Friends Futsal Fest 2019 – новий формат, новий чемпіон? КЛВ 2019 – без несподіванок.

 

15-16 червня 2019 року у Луцьку відбудеться щорічний традиційний футзальний турнір – ІV «Friend's Futsal Fest 2019». Паралельно ж триває Корпоративна ліга Волині 2019.

 

До півфінальних матчів у запеклій боротьбі пробилися основні фаворити змагань – Kroshu Lutsk, Волиньобленерго, Tatrafan та Модерн-Експо, але далі підуть лише двоє!

Підопічні Руслана Дороша та Наталії Шевельової не знають гіркоти поразок весняно-літнього періоду. Команда громить усіх опонентів без розбору, як у регулярному етапі так і у ¼ фіналу: переможена Варта переможців, навіть у першому матчі плей-офф зуміла перестріляти модернівців 6:4. Тандему Андрія В'юника та  Андрія Гламазди є над чим поміркувати: у ¼ без особливого спротиву вони переграли АМФВ Тім, а для виходу у фінал тепер потрібно надзусилля.

Срібні призери КЛВ 2019 Волиньобленерго чітко виконують настанови Петра Назарука і в ¼ фіналу був переможений BusMarket Group, котрий ще свого останнього слова у футзалі точно не сказав. У ½ фіналу першого матчу опонент виявився не по силах. Цікава команда Дмитра Пасічника лише у третьому матчі ¼ фіналу здолала опір ТМ Вілія нев’янучого Олександра Повідзьона. А у першому матчі півфіналу зробили вагому заявку на фінал.

Другі матчі ½ фіналу Плей-офф КЛВ 2019 відбудуться уже в п’ятницю з 18.00. Там і стане зрозуміло – хто ж розіграє звання Абсолютного чемпіона Корпоративної ліги Волині 2019.

14 Червня. П’ятниця.

Майданчик ПАРКЕТ

Корпоративна ліга Волині. ½ Плей-офф Матч №2

18.00                    Tatrafan – Волиньобленерго

19.00                    Модерн-Експо – Krosu Lutsk

 

Friend's Futsal Fest 2019 – це унікальний футзальний турнір, який зібрав цього року найсміливіших відчайдух, котрі не цураються футзалу у розпал літа.

Головними партнерами змагань Асоціації футзалу Волині незмінно є Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та футбольний інтернет-магазин football.lutsk.ua.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі візьмуть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

LEGEAелегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

РадиМО – виробник найкращої молочної продукції у Західній Україні. І це саме те, що потрібно спортсменам для міцного здоров’я!

Піцерія Solo – це велика дружня сім’я, що приваблює затишком, гарним обслуговуванням та смачними стравами, приготовленими з любов’ю та якісних продуктів. 

Yarych – це поєднання сучасної технології та якісної продукції. Печиво та крекери визнані найкращими не тільки в Україні, але і за кордоном.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Всеукраїнська спілка учасників бойових дій «Побратими України» - підтримає усіх своїми акціями та потужними призами.

football.lutsk.ua – найкращий футбольний магазин Луцька повністю забезпечить вас спортивним екіпіруванням.

А всі учасники турніру отримають найсмачніші молочні вироби у Західній Україні від незмінного та надійного партнера АМФВ - ТМ «Радивилівмолоко».

 

Цього року турнір переживає легеньке форматування. Команди будуть розділені на дві групи по чотири команди, а згодом розіграють нагороди одразу у двох лігах. Матчі будуть проводитися по 15 хвилин «брудного» часу, з чистою останньою хвилиною у обох таймах! Критичним буде 5-й фол.

 

Єдині старожили Friend's Futsal Fest мають сказати своє вагоме слово: нев’янучі «електроніки» із двома серцями, роботи Віталія Мамчура, віддані фанати футзалу (котрі були минулоріч п’ятими)  – «ЮрІнновація» (Київ) налаштувалася, як на останній бій відмовившись від традиційного відвідування  волинських озер. Кияни завжди залишаються у кроці від п’єдесталу, цього ж року мають шикарну нагоду на нього піднятися!

Абсолютними новачками турніру 2019 року (проте не новачками у футзалі Волині) будуть ФК Любарт, Феміда-Юнайтед, Спартак та Мідас. Гравці усіх колективів так чи інакше були причетні до успіхів на турнірі інших команд, а 2019-го мають шанс принести перемоги своїм рідним клубам. Є думка, що  саме у цьому квартеті є головні претенденти на обидва золотих місця Вищої та Першої ліги.  

