Наступного разу після локдауну. Календар!

Жорсткий карантин, запланований в Україні з 8 по 24 січня 2021 року, не буде перенесений навіть у разі значного скорочення захворюваності COVID-19, повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов у четвер, 24 грудня. Відповідно комітет з проведення змагань АМФВ згідно постанови уряду про посилені карантинні заходи, що триватимуть з 00.00 8 січня до 00.00 25 січня, прийняв рішення продовжити 13-й Чемпіонат Волині та Кубкові турніри з суботи 30 січня. Саме на цей день заплановані поєдинки 7-го туру Регулярної першості. У разі форс-мажорів ми оперативно реагуватимемо на події у країні. Також Кабінет міністрів продовжив дію загальнонаціонального карантину з обмеженнями «помаранчевої» зони до 28 лютого, що відповідно не дозволить вболівальникам відвідувати трибуни СК «Арена Спорт» під час матчів. Сподіваємося на краще, але не забуваємо, що все може бути.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

LubArt.print - сімейна майстерня подарунків та сувенірів.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- журналістський огляд, статистику та аналітику про кожну гру можна почитати натиснувши на матч, що вас цікавить - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

Так само можна зауважити про підсумки 6-го туру, котрий як і прогнозувалося подарував цілу низку локальних сенсацій та вніс корективи в турнірне становище команд в усіх семи лігах сезону 2020/2021. Боротьба за медалі Регулярного чемпіонату загострюється, так само, як і за позиції в сітці плей-офф Абсолютної першості. Також на кубковому фронті остаточно визначилися четвірки команд-учасниць, котрі зіграють у чотирьох кубкових півфіналах нинішнього сезону. Волею жеребу за головний кубковий трофей Волині посперечаються: «Вотранс» - МФК «Хорів» та ЛФК «Любарт» - «Надія». Боротьбу за Кубок АМФВ на етапі 1/2-ї фіналу поведуть: ХФК «Фіміам» - «Надія-2» та «Енергопроф» - МФК «Дім фасадів».  Після мінімальної перемоги  в 1/4-й Кубку Прогресу в рамках острожецького дербі «Камаз-Агро» - «Olam-Kesef Sport» 1:0 підопічні Олега Юрчука в наступному раунді отримали в суперники «Атлетік» М, а другу пару склали «Луцьктепло» та ФК «Стир» Демидівка. За право зіграти в півфіналах Кубку Мрії минулих вихідних на майданчик СК «Арена Спорт» виходили дві пари претендентів на трофей. Лідери П’ятої ліги «Vadrus» та «Волинь 05» в напруженій боротьбі здолали опір конкурентів – «Штурм» Колки 5:3 та «Надію-3» 4:3 відповідно. Тепер в 1/2-й фіналу «омріяного» турніру в першій парі «Луцьк-Центр» зіграє з «Вадрусом», а лідери Четвертої та П’ятої ліг ФК «Пірванче» та «Волинь 05» створили другий тандем.

Суперліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1223

Головна увага любителів футзалу регіону була прикута до подій у Суперлізі, де після шести зіграних турів одноосібне лідерство зберігає ЛФК «Любарт». Діючий Абсолютний чемпіон Волині сезону 2019/2020 після чергової перемоги, цього разу «князі» здолали опір земляків з «Теремно Хліб» 5:1, зробив суттєву заявку на титул переможця Регулярної першості. Відрив в очках від трійки переслідувачів складає 6 пунктів, що на дистанції в три тури, навряд чи залишить лучан без золотих нагород та першої позиції у сітці плей-офф.

Три колективи з дюжиною залікових балів кожен ведуть боротьбу за призові місця. Ковельський «Вокар» після перемоги у стартовому матчі 6-го туру над місцевим «Динамо» 5:3 за рахунок різниці м’ячів застовпив за собою третю сходинку в турнірній таблиці та з інтересом спостерігав за хорівським супердербі МФК «Хорів» - «Надія». Видовищний та цікавий поєдинок завершився мінімальною перемогою МФК 3:2, де вирішальний гол на свій рахунок записав Назар Данів. Тепер у погоню за лідером обидві команди Віктора Ревка пустяться 30 січня, маючи у суперниках «Динамо» для «Надії» та «ТТІ» для МФК «Хорів». А на «Вокар» із столиці волниських залізничників чекатиме центральний матч 7-го туру з ЛФК «Любарт».

