Ярмарок футзалу 2020 – привніс свої корективи… Рейтинг АМФВ 2020

Уже сьомий за ліком «Ярмарок футзалу 2020» відбувся під егідою Асоціації футзалу Волині. Для когось це був підготовчий етап до повноцінного сезону Чемпіонату Волині з футзалу 2020/2021, а для когось життєдайні бали у залікову скарбничку.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

РадиМО – виробник найкращої молочної продукції у Західній Україні. І це саме те, що потрібно спортсменам для міцного здоров’я!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

Піцерія Solo – це велика дружня сім’я, що приваблює затишком, гарним обслуговуванням та смачними стравами, приготовленими з любов’ю та якісних продуктів. 

LubArt.print - сімейна майстерня подарунків та сувенірів.

football.lutsk.ua – найкращий футбольний магазин Луцька повністю забезпечить вас спортивним екіпіруванням.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1202 i http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1220

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A 

Результати - http://amfv.com.ua/news/?id=742

Але розпочнемо по порядку.

1 бал – Теремно Хліб-2 – дуже самобутня та команда для душі працівників потужного Волинського підприємства. Підопічні Володимира Маляра вдосталь поборолися у Групі «А»із FC Respect, Агроматом і Олімпом та з одним заліковим балом вийшли у півфінал Кубку Четвірки. Достойно провівши два останніх поєдинки (нічия 2:2 та 3:4) хлібовики завершили турнір із одним балом у скарбничці.

1 бал – Tatrafan Любарт Junior – ох і наробила ж галасу молода команда Олександра Лисенка. Вже у стартовому турі молодь святкувала перемогу 3:2 над представником Першої ліги МФК РадиМо. Прогнозована поразка від Динамо сприйнялася з розумінням. А от «вліт» 1:8 від представників Острожця трохи здивував. Тим більше, що саме останній гол відкинув їх на останнє місце у групі. У півфіналі Кубку Четвірки більшу жагу до перемоги проявили гравці зі «Стиря».

2 бала – ФК Мар’янівка у групі «С» не зуміла набрати жодного балу. Чергова молода зміна Сергія Магери лише робила перші кроки на паркеті, але Президент ставить лише максимальні завдання. У півфіналі Кубку Четвірки картаті перемогли «Теремно Хліб-2» - 4:3, а от у фіналі і фортуна відвернулася, і футболісти ніяк не могли знайти свою гру, і м’яч не йшов у ворота, і арбітри ( :)винні у всьому)… Словом не вийшов фінал у представників Горохівського району. Але здобуті бали допомогли команді закріпитися у Першій лізі та відірватися на 43 бали від найближчого переслідувача.

 3 бали – ФК Стир Демидівка – минулорічний фіналіст Ярмарку футзалу 2019, цього річ не зумів мобілізувати усіх гравців основного складу, але переформатування команди відбувається за планом. Не здобувши жодного очка у групі, хоча мали шанси, колектив Сергія Цимбалюка здобув перемогу у Кубку Четвірки. Це Перший виграний фінал із 4 проведених – прокляття знято. Здавалося б лише три пункти, але вони занесли самобутній колектив у серединку Третьої ліги…

2 бали – Олімп фінішував у групі із двома заліковими пунктами: прогнозовано програвши респекту (але виглядав непогано), зіграв у нічию із «Агроматом» (трішки не виставило до перемоги), несподівано розписав мирову із «Теремно Хліб-2». У півфіналі Кубку Трійки по всім статтям програв молодим вихованцям рівненської ДЮСШ №4. Дев’ятий ДН команди був змазаний, проте третій тайм вселяє надію на продуктивний сезон і оптимізм перед ювілеєм.

 2 бали – МФК РадиМо – ще одній команді Першої ліги «Ярмарок футзалу 2020» не зайшов. Програвши стартовий поєдинок дітям, хлопці взяли своє у матчі із гравцями з острожця, але «Динамо» хоч і з потугами, проте першу сходинку групи «D» не віддало. У півфіналі Кубку Трійки дорогу заступив несподівний Млинівський Атлетік.

4 бали – Атлетік Млинівський р-н – представник рівненщини дуже прагнув потрапити у Другу лігу Волині. Минулорічний успіх у Абсолютці потрібно було закріплювати ще і цього сезону. У компанії представників Супер і Вищої ліг Атлетік посів третє місце, трішки познущавшись над земляками із Третьої ліги. У півфіналі Кубку Трійки здобута важлива перемога над МФВК РадиМо, а на фінал запалу не вистачило. Проте, чудодійні чотири бали дають змогу наступний сезон розпочати вже у Другій лізі…

 6 балів – ДЮСШ №4 Рівне. Молода рівненська зміна Кардиналу та Рівнестандарту демонструє достойний футзал. Під орудою Андрія Мозерова хлопці із Дитячої футзальної ліги Луцька потихеньку завойовують путівки у дорослий футзал. У групі «С» достойно виглядали і проти Бронзового призера Другої ліги і проти Абсолютного чемпіона Суперліги, та і перемога над ФК Мар’янівкою також додала впевненості. Здолавши у неділю ще Першоліговий Олімп та Абсолютного чемпіона Третьої ліги, молоді футзалісти святкували перемогу у Кубку Трійки.

 3 бали – Kroshu Lutsk має амбітні плани, незважаючи на те, що вже вдруге потрапляє у групу із Чемпіонами… Зайнявши друге місце у групі «С» у півфіналі Кубку Двійки підопічні Руслана Дороша не знайшли козирів проти «Агромату». Прості завойовані три пункти дарують надію на сезон 2020/2021 у Другій лізі…

 3 бали – Olam-Kesef Sport Острожець карколомно завершив групу на другій сходинці групи «D». Лише на останніх секундах останнього матчу забивши омріяний гол хлопці з Острожця зуміли продертися наверх та вигризти 3 бали. Незважаючи на поразку у півфіналі Кубку Двійки від Куражу завойовані три очки дають надію на Другу лігу.

 6 балів – Агромат – поступово готується і до свого ювілейного турніру і до підкорення Вищої ліги у сезоні 2020/2021. Посівши другу сходинку групи «А» у компанії FC «Respect», «Олімп» та «Теремно Хліб-2», у півфіналі Кубку Двійки був подоланий колектив заводу Кромбергенд Шуберт. У фіналі точилася достойна боротьба чергового перестроєного та омолодженого колективу. Мабуть саме молодість і не дозволила вирвати перемогу.

 9 балів – Кураж – команда Суперліги несподівано фінішувала у групі «В» лише другою… Проте «роботи» Гладуни, Фібічі і Олександр Повідзьон таки довели свою вагу і таки святкували перемогу у Кубку Двійки… Всього 6 гравців… але здобули 9 балів…

 4 бали FC Respect – впевнено виграв свою групу «А». Але, як показали півфінальні матчі, команда ще далека від своєї минулорічної форми. Допоки гравці розриваються між футболом і футзалом дати гідний бій тренованому супернику не виходить… Зачекаємо сезону і подивимось чи зможуть підопічні Андріїв Ткачука та Шевчука здобути чемпіонські медалі, як у попередні роки…

 4 бали – Динамо – футбольні травми та нескінченні осінній футбольний марафон не дозволив представнику Суперліги показати свої  максимальні можливості. Грповий етап подолано хоч і з труднощами, але на відмінно. А от плей-офф зі знаком мінус, хоча тут варто похвалити і суперника…

 8 балів – Волинська приватна автошкола – вдалий ребрендинг від волинських працівників Державної служби надзвичайних ситуацій. Уже колишній ФК «Рятівник» на груповому етапі здивував усіх і грою, і здобутим результатом – 1 місце групи «В». А далі були перемога 2:1 над «Динамо» та дуже якісна гра у фіналі «Ярмарку футзалу 2020» проти «Любарта». Лише 43 секунди не вистачило до футзальної лотереї…

 12 балів – ФК Любарт – впевнено вигравши групу «С» підопічні Назара Бугайчука не менш впевнено перемогли FC Respect у півфіналі Головного Кубку «Ярмарку футзалу 2020». Надзвичайно цікавий і напружений фінальний матч вирішився за декілька секунд завдяки влучному удару Владислава Козачка.

 

Кращий бомбардир «Ярмарку футзалу 2020» – Олескандр Повідзьон – Кураж (7 голів)

Кращий Голкіпер «Ярмарку футзалу 2020» – Станіслав Анісімов – ФК Волинська приватна автошкола

Кращий гравець «Ярмарку футзалу 2020» – Євген Заїченко – ФК Любарт

 

«Ярмарок футзалу 2020» уже історія – він виконав свою місію: комусь дав омріяні бали, хтось у бойових умовах підготувався до сезону, хтось випробував та награв молодь, а хтось переглянув новачків та «старичків»...