«Другокласниками» та досвідченими бійцями на Friend's Futsal Fest 2019 виступлять ХФК Фіміам, МФК РадиМо та Олімп. Підопічні Олександар Терещука та Ігоря Кравчука 2018-го видали шикарну інтригу за бронзові нагороди і лише в останньому турі радивилівчани зуміли вирвати третє місце. Олімпійці Валерія Івахненка давали бій у кожному матчі, а їхній голкіпер зумів зробити більше 100 сейвів за 7 матчів! Цього року їм буде дуже важко, адже Іван Семенюк поїхав підкорювати Литву і цей турнір пропустить.

 

Цікаво і парадоксально: лише кияни будуть єдиним колективом, що бере участь в усіх чотирьох турнірах, проте кількість новачків постійно зростає!

У 2018 році – беззаперечним переможцем стали гості із Рівного «InterBeton-Рівне112» - http://amfv.com.ua/news/?id=590, http://amfv.com.ua/news/?id=589.

 

У 2017 році чемпіоном стали майстри з «Володимирівки» - http://www.amfv.com.ua/news/?id=468

 

Цікаво, що у 2016 році відразу три команди набрали по 10 очок і тільки додаткові показники розподілили команди по місцях. Детальніше можна прочитати за посиланням - http://luchesk.com.ua/sport/footzal/1232233796-Pershiy-kubok-Friends-Futsal-Fest-pidkorivsya-Beregantsi.

 

Родзинкою турніру є чимала кількість ігор у короткий термін. Однак з іншого боку – всі команди зіграють між собою, де зможуть подивитися на себе під іншим кутом як проти сильнішого суперника, так і проти… знесиленого.

 

Отож, часу не гай – на трибуни «Арени Спорт» завітай!

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=119#calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

 

Результати жеребкування та календар:

IV Friend's Futsal Fest 2019

Група «А»

М

Команда

В

Н

П

М’ячі

Р

О

 

ФК Любарт

 

 

 

:

 

 

 

ХФК Фіміам

 

 

 

:

 

 

 

Спартак

 

 

 

:

 

 

 

Мідас

 

 

 

:

 

 

Група «В»

М

Команда

В

Н

П

М’ячі

Р

О

 

ЮрІнновація

 

 

 

:

 

 

 

Феміда Юнайтед

 

 

 

:

 

 

 

МФК РадиМо

 

 

 

:

 

 

 

Олімп

 

 

 

:

 

 

 

 

Графік ігор:

УВАГА! У календарі можливі зміни на більш пізній період!

СУБОТА

15 червня

1 тур

13.00          ХФК ФІМІАМ – СПАРТАК – __:__

13.40          ФК ЛЮБАРТ – МІДАС – __:__

14.20          ФЕМІДА ЮНАЙТЕД – МФК РАДИМО – __:__

15.00          ЮРІННОВАЦІЯ – ОЛІМП – __:__

 

2 тур

15.40          ХФК ФІМІАМ – МІДАС – __:__

16.20          ФЕМІДА ЮНАЙТЕД – ОЛІМП – __:__

17.00          ЮРІННОВАЦІЯ – МФК РАДИМО – __:__

17.40          ФК ЛЮБАРТ – СПАРТАК – __:__

 

3 тур

18.20          МФК РАДИМО – ОЛІМП – __:__

19.00          ЮРІННОВАЦІЯ – ФЕМІДА ЮНАЙТЕД – __:__

19.40          СПАРТАК – МІДАС – __:__

20.20          ФК ЛЮБАРТ – ХФК ФІМІАМ – __:__

 

НЕДІЛЯ

16 червня

½ фіналу. Перша ліга

9.00            А3 – В4 ___________ –  ___________ __:__

9.40            В3 – А4 ___________ –  ___________ __:__

 

½ фіналу. Вища ліга

10.20          А1 – В2 ___________ –  ___________ __:__

11.00          В1 – А2 ___________ –  ___________ __:__

 

Матч та 3 місце. Перша ліга

11.40                    ___________ –  ___________ __:__

 

Фінал. Перша ліга

12.20                    ___________ –  ___________ __:__

 

Матч та 3 місце. Вища ліга

13.00                    ___________ –  ___________ __:__

 

Фінал. Вища ліга

13.40                    ___________ –  ___________ __:__

 

14.20          НАГОРОДЖЕННЯ