В середині та нижній частині турнірної таблиці свої локальні битви. Спроба «Вотрансу» наблизитися до зони медального заліку минулої суботи виявилася не зовсім вдалою, адже для цього треба було перемогти прямого конкурента команду «ТТІ». В цікавому та багатому на події протистоянні була зафіксована справжня бойова нічия – 3:3, що не дозволила суперникам вирішити оперативні турнірні завдання. Прикрасою суботнього футзального вечора стала битва аутсайдерів «Кураж» - «ЛСТМ», в котрій «россо-нері» зуміли на останніх секундах завдяки голу Василя Фібіча уникнути поразки та здобути перший заліковий бал, що дарує надію останній команді Суперліги на потрапляння до плей-офф. Тим більше, що суперником у наступному турі в рамках луцького дербі буде клуб-дебютант «Теремно Хліб». Окремо слід анонсувати ще одне луцьке дербі з приставкою «супер» за участю команд «ЛСТМ» - «Вотранс». Ця зустріч, з огляду на довгу історію спортивно-дружніх відносин Ігоря Чорнухи та Юрія Волошина, заслуговує на окремий анонс.

Вища ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1222 

У Вищій лізі лідирує доволі поважний з огляду на назву та результати в «регулярці» амбітний FC «Respect», який в черговому матчі першості з «Neris-Авангард» здобув перемогу з рахунком 6:2. Але тут на відміну від Суперліги перевага одноосібного лідера над найближчим конкурентом мінімальна – всього один заліковий бал, адже «Агромат» також свій календарний поєдинок у післясвяткові дні виграв у «Мідаса» 9:4. Шансом наздогнати «Агромат» не скористався ФК «Топільно», коли у неділю поступився луцьким «Приватавтомобілістам» 3:7. А прямий конкурент футзалістів з Рожищенського району команда «Торпедо» з аналогічним рахунком 7:3 переграла міцний «Колос». І тепер підопічні Анатолія Мищука з 12-ма очками посідають третю сходинку віртуального п’єдесталу пошани.

Центральним поєдинком посткарантинного туру має стати протистояння FC «Respect» – ВП «Автошкола». Хоча не менш значимим може вийти бій між олицьким «Атлетіком» та «Агроматом» з обласного центру. Окрема інтрига може намалюватися у битві аутсайдерів, де зійдуться місцевий «Мідас» та ківерцівський «Колос».

Перша ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1221

Найгучнішою сенсацією минулого футзального вік-енду став підсумок матчу в Першій лізі, де лідер першості МФК «Дім фасадів» приймав айтсайдера ФК «Мар’янівка».  У ролі номінальних господарів майданчика «волинські хорвати» відверто порадували свого наставника Сергія Магеру і грою, і результатом. Що цікаво вікторія «картатих» з рахунком 5:2 залишила футзалістів з Горохівського району на 10-й сходинці, а фарм-клуб суперлігового «Динамо» залишився одноосібним лідером з 15-ма заліковими балами.

Осічкою лідера скористався ФК «Кум і Ко», котрий після перемоги над земляками з команди «Akcent» 5:2 наблизився до «фасадників» на відстань двох очок. А пул конкурентів на медальний залік очолює «Олімпія» (11 очок), за якою на відстані двох пунктів розташувалися «Akcent» та любешівська «Прип’ять».

Друга ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1220

Острожецький «Камаз-Агро» на вихідних не тільки виграв у кубковому дербі, але й за рахунок перемоги 3:1 над МФК «Гранітбудексклюзив» відновив одноосібне лідерство в Другій лізі, скориставшись нічийним підсумком матчу «Арсенал» -«Новатор» 3:3, в якому каноніри дещо сенсаційно втратили 2 залікових бали.

На третій сходинці після чергової перемоги залишився FC «Traders» з 13-ма очками. І до «медальщиків» наблизився «Атлетік» - 11 очок. Така диспозиція в турнірній таблиці визначила центральним поєдинком 7-го туру гру тезок відомих іспанських та англійських футбольних брендів «Атлетік» М – ФК «Арсенал».

Третя ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1219

В Третій лізі хіба що диво завадить команді «Olam-Kesef Sport» залишитися без медалей Регулярного чемпіонату. Після карантинної паузи на остарожецький колектив чекає лише три матчі з ФК «Стир», прилуцьким «Шігірюмом» та ФК «Дежа», командами котрі до еліти дивізіону поки що не відносяться. Тому доля «золота» знаходиться в руках, бодай ногах, футзалістів «чеської» команди. Перевага у п’ять очок дозволяє «Olam-Kesef Sport» позитивно готуватися до фінішу «регулярки» та старту плей-офф.

А ось нижче острожецької команди в «турнірці» справжній колапс. Завдяки непередбачуваності результатів ігор навіть два аутсайдери ФК «Стир» та ФК «Дежа» мають по 4 залікових бали, що дозволить у разі успіху змінити неприємне звання відстаючих на ім’я претендентів на нагороди. Відстань між останніми та заліковими на плей-офф місцями складає 1-2 пункти. Отже вся боротьба у Третій лізі попереду.

