ДФЛВ: войовничі Амазонки, невгамовні Маневичі, безжальні Рівняни, цілеспрямований Мідас та неприступний Любарт…

У четвертому турі Дитячої футзальної ліги Волині сезону 2020/2021 відбулися суттєві перестановки у турнірних таблицях, більше того - тур супроводжувався солідними розгромами!

Слідкуйте за своїми улюбленцями за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

LubArt.print - сімейна майстерня подарунків та сувенірів.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

 2014-2015 р. н. і молодші

У віковій категорії U-7 було зіграно всього два поєдинки, проте вони можуть стати доленосними у майбутньому, адже лідери зіграли дуже неоднозначно. У першому матчі зійшлися старожили футзального руху Волині та новостворена дитяча академія, котра цього року лише дебютувала у футзальних замаганнях Волині – «Мідас» – FC «Respect». Більше того, саме у «Мідасі» торував свій тренерський шлях Олександр Миронюк. До цього матчу у блакитних було лише три пункти, та й ті набрані проти другого «Лаккі Тіма»,  а очні зустрічі лідерам були програні. На цей матч респектабельна малеча налаштувалася і на два голи підопічних Юрія Павельчука відповіли дублями Дмитра Тимощука та Матвія Терещука. Важливі три бали підтягнули FC «Respect» до групи лідерів. За результатами другого матчу у турнірній таблиці відбулася рокіровка – дівчата з «Амазонки» набили малечі «Любарта», аж вісім голів, проте це ще не показник – хлопці також на весну поїдять каші і у другому колі дівчатам так легко не буде. За підопічних Тетяни Павлік відзначилися дублем Аліса Шухман, а хет-триками Анастасія Димарчук та Каріна Гуславська. Завдяки трьом влучним пострілам Каріна вийшла на друге місце у бомбардирській гонці.

У п’ятому турі нас очікує багато баталій – 6 матчів. У суботу «Мідас» поміряється силами із дубдем «Лаккі Тім», а в неділю спробує продовжити переможну ходу проти ДФК «Штурм» Колки. Підопічні ж Олександра Сачковського досі не можуть набрати перші бали, але шанс буде і у другому матчі проти FC «Respect». Правда перед цим поважні FC «Respect» спробують дати бій войовничим «Амазонкам», котрі продовжують свою переможну ходу. Після «катка» у вигляді дівчат червоно-чорний «Любарт Kids» спробує перемогти обидва клуби «Лаккі Тім», проте і гравці Ігоря Случика спробують нав’язати свою гру.

Чи зможуть колківчани та «Лаккі Тім» дати бій записним лідерам ліги? Хто буде в трійці кращих після звітного туру?

Кращі гравці 4-го туру:

Терещук Матвій – FC Respect

Димарчук Анастасія – Амазонка

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2012-2013 р. н. і молодші

У віковій категорії U-9 відбулося найбільше матчів – відповідно і найбільше перестановок у турнірній таблиці. Доєдналися до змагань представники із с. Прилісне Маневицького району. Минулого року гравці Юрія Ремінського зірок із неба не хапали, а цього року зуміли за три матчі заскочити на п’яту сходинку. Спочатку «Сойне» впевнено перемогло ДЮСШ №4 Рівне – 8:1, дубль на рахунку Тихона Волкова, по хет-трику записали у свій актив Олександр Музичук та Станіслав Савонік. Далі стався невеличкий переможний збій проти ФК «Олики» - 3:5, знову дубль на рахунку Станіслава Савоніка. Але у матчі проти землячок хлопці знову святкували перемогу – 5:2, вчергове дублем відзначився Тихон Волков. Дві перемоги у трьох матчах – непоганий здобуток.

Продовжують іти без поразок і юні граців Олега Шахраюка – після перемоги над «Сойним», ФК «Олика» також з рахунком 8:1 розтрощила рівнян: дубль на рахунку Володимира Бубало, хет-трики записали в актив Тимофій Марчук і Павло Сосницький. Впевнена гра дозволяє жовто-синім триматися у трійці лідерів.

Маневицький десант за два дні має різні здобутки. Дівчата ще у суботу поступилися Прилісному, а в неділю хлопці з «Мідасу» були безжальними незважаючи на свято – 11:0. Особливо влучними у цьому матчі були Станіслав Довгорук (дубль), Леон Пікула (покер) та Арсен Матящук (пента-трик). Далі гравчині Надії Шпак отримали квіти від FC «Respect» і влаштували неймовірну перестрілку – 9:8 на свою користь. Хет-трик на рахунку Тетяни Єфімчук,  п’ять голів в активі Марії Биковської та один записала на себе Вероніка Дяк. Хлопці - молодці за вчинок, але голів Даниїла Кошатюка, дублю Владислава Кубая і навіть п’яти голів Тимофія Демчука для очкових здобутків не вистачило. У непростих розбірках ДЮСШ Маневичі хлопці-дівчата  подарунку дівчатам земляки не робили – 2:6. Ці поразки трішки витіснили дівчат із трійки лідерів, проте хлопці одноосібно очолили турнірну таблицю. Ще у суботу гравці Богдана Ковбасюка, завдяки хет-трику Матвія Шишолика перемогли «Лаккі Тім» – 7:1. У неділю хлопців з переможного шляху не змогли збити ні хлопці, ні дівчата: 14:1 проти «Любарт Kids» (по хет-трику забили Матвій Шишолик та Артем Савчук); 6:1 проти «Амазонок» (хет-трик на рахунку Дениса Ващишина); і вже згадані 6:2 проти своїх же дівчат (дублі в активі Артема Савчука і Макара Бусела). Сім перемог із восьми - і одноосібне лідерство в лізі.

У ще одному матчі доволі впевнену перемогу святкували гравці з Гіркої Полонки – 4:0 «впав» ЖФК «Легіон». Хет-триком у воротах дівчат відзначився Владислав Щерба та гол на рахунку Макара Пилипчука.

У п’ятому турі відбудеться шість поєдинків. У суботу «Лаккі Тім» спробує зупинити переможну ходу «Мідасу», але це буде дуже складно, хоча це футзал і не завжди перемагає Голіаф. Ще один шанс буде у підопічних Олега Гаврилюка проти «Любарт Kids». Гравцям же Андрія Янчука вже пора отримувати винагороду за тренування – якщо не вдасться проти червоних, то буде ще шанс проти молоді Олександра Миронюка із FC «Respect». У неділю ДФК «Штурм» Колки Олександра Сачковського спробує здобути перемоги проти «Сойного» та ФК «Спортінг» з Карпилівки. Однак і молодь Юрія Ремінського, і зелені вихованці Олександра Шинкарука явно захочуть піднятися вище у таблиці і очок так просто не подарують. Завершальний матч ліги також прохідним не буде – ФК «Гірка Полонка» вже відчула смак перемог і «Амазонкам» доведеться солідно попітніти.

Хто зупинить Мідас і Арсена Матящука? Молодий мідасівець уже наколотив 18 м’ячів і зупинятися не збирається…

Кращі гравці 4-го туру:

Шишолик Матвій – ДЮСШ Маневичі

Коваль Дмитро – Сойне Прилісне

Марчук Тимофій – ФК Олика

Гунько Матвій – ФК Олика

Музичук Олександр – Сойне Прилісне

Щерба Владислав – ФК Гірка Полонка

Савчук Артем – ДЮСШ Маневичі

Ващилшин Денис – ДЮСШ Маневичі

Биковська Марія – Маневичанка

Демчук Тимофій – FC Respect

Матящук Арсен – Мідас

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2010-2011 р. н. і молодші

У віковій категорії U-11 своє кіно. Гравці Вадима Басюка цього року не знають жалю до суперників: 19:0 постраждали земляки ДАФ «Легіон» Рівне (дублями відзначилися Платон Недолужко і Артем Дармовіс, хет-триками Михайло Мормон і Ілля Паращенко, ще й п’ять голів закотив Максим Кіселик); 9:0 не вистояло «Сойне» з Прилісного (дублі в активі Артема Дармовіса, Владислава Одерова та Іллі Паращенка). Цього року цю машину зупинити не вдалося ще нікому.

