Заявляємося та готуємося до презентації сезону

Не зважаючи на планетарні події, що викликані розповсюдженням коронавірусу, футзальне життя триває. В Екстралізі України справжня «заруба» у четвірці лідерів, яка що туру змінює імена претендентів на медалі Регулярної першості. На Волині вже найближчих вихідних стартує дитячий «Футзальний ярмарок», аби на вік-енд 17-18 жовтня передати естафету дорослим учасникам ярмаркового руху.

Нагадаємо, що заявкова кампанія триває до 15 жовтня і відбувається згідно тези ФІФА, УЄФА та АФУ під девізом «один гравець – одна команда». З поточного сезону дані всіх гравців, котрі беруть участь в чемпіонаті області, будуть внесені в загальну базу АФУ, що виключить можливість паралельного виступу за кілька команд. Кожен спортсмен має право обрати лише два види гри у м’яч ногами – наприклад футзал та футбол, або футзал та пляжний футбол. Звісно річ йде про офіційні змагання.

На 13 жовтня вівторку в приміщенні кафе «Вандервіль» (КРЦ «Адреналін», вул.Карбишева,1) о 18.30 запланована презентація 13-го сезону АМФВ, під час якої будуть висвітлені основні пункти Регламенту чоловічих змагань в сезоні 2020/2021 та доведені зміни до Правил гри. Також з представниками команд-учасниць будуть обговорені нюанси щодо отриманням нашим Чемпіонатом у Суперлізі права називатися відбірним етапом Другої ліги України.

По закінченню презентаційної частини в усіх бажаючих буде можливість поспілкуватися з представниками АМФВ, отримати відповіді на свої запитання, висловити конструктивні побажання та ознайомитися із правилами заявки команд на сезон 2020/2021 років. Вхід вільний. Запрошуємо всіх не байдужих в «Вандервіль»!