ДФЛВ. На фініші неспокійно: Млинів підкрадається, Любарт сперечається, Мідас мандражує, а Рівне тріумфує

А ще – «Сойне» поступається, Колки «драпаються», «Олика» вичікує, а Карпилівка дружить з усіма… 11-й тур Дитячої футзальної ліги Волині розставив все по місцях у U-7, U-13 та U-15, проте у U-9 та U-11 ще залишилися декілька невизначених позицій.

Слідкуйте за своїми улюбленцями за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

Хочеться нагадати тренерам, батькам та гравцям – діти, котрі без фото на профілі сайту АМФВ (тобто не пройшли повну мандатну комісію) до ігор за медалі допущені НЕ БУДУТЬ. Тому радимо закрити всі фінансові та заявкові питання до великого свята та не псувати настрій дітям!

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

 2014-2015 р. н. і молодші 

У наймолодшій віковій категорії за тур до фінішу групового етапу ситуація вирішилася і не на користь минулорічного чемпіона. Тому у цього року в нас однозначно буде новий переможець. Вже у першому очному матчі за потрапляння у Вищу лігу вихованці Юрія Павельчука зуміли відзначитися лише одним голом (Давид Голян), проте натомість пропустити цілих п’ять: покер від Артема Шпанчука та точний постріл від Максима Кононова. «Лаккі Тім» також мав шанси потрапити до Вишки, але спочатку розписав безгольову мирову із «Любартом Kids», а потім поступився 0:3 FC «Respect». Амбіційні респектівці Олександра Миронюка обіграли обох своїх конкурентів та забронювали за собою четверту сходинку у турнірній таблиці. У недільних матчах ми побачили ще два розгроми: молоді амазонки Тетяни Павлік зусиллями Каріни Гуславської (покер) та Анастасії Димарчук здобули перемогу 5:0 над «Лаккі Тім-2», а вихованці Андрія Янчука позбавили усіх шансів «Мідас» на потрапляння у першу четвірку 3:0. Таким чином, незважаючи на останній тур учасники Вищої та Першої ліг вже відомі.

Кращі гравці 11-го туру:

Шпанчук Артем – FC Respect

Курганович Ілля – Лаккі Тім

Кононов Максим – FC Respect

Гуславська Каріна – ФК Амазонка

Пасічник Тимофій – Любарт Kids

Заключний груповий 12-й тур практично ніяк не вплине на підсумкову турнірну таблицю. ФК «Амазонка» зіграє проти «Мідаса» та «Любарта Kids» і якщо візьме хоч один бал, то не покине другу сходинку турнірної таблиці. Свій заключний груповий ігровий марафон завершить і ДФК «Штурм»: вихованці Олександра Сачковського  спробують нав’язати свою гру практично не мотивованим FC «Respect», «Любарт Kids» та «Лаккі Тім-2». Найцікавіші матчі очікуються вже у 13-му турі коли розпочнуться ігри за медалі…

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2012-2013 р. н. і молодші 

У віковій категорії U-9 в 11-му турі було гаряче! Беззаперечний непереможний лідер «Мідас» підтвердив свій статус – 13 голів отримали у свої ворота гравці з «Гіркої Полонки». Особливо активними були Тимофій Воробей (2), Станіслав Довгорук (3), Артем Кос, Леон Пікула (3) та Арсен Матящук (4). Саме Арсен і очолює бомбардирський рейтинг із 42 точними ударами. Штурмовики Олександра Сачковського ще борються за вихід до Вищої ліги: у першому матчі вони зуміли перемогти «Любарт Kids» 7:0, голами відзначилися Василь Шавук, Назар Снитюк та п’ятьма точними пострілами вразив сітку суперника Даниіл Метешко. Проте вже у наступному матчі була зафіксована бойова нічия 2:2 проти гравців Сергія Гомона. Маючи ще три гри у запасі колківчани зберігають шанси потрапити до першої сімки.

У неділю продовжилися футзальні хлопчачо-дівчачі баталії. У першому ж матчі неділі у дербі дівчат Маневич та Луцька, маневичанки таки здобули перемогу 4:3. Найактивнішими були Марія Биковська (3) з Веронікою Дяк у чорго-зелених та Аріна Байкевич з Христинорю Шах (2) у біло-синіх. Надалі «Легіон» не зміг встояти проти хлопців із ДЮСШ Маневичі 0:11, проте зумів дати бій іншим маневичанам з Прилісного 5:7. У цікавому двобої вихованців Дмитра Голоскокова та Юрія Ремінського справжню перестрілку влаштувала Христина Шах (5) проти Олександра Музичука, Станіслава Савоніка, Дмитра Коваля (2) та Тихона Волкова (3). До речі саме дівчата Христина з «Легіона» та Марія з «Маневичанки» переслідують дует із «Мідасу» у гонці бомбардирів. У черговому батлі дівчат на хлопців спочатку була зафіксована нічия 1:1 («Лаккі Тім» – ФК «Амазонка») і перемога дівчат проти «Любарт Kids» 4:1. Найактивнішими у складі біло чорних були Каріна Гаврилків (4) та Діана Зварич. Тихими кроками свою майстерність та силу демонструють новачки з Карпилівки: у першому матчі впевнено здолали «Лаккі Тім» 5:0, у другому на останніх хвилинах вирвали перемогу у FC «Respect» - 2:1. Робота Олександра Шинкарука у дебютному сезоні помітна неозброєним оком: діти прогресують від матчу до матчу, причому, як у командних діях, так і кожен гравець окремо. Респект!

Кращі гравці 11-го туру:

Матящук Арсен – Мідас

Метешко Даниїл – ДФК Штурм Колки

Клявзунік Віталій – ФК Гірка Полонка

Биковська Марія – Маневичанка

Биковський Тимофій – ДЮСШ Маневичі

Волков Тихон – ФК Сойне Прилісне

Курганович Ілля – Лаккі Тім

Гаврилків  Каріна – ФК Амазонка

Шинкарук Киріл – ФК Спортінг Карпилівка

Назарчук Марк – ФК Спортінг Карпилівка

У 12-му турі ми остаточно маємо дізнатися хто у якій лізі гратиме у матчах за медалі. Очну та заочну боротьбу ведуть ДФК «Штурм» та ФК «Амазонка». Вже у першому матчі саме вони і зіграють між собою, проте у гравців Олександра Сачковського лишилося на одну гру більше, однак проти не самих простих колективів: «Мідас» та FC «Respect». Все у руках, а точніше ногах гравців з Колок. Сплутати усім карти може і ФК «Гірка Полонка» у разі успіху проти «Лаккі Тім». У понеділок «Любарт Kids» із ЖФК «Легіоном» визначать хто з них буде 11-м чи 12-м. У заключному матчі ліги ФК «Спортінг» може або врятувати «Амазонку», або потопити, зважаючи на розвиток подій у інших матчах!

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2010-2011 р. н. і молодші

У віковій категорії U-11 досі триває запеклий груповий етап. На фініші змагань розпочали свою рятівну кампанію гравці Олександра Сачковського у матчі проти грізної ФК «Олики» була зафіксована нічия 2:2, а от другу команду Олега Шахраюка штурмокам таки вдалося штурмувати 6:1. Найактивнішими у колківчан були Святослав Волох, Роман Горбач, Артем Матвійчук та Матвій Гущик тричі. У третьому матчі була знову нічия, проте безгольова. ФК «Спортінг» взагалі найдружніша команда цього туру – 0:0 проти ДФК «Штурму» та 2:2 проти ФК «Сойