Хто гратиме у фіналах плей-офф? Питання практично закрите. Календар!

Завдяки здвоєному туру Абсолютного чемпіонату Волині в усіх шести лігах питання щодо фіналістів плей-офф закривалося у суботу та неділю минулого футзального вік-енду. Так само, як і в перегонах втішного турніру «Cake Cup», де визначилися пари претендентів на три смачні торти. Лише учасники Суперліги сезону 2019/2020 відклали на кілька днів розборку за другу путівку до фіналу в зв’язку із недільним візитом до Городенки ФК «Любарт» - учасника чемпіонату України в Другій лізі. До речі матч заключного туру групового етапу завершився з  рахунком 11:3. В четвер запрошуємо вболівальників о 19.30 наживо передивитися матч-відповідь МФК «Хорів» - ФК «Любарт».

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі візьмуть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

РадиМО – виробник найкращої молочної продукції у Західній Україні. І це саме те, що потрібно спортсменам для міцного здоров’я!

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Піцерія Solo – це велика дружня сім’я, що приваблює затишком, гарним обслуговуванням та смачними стравами, приготовленими з любов’ю та якісних продуктів. 

Yarych – це поєднання сучасної технології та якісної продукції. Печиво та крекери визнані найкращими не тільки в Україні, але і за кордоном.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

football.lutsk.ua – найкращий футбольний магазин Луцька повністю забезпечить вас спортивним екіпіруванням.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

А всі учасники турніру отримають найсмачніші молочні вироби у Західній Україні від незмінного та надійного партнера АМФВ - ТМ «Радивилівмолоко».

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

 

Програму першого раунду півфіналів плей-офф Суперліги відкривав матч вищезгаданого ФК «Любарт» проти амбітного МФК «Хорів», в складі якого нарешті дебютували дозаявлені зимою білоруські легіонери із сусідньої Брестської області. Один з них Володимир Пишков навіть відзначився забитим голом. Проте лучани зараз грають від себе і в кожному поєдинку намагаються нав’язувати суперникам свою гру. Ось і в звітному поєдинку агресивний стиль «князів» дозволив здобути важливу перемогу 3:1. Два голи Сергія Вишневського та влучний постріл Дмитра Романюка дали непоганий результат напередодні матчу-відповіді, що запланований на четвер. Адже в неділю «Любарт» відправився до Городенки, де зустрівся в рамках завершального туру чемпіонату України в Другій лізі з місцевою командою-переможцем відбірного етапу.

Сенсації не сталося. Чемпіон впевнено виграв (11:3), скориставшись відсутністю кількох ключових виконавців лучан та основного голкіпера Олега Лавренчука. Що цікаво, суперник «Любарта» з огляду на свій першоліговий досвід ретельно готувався до звітного поєдинку з волинянами і навіть використовував так звані футбольні хитрощі, коли знаючи про те, що опоненти напередодні провели важкий півфінальний поєдинок з МФК «Хорів», в останню мить змістили матч на пару годин раніше. Попри всі нюанси «Городенка» насправді була найсильнішою та виграла 100% відбірних матчів, а наші земляки задовільнилися 3 місцем у групі №2.

В другій півфінальній парі плей-офф перша зустріч ще одного представника Хоріва з луцьким «Динамо» завершилася на користь діючого переможця Регулярної першості. Переможна гра «Надії» з рахунком 2:1 стала прикрасою суботнього вечора і на думку більшості вболівальників мала б завершуватися нічийним результатом з огляду на динамівські старання у другому таймі. З рештою все визначилося наступного дня, коли суперники вдруге вийшли на паркет СК «Арена Спорт».

Збірна півфінальних матчів Плей-офф. Суперліга:

Вишневський Сергій – ФК Любарт

Роюк Дмитро – Динамо

Писько Ярослав – Надія

 

У Вищій лізі за підсумками звітного вік-енду в драматичних протистояннях визначилася пара фіналістів – «ТТІ» та «Теремно Хліб», команди які посіли перше та друге місця у «регулярці». В суботу першими на майданчик вийшли учасники луцького дербі «Теремно Хліб» та «Рятівник». Цікавий та насичений подіями матч гольовою феєрією не запам’ятався. На гол Михайла Байбули на стартових хвилинах першого тайму забивний «МНСник» Андрій Мельник відповів влучним пострілом у такий само часовий відрізок другої половини гри.

Підсумок 1:1 визначив хід подій у повторній зустрічі, що розпочалася у неділю. Суперники звели ризики до мінімуму і знову в основний час розписали бойову нічию – 1:1. В серії післяматчевих пенальті більш вдалими виявилися «теремнівці», котрі виграли 3:1 та пройшли до фіналу. Цікаво, що в той саме час, коли «хлібопіки» разом із опонентами пробивали шестиметрові удари, друга команда «червоно-жовтих» у вирішальному матчі 1/2-ї  «Cake Cup №3» також за допомогою пенальті пройшла до фіналу, обігравши «Варту переможців» 1:0.

В другій парі діючий чемпіон «регулярки» у матчі проти «Атлетіка» певний час поступався супернику в один пункт після голу Олега Шахраюка, але завдяки голу Михайла Соколяна та дублю Юрія Кошелинського в другому таймі остаточно схилив шальку терезів успіху на свій бік 3:1.

Гандикап у два м’ячі дозволив «ТТІшникам» в неділю зіграти від оборони та зберегти бажану перевагу. Голів в напруженому матчі так і не сталося. 0:0 і до фіналу пройшов діючий володар титулу переможця Регулярної першості.

Збірна півфінальних матчів Плей-офф. Вища ліга:

 Анісімов Станіслав – ФК Рятівник

Кошелинський Юрій – ТТІ Нововолинськ

Шахраюк Олег – Атлетік О

Четвержук Тарас – Теремно Хліб

 

Рівний склад учасників півфінального етапу плей-офф визначив сюжет протистояння між конкурентами за звання Абсолютного чемпіона області у Першій лізі. В стартовій зустрічі ФК «Топільно» - МФК «РадиМо» після першого тайму попереду були «молочники» - 3:1. Але вкотре у сезоні свій характер проявив клуб з Рожищенського району та зумів перевернути хід поєдинку, що завершився з результатом 4:3 на користь топільчан.

У матчі-відповіді, де у ролі справжніх господарів майданчика виступали гравці «РадиМо» знову були гольові «гойдалки», в яких вдруге поспіль більш вдалими виявилися віце-чемпіони Регулярної першості з ФК «Топільно» - 3:2.

В суботній зустрічі другої пари конкурентів було зафіксовано дещо несподіваний результат. Друга «Надія» після першого тайму вела у рахунку 4:1 та зуміла довести справу до підсумкових 5:3 на свою користь. Тому «поважним» в неділю довелося розпочинати боротьбу за фінал з гандикапом «-2».

Цей факт і визначив хід подій. Чемпіон Першої ліги FC «Respect» в результаті довготривалого штурму зумів забити чотири голи, пропустивши лише один м’яч. Цього вистачило, аби за сумою двох поєдинків перевага в один гол виявилася перепусткою до фіналу команді «поважних».

Збірна півфінальних матчів Плей-офф. Перша ліга:

Ткачук Андрій – ФК Топільно

Савчишин Юрій – Надія-2

Мізюк Богдан – FC Respect

Бадзюк Михайло – МФК РадиМо

 

В суботу діючий володар титулу Чемпіона «регулярки» разом із амбітним ФК «Духче» зробили важливі кроки до виходу у фінал плей-офф «абсолютки» Другої ліги. В луцькому дербі «Akcent» з рахунком 6:3 переграв FC «Traders», а «духчани» розібралися з командою «Kroshu Lutsk» - 3:1. Сумнівів в успіху переможців першого раунду за сумою двох матчів не виникало ні в кого. Але команди, яким не пощастило в суботу, в неділю предстали в кардинально зміненому стані та ставленні до гри. І якщо команда німецького заводу після перемоги над ФК «Духче» 5:4 за сумою двох поєдинків пробитися до фіналу не зуміла, то хлопці з «Трейдерс» створили справжню сенсацію, реваншувавшись за першу поразку 3:6 з рахунком 12:8, та вийшли до вирішального етапу плей-офф. Таким чином у фінальному двобої Другої ліги зустрінуться четверта та сьома команда Регулярної першості - FC «Traders» та ФК «Духче».

Збірна півфінальних матчів Плей-офф. Друга ліга:

 Солованюк Іван – Akcent

Чайка Антон – ФК духче

Войтюк Едуард – FC Traders

Карпюк Денис – Kroshu Lutsk

 

Після першого раунду півфінальних поєдинків в Третій лізі мало хто міг спрогнозувати пару фіналістів. Драматичне протистояння «Атлетіка» з луцьким «Olam-Kesef Sport» завершилося бойовою нічиєю 1:1 і все саме цікаве суперники відклали до неділі. І в другий день вік-енду команди видали чудовий бойок, в якому фортуна посміхнулася хлопцям з Млинівського району сусідньої області. 4:2 і до фіналу покрокував «Атлетік».

В другій півфінальній парі в суботу сталася локальна сенсація. Любешівська «Прип’ять» доволі впевнено з рахунком 3:1 переграла діючого чемпіона Регулярної першості ФК «Арсенал» та зробила заявку на право грати у вирішальних матчах. Проте «каноніри» за добу предстали більш ніж войовничим колективом і зуміли взяти реванш за першу поразку – 5:1. Отже, діючий чемпіон «регулярки» продовжує боротьбу за головний титул та можливість зробити «золотий» дубль.

Збірна півфінальних матчів Плей-офф. Третя ліга:

 Мосійчук Олександр – Olam-Kesef Sport Острожець

Солов’янчик Богдан – Прип’ять Любешів

Старушкевич Павло – Атлетік Млиніський р-н

Родзінский Роман – ФК Арсенал

 

Самим непрогнозованим фіналом плей-офф серед усіх шести дивізіонів став турнір у Четвертій лізі, де до фінального двобою пробилися колективи, які за підсумками Регулярної першості в останню мить зачепилися за сьому та восьму позиції, що давали право поборотися за звання Асболютного чемпіона області.

В суботу ФК «Фенікс ДПЗ» обіграв «Вілію» з рахунком 4:2 та повів у серії. Але в неділю за два тайми ігрового часу сталася ціла низка подій, котрі могли кілька разів змінити ім’я учасника фіналів. 13 голів побачили глядачі протягом 26 «чистих» хвилин. Ситуація за сумою двох матчів змінювалася з калейдоскопічною швидкістю та тримала в напрузі вболівальників до останніх секунд протистояння. А розв’язка драматичного поєдинку за законами футзального жанру відбулася в останні миттєвості. Після обміну голами на 25-й хвилині гри на табло горів рахунок 7:6 на користь коршовецького колективу і для того, щоб зрівняти результат за сумою двобою господарям необхідно було забити ще один м’яч. Лучани відверто нервували і встигли набрати критичну кількість фолів, яка на останній хвилині трансформувалася в шосте порушення та дабл-пенальті. До десятиметрової позначки підійшов автор хет-трику Сергій Ткаченко. Бомбардир пробив потужно, але «селект» у сітку так і не потрапив, що в свою чергу залишило «Вілію» за межами фіналу Четвертої ліги. За звання Абсолютного чемпіона області побореться їх суперник ФК «Фенікс ДПЗ», якому протистоятиме наступного вік-енду ФК «Стир» з Демидівки.

Хоча після фінального свистка у першій зустрічі більшість фахівців схилялася до думки, що шансів зіграти у фінальному двобої більше у FC «Hawest», якій отримав вольову перемогу з рахунком 3:2.

В неділю ж «річники» забили швидкі голи та добряче відірвалися у рахунку. А коли футзалісти з Підлозців спробували грати з п’ятим польовим гравцем у наступі та спасти матч, хет-трик Вадима Сімухова з Демидівки підсумував результат гри – 1:7 на користь ФК «Стир».

