ДФЛВ: на фініші – на перший погляд легкі, амбітні та непередбачувані…

Дитяча футзальна ліга Волині майже завершує груповий етап та переходить до ігор медального заліку. 10-й тур однозначно вніс свої корективи у розподіл підсумкових місць, проте 11-й розставить усе на свої місця.

Слідкуйте за своїми улюбленцями за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

Хочеться нагадати тренерам, батькам та гравцям – діти, котрі без фото на профілі сайту АМФВ (тобто не пройшли повну мандатну комісію) до ігор за медалі допущені НЕ БУДУТЬ. Тому радимо закрити всі фінансові та заявкові питання до великого свята та не псувати настрій дітям!

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

 2014-2015 р. н. і молодші 

Наймолодші футзалісти у віковій категорії U-7: інтрига живе і процвітає. Цього тижня «Лаккі Тім» зробив усе, аби цікавість не вмирала до останнього туру. Спочатку гравці Олега Гаврилюка завдяки дублям Іллі Кургановича та Данила Міщука переграли свій дубль. А у наступному матчі в очному протистоянні із конкурентом червоні також зуміли святкувати Вікторію та забили чотири голи: хет-трик Іллі Кургановича та гол Володимира Майламяна. Гравці Юрія Павельчука, котрий цього тижня вдруге став татом (Вітаємо Юрія від усієї футзальної родини!), відповіли голами Єви Палюри та Марка Вінніка, але цього виявилося мало для перемоги. Як наслідок – минулорічні чемпіони посідають лише шосту сходинку турнірки, проте ще не все втрачено. Ніяк не клеїться гра у молодих зірочок із Колок: у двох матчах лише Артем Тимощук зумів розписатися у воротах суперника, натомість суперники набили 14 голів: вісім - «Мідас» (по покеру зробили Давид Голян та Єва Палюра) та шість - невгамовна «Амазонка» зусиллями Каріни Гуславської (покер), Софії Терпелюк і Анастасії Димарчук. Молоді дівчата Тетяни Павлік впевнено задекларували за собою другу сходинку турнірної таблиці та збільшили перевагу над суперниками. Свої чергові три пункти поклали у скарбничку і вихованці Олександра Миронюка: завдяки голам Даніеля Юлдашева, Марка Хільчука та дублю Артема Шпанчука респектівці святкували перемогу над «Лаккі Тім-2». Завдяки своїм успіхам «Лаккі Тім» - четвертий, але FC «Respect» та «Мідас» мають по грі у запасі і переслідують опонента. «Любарт Kids», «Амазонка» та «Ураган» планомірно готуються до баталій у Вищій лізі. На жаль, ДФК «Штурм» Колки та «Лаккі Тім» трішки випадають із змагального процесу, проте у Першій лізі ще поборються.

Кращі гравці 10-го туру:

Палюра Єва – Мідас

Курганович Ілля – Лаккі Тім

Гуславська Каріна – ФК Амазонка

Шпанчук Артем – FC Repsct

Тимощук Артем – ДФК Штурм Колки

У 11-му турі буде зіграно п’ять поєдинків - і кожен має важливе значення. Причому для декого вже у цьому турі результати можуть розставити все по місцях. У першому ж матчі ми матимемо своєрідне луцьке дербі колишніх колег і одноклубників – FC «Respect» та «Мідас». Обидві команди ведуть відчайдушну очну боротьбу за потрапляння у Вищу лігу, до того ж – обидва колективи демонструють хороший футзал, але гравці Юрія Павельчука поки відстають на один пункт. «Лаккі Тім» солідно додав на фініші змагань і вже є реальним претендентом на четверту позицію, після серії перемог. Цього тижня вони завершують Груповий етап матчами проти гравців Андрія Янчука «Любарт Kids» та Олександра Миронюка FC «Respect»: саме у цих матчах все проясниться – чи зможе «Лаккі тім» дати бій грізним суперникам. У неділю до баталій доєднаються харизматичні дівчата із ФК «Амазонка» проти другого «Лаккі Тіму», а завершить ігровий день ще одна солідна битва за Вищу лігу – «Любарт Kids» - «Мідас». У фіолетових настав визначальний час: або все, або нічого – дуель проти конкурентів та сьогоднішніх лідерів. Незважаючи на юний вік футзалістів, цього туру пристрасті на паркеті вируватимуть дорослі. Івано-Франківський «Ураган» запасся попкорном та вже зачекався своїх суперників, проте до остаточного розкладу у Груповому етапі лишилося лише два тури.