Перша у Рівному дитяча академія футзалу «Легіон» свій шлях тільки починає, тому невдач не оминути. Окрім згаданих 0:19, підопічні Віктора Радовенчика не змогли зачепитися за бали і в інших матчах. 4:8 перестрілка із «Сойним»: свої перші голи на волинські землі провели Святослав Самохович, Артем Мельник та Кирило Мальчевський. За Прилісне всі голи забили лише двоє : три - Олександр Чайка і п’ять - Владислав Козловський. Друга ФК «Олика» була помірною – 1:3 (хет-трик Володимира Сосницького), а от основна команда Олега Шахраюка жалю не знала – 17:0 (по чотири влучних постріли записали до протоколу Назарій Лінник, Артем Кошка та Олексій Бортнік).

У неділю свої три поєдинки провели молоді млинівчани з ФК «Іква». Гравці Сергія Вишневського спочатку перемогли «Любарт Kids» завдяки влучним ударам Назара Мосташевського і Владислава Калінобродського. А далі було двічі по 1:8 – від «Мідас» Юрія Павельчука (чотири голи Арсен Матящук та хет-трик Андрія Монашко), і від ДЮСШ №4 Луцьк (дублями відзначилися Олександр Красюк та Ілля Форманюк).

У заключному матчі ліги хлопці Олександра Миронюка не були такі чемні, як із маневицькими дівчатами – 10:2 переграли ЖФК «Легіон». Особливо влучними цього вечора були Ярослав Бачинський (дубль) та Ігор Мартин (хет-трик).

У п’ятому турі відбудеться дев’ять матчів - і вони можуть кардинально змінити вигляд турнірної таблиці. У суботу дівчата з «Легіону» спочатку зіграють із ФК «Спортінг» Карпилівка, а згодом із «Любарт Kids», котрий залікових балів ще не здобував. Підопічні Романа Кузьміча із «Любарт10» проведуть три поєдинки: проти лідера - «Мідасу» Юрія Павельчука, FC «Respect» Олександра Миронюка та одноклубників «Любарт Kids» Андрія Янчука. У неділю свої мачті проведуть ДФК «Штурм» Колки, «Сойне» Прилісне, ДЮСШ Костопіль та ДЮСШ №4 Луцьк. Саме ці поєдинки можуть суттєво перекроїти розподіл сил у турнірці, адже і у гравців Олександра Сачковського, Юрія Тріля та Дмитра Трефіловського по шість набраних пунктів.

Хто зможе наздогнати трійку бомбардирів з ДЮСШ №4 Рівне – Іллю Паращенка (8), Михайла Мормона (9) та Максима Кіселика (11)? Хто зуміє застрибнути на третю позицію – ДЮСШ Костопіль, ДЮСШ №4 Луцьк чи ДФК «Штурм» Колки?

Кращі гравці 4-го туру:

Лінник Назарій – ФК Олика

Сосницький Володимир – ФК Олика-2

Коловський Владислав – Сойне Прилісне

Паращенко Ілля – ДЮСШ №4 Рівне

Кіселик Максим – ДЮСШ №4 Рівне

Мартин Ігор – FC Respect

Карасюк Олександр – ДЮСШ №4 Луцьк

Матящук Арсен – Мідас

Мельничук Богдан – Іква Млинів

U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2008-2009 р. н. і молодші

У віковій категорії U-13, як і у U-11, катком по своїх суперниках крокують вихованці Вадима Басюка. Рівняни наколотили 22 м’ячі – по 11 Прилісному та ФК «Олиці». Особливо активними діями відзначилися Артем Малиновський та Тимур Мокляк (12 влучних пострілів на двох). Гравці Олега Шахраюка і у другому матчі проти «Сойного»  не уміли здобути перемогу – 5:2 за вихованцями Юрія Ремінського, покером відзначився Дмитро Ярмолюк. У третьому поєдинку проти земляків із Колок «Сойне» розписало мирову – 3:3. Після нічиєї гравці Олександра Сачковського завдяки дублям  Максима Каразії і Дмитра Ковальчука таки штурмували ДЮСШ №4 Луцьк – 6:5. У ще одному поєдинку гравці Петра Петрова нічого не змогли зробити із міцним «Мідасом» – 1:8. Вихованці Юрія Павельчука завдяки голам Юрія Пікули (дубль) та шістьом! влучним пострілам Станіслава Шклярука, як і у U-11, продовжують дихати у спину ДЮСШ №4 Рівне.