Четверта ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1218

ФК «Пірванче» в чергове виграв, а кращий бомбардир Четвертої ліги та Кубку Мрії Іван Костюк знову забив два м’ячі у ворота досвідченого клубу «Ярд». Саме команда з селища Горохівського району, в якому згідно вікіпедії проживає 669 чоловік, є лідером дивізіону, набравши 14 очок. На відстані одного пункту «Клевер Сторс». Команда луцьких рітейлівців після минулорічного дебюту набула турнірного досвіду та впевнено крокує турнірною дистанцією до медального заліку. Аби визначити ґатунок нагород футзальна доля та поточний Рейтинг звели пару ФК «Пірванче» – «Клевер Сторс» у 7-му турі «регулярки». Підсмуок поєдинку цілком вірогідно може визначити долю титулу в Четвертому дивізіоні. А за «Cake Cup» скоріше за все зіграють «Теремно Хліб-2» та «Покров», котрі, до речі, також зустрінуться відразу після локдауну.

П’ята ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1298

П’ята ліга минулого вік-енду «відзначилася» першим незіграним поєдинком. Перенесений матч 5-го туру не відбувся завдяки ініціатору зміщення поєдинку в календарі АСК «Забороль». Це дозволило лідеру дивізіону – клубу «Волинь 05» одноосібно, як ЛФК «Любарт» в Суперлізі, очолити турнірну таблицю із стовідсотковим результатом у 18 очок. Щоправда, на відміну від «князів» перевага юних «крузейдерс» над переслідувачами з команд «Vadrus» та ФК «Штурм» складає лише 2 та 3 пункти відповідно. Ключовим поєдинком у чемпіонській гонці має стати матч 8-го туру, де в рамках луцького дербі «Vadrus» прийматиме «Волинь 05» на майданчику СК «Арена Спорт». А в завершальному 9-му турі буде зіграний ще один «медальний» поєдинок ФК «Штурм» – «Vadrus».

Решта колективів скоріш за все побореться за «правильні» місця у сітці плей-офф Абсолютної першості П’ятого дивізіону. Також очікується серйозна «заруба» за вихід із небезпечної зони «Cake Cup», де своєрідним лідером у бажанні поборотися  за солодкий приз є ФК «Гірка Полонка», котрій поки що не щастить із заліковими балами. Проте попереду ще три тури та пауза під час якої можна попрацювати над тактикою та стратегією сезону 2020/2021.

Результати. Кубок Волині – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1209#calendar

Результати. Кубок АМФВ – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1208#calendar

Результати. Кубок Прогресу – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1207#calendar

Результати. Кубок Мрії – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1206#calendar

Бажаємо всім гарного Різдва та міцного здоров’я. Разом чекатимемо відновлення матчів 13-го чемпіонату Волині з футзалу, кубкових перегонів, непересічних поєдинків, голів трудових та красивих, мінімуму порушень та гри без травм.

Календар 30-31 січня

30 січня (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

7 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

09.30                 ВФБ Груп Лімітед – ФК Гірка Полонка

10.30                 ФК Кременець – Tatrafan Flexible

7 тур. Друга ліга. Регулярний чемпіонат

11.30                 МФК Гранітбудексклюзив – West Side

12.30                 Kroshu Lutsk – Луцьктепло

13.30                  Новатор-Вілія Смолява – FC Traders

14.30                 Атлетік М – ФК Арсенал

15.30                 Любарт Junior – Камаз-Агро Острожець

7 тур. Суперліга. Регулярний чемпіонат

16.30                 Вокар – ФК Любарт

17.30                 ТТІ Нововолинськ – МФК Хорів

18.30                 Надія – Динамо

19.30                 ЛСТМ – Вотранс

20.30                 Теремно Хліб – Кураж

 

31 січня (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

7 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

09.30                 АСК Забороль – ФК Штурм К

10.30                 Переможна варта – Vadrus

7 тур. Перша ліга. Регулярний чемпіонат

11.30                 Akcent – ФК Мар’янівка

12.30                 МФК Дім Фасадів – Надія-2 

13.30                  Вотранс-2 Прип’ять – Олімпія

14.30                 Духче Боратин – ФК Кум і Ко

15.30                 Олімп – ХФК Фіміам

7 тур. Вища ліга. Регулярний чемпіонат

16.30                 Мідас – Колос

17.30                 ФК Топільно – Енергопроф

18.30                 Торпедо – Neris-Авангард

19.30                 Атлетік О – Агромат

20.30                 FC Respect – ВП Автошкола

  

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

7 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

 

10.30                 Волинь05 – Мідас-2

7 тур. Четверта ліга. Регулярний чемпіонат

11.30                 ФК Вишків – Ярд

12.30                 Волинь Угринів – ВолиньФам

13.30                  Надія-3 – Луцьк-Центр

14.30                 ФК Пірванче – Клевер Сторс

7 тур. Третя ліга. Регулярний чемпіонат

15.30                 Olam-Kesef Sport – ФК Стир

16.30                 ХФК Фіміам-2 – BusMarket Group

17.30                 СК Горохів-Юніор – FC Hawest

18.30                 ФК Фенікс ДПЗ – FC Respect-2

19.30                 ФК Дежа – Шігірюм

7 тур. Четверта ліга. Регулярний чемпіонат

20.30                 Покров – Теремно Хліб-2