«Мозгі» співали, а футзалісти Кубки грали. КАЛЕНДАР!

В суботу 16 листопада вперше в історії СК «Арена Спорт» відбувся повноцінний концерт групи, яка з вечора і до глибокої ночі виконували свої хіти танцювальної електронної музики. Західні біти із східними мотивами «розривали» голови фанатам «двіжа», але розігрівом футзального вік-енду стали кубкові поєдинки стартового етапу. І безумовно центральним поєдинком 1/8-ї Кубку Волині першого ігрового дня став матч «Вотранс» - ФК «Любарт». Долею жеребу два клуби, котрі зустрічалися у стартовому поєдинку Регулярного чемпіонату, зійшлися на першому етапі кубкових перегонів. Саме «Вотранс» та «Любарт» у середу 13 листопада зібрали аншлаг на трибунах СК «Арена Спорт» та подарували справжній ігровий трилер під назвою «футбікі vs мінікі», яку придумав креативний Сергій Магера.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі візьмуть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

РадиМО – виробник найкращої молочної продукції у Західній Україні. І це саме те, що потрібно спортсменам для міцного здоров’я!

Піцерія Solo – це велика дружня сім’я, що приваблює затишком, гарним обслуговуванням та смачними стравами, приготовленими з любов’ю та якісних продуктів. 

Yarych – це поєднання сучасної технології та якісної продукції. Печиво та крекери визнані найкращими не тільки в Україні, але і за кордоном.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

football.lutsk.ua – найкращий футбольний магазин Луцька повністю забезпечить вас спортивним екіпіруванням.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

А всі учасники турніру отримають найсмачніші молочні вироби у Західній Україні від незмінного та надійного партнера АМФВ - ТМ «Радивилівмолоко».

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

Очікування виправдалися на всі 100% і команди подарували чергову футзальну драму, в якій мінорні ноти виконали гравці ФК «Любарт», поступившись у надзвичайно цікавому поєдинку своїм візаві з луцького клубу «Вотранс». Реваншуватися за поразку в першому поєдинку підопічним Назара Бугайчука не вдалося і до чвертьфіналу прокрокував суперник. Не вийшло і в «Любарта-2» пройти випробування гарно укомплектованою командою «Теремно Хліб» - володарем Кубку АМФВ в сезоні 2018/2019, де два голи Максима Ядловського визначили підсумок протистояння.

Наступного дня у неділю 17 листопада головною родзинкою кубкових перегонів став титульний бій між досвідченими суперниками з Хоріва та Ковеля. В останні роки вивіска «Надія» - «Вокар» стала справжнім брендом у колах любителів футзалу. Не підвели команди і цього разу. Повні трибуни СК «Арена Спорт» живо реагували на футзальний трилер вищого ґатунку, що включив у себе і гросмейстерські комбінації, і локальні подвиги голкіперів та красиві взяття воріт. Один гол ковельчанина Петра Мороза через себе вартував живого перегляду епічного протистояння обізнаних у футзалі суперників. 3:2 на користь «Надії» - підсумок кубкової баталії, що стала прикрасою старту сезону.

Естафету ігрового кубкового видовища підхопили ще одні представники Суперліги Волині – «ЛСТМ» та «Кураж», котрим також вдалося подарувати чисельним глядачам шоу. Пристрасті на паркеті вирували не менше ніж в попередньому поєдинку, хоча футзальна складова виявилася дещо пістнішою. Попри всі колізії та суддівські рішення, котрі ніколи не влаштують опонентів, матч вболівальникам сподобався. «Кураж» на куражі, даруйте за тавтологію, грав з позиції сили і сміливо крокував до перемоги. Але футбольні чемпіони області за рахунок досвіду таки вирвали перемогу 5:3 перед самісіньким фінальним свистком та здобули перепустку до чвертьфіналу.

У решті поєдинків 1/8-ї Кубку Волині рейтингові фаворити зуміли впевнено обіграти своїх візаві. Луцьке «Динамо» за інерцією стартового успіху в «регулярці» (перемога над міцним «ЛСТМ» багато чого вартує), без додаткових нервів переграло місцевий «Рятівник» 6:1. Непередбачуваний «Хорів» також забив шість м’ячів у ворота «Торпедо» - команди, яка ще очікує прибуття під свої кольори повного складу заявлених гравців. З рахунками 4:1 та 5:1 свої стартові кубкові баталії виграли «ТТІ» з Нововолинська та ківерцівський «Колос», здолавши луцькі колективи «Агромат» та «Мідас» відповідно.