Сезон 2020/2021 обіцяє бути цікавим.

Футзал – це круто!

Рейтинг АМФВ 2020

2020.10.26 

 

 

 

2021

 

Ярмарок

2020

 

 

 

 

 

 

 

1

725

Надія

+

 

 

201,8

2

661,6

Вокар-Ковель

+

 

 

146,1

3

567,3

ФК Любарт

+

 

12

200,9

4

530,5

Динамо

+

 

4

149,5

5

520,6

МФК Хорів

+

 

 

127,8

6

496,6

Вотранс

+

 

 

118,9

7

473,4

Кураж

+

 

9

129,7

8

456,1

ЛСТМ

+

 

 

105,1

9

413,5

Нововолинськ ТТІ

+

 

 

144,8

10

408,3

Теремно Хліб

+

 

 

142,1

11

379,6

Торпедо

+

 

 

102,1

12

361,6

Іква Млинів

 

 

 

 

13

360,7

FC Respect

+

 

4

150

14

352,2

ФК Волинська приватна автошкола

+

 

8

110,7

15

349,5

Камаз-Агро

 

 

 

 

16

348,8

NERIS Авангард

+

 

 

112,2

17

348,1

Колос

+?

 

 

109,4

18

347,8

Агромат

+

 

6

66,9

19

340,8

ФК Любарт-2 Волиньагротех

?

 

 

68,3

20

339,8

Атлетік Олика

+

 

 

115,3

21

331,8

Мідас

+

 

 

76,3

22

329,2

ФК Топільно

+

 

 

121

23

317,1

Вотранс 2

 

 

 

 

24

305,1

НФК Боратин

 

 

 

 

25

295,7

Модерн-Експо

 

 

 

82,1

26

289,7

Stella

 

 

 

 

27

285,4

ФК Кум і Ко Забіяка

+

 

 

95,5

28

283

Олімпія

+

 

 

 

29

280,5

ХФК Фіміам

+

 

 

54,8

30

273,6

Іква-2 Млинів

 

 

 

96,5

31

270,2

Надія-2

+

 

 

107,5

32

268

Агропродукт

 

 

 

 

33

266,9

ФК Мар'янівка

+

 

2

61

34

223,4

МФК РадиМо

+?

 

2

97

35

218,4

Бережанка

 

 

 

 

36

209

Вікторія Луцьк

 

 

 

 

37

204

Олімп

+

 

2

46,5

38

199,3

Aкcent

+

 

 

101,7

39

193,7

СпецТех-Сахарадо

 

 

 

 

40

183,7

МФК Гранітбудекслюзив

+

 

 

67,5

41

181,9

ФК Духче

?+

 

 

79,1

42

173,2

Kroshu Lutsk

+

 

3

86,8

43

171,4

Волинь-АТО

 

 

 

65,3

44

169,9

Joma Луцьк

 

 

 

68,3

45

156,6

Луцьктепло

+

 

 

39

46

155,6

West Side

+

 

 

47,7

47

150,9

Камаз-Агро Острожець

+

 

 

79,9

48

143,6

FC Traders Нова лінія

+

 

 

79,6

49

134,2

ФК Арсенал

+

 

 

73,2

50

126,2

Юність Переспа

+

 

 

34,4

51

107,1

Шанс-Авто

 

 

 

 

52

106,6

Вілія Луцьк Новатор

+

 

 

 

53

102,2

Приват

 

 

 

50,6

54

101

Tatrafan Любарт Джуніор

+

 

1

30,2

55

99,8

Атлетік Млинівський р-н

+

 

4

73,8

56

98

Атлетик Луцьк

 

 

 

 

57

92,8

Olam-Kesef Sport Острожець

+

 

3

61,8

58

92,6

Прип'ять Любешів

?

 

 

53,6

59

92,5

Володимирівка-Ветеран

 

 

 

 

60

89,6

Волиньобленерго

+

 

 

42,6

61

88,4

ПІК-БУД Лучеськ

 

 

 

 

62

67,4

ФК Дежа

+?

 

 

44,4

63

67

Волиньсталь-Любарт

 

 

 

 

64

64,6

Ротан плюс

 

 

 

39,6

65

63,3

Ласка-2

 

 

 

 

66

60

Шігірюм

+?