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2012-2013 р. н. і молодші 

У віковій категорії U-9 відбулася довгоочікувана зміна лідера. Та й взагалі: якщо придивитися, рівність та щільність команд зачаровує. Протистояння у лігах очікуємо з великим нетерпінням, уже на груповому етапі ми мали багато сенсацій. Цього туру неочікувано «вистрілили» старші гравці «Лаккі Тіму»: спочатку вони декласували дівчат з «Легіону» 6:0 (дубль Лук’яна Левценюка, Іллі Понікарчука, голи Єгора Легостаєва та Іллі Кургановича), а згодом дотисли рівненчан 2:0 (відзначилися Ілля Понікарчук та Лук’ян Левценюк). Гравці Юрія Павельчука у суботу здолали ФК «Сойне» (хет-трик Станіслава Довгорука та дубль Арсена Матящука), а у неділю розтрощили FC «Respect» 9:1 (хет-трики на рахунку Арсена Матящука і Станіслава Довгорука, також по голу записали у свій актив Тимофій Воробей, Роман Любков та Валерій Тимошевич). У підсумку «Мідас» зумів вийти на перше місце у турнірній таблиці зі стовідсотковим результатом. У ще одному поєдинку гравці з Прилісного також перестріляли молодих респектівців 4:2 (дубль у виконанні Тихона Волкока та по голу записали на себе Олександр Музичук та Станіслав Савонік). Незважаючи на поразку лідеру, ця перемога вивела підопічних Юрія Ремінського на четверту сходинку турнірної таблиці і лишила шанси на першу трійку. Також зі знаком плюс цього вікенду вийшли і молоді вихованці Олександра Шинкарука: перемога над ДЮСШ №4 Рівне була очікувана (голами відзначилися Тимофій Шинкарук, Назар Януль, Анастасія Шевчук дубль та хет-трик Киріла Шинкарука), а от солідна перестрілка із лідером завершилася 5:4. За ФК «Олику» відзначилися Володимир Бубало та хет-трик на рахунку Тимофія Марчука, а перемогу ФК «Спортінгу» приніс Киріл Шинкарук своїми п’ятьма голами! У дербі дівчат кращими виявилися молоді гравчині Тетяни Павлік з «Амазонки», голами відзначилися Каріна Гаврилків та дублем Діана Зварич. Можливо, трішки несподівано, але ФК «Гірка Полонка» перемогла «Любарт Kids», завдяки голу Владислава Щерби. У підсумку ліги вже практично сформувалися доволі рівно, але залишилося визначити ще незначні деталі: хто займе останнє місце у першій сімці?

Кращі гравці 10-го туру:

Левценюк Лук’ян – Лаккі Тім

Ніколайчук Мирослав – ДЮСШ №4 Рівне

Зварич Діана – ФК Амазонка

Пилипчук Макар – ФК Гірка Полонка

Шинкарук Киріл – ФК Спортінг Кирилівка

Волков Тихон – ФК Сойне Прилісне

Марчук Тимофій – ФК Олика

Матящук Арсен – Мідас

Довгорук Станіслав – Мідас

У 11-му турі, можливо, ми вже остаточно знатимемо, хто у яку лігу піде, усе і так відомо на 90% відсотків, але ж… На стику ліг стоять ФК «Амазонка», ДФК «Штурм» та ФК «Гірка Полонка». У гравців Сергія Гомона перший матч проти «Мідаса», котрий у цьому сезоні не зазнав ще жодної поразки… А от другий – проти основного конкурента з Колок. Вихованці Олександра Сачковського, імовірно, і не хочуть у вишку, проте у матчі проти «Гіркої Полонки» та «Любарт Kids» очки потрібно набирати. Тим більше, що три матчі, що в них лишаються, точно простішими не будуть, адже там і шукаючий гру FC «Respect», і очний конкурент ФК «Амазонка», і непереможний  «Мідас». У неділю турнірна таблиця може набути остаточного виду, адже зіграють свої матчі маневичани. Дівчата з ДЮСШ після футбольного чемпіонату поміряються силами із колежанками з ЖФК «Легіон». Хлопці з ДЮСШ Маневичі також проекзаменують луцьких зебренят. І вихованці Юрія Ремінського дуже хочуть завершити груповий етап на третьому місці, тож можуть це зробити знову ж таки проти біло-синіх футзалісток з Луцька. Календар для вихованиць Дмитра Голоскокова безжальний – одні лідери. Дівчата Тетяни Павлік лякають своїх суперників однією назвою, тому буде цікаво поспостерігати, як проти Амазонок будуть діяти «Лаккі Тім» та «Любарт Kids»? Темною конячкою цього року виступають юні вихованці Олександра Шинкарука: його «Спортінг» кілька разів оступився, проте діти демонструють зрілий та продуманий футзальний вишкіл. У матчах проти «Лаккі Тім» та FC «Respect» потрібно брати «свої» очки, адже у підсумку можна замахнутися навіть на трійку лідерів! Хто ж у підсумку стане третім? А хто буде серед семи кращих: Тетяна Павлік, Сергій Гомон чи Олександр Сачковський?

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2010-2011 р. н. і молодші

У віковій категорії U-11 кардинальних перестановок не відбулося, усі більш-менш на своїх позиціях, проте і тут боротьби у матчах вистачало. Черговий ігровий марафон від млинівської «Ікви» завершився невдало. У першому ж матчі гравці Сергія Вишневського не пройшли випробування лідером – ДЮСШ №4 Рівне наколотили їм 10 голів. Ще п’ять м’ячів відгрузили гравці з Олики: чотири - на рахунку першої, один – у другої команди. Підопічні Олега Шахраюка провели ще один двобій проти дівчат з «Легіону», де 10 голів забили основні виконавці Олексій Бортнік (6), Назарій Лінник (2), Максим Найдюк та Данило Сімончук, а друга ФК «Олика» розписала мирову 2:2. За дівчат у воротах суперника розписалися Христина Денисюк та Ольга Сірець, в оличан точним був Назар Кот (двічі). Ще одна нічия на рахунку гравців «Сойного» та «Любарта», де голи до свого активу записали Ярослав Паламар, Владислав Козловський та Денис Кролевецький (дубль). У останньому матчі суботи вихованці Дмитра Трефіловського були нещадні – 7:0 постраждав клуб з Прилісного. Голи у свій актив записали Тимофій Буднік, Артем Карпюк, Роман Чорний, Олександр Янчук та хет-трик у виконанні Олександра Красюка. У неділю невдалий вояж очікував вихованців Олександра Шинкарука – незважаючи на хорошу гру, лідери таки перемогли гравців з Карпилівки. 0:2 більше поталанило FC «Respect» (голи забили Олександр Дубенський та Ігор Мартин), 0:3 переміг «Мідас» (голи в активі Андрія Монашка та дублем відзначився Юрій Лисюк). Ліговий розподіл практично завершився, проте ДФК «Штурм» таки може застрибнути у першу сімку.

Кращі гравці 10-го туру:

Денисюк Крістіна – ЖФК Легіон

Мартин Ігор – FC «Respect»