Таким чином за титул володаря Кубка Волині, котрий нагадаємо зберігається у штаб-квартирі «ЛСТМ», продовжать вісім команд – п’ять представників Суперліги: луцькі клуби «Вотранс», «Динамо» та «ЛСТМ», хорівські «Надія» та «Хорів»; і три команди з «вишки»: ківерцівський «Колос», «ТТІ» Нововолинськ та «Теремно Хліб» з обласного центру. Пари учасників 1/4-ї Кубку Волині стануть відомими після церемонії жеребкування, яка відбудеться під час спільної наради представників команд-учасниць з комітетом арбітрів АМФВ, що запланований на кінець листопада-початок грудня.

У Кубку АМФВ свої інтриги розпочалися також у суботу. Спочатку першоліговий МФК «РадиМо» обіграв кадрово знекровленого суперника з «вишки» - ФК «Атлетік» Олика 2:0, а далі ще один представник Першого дивізіону FC «Respect», котрий за сумісництвом є володарем Кубку Прогресу минулого сезону, доволі впевнено розібрався з представником Вищої ліги – «Neris-Авангардом» 5:3. Така собі колізія, хоча результат, як кажуть, за грою.

В неділю кубкові поєдинки за другий за значенням трофей стартували з самого ранку і подарували кілька цікавих та надпринципових протистоянь. А найдраматичнішим виявився матч за участю ФК «Мар’янівка» проти місцевого «Луцьктепло». Підопічні Сергія Магери вкотре страждають через власний романтизм. Волинські хорвати не зуміли втримати перевагу в один забитий м’яч та дозволили лучанам зрівняти рахунок, а в серії пенальті «тепловики» були нещадними і виграли 3:2.

З рівними шансами на перемогу тривали луцьке дербі «КуміКо» - «Модерн-Експо» 2:1 та «бойок» за участю другої «Надії» та МФК «Гранітбудексклюзив» 4:3. Перемога з рахунком 4:2 дозволила клубу «Волинь-АТО» пройти на стартовому етапі команду «Іква-2» з Млинова. А серйозні розгроми сталися у матчах «West Side» - «Топільно» 1:7 та ХФК «Фіміам» - «Олімп» 7:0.

В чвертьфіналах, котрі заплановані на 12 січня 2020 року зіграють: луцькі команди «Волинь-АТО», ФК «Кум і Ко», «Луцьктепло», ХФК «Фіміам», МФК «РадиМо», FC «Respect» та  ФК «Топільно» з хорівською «Надією-2».

Матчем «Joma-Луцьк» - «Варта переможців» відкривалася програма перегонів на вибування в  рамках розіграшу третього за рангом трофею у волинському футзалі – Кубок Прогресу. Друголіговий колектив відомого спортивного бренду відсвяткував перемогу в луцькому дербі з рахунком 5:1 над представником Третьої ліги, та передав естафету однокласникам з Другого дивізіону, котрі в черговому протистоянні представників обласного центру з’ясували, що чвертьфіналу піде «Kroshu Lutsk», який обіграв «Tatrafan» з рахунком 3:1. Представники цієї ж ліги FC «Traders» та «Камаз-Агро» свій трилер розв’язали за 40 секунд до фінального свистка, коли третій гол острожецького колективу став перепусткою до чвертьфіналу.

В недільних протистояннях не обійшлося без серії пенальті у «розборці» ФК «Духче» із загадково-чеським «Olam-Kesef Sport» - 2:2 п.4:3, і в справжніх емоційних кубкових перегонах з суттєвими гольовими здобутками «Ротан плюс» поступився «Волиньобленерго» 5:6, котрий зумів реваншуватися за поразку в стартовому турі «регулярки». В решті «прогресивних» поєдинків були зафіксовані більш впевнені перемоги за участю клубів-тезок з Лондону та Більбао. Амбітний «Арсенал», до речі володар Кубка Мрії в сезоні 2018/2019, з рахунком 6:0 розгромив «Юність» з Переспи, а «Атлетік» з Млинівського району переміг «Приват» 5:1. Ще одна зустріч луцько-любешівського протистояння закінчилася з рахунком 4:1 на користь місцевого клубу «Akcent». А «Прип’ять» тепер зосередиться на матчах «регулярки».

Боротьбу за Кубок Прогресу продовжать: «Волиньобленерго», ФК «Арсенал», ФК «Духче», «Akcent», «Kroshu Lutsk», «Joma-Луцьк», «Атлетік» та «Камаз-Агро».

Перед початком першого етапу змагань Кубку Мрії вільно почувалися лише команди ФК «Фенікс ДПЗ» та «Луцьк-центр», котрі завдяки жеребу отримали прямі перепустки до чвертьфіналу. А ось решті претендентів на четвертий за рангом трофей довелося добряче похвилюватися та попрацювати на центральному майданчику СК «Арена Спорт», аби здолати своїх опонентів на етапі 1/8-ї. Найбільш переконливу перемогу 7:2 на старті турніру здобула команда FC «Respect-2» у поєдинку із земляками «Теремно Хліб-2». Одинадцять голів побачили вболівальники в матчі «BusMarket Group» - ФК «Пірванче» - 7:4. Дебютант Четвертої ліги FC «Kadar» мінімально обіграв «Покров» 3:2, а «Клевер Сторс» насухо переграв ХФК «Фіміам-2» - 3:0. Команда-відкриття з ярмаркового турніру ФК «Стир» з рахунком 5:2 переміг ФК «Дежа».

Таким чином в 1/4-й Кубку Мрії вже гарантували собі місця: FC «Kadar», ФК «Фенікс ДПЗ», «Клевер Сторс», «BusMarket Group», ФК «Стир», FC «Respect-2» та «Луцьк-центр». А FC «Hawest» та ФК «Вілія» лише у неділю 24 листопада визначать долю останньої путівки до вісімки претендентів.

Отже черговий кубковий етап відбудеться вже у новому році, а це значить, що в усіх лігах командам доведеться повернутися до системного випробування турніром під назвою Регулярний чемпіонат Волині. Другий тур розпочнеться вже у наступний вік-енд.

У столиці волинських залізничників в залі місцевого ДЮСШ «Спартак» пройдуть всі п’ять поєдинків Суперліги. Ковельські вболівальники зможуть наживо підтримати земляків з «Вокара» у поєдинку з командою «Кураж». Виїзне луцьке дербі «Любарт» - «Динамо» цілковито може стати прикрасою ігрового дня, як і протистояння «ЛСТМ» з МФК «Хорів». Чи зможе щось протиставити луцький «Агромат» титулованій «Надії», а «Торпедо» потужному «Вотрансу» стане відомим вже у суботу 23 листопада. Початок матчів о 14.00. Ковель чекає обласний футзал.

Вища ліга гратиме в звичних умовах в СК «Арена Спорт» в суботу 23 листопада. З огляду на турнірне становище після старту «регулярки» центральним поєдинком 2-го туру слід вважати матч ««Neris-Авангард» - «Теремно Хліб», адже суперники ділять лідерство у таблиці після своїх стартових перемог. Проте спрогнозувати результати решти ігор буде доволі складно, адже команди «вишки» лише тільки втягуються в боротьбу за титули першості. Кубковий боєць ХФК «Фіміам» прийматиме на паркеті «Арени» нововолинський «ТТІ», котрий не приховує амбітних намірів щодо перемоги в Чемпіонаті. Довгожитель обласної першості ківерцівський «Колос» поміряється силами з луцьким «Мідасом», а корпоративні команди «Рятівник» та «Модерн-Експо» зустрінуться в луцькому дербі. «Атлетік» поки що здобутків у графі «очки» не має, а його суперник з луцького фарм-клубу «Любарт» після стартової вікторії спробує вдруге відчути переможний смак.

В Першій лізі боротьбу за 6 очок поведуть прямі конкуренти за першу сходинку в турнірній таблиці «РадиМо» Луцьк та ФК «Топільно». А в нижній частині «турнірки» очікується принципове протистояння добре знайомих за минулим сезоном клубів «Олімп» та «Мар’янівка». Матчі «Луцьктепло» - FC «Respect», «Надія-2» - «Кумі Ко» та «Іква-2» - «Гранітбудексклюзив» для кожного із суперників мають стати моментом істини щодо призових очікувань в Регулярному чемпіонаті.