 Збірна півфінальних матчів Плей-офф. Четверта ліга:

Вознюк Костянтин – ФК Фенікс ДПЗ

Білітюк Ігор – FC Hawest

Ткаченко Сергій – Вілія Коршовець

Сімухов Вадим – ФК Стир Демидівка

 

За підсумками вік-енду визначилися і фіналісти трьох втішних турнірів «Cake Cup». В головному фіналі для двох найвищих дивізіонів зустрінуться в рамках луцького дербі зустрінуться ХФК «Фіміам» та «Агромат», який в двох раундах переграв другу команду ФК «Любарт». Перша зустріч, що завершилася з рахунком 2:0 на користь підопічних Юрія Йоржика, забезпечила позитивний результат у сумі, навіть після мінімальної поразки від «князів» - 3:4. ХФК «Фіміам» - суперник «агроматників», залишився без ігрової практики, але бажання дати бій точно не втратив.

За другий за розміром торт та диплом переможців у фінальній серії поборються представники Першої ліги – луцькі команди «Олімп» та «Луцьктепло». Це стало відомим лише у звітний вік-енд, адже тиждень тому суперники з Другої ліги дали фаворитам гідний бій. «Tatrafan» після сухої нічиї з «Олімпом» в другому раунді зберегти свої ворота недоторканними не зуміли, так само як і не зуміли забити бодай гол. «Олімп» виграв 3:0 та зробив крок до «солодкого» Олімпу втішного турніру. А в протистоянні «тепловиків» з «Юністю»  долю путівки до вирішального двобою визначала серія післяматчевих пенальті. В першому поєдинку хлопці з Переспи обіграли «Луцьктепло» 3:1, а в матчі-відповіді не змогли утримати перевагу і вимушені були бити шестиметрові. Лучани були влучнішими 2:1 і зуміли пройти до фіналу.

А у вирішальних матчах «Cake Cup №3» зустрінуться «Теремно Хліб-2» та «Луцьк-Центр». В першому поєдинку «хлібопіки» виграли у «Варти переможців» 4:3, а за тиждень віддзеркалили результат та, як писалося вище паралельно із першою командою «Теремно Хліб» пробили шестиметрові удари, обігравши «вартовиків» 1:0.

Другим фіналістом стала дванадцята команда Четвертої ліги, котра двічі зуміла переграти третьоліговий ХФК «Фіміам-2» - 2:1 в першій зустрічі та 6:2 у матчі-відповіді. Ось такі колізії.

На наступних вихідних відбудуться практично всі вирішальні поєдинки, за підсумками яких нагороди Абсолютної першості в усіх шести лігах та трьох розіграшах «Cake Cup» мають знайти своїх власників. Не пропустіть найцікавіше!

 

Увага!

По закінченню недільних фіналів кожної з ліг, представниками АМФВ буде вручено індивідуальні нагороди за підсумками неймовірного сезону 2019/2020!!!

Тому, уважно вивчіть календар та представники усіх без виключення команд (Усіх ліг) запрошуємо на приємні перегляди матчів Абсолютних Чемпіонів своїх ліг та церемонії нагородження Кращих Бомбардирів, Голкіперів та Гравців!

 

Не перестають дивувати своїми результатми і наші молоді зірочки футзалу Дитячої футзальної ліги Луцька Сім23 за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=203#tables

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

 

U-7 (2013-2014 р. н.)

Фінішні поєдинки у Вищій лізі видалися неймовірно цікавими… У очній зустрічі Чемпіона та Віце-чемпіона команди зіграли із нічийним результатом 2:2. Причому, що нічийний та рятівний гол було забито на останніх хвилинах. Практично усе вже вирішено, але футзал буває непередбачуваним – для чемпіонства гравцям Юрія Павельчука треба вигравати із різницею у 5 голів. Гравці Тараса Бондарчука уже потихеньку починають святкувати…

У Першій  лізі на цьому тижні остаточно заплуталося все! Ну посудіть самі усі чотири команди повигравали у самих себе і мають порівну очок (крім Любарта, який отримав технічну поразку). І хто ж саме фінішує першим – невідомо!

