«Надія» на «Агротех»: анонс останнього футзального уік-енду року. КАЛЕНДАР!

Цікаві суперлігові та вищолігові протистояння, зустріч «старих знайомих» у інших дивізіонах, розпал змагань серед дітей та ветеранів – цими вихідними на «Арені-Спорт» буде по-справжньому гаряче.

 

Звичайно ж, кажучи про уік-енд, не забуваємо про суперматчі Кубка Волині, які відбудуться уже 21 грудня: як ми розповідали раніше, луцький «Бренд» будуть перевіряти на міцність чинні аматорські чемпіони України з «Надії», а переможця цієї пари уже у чвертьфіналі турніру чекатиме «Волиньагротех». Розмежовуватимуться ці поєдинки матчем луцького «Динамо» та МФК «Хорів».

 

Каламбур у заголовку зовсім не випадковий: подвійне протистояння команд із села Хорів та міста Луцька прикраситься донедавна по-справжньому класичним «батлом» «Надії» та «Волиньагротеха». У ті роки, коли підопічні Віктора Ревка зі своїм потужним та досвідченим десантом почали домінацію у волинській Суперлізі, саме їх звітні опоненти кидали їм виклик та відчайдушно змагалися як мінімум у очних зустрічах, не раз і не два за допомогою характеру розбиваючи безсумнівний клас колективу з Локачинського району. Матч попереднього сезону між цими командами завершився бойовими 2:2, а цьогорічний «Агротех» після ударного старту та подвійного успіху в протистоянні з колегами «Надії» з МФК «Хорів» дуже навіть може цієї суботи «згадати молодість» та продовжити переможну ходу у змаганнях під егідою АМФВ.

 

Інший луцько-хорівський матч – між «ЛСТМ» та однойменним клубом з Локачинського району – обіцяє бути не менш цікавим. Цікаво, що й цього разу маємо більш ніж видовищну передмову до гри, адже на старті попереднього сезону саме тоді ще «Надія-2» зробила фантастичний камбек проти «будівельників» у першому раунді Кубка Волині, відігравши три голи та піймавши удачу в післяматчевій лотереї. Які будуть аргументи у Тараса Кабанова та його футбольної компанії – побачимо уже цієї суботи.

Орієнтований виключно на футзал луцький «Бренд» ніяк не може потішити себе успіхом у по-справжньому великому матчі. І тепер після «ЛСТМ» на хлопців чекає ще одне серйозне випробування – не менш футбольний «Ковель-Волинь», який взимку хоч і не розбиває суперників, як у кваліфікації, але від цього шансів на успіх їм все одно не додається. Завершуватиме тур Суперліги протистояння між «Торпедо» та ще однією командою-новачком еліти волинського футзалу – «Камазом-Агро».

 

Горохівський «Агропродукт» відпочивав у першому турі чемпіонату Вищої ліги, однак цього тижня гравцям цієї команди доведеться добряче відіграватися за потужний удар по самолюбству під час кваліфікації. Своїм майбутнім суперникам з луцького «Мідаса» півфіналісти вищолігових змагань минулого місяця під час кваліфікації поступилися з рахунком 3:8. При цьому, представники обласного центру й не думають зупинятися та уже стали одним із півфіналістів Кубка Волині. А от інший горохівський колектив – «Кураж» - поразку у першому турі спробує виправити у поєдинку з добре знайомими протягом багатьох років опонентами з ківерцівського «Колоса» (які, у свою чергу, першість області розпочали з «вікторії»).

Родзинкою першого туру у «вишці» може стати протистояння млинівської «Вілії» та «Екоресурсів». У попередньому сезоні ці команди обмінялися взаємними «уколами»: команда з Колок виграла контратакувальне шоу під час регулярного чемпіонату, а Сергій Вишневський разом з командою як слід помстилися за таку образу в першому раунді плей-офф Вищої ліги. Тепер обидві команди в очному протистоянні намагатимуться здобути перші три очки цьогорічної першості.