 

 

 

67

59,2

Метеор

 

 

 

 

68

56,2

Мілан Кременець

 

 

 

 

69

52,8

Торчин

 

 

 

 

70

52,4

Колос 2

 

 

 

 

71

51

ФК Стир Демидівка

+

 

3

39

72

50,6

Козаки

 

 

 

 

73

47,2

Фк Волинь U-16

 

 

 

 

74

47

BusMarket Group

?

 

 

47

75

42

FC Respect-2

+

 

 

42

76

41,2

Атлетік Цумань

 

 

 

 

77

40

Варта переможців

?+

 

 

15

78

40

FC KaDar

 

 

 

34

79

37

FC Hawest Підлозці

+

 

 

37

80

36

ФК Фенікс ДПЗ

+

 

 

36

81

35,8

Вотранс 3 юніор

 

 

 

 

82

35,4

ХФК Фіміам-2

+

 

 

21,4

83

35

Вілія Коршовець

 

 

 

35

84

31,8

Штурм Луцьк

 

 

 

 

85

31

OGGO Team

 

 

 

 

86

30

Волиньсталь

 

 

 

 

87

29,7

СК Горохів-Юніор

?+

 

 

 

88

28

ФК Пірванче

+

 

 

28

89

19

Хорлупи

 

 

 

 

90

19

HUDSON

 

 

 

 

91

18

Дідичі

 

 

 

 

92

17

Покров

+?

 

 

17

93

16

Фк Феміда Юнайтед

 

 

 

 

94

16

Імпульс

 

 

 

 

95

15

Фк Бельбек

 

 

 

 

96

14

Теремно Хліб-2

+

 

1

14

97

11

Клевер Сторс

+

 

 

11

98

7

Ярд

+

 

 

 

99

6

ФК Лішня

 

 

 

 

100

6

ДЮСШ №4 Рівне

 

 

 

6

101

4

ФК Копачівка

 

 

 

 

102

4

Луцьк-Центр

+

 

 

4

103

1

ВолиньФам

+

 

 

 

104

 

Vadrus

+

 

 

 

105

 

ФК Вишків

+

 

 

 

106

 

ФК Кременець

+

 

 

 

107

 

ВФБ Груп Лімітед

+

 

 

 

108

 

ФК Гірка Полонка

+

 

 

 

109

 

Tatrafan Flexible

+

 

 

 

110

 

Надія-3

+

 

 

 

111

 

Мідас-2

+

 

 

 

112

 

ДФК Штурм Колки

+

 

 

 

113

 

Волинь Угринів

+

 

 

 

 Хто не занайшов своєї команди - телефонуйте!

 Заявковий період на сезон 2020/2021 триватиме у два етапи:

Заявкова кампанія - із 15 вересня до 17 жовтня!

Перше трансферне вікно – з 26 жовтня по 2 листопада 2020 року до 19.00.

Друге трансферне вікно – традиційні Новорічні канікули (з 22 грудня 2020 року по 12 січня 2021 року до 19.00).

У трансферне вікно кожна команда зможе зробити лише 5 дозаявок та 5 відзаявок.

Заявки приймаються поетапно до 20 жовтня. Електронну версію заявки (amfv.com.ua – Розділ «Архів» - «Документи» - «Додаток №1») потрібно заповнити та відправити за адресою rus.lutsk@gmail.com

Тому до 20 жовтня окрім стандартної заявки DODATOK 1 ZAYAVKA (можна скачати тут) слід надати в комітет з проведення змагань АМФВ фото першої сторінки паспорта, фото гравця та вищезгадану заяву Zayava UAF (можна скачати тут). Всі документи можна надавати в електронному вигляді на скриньку: futsal.volyn@gmail.com або rus.lutsk@gmail.com Для гравців, котрі грають за футбольні професійні клуби у трьох лігах України слід отримати дозвіл на участь в Чемпіонаті Волині Zrazok Dozvolu na Futsal (зразок можна скачати тут).

Детальніше за телефонами: 066-187-70-50 та 097-105-04-68 (Руслан Корпош).

Про решту новинок і невеличких змін у Дисциплінарних правилах та Регламенті окремому матеріалі після остаточного затвердження Регламенту змагань АМФВ сезону 2020/2021, що включатиме в себе всі нормативні документи. Всі пропозиції щодо змін до Регламенту надсилайте у вільній формі на електронну скриньку АМФВ: futsal.volyn@gmail.com

Нам важлива Ваша думка!