У неділю до змагань доєдналися вихованці Сергія Вишневсього з ФК «Іква» Млинів, проте цього року результатами хизуватися не виходить. 1:5 від ДЮСШ №4 Луцьк, 0:5 від дубля «Любарту» та 0:14 від основи Олександра Лисенка. Завдяки голам Максима Гайдучика (3), Вадима Ганіговського (дубль), Станіслава Кінаха (3), Богдана Цапа (4) та Ярослава Васейно (7) і перемоги над ФК «Гірка Полонка» основна команда застрибнула на третю позицію у турнірній таблиці.

У п’ятому турі відбудеться сім матчів: майже усі результати можна спрогнозувати, проте у футзалі часто бувають сюрпризи. Якщо молоді гравці надихнуться дорослими баталіями Плей-офф, то і тут будуть перемоги над лідерами. «Любарт-2» спробує відібрати очки у «Мідасу», а «Мідас-2» у основного «Любарта»… Хоча дублююча команда Олександра Лисенка поміряється силами і з дівчатами з «Легіону». Сам же дівчачий клуб спробує свої сили проти «Форварда». Відмінний шанс є і у команди Сергія Гомона покращити своє турнірне становище проти немотивованого «Форварда». Завершиться протистояння у лізі в неділю матчами ДЮСШ №4 Луцьк проти «Сойного» та «Гіркої Полонки».

Хто зможе наздогнати Артема Малиновського у списку бомбардирів – Станіслав Шклярук, Анастасія Чернюк чи Богдан Цап?

Кращі гравці 4-го туру:

Шклярук Станіслав – Мідас

Ковальчук Дмитро – ДФК Штурм Колки

Ярмолюк Дмитро – Сойне Прилісне

Малиновський Артем – ДЮСШ №4 Рівне

Мокляк Тимур – ДЮСШ №4 Рівне

Матвійчук Богдан – Сойне Прилісне

Васейко Ярослав – Любарт

Орел Станіслав – Любарт-2

Чорний Ілля – ДЮСШ №4 Луцьк

Бєлов Любомир – ДФК Штурм Колки

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2006-2007 р. н. і молодші

У найстаршій віковій категорії команди цього року виступають досить неоднозначно – записні лідери з минулого року досі себе шукають, а на провідні позиції виходять нові команди. Незважаючи на те, що лідер цього туру матчів не мав, його позицій поки ніхто оспорити не зумів. Свою першу перемогу нарешті здобули підопічні Василя Присяжнюка з ДЮСШ Рожище – 5:2. Голами Назара Луцюка, Артема Присяжнюка і хет-трику Анатолія Відрінського був штурмований ДФК «Штурм» Колки. Гравці Олександра Сачковського у наступному матчі проти «Любарт05», незважаючи на поразку, отримали свої три технічні бали і поки закріпилися на п’ятій сходинці таблиці.

У неділю свої дебютні матчі у ДФЛВ провели вихованці Леоніда Шуха з ДЮСШ Млинів. Дебют у молодих млинівських гравців однозначно вдався – у першому ж матчі видали солідну перестрілку із збитим «Любартом-2» Олександра Лисенка, а першими голами за рідний клуб на останніх секундах відзначилися і врятували нічию Дмитро Марцев (дубль) і Назар Христюк (покер). Честь «Любарту» влучними пострілами відстоювали Андрій Приймачок, Вадим Азізов, дублями розписалися Олександр Барболін та Дмитро Мітронов. У другому матчі млинівчани зусиллями тих же Дмитра Марцева і Назара Христюка перемогли минулорічного чемпіона з Рожищ – «Power». Вихованці Миколи Варнавського зі зміною років досі шукають свою гру, а з трьох братів Федоруків лишився лише Владислав, котрий і відзначився дублем. Рожищенські колективи та ДЮСШ Млинів поки знаходяться у другій половині турнірної таблиці, проте після нового туру все може змінитися.