 

Цікаві матчі відбудуться у змаганнях Першої ліги. Боратинська «Ласка» «відходитиме» від «мар’янівського шоку» матчем проти «Neris-Авангарду». Підопічним Олександра Антонюка доведеться забивати багато – новачки дивізіону вже зі старту сезону довели свою схильність до яскравих «камбеків». Одна із «жертв» такого відіграшу – луцька «Вікторія» - змагатиметься проти таких самих «братів по нещастю» з «Олики», які також програли матч першого туру, ведучи у рахунку 3:1 у другому таймі. «ТТІ Шахтар» гратиме проти «Юності», а луцький «Агромат» старатиметься розвинути успіх першого туру і разом з тим повторити свою перемогу над «Фіміамом» у кваліфікаційному етапі (4:2).

 

У Другій лізі цього туру гратимуть по-справжньому «дружні» команди: учасники усіх чотирьох пар уже «були на побаченні» цього сезону. «Топільно» уже рятувало нічию в матчі з «Мар’янівкою» (ще до того, як «шоу-тім» Сергія Магери став «мейнстрімом» нинішнього сезону), як і «Сахарадо» у матчі проти «Теремно Хліба». «Стелла» (також на відбірному етапі) у нелегкому протистоянні обігрувала «Олімп», ну а «Олімпія» спробує обіграти «Модерн-Експо» рівно за тиждень після того, як зробила це у чвертьфіналі Кубка АМФВ.

 

Відкриватиме футзальний уік-енд за традицією Третя ліга чемпіонату Волині. Двоє переможців першого туру гратимуть між собою – «Рятівник» та «Радивилівмолоко», а кожен з цих колективів не проти продовжити успішну ходу на початку сезону. У досвідчених футзалістів «Акценту» не вийшло продовжити перемагати у Кубку Прогресу, тож виправлятися доведеться у поєдинку проти «Joma-Луцьк». Герої першого туру з «Респекту» гратимуть з розлюченою після невдачі того ж ігрового дня «Бережанкою», а «Приват» зустрінеться з «KroshuStarsLutsk».

 

«Ласка-2» упевнено увійшла у сезон Четвертої ліги, однак суперники у боратинського «дубля» будуть не менш серйозні – «ПІК-БУД» два тижні тому також не залишив шансів суперникам по першому туру. «Волинь-АТО» намагатиметься знову перемогти – цього разу в матчі проти «Шігірюма», тоді як СК «Горохів-Юніор» спробує розвинути успіх першої гри проти «West Side». У четвертому поєдинку зустрінуться невдахи дебютного ігрового дня – цуманський «Атлетик» та «Луцьктепло».

 

Юнаки «Волині U-16» мають шанс реабілітуватися за невдалий старт у П’ятій лізі, хоча проти успішної команди з «Духче» шансів буде не так багато. «Tatrafan» після гольової перемоги у першому турі гратиме з «Острожцем», «Юність» (Переспа) – з «Торчином», а ще один «Горохів» (тільки тепер МФК) гратиме з ще однією ківерцівською командою – «Колосом-2».

 

У чемпіонаті Волині серед ветеранів нарешті зустрінуться між собою «Метеор» та «Комфорт-Сервіс» - напевне, найбільш видні команди з початку сезону. А поки вони «тягатимуться» між собою, у лідери тишком-нишком може вийти «КС-Ветеран», який у цьому ж турі гратиме проти «Ярду». Не залишає амбіцій щодо змагань серед тих, кому за 35, і «Володимирівка», а можлива перемога у неділю над «ДжеРостом» може суттєва покращити становище команди з Володимир-Волинського району.

 

Не обійдеться уік-енд якісного футзалу і без баталій наймолодших учасників. Так, у категорії до семи років вихідні повинні бути по-справжньому запальними: лідери з «Юніор-Мідаса» та «Олімпії» спочатку прикрасять закінчення тижня очним протистоянням, а згодом зіграють проти переслідувачів у таблиці. Серед 9-річних також відбувається суперництво цих двох колективів, і на тижні «Олімпія» завдяки одразу двом матчам протягом уік-енду може обігнати «Мідас-Юніор» та вилізти на вершину турнірної таблиці.

 

«Найповноводніша річка» системи волинського дитячого футзалу у віковій категорії до 11 років також не обійдеться без шаленої інтриги. Оскільки попередньо тур пропускатимуть діти з «Волині-08», їх лідерську позицію можуть посісти конкуренти з маневицької ДЮСШ та «Адреналіна-08». А серед найстарших дітей – до 13 років – лідери з ДЮСШ №2 (2005-го року народження) також відпочиватимуть. Утім, наздогнати їх за втраченими очками конкуренти зможуть не так швидко. Зате за набраними на даний час можуть «Вілія» та «Адреналін-05», які зійдуться між собою в очному поєдинку дещо згодом.

 

Ось таким наповненим анонсом ми підводимо до завершення 2017-й футзальний рік у змаганнях під егідою АМФВ. Можна не сумніватися – протягом четверга, суботи та неділі команди та їх футзалісти зроблять усе, аби фінальний огляд від автора цих рядків вийшов не менш наповненим та цікавим.

 

Дмитро КУЗНЕЦОВ

 

Детальні дані гравців, голів, фолів, фото та відеоматеріали дивіться за єдиним посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

 

 

Фотоогляди матчів підписуйтеся і чекайте на - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

 

Підписуйтеся на відеоканал та не пропустіть своє відео - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

 

21 грудня (четвер)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

1/8 Кубок Волині

19.00                   МФК Бренд – Надія

¼ Кубок Волині

20.00                   Динамо – МФК Хорів

 

 

23 грудня (субота)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

2 тур. Третя ліга. Регулярний чемпіонат

09.30                   Joma-Луцьк – Akcent

10.30                   Приват – KroshuStarsLuts

11.30                   ФК Рятівник – Радивилівмолоко

12.30                   FC Respect – Бережанка 

2 тур. Вища ліга. Регулярний чемпіонат

13.30                   Агропродукт – Мідас

14.30                   Екоресурси Колки – Вілія Млинів

15.30                   Колос – Кураж

2 тур. Суперліга. Регулярний чемпіонат

16.30                   МФК Бренд – ФЦ Ковель-Волинь

17.30                   МФК Хорів – ЛСТМ

18.30                   Надія – Волиньагротех

19.30                   Камаз-Агро – Торпедо

 

МАЙДАНЧИК №1

5-й тур. Дитячий чемпіонат Волині

09.20                  U-9   Універсал – Олімпія

10.00                  U-7   Олімпія – Юніор-Мідас

10.40                  U-9   Адреналін10 – Універсал

11.20                  U-7   Юніор-Мідас – Адреналін11

12.00                  U-11 ДЮСШ №2 – Юніор-Мідас

12.40                  U-9   Олімпія – ДЮСШ №2

13.20                  U-11 ДЮСШ Маневичі – ДЮСШ №2

14.00                  U-11 Легіон – Адреналін07

14.40                  U-11 Олімпія – ДЮСШ Маневичі

15.20                  U-13 Олімпія – ДЮСШ Маневичі

16.00                   Чемпіонат Луцького району

 

МАЙДАНЧИК №2

5-й тур. Дитячий чемпіонат Волині

12.00                  U-7   Олімпія – Універсал

12.40                  U-7   Лаккі Тім – Лаккі Тім11

13.20                   U-7   Універсал – Адреналін11

 

24 грудня (неділя)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

2 тур. Четверта ліга. Регулярний чемпіонат

09.30                   Ласка-2 – ПІК-БУД

10.30                   Волинь-АТО - Шігірюм

11.30                   СК Горохів-Юніор – West-Side

12.30                   Луцьктепло – Атлетік Цумань

 2 тур. Друга ліга. Регулярний чемпіонат

13.30                    ФК Топільно – ФК Мар’янівка

14.30                   Стелла – Олімп

15.30                   Теремно Хліб – Сахарадо

16.30                   Модерн-Експо – Олімпія 

2 тур. Перша ліга. Регулярний чемпіонат

17.30                   ХФК Фіміам – Агромат

18.30                   ТТІ Шахтар – Юність Дорогостаї

19.30                   ФК Олика – Вікторія Луцьк

20.30                   Neris-Авангард – Ласка

 

МАЙДАНЧИК №1

Чемпіонат Рожищенського району

10.00 - 13.00

 1 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

14.00                   Торчин – Юність Переспа

15.00                   ФК Острожець – Tatrafan

16.00                   МФК Горохів – Колос-2

17.00                   ФК Духче – ФК Волинь U-16 

5-й тур. Чемпіонат Волині серед ветеранів

18.00 Ветерани 35+     ДжеРост – Володимирівка

19.00 Ветерани 35+     Метеор – Комфорт-Сервіс

20.00 Ветерани 35+     Ярд – КС-Ветеран