Лисюк Юрій – Мідас

Кіселик Максим – ДЮСШ №4 Рівне

Радюк Артем – ФК Олика

Мельничук  Костянтин – ФК Олика-2

Бортнік Олексій – ФК Олика

Козловський Владислав – ФК Сойне Прилісне

Красюк Олександр – ДЮСШ №4 Луцьк

За підсумками 11-го туру можна вже буде остаточно побачити склад Вищої та Першої ліги, проте інтригуючі матчі незмінно є у нашому порядку денному. Вихованцям Олександра Сачковського хочеться грати серед сильніших, для цього у 11-му турі їм доведеться це доводити у трьох матчах: проти «Олик» та Карпилівки. Гравці Олега Шахраюка завдання на сезон вже виконали – перша команда гратиме у Вищій лізі, друга - у Першій. ФК «Спортінг» - не подарунок, але перемагати треба. Тим більше, що колківчани завжди славилися характером та боротьбою до останньої секунди за честь клуба, партнера та Колок. Ще один поєдинок гравців Олександра Шинкарука проведуть проти ФК «Сойне», де остаточно і розставлять, хто ж буде вище у підсумковій турнірній таблиці. Варто зазначити, що ніхто, крім ДФК «Штурм», уже не має шансів поборотися за сьому позицію, навіть теоретичних. Дитяча академія футзалу «Легіон» з Рівного спробує у марафонському режимі не бути донором для інших, а таки поставить гру перед іграми на Першу лігу та побореться проти опонентів. У суботу в суперниках лише представники із першої половини турнірної таблиці – «Любарт10» Романа Кузьміча, ДЮСШ №4 Луцьк Дмитра Трефіловського та «Мідас» Юрія Павельчука. У неділю гравцям Віктора Радовенчика буде трішки легше – третій FC «Respect» Олександра Миронюка та дербі з ЖФК «Легіон» Луцьк, котрий перебуває на чотирнадцятому місці. Також гравці Юрія Ремінського проведуть генеральну репетицію перед іграми у Першій лізі проти улюбленого суперника у ці вихідні – дівчат з луцького «Легіону». То чи можуть Колки поборотися за сімку, а потім і в першій сімці?

 U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2008-2009 р. н. і молодші 

У віковій категорії U-13 також без несподіванок, хоча декілька перестановок таки відбулося. Вояж гравців Сергія Вишневського цього туру був більш успішніший, ніж у молодших футзалістів з Млинова. Спочатку «Іква» у напруженому матчі поступилася ФК «Сойне»: голами відзначилися Дмитро Дацюк у синьо-червоних, Олександр Савонік та Назар Перванчук у фіолетових. У наступному поєдинку була вже нічия – Матвій Бондарчук відкрив рахунок за ФК «Олику», а Дмитро Дацюк на останніх хвилинах зрівняв цифри на табло. У третьому матчі дня млинівчани вже святкували перемогу над дівчатами з Легіону: знову точним був Дмитро Дацюк, цього разу - хет-триком. Чотири набрані бали підняли «Ікву» у серединку турнірної таблиці, проте команда точно гратиме у Першій лізі. Двобою «Любартів» уболівальники не дочекалися, після Кубку України друга команда не з’явилася на матч проти першої, тож має у своєму активі лише 10 очок, наступна неявка виключить їх із змагального процесу. У неділю молоді підопічні Олександра Сачковського усіма силами чіплялися за Вищу лігу у матчі проти «Легіону», точні удари на рахунку Ореста Гапончука та Тараса Калуша. Проте у наступному матчі голів Любомира Бєлова і Максима Каразії виявилося недостатньо для перемоги над другим «Любартом». Молода зміна Олександра Лисенка відповіла точними пострілами Артема Хоміка, Максима Цицюри та Олексія Павлюка (дубль). У іншому матчі «Любарт-2» розписав результативну нічию із «Гіркою Полонкою» - точними пострілами у матчі відмітилися Дмитро Козачок, Максим Цицюра та Артем Хомік, за гіркополонківчан відповіли Назар Оксенчук та дублем Андрій Бєлов. Перший «Любарт» впевнено розібрався із ДЮСШ №4 Луцьк: за ДЮСШ результативними ударами відзначилися Олександр Держай та Ілля Чорний (двічі), а у гравців Лисенка точними були Богдан Цап, Ярослав Васейко, Ілля Вишневський (двічі) та Максим Гайдучик (чотири рази). Остаточно підвели риску під виступами у ДФЛВ 2020/2021 гравці «Форварду» - через неявку на матчі проти «Мідасів», команда знята зі змагань!

Кращі гравці 10-го туру:

Калуш Тарас – ДФК Штурм Колки

Хомік Артем – Любарт-2

Гайдучик Максим – Любарт

Бєлов Андрій – ФК Гірка Полонка

Перванчук Назарій – ФК Сойне Прилісне

Бондарук Матвій – ФК Олика

Дацюк Дмитро – Іква Млинів

Тут із розподілом на ліги в принципі все зрозуміло, а 11-тур може дати відповідь на єдине питання: чи сильно хоче «Легіон» або наскільки треба це «Мідасу»? У суботу - все просто: гравці Юрія Ремінського, котрі вже у Вишці проекзаменують сеБе проти «Любарта», а потім «Любарт-2» - для Себе. У ще одному поєдинку вихованці Олександра Лисенка проекзаменують дубль «Мідасу», котрий відверто обкатує гравців до сезону 2021/2022. А от у неділю ми отримаємо відповідь, кому більше потрібно: немотивованим гравцям Юрія Павельчука, котрі ні вище, ні нижче не зійдуть зі свого другого місця чи дівчатам Дмитра Голоскокова? У разі успіху ЖФК «Легіон» обійде «Ікву» Млинів, ДЮСШ №4 Луцьк та ДФК «Штурм» Колки - і займе шосту позицію турнірної таблиці. Отака дівчачо-хлопчача інтрига на фініші!

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2006-2007 р. н. і молодші

У віковій категорії U-15 відбулося багато турнірних перестановок, але від цього стає лише цікавіше. У суботу «Power» отримав солідний удар по репутації: якщо програшу «Любарту05» можна не дивуватися – гравці реально старші, сильніші та і колишні «свої» вихованці, то 13 м’ячів від першого «Любарта» - це реально багато. У червоно-чорних футболках точними цього дня були Давид Семенович, Владислав Камець (дубль), Єгор Комашко (дубль), Дмитро Нерубайло (хет-трик) та Федорук Валентин (пента-трик). У недільних матчах гольовий фарт продовжився… Спочатку гравці Леоніда Шуха наколотили аж 15 м’ячів городищанам, точними були Антон Александрович, Роман Ніколюк, Нахар Шахманцір, Арсен Ярмолюк (дубль), Дмитро Марцев (дубль), Владислав Астапенко (покер), Назар Христюк (покер). У наступному матчі було забито ще сім голів: п’ять на рахунку ДЮСШ Млинів (Назар Христюк, дублі на совісті Дмитра Марцева і Владислава Астапенка), а два забили вихованці Олександра Гуменюка (Максим Гуменюк та Олександр Кулакевич). Поразка гравців «Атлекіка» витіснила їх із трійки у турнірній таблиці, тож можуть залишитися за бортом Вищої ліги… У інших двох матчах гравці Андрія Смаля спробували нав’язати гру супернику, але поки більше набираються досвіду. Один з лідерів ліги ФК «Любарт» забив «Городищу» лише два голи, точними були Владислав Камець та Валентин Федорук. У останньому матчі ліги ДЮСШ Рожище також було сильнішим за АФК «Городище» 4:1, голами відзначилися Ваколюк Ілля, Артем Присяжнюк та хетр-трик на рахунку Анатолія Відрінського. Зважаючи на результати, маємо практично стовідсотково цікаво сформовані ліги, залишилося дізнатися, хто на якому місці завершить груповий етап.

Кращі гравці 10-го туру:

Астапенко Владислав – ДЮСШ Млинів

Гуменюк Максим – Атлетік Цумань

Кушнір Ярослав – АФК Городище

Відрінський Анатолій – ДЮСШ Рожище

Федорук Валентин – Любарт

Федорук Владислав – Power Рожище

Найстарша вікова категорія, здається, вже із розподілом визначилася, проте 11-й тур розставить усе на свої місця, особливо - у трійці лідерів. А на вершині у нас Луцьк, Рівне та Одеса, котрих підпирає невгамовний Млинів. Суботнього ранку тур п’ятнадцятирічних розпочне розігріваючий матч ДЮСШ №4 Рівне проти «Любарта05» - цікаво буде побачити учасників Юнацької Екстра-ліги на Волині. Нагадаємо, що рівняни є Чемпіонами сезону 2020/2021. У другому матчі гравці Андрія Мозерова поміряються силами із ДФК «Штурмом» Олександра Сачковського. Колкам, крім іміджу, нічого відстоювати не треба. Теоретично у першу шістку може вийти другий «Любарт», проте у суперниках - на перший погляд легкі АФК «Городище», амбітний «Кристал» з Одеси та непередбачуваний «Power» з Рожищ. Саме вихованцям Миколи Варнавського не варто втрачати цінні очки у матчі проти червоно-чорних, адже саме їх і може обійти суперник. Позаконкурсний «Любарт05» також проведе  у суботу матчі проти городищан і рожищан, а у неділю проти млинівчан та одеситів – однозначно насичений вік-енд. У суботу буде ще два доленосних матчі: вихованці Василя Присяжнюка спробують дати бій основному «Любарту», а згодом основний клуб Олександра Лисенка поміряється силами із вихованцями Володимира Фасти з Одеси. У неділю визначення «хто ж кращий» продовжиться: млинівська ДЮСШ однозначно дасть бій «Любарту», адже гравці добре знають один одного. А згодом вихованці Леоніда Шуха поборються ще із «Форвардом» та будуть чекати осічки одеситів. Сам же «Кристал» продовжить свої розбірки із «Любартами» - цього разу із «Любарт-2». Доволі цікаво буде спостерігати за матчами, адже це свого роду фінальна репетиція перед медальним заліком. Однак все ж цікаво, хто буде третім – Одеса чи Млинів?

Календар 24-25 квітня

24 квітня (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

10.00                 U-15         ДЮСШ №4 Рівне – Любарт05

10.40                 U-15         ДЮСШ №4 Рівне – ДФК Штурм

11.20                 U-11         ДФК Штурм – ФК Олика

12.00                 U-15         Power – Любарт-2

12.40                 U-11         ДФК Штурм – ФК Олика-2

13.20                 U-11         Сойне – ФК Спортінг

14.00                U-13         Сойне – Любарт

14.40                 U-11         ДАФ Легіон Р – Любарт10

15.20                 U-11         ДФК Штурм – ФК Спортінг

16.00                 U-13         Сойне – Любарт-2

16.40                 U-11         ДАФ Легіон Р – ДЮСШ №4 Луцьк

17.20                 U-15         Любарт – ДЮСШ Рожище

18.00                 U-11         ДАФ Легіон Р – Мідас

18.40                 U-15         Любарт – ФК Кристал

19.20                 U-13         Любарт-2 – Мідас-2

 

МАЙДАНЧИК №2

11-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-7          FC Respect – Мідас

10.40                 U-15         Любарт-2 – АФК Городище

11.20                 U-7           Лаккі Тім – Любарт Kids

12.00                 U-9          ФК Гірка Полонка – Мідас

12.40                 U-7           Лаккі Тім – FC Respect

13.20                 U-15         АФК Городище – Любарт05

14.00                U-9           Любарт Kids – ДФК Штурм

14.40                 U-15         Любарт05 – ДЮСШ Рожище

15.20                 U-9           ДФК Штурм – ФК Гірка Полонка

 

25 квітня (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

11-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-15         Любарт – Млинів

10.40                 U-11         ЖФК Легіон Л – Сойне

11.20                 U-15         Форвард – Млинів

12.00                 U-15         ФК Кристал – Любарт-2

12.40                 U-15         Млинів – Любарт05

13.20                 U-11         FC Respect – ДАФ Легіон Р

14.00                U-13         Мідас – ЖФК Легіон

14.40                 U-15         Любарт05 – ФК Кристал

15.20                 U-11         ДАФ Легіон Р – ЖФК Легіон Л

 

 

МАЙДАНЧИК №2

10-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-9          Маневичанка – ЖФК Легіон

10.40                 U-9           ЖФК Легіон – Маневичі

11.20                 U-9           ЖФК Легіон – Сойне

12.00                 U-9           Лаккі Тім – Амазонка

12.40                 U-7           Лаккі Тім-2 – ФК Амазонка

13.20                 U-9           Любарт Kids – Амазонка

14.00                U-9          Лаккі Тім – ФК Спортінг

14.40                 U-7           Любарт Kids – Мідас

15.20                 U-9           FC Respect – ФК Спортінг