У п’ятому турі до нас завітає свіжоспечений Чемпіон юнацької Екстраліги ДЮСШ №4 Рівне. Підопічних Андрія Мозерова спробують зупинити земляки з Млинова та «Power» Рожище. «Любарт05» проведе два рядові матчі проти «Форварда» та основного «Любарту». ДЮСШ Рожище в очному протистоянні з ДЮСШ Млинів має шанс винирнути у верхню частину таблиці. У неділю може зайти у чільну трійку лідерів «Атлетік» Цумань – набагато молодші виховані Олександра Гуменюка впираються старшакам у кожному матчі, тож і у поєдинках із АФК «Городище» та «Любарт-2» здаватися не збираються. А шкільні вихованці Андрія Смаля мають чудову нагоду розжитися першими заліковими балами – якщо не у матчі з «Атлетіком», то у грі з «Форвардом».

Кращі гравці 4-го туру:

Каразія Дмитро – ДФК Штурм Колки

Відрінський Анатолій – ДЮСШ Рожище

Христюк Назар – ДЮСШ Млинів

Марцев Дмитро – ДЮСШ Млинів

Тур однозначно очікується непростий і цікавий, по-іншому у футзалі і не буває. Усі ліги наближаються до екватору змагань - і саме після цього туру вже буде приблизно відомо, хто претендуватиме на Вищу чи Першу ліги.

Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії підписуйтесь і переглядайте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

Календар 14-15 березня

13 березня (субота)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

5-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-15         Млинів – ДЮСШ №4 Рівне

10.40                 U-15         Любарт05 – Форвард

11.20                 U-15         Power – ДЮСШ №4 Рівне

12.00                 U-13         Любарт-2 – Мідас

12.40                 U-15         ДЮСШ Рожище – Млинів

13.20                 U-13         Мідас-2 – Любарт

14.00                 U-15         Любарт05 – Любарт

МАЙДАНЧИК №1

5-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-9           Лаккі Тім – Мідас

10.40                 U-11         ЖФК Легіон Л – ФК Спортінг

11.20                 U-9           Любарт Kids – FC Respect

12.00                 U-11         ЖФК Легіон Л – Любарт Kids

12.40                 U-7           Мідас – Лаккі Тім-2

13.20                 U-9           Любарт Kids – Лаккі Тім

14.00                 U-11         Любарт10 – Мідас

14.40                 U-13         ЖФК Легіон – Любарт-2

15.20                 U-11          FC Respect – Любарт10

16.00                 U-13         ЖФК Легіон – Форвард

16.40                 U-11         Любарт10 – Любарт Kids

17.20                 U-13         ФК Гірка Полонка – Форвард

14 березня (неділя)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

5-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-15         Атлетік – АФК Городище

10.40                 U-11         ДФК Штурм – Сойне

11.20                 U-13         ДЮСШ №4 Луцьк – Сойне

12.00                 U-15         Атлетік – Любарт-2

12.40                 U-15         Форвард – АФК Городище

13.20                 U-11         Костопіль – Сойне

МАЙДАНЧИК №1

5-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

 

12.40                 U-13         ФК Гірка Полонка – ДЮСШ №4 Луцьк        

13.20                 U-11         ДЮСШ №4 Луцьк – ДФК Штурм    

14.00                 U-9           Сойне – ДФК Штурм

14.40                 U-11          ДЮСШ №4 Луцьк – Костопіль

15.20                 U-7           ДФК Штурм – Мідас

16.00                 U-7           Амазонка – FC Respect

16.40                 U-7           Любарт Kids – Лаккі Тім

17.20                 U-9           ДФК Штурм – ФК Спортінг

18.00                 U-7           FC Respect – ДФК Штурм

18.40                 U-9           ФК Гірка Полонка – Амазонка

19.20                 U-7           Лаккі Тім-2 – Любарт Kids