медунецького, дубль Олександра Шитова та загальну перемогу – 7:0.

Впевнені перемоги здобули White Band та Клевер Сторс. Перші здолали «Дежу» (6:2), другі – Новатор (7:1). А ось «Грифон» та «Теремно» непогано зарубилися. В рамках напруженої боротьби перемогу святкували «авіатори» – 3:2.

ЧЕТВЕРТА ЛІГА

Четверта ліга потішила п’ятьма насиченими голами протистояннями. Розпочали феєрію Дубнівська та Воротнів. Шість голів та перемога представників казково красивого села (ну звісно це про Воротнів, а точніше про ліс у Воротневі) з рахунком 4:2.

В наступній грі м’яча з сітки діставали аж сім разів. Йдеться про битву між ФК «Ветеран» зі Струмівки та ФК Рать, перемогу в якій святкували другі з підсумком на табло – 6:1.  Трішки скромніше виступили «Imperium», здолавши «Мідас-2» – 5:1. Також другу перемогу поспіль здобула ФК «Гірка Полонка», обігравши Колос-2 (4:1). А ось юнаки з «Любарта» знову програли. Цього разу Мильську з рахунком 3:4.

П’ЯТА ЛІГА

Після двох турів у П’ятій лізі найбільше привертає новачок ТТІ-2. Нововолинській колектив після впевненого старту, продовжив розгромною перемогою над «Мотором» (7:0). Станом на зараз, зв’язківці ще не пропускали, але вже забили 12 голів та очолюють турнірну таблицю з шістьма очками. Слідом за ним «Бусмаркет-2», який також здобув шість залікових пунктів, в другому турі обігравши «ЛюбартFamily» – 4:2.

Що ще? «Легіон ТГ», який перший тур пропускав, нарешті на паркет. Вийшов і здобув перемогу на «Фортуною» – 3:1. Окрім цього, вболівальники побачили дві нічиї: між «Респектом-3» та «Olam-Kesef-2» (2:2) і між Ветерано-2 з Володимирівки та Вуд Еко Буд-2 (1:1). 

Нагадаємо, що в найближчі вихідні на нас чекаю кубкові змагання. Ознайомитися з деталями та розкладами матчів можна ТУТ.