Протокол засідання КДК 2019-2020 №8

Протокол засідання КДК 2019/2020 №8

Асоціації міні-футболу (футзалу) Волині

Час засідання: 13 лютого 2020 року. 19-00.

Місце засідання: КРЦ «Адреналін сіті», Луцьк

1. Слухали:

Епізод, що мав місце у матчі ¼ плей-офф у Четвертій лізі Чемпіонату Волині з футзалу 09 лютого 2020 року між командами FC Hawest – ФК Пірванче. Уважно розглянувши протокол матчу, пояснювальні рапорти арбітрів, делегата матчу, детально вивчивши фото та відео матеріали КДК прийняв рішення:

Вирішили:

 Згідно з пунктом 9.9 Дисциплінарних правил АМФВ За публічні неетичні вчинки, які принижують честь, гідність учасників змагань – гравця команди ФК Пірванче Блащука Владислава дискваліфікувати терміном на 10 ігор та зобов’язати сплатити ГОВ.

 

2. Слухали:

Епізод, що мав місце у матчі ¼ плей-офф у Третій лізі Чемпіонату Волині з футзалу 09 лютого 2020 року між командами Атлетік М – Ротан плюс. Уважно розглянувши протокол матчу, пояснювальні рапорти арбітрів, делегата матчу, детально вивчивши фото та відео матеріали КДК прийняв рішення:

Вирішили:

Згідно з пунктів 3 а) Дисциплінарних правил АМФВ за грубі випади та/або нецензурні та образливі висловлювання, жести на адресу партнера, суперника, арбітра, асистента арбітра, офіційної особи чи глядача – гравця команди Ротан плюс Коробко Дмитра дискваліфікувати терміном на 3 гри та зобов’язати команду Ротан плюс сплатити ГОВ.

 

3. Слухали:

Епізод, що мав місце у матчі ¼ плей-офф у Першій лізі Чемпіонату Волині з футзалу 08 лютого 2020 року між командами Іква-2 – МФК РадиМо. Уважно розглянувши протокол матчу, пояснювальні рапорти арбітрів, делегата матчу, детально вивчивши фото та відео матеріали КДК прийняв рішення:

Вирішили:

Згідно з пунктів 1 в) Дисциплінарних правил АМФВ систематичні апеляції до арбітра, глядача, офіційної особи матчу – представника команди Іква-2 Млинів Вишневського Сергія дискваліфікувати терміном на 1 гру та зобов’язати команду Іква-2 Млинів сплатити ГОВ.

 

Оплата повинна відбутися до матчу! У іншому випадку матч - НЕ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ!

Голова КДК АМФВ   Івахненко В. О.

Заступник КДК        Мартин О. Д.

13.02.2020