НАСИЧЕНО ТА РЕЗУЛЬТАТИВНО: ЯК ПРОЙШЛИ ПЕРШІ КУБКОВІ БАТАЛІЇ

В минулі вихідні стартувала боротьба в рамках Кубка Волині, Кубка АМФВ та Кубка Мрії. Баталії відбувалися упродовж 24-25 листопада на майданчиках Волинської ОДЮСШ та спорткомплексу ВНУ.

Відповідно до регламенту, усі матчі йдуть на виліт, а перед кожним наступним раундом буде нове жеребкування. Також зауважимо, що розіграш Кубка Прогресу розпочнеться в прийдешній вікенд. А зараз пропонуємо вам ознайомитися з результатами зіграних протистоянь.

КУБОК ВОЛИНІ

Почнімо з Ковеля, де місцевий «Вокар» приймав луцький «Агромат». Пригадується, як вищеліговий «Агромат» кілька років тому нав’язав серйозну боротьбу «Любарту», тож і цього разу були очікування, що «сантехніки» зможуть зіпсувати нерви господарям, які в цьому сезоні ще не перемагали. І агроматівці, насправді, були дуже близькими до цього, створюючи гострі моменти, але не реалізовуючи їх. У підсумку представники міста залізничників виявилися значно влучнішими за гостей та перемогли з рахунком – 6:1. Хет-трик в активі Олексія Федчука. 

Напружену нульову нічию відкатали «Динамо» та «Надія-2». Найближчий резерв хорівського гегемона зміг нав’язати боротьбу опонентам з вищого дивізіону, проте в серії пенальті перемогу святкували таки «столичні» – 5:4.

Натомість основна «Надія» своєму супернику шансів не залишила. Під футзальний прес потрапили потужні хлопці з Вуд Еко Буду. Покер Романа Москалика, хет-трик Сергія Шафранського та влучний постріл Ігоря Кудінова забезпечили номінальним господарям перемогу з рахунком 8:2. А ось «молодший брат» «Надії» МФК «Хорів» свою справу не зробив. Жереб обрав їм опонентом «Респект» і «поважні» вибили команду Віктора Ревка – 3:1. Дублем відзначився Михайло Зайчук.

В лотереї переможця визначали «Акцент» та «Кураж». Розписавши мирову в основний час (1:1), у пенальті більше пощастило «Куражу», який і пройшов далі. Своєю чергою рухається вперед і «Торпедо». Підопічні Анатолія Мищука мінімально здолали «Динамо-2» Пірванче – 1:0.

Наостанок, в рамках Кубка Волині вболівальників потішили футбольним луцьким дербі на футзальному паркеті. Так-так, йдеться саме про битву між «ЛСТМ» та «Вотрансом». «Автомобілісти», які в міжсезоння якісно підсилилися досвідченими виконавцями з «Теремно Хліба» (Буроквський, Байбула) та маючи таких зірок-ветеранів, як Артем Федецький та Олег Герасимюк, змогли обіграти «будівельників» з рахунком 4:2.

КУБОК АМФВ

Перший етап другого за престижністю Кубка АМФВ пройшов у доволі конкурентній боротьбі. Розпочали вікенд «Neris-Авангард» та ФК «Стир», розписавши гольову мирову в основний час – 2:2. І так, звичайно, що в такому випадку довелося бити шестиметрові удари. В цьому компоненті Демидівка не лишили шансів «авангардівцям», забравши серію з рахунком 4:1.

Наступними на паркет вийшли поточні лідери турнірної таблиці у Першій лізі – FC «Traders» та «Ветеран» Володимирівка. На щастя для глядачів, команди підтвердили реноме та влаштували інтригуюче протистояння, переможцем з якого вийшли досвідчені бійці – 4:3. Зауважимо, що ветерани змогли вирвати перемогу, поступаючись 0:3 по ходу гри. Браво!

В іншому «батлі» першолігових колективів зійшлися «Прип’ять Industriul West» та ФК «Топільно». Тут такої шаленої боротьби не вийшло, а перемогу забрали «індустріали» з рахунком 4:1. А ось в наступній грі (і знову таки першолігових колективів) «Крошу» завдав першої поразки в сезоні ківерцівському «Локомотиву». Підопічні Руслана Дороша, після трудової перемоги над «Камаз-Агро» в рамках регулярного чемпіонату, впевнено здолали команду Анастасії Заболотної з підсумком на табло – 3:0.

Надалі емоції в матчах трошки стихли (хоча може й ні) та голів стало менше. «Луцьктепло-Четвертня» та «West Side» відбігали на 1:1, тож, як декілька їхніх «попередників» вирішували долю виходу далі в «лотереї». Щасливий квиток витягнули хлопці з «Заходу».

Насамкінець ми стали свідками мінімальних перемог. Так, колишні фіналісти Першої ліги, а нині учасники «вишки» - «Атлетік» та «Бусмаркет» вчергове зустрілися на майданчику ОДЮСШ. Млинівці, якими на полі керує екскапітан «Любарта» Олександр Лисенко, знову не змогли здолати «автомобілістів», поступившись їм 1:2. З однаковим та доволі прозаїчним рахунком 1:0 завершилися останні матчі вікенду. Якщо конкретно, то Духче здолало «Камаз-Агро», а «Фіміам» поступився «Олімпу».

КУБОК МРІЇ

В ці вихідні ми стали свідками попереднього раунду Кубка мрії, завданням якого було визначити п’ять колективів, які долучаться до більш рейтингових команд та сформують 16-ку кращих, які почнуть боротьбу зі стадії 1/8 фіналу.

Знову підтвердив своє реноме ТТІ-2. Новолинський колектив продовжує нещадно змітати суперників, цього разу розібравшись з «Мотором» - 8:1. Чудове протистояння влаштували «Респект-3» та «Вуд Еко Буд-2». «Перестрілка» в основний час завершилася з рахунком 5:5, а ось лотерея посміхнулася гравцям з Олики.

Своє чергою «Бусмаркет-2» не відчув опору від Olam-Kesef-2, здолавши острожчан з підсумковим результатом на табло – 7:1. Менш впевнено, але теж красиво у наступний раунд пробився «ЛюбартFamily». Колектив, який складається з батьків вихованців ДЮФК «Любарт», обіграв «Фортуну» - 5:2.