Чимало цікавих поєдинків відбудеться і в решті ліг Чемпіонату Волині. І тому, щоб не пропустити все найцікавіше, варто навідатися у зручний час до СК «Арена Спорт» та на власні очі побачити всі перипетії на дистанції обласного футзального марафону. Футзал – це ти, а значить тебе не буде вистачати. Приходь та вболівай!

 

Календар 23-24 листопада

23 листопада (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

2 тур. Перша ліга. Регулярний чемпіонат

11.30                    Іква – МФК Гранітбудексклюзив

12.30                    Надія-2 – ФК КУМіКО

13.30                    МФК РадиМо – ФК Топільно

14.30                    Олімп – ФК Мар’янівка

15.30                    Луцьктепло – FC Respect

2 тур. Вища ліга. Регулярний чемпіонат

16.30                    Neris-Авангард – Теремно Хліб

17.30                    ХФК Фіміам – ТТІ

18.30                    Атлетік О – ФК Любарт-2

19.30                    Колос – Мідас

20.30                    ФК Рятівник – Модерн-Експо

 

МАЙДАНЧИК ДЮСШ

КОВЕЛЬ

2 тур. Суперліга. Регулярний чемпіонат

14.00                    Кураж – Вокар    

15.00                    ФК Любарт – Динамо

16.20                    ЛСТМ – МФК Хорів

18.50                    Вотранс – Торпедо

20.00                    Агромат – Надія

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

2 тур. Четверта ліга. Регулярний чемпіонат

09.30                    ФК Фенікс ДПЗ – FC KaDar

10.30                    Теремно Хліб-2 – Вілія К

11.30                    BusMarket Group – Покров

12.30                    Луцьк-центр – ФК Стир

13.30                    Клевер Сторс – FC Respect-2

14.30                    FC Hawest – ФК Пірванче

 

МАЙДАНЧИК №1

3-й тур. Дитяча футзальна ліга Луцька Сім23

10.00                    U-9             АСК Забороль – Олімпія

10.40                    U-13           Вотранс-2 – Київ

11.20                    U-15           Олімпія – Power

12.00                    U-11           Рівне – АСК Забороль

12.40                    U-13           Рівне – Вотранс

                     ВІДКРИТТЯ!!!

13.20                    U-13           Київ – Атлетік

14.00                    U-13           Рівне – ФК Піддубці

14.40                    U-11           Олімпія – Рівне

15.20                    U-7             ДФК Штурм – Олімпія-2

16.00                    U-13           Олімпія – Київ

16.40                    U-11           ФК Гірка Полонка – ДФК Штурм

17.20                    U-13           Олімпія-2 – Мідас07

18.00                    U-11           Олімпія-2 – ДФК Штурм

18.40                    U-7             Лаккі Тім – Олімпія

19.20                    U-11           Адреналін-2 – Олімпія-2

 

24 листопада (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

1/8 фіналу. Кубок Мрії

15.30                    FC Hawest – Вілія К

1 тур. Друга ліга. Регулярний чемпіонат

16.30                    Камаз-Агро О – Волинь-АТО

17.30                    Kroshu Lutsk – ФК Духче

18.30                    Юність П – Joma-Lutsk

19.30                    Akcent – FC Traders

20.30                    Tatrafan – West Side

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

2 тур. Третя ліга. Регулярний чемпіонат

16.30                    Варта Переможців – Волиньобленерго

17.30                    Атлетік М – Прип’ять

18.30                    ФК Дежа – ФК Арсенал

19.30                    Olam-Kesef Sport – ХФК Фіміам-2

20.30                    Ротан плюс – Приват

 

МАЙДАНЧИК №1

1-й тур. Дитяча футзальна ліга Луцька Сім23

10.00                    U-13           Ківерці – АСК Забороль

10.40                    U-11           Маневичанка – Іква

11.20                    U-15           Іква – АСК Забороль

12.00                    U-11           Іква – Любарт

12.40                    U-15           Іква – Ладомир

13.20                    U-11           Любарт-2 – Маневичі

14.00                    U-11           Маневичанка – Адреналін-2

14.40                    U-11           Мідас – Маневичі

15.20                    U-15           Олімпія – Ладомир

16.00                    U-9             Шахтар – Олімпія 

16.40                    U-15           Любарт-2 – ФК Гірка Полонка

17.20                    U-9             Легіон – Шахтар

18.00                    U-13           Мідас08 – Адреналін

18.40                    U-11           Любарт10 – Адреналін-2

19.20                    U-11           Форвард – Адреналін