ЩЕ БІЛЬШЕ ФІНАЛІВ. КАЛЕНДАР

Квітень на дворі, а наш сезон триває, хоча й все ближче підходить до свого завершення. Ще один великий крок до суцільного фіналу буде зроблено в найближчі вихідні. А ось у минулі визначився абсолютний чемпіон Вищої ліги – титул забрав «Атлетік». Далі поглянемо, що нас чекає у прийдешній вікенд.

У суботу ми побачимо, хто підніме головний трофей у Першій лізі. Серію між Ветераном та Kroschu Lutsk було розпочато перемогою «досвідчених» – 2:0. Перевага непогана, але виробники електричних систем та кабелів вміють виборювати складні перемоги.

Також доля абсолютного чемпіона вирішиться у Другій лізі. Цілком ймовірно, що ми побачимо жорстку боротьбу до останньої краплі поту, оскільки перша гра між «Луцьктеплом-Четвертнею» та Духче, завершилася мінімальною звитягою представників Рожищенської громади. Безумовно, комунальникам під силу відновити паритет та зрівняти шанси. Ця битва точно буде цікавою!

Як і вирішальний матч Третьої ліги. Так, Надія-3 може почуватися доволі комфортно, маючи перевагу у три голи. Але амбіції «White Band», очевидно, чималі. Тож їхні ноги будуть «розв’язані» і це може допомогти.

Чимала інтрига і у фіналі Четвертої ліги. Підсумкова серія розпочалася з перемоги Колос-2 над ФК Ратнів – 3:1. Але! Два голи – це ніщо. Регулярному чемпіону точно під силу їх відіграти. Але чи дозволять ветерани? Побачимо!

Також побачимо півфінали у П’ятій лізі, а ще – фінали Кубка АМФВ, Кубка Прогресу та Кубка Мрії.

КАЛЕНДАР

Субота 13.04.2024

ОДЮСШ

Фінал плей-оф.  Перша ліга, другий  матч

20:00 Володимирівка Ветеран – Kroschu Lutsk

Кубок Прогресу, фінал

21:00 СК Вишків – Локі 

СПОРТКОМПЛЕКС ВНУ

1/2 плей-оф.  П’ята ліга, перший матч

17:00 Markson Бубнів – ТТІ-2

Кубок Мрії, фінал

18:00 ФК Ратнів – ФК «Легіон ТГ»

Неділя 14.04.2024

ОДЮСШ

 1/2 плей-оф.  П’ята ліга, другий матч

16:00 BusMarket-2 – Володимирівка Ветеран-2

Кубок АМФВ, Фінал

17:00 Володимирівка Ветеран – Industrial West

Фінал плей-оф. Четверта ліга, другий матч

18:00 ФК Ратнів – Колос-2 Ветеран

Фінал плей-оф. Друга ліга, другий матч

19:00 ФК Духче – Луцьктепло-Четвертня

Фінал плей-оф. Третя ліга, другий матч

20:00 White Band – Надія-3