Збірна 14-го туру. U-7:

Гапонюк Артем – Любарт

Довгорук Станіслав – Мідас

Терешко Сергій – ДФК Штурм Колки

 

U-9 (2011-2012 р. н.)

У Вищій лізі допоки лідерську позицію зберігає «Ураган11», але АСК «Забороль» та «Мідас» опонента далеко відпускати не збираються, тим більше що цього вікенду представники Івано-Франківська завітають на ігровий тур…

Перша ліга також має на чолі «Ураган12», а у погоні за лідером ДФК «Штурм» Колки та «Шахтар» Нововолинськ. Хоча і дівчата з ЖФК «Легіон» та «Любарт» ще нерви попсують…

 Збірна 14-го туру. U-9:

Красюк Олександр – АСК Забороль

Круковець Дмитро – Олімпія

Мартин Ігор – Мідас

Гончарук Тарас – Олімпія-2

Ковбасюк Антон – ДЮСШ Маневичі

Філонюк Денис – ДЮСШ №2 Луцьк

Дерев’янчук Владислав – Любарт

Обруснік Дмитро – ДФК Штурм

 

U-11 (2009-2010 р. н.)

У Вищій лізі перші сходинки загарбали два клуба «Волинь10»… але вони вже провели половину своїх поєдинків, а для їхніх суперників турнір тільки розпочинається і е не все втрачено..

Перша ліга розігрує свої баталії… На першій позиції поки ДФК «Штурм» Колки, а у пелетоні наздоганяючих «Олімпія-2» та АСК «Забороль»…

 Збірна 14-го туру. U-11:

Коленда Михайло ДФК Штурм Колки

Каращук Назар – ДЮСШ Маневичі

Каразія Вадим – ДФК Штурм Колки

Дубовик Арсен – Олімпія-2

Денисов Дмитро – Мідас

Тимошенко Вадим – Адреналін09

Руденко Богдан – Волинь10

Оксенчук Назар – Гірка Полонка

Буднік Тимофій – АСК Забороль

 

U-13 (2007-2008 р. н.)

У Вищій лізі цього року гаряче як ніколи… Несподіваного і амбітого лідера «Вотранс08» цього туру зупинив та наздоганяє непоступливий «Атлетік» Цумань… Найвищі цілі перед собою ставлять і АСК «Забороль», і ДЮСШ «Respect» Маневичі, і «Мідас07», і «Хіт» Київ… Боротьба з кожним туром тільки загострюється і від того стає ще цікавіше…

У Першій лізі наразі двовладдя – перші місця ділять «Іква» Млинів та «Адреналін07». На відстані кількох перемог вичікують помилок лідерів «Вотрасн08-2», ДЮСШ Рожище та ЖФК «Легіон»…

 Збірна 14-го туру. U-13:

Калюх Богдан – АСК Забороль

Степанов Артем – Атлетік Цумань

Новицький Лука – Вотранс08-2

Чернюк Анастасія – ЖФК Легіон

Кметь Денис – Адреналін07

Шклярук Станіслав – Мідас

Еспіноза Максиміліан – Адреналін07

 

U-15 (2005-2006 р. н.)

Через завантаженість гравців ніяк не можуть дограти ще групові матчі, але баталії у Вищій лізі уже стартували…

Спочатку гравці із Володимира-Волинського у важкому двобої із Гіркою Полонкою вирвали перемогу 3:2. Але бойові дії на полі вилилися у бійку по завершенні матчу, «Ладомир» втратив одного гравця і у наступному матчі поступився амбітному колективу Миколи Варнавського 3:4. Рожищанські футзалісти мають чудовий шанс реабілітуватися за провал групового етапу та вибороти найвищий комплект нагород.

Збірна 14-го туру. U-15:

Федорчук Богдан – Power Рожище

Ребров Павло – Ладомир Володимир-Волинський

Вцілому ДФЛЛ живе і розвивається та рухається до свого завершення: комусь потрібно підтягнути фізичні кондиції, комусь попрацювати над тактикою, а комусь і розібратися із дисципліною – і перемоги та гідний результат прийдуть!

 

Календар 29 Лютого - 1 березня

29 лютого (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

Фінал І гра. Cake Cup 3. Плей-офф

09.30                 Луцьк-Центр – Теремно Хліб-2

Фінал І гра. Cake Cup 2. Плей-офф

10.20                 Луцьктепло – Олімп

 

Фінал І гра. Cake Cup 1. Плей-офф

12.00                 ХФК Фіміам – Агромат          

Фінал І гра. Четверта ліга. Плей-офф

15.30                 ФК Фенікс ДПЗ – ФК Стир

Фінал І гра. Третя ліга. Плей-офф

16.30                 ФК Арсенал – Атлетік М

Фінал І гра. Друга ліга. Плей-офф

17.30                 FC Traders – ФК Духче

Фінал І гра. Перша ліга. Плей-офф

18.30                 FC Respect – ФК Топільно

Фінал І гра. Вища ліга. Плей-офф

19.30                 ТТІ – Теремно Хліб

Фінал І гра. Суперліга. Плей-офф

20.30                 Надія – ФК Любарт/МФК Хорів

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

15-й тур. Дитяча футзальна ліга Луцька Сім23

 

16.00                 U-9          Ураган11 – Олімпія

16.40                 U-9          Ураган12 – ЖФК Легіон

17.20                 U-11         Олімпія-2 – ДЮСШ №2

18.00                 U-9           Мідас – Олімпія

18.40                 U-15         Любарт – Олімпія

19.20                 U-9           Олімпія-2 – Мідас

 

 

 

1 березня (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

Фінал ІІ гра. Cake Cup 2. Плей-офф

12.30                 Олімп – Луцьктепло

Фінал ІІ гра. Cake Cup 1. Плей-офф

13.30                 Агромат – ХФК Фіміам

Фінал ІІ гра. Четверта ліга. Плей-офф

14.30                 ФК Стир – ФК Фенікс ДПЗ

Фінал ІІ гра. Третя ліга. Плей-офф

15.30                 Атлетік М – ФК Арсенал

Фінал ІІ гра. Суперліга. Плей-офф

16.30                 ФК Любарт/МФК Хорів – Надія

Фінал ІІ гра. Вища ліга. Плей-офф

17.30                 Теремно Хліб – ТТІ

Фінал ІІ гра. Перша ліга. Плей-офф

18.30                 ФК Топільно – FC Respect

Фінал ІІ гра. Друга ліга. Плей-офф

19.30                 ФК Духче – FC Traders

Фінал ІІ гра. Cake Cup 3. Плей-офф

20.30                 Теремно Хліб-2 – Луцьк-Центр

 

МАЙДАНЧИК №1

15-й тур. Дитяча футзальна ліга Луцька Сім23

10.00                 U-9           ДЮСШ №2 – Ураган11

10.40                 U-9           ЖФК Легіон – Іква

11.20                 U-9           Маневичі – Ураган11

12.00                 U-9           ДФК Штурм – Ураган12

12.40                 U-15         Іква – Ладомир

13.20                 U-9           Ураган12 – Іква

14.00                 U-15         Іква – Гірка Полонка

14.40                 U-15          Ладомир – Любарт

15.20                 U-9           Лаккі Тім11 – ДФК Штурм

16.00                 U-9           Олімпія-2 – Маневичі

16.40                 U-13         Ківерці – Маневичі

17.20                 U-11         ДЮСШ №2 – Маневичі

18.00                 U-7           Лаккі Тім – Олімпія-2

18.40                 U-11         Гірка Полонка – Маневичі

19.20                 U-13         Маневичі – Забороль

 

 

МАЙДАНЧИК №2

15-й тур. Дитяча футзальна ліга Луцька Сім23

10.00                 U-15         Любарт – АСК Забороль

10.40                 U-11           Любарт-2 – Мідас

11.20                 U-11          ДФК Штурм-2 – АСК Забороль

12.00                 U-13         Рівне – Атлетік

12.40                 U-11         ДФК Штурм – АСК Забороль

13.20                 U-13          Рівне – Маневичі

14.00                 U-13         Любарт – Атлетік

14.40                 U-13          Мідас08 – Рожище

15.20                 U-13         Мідас07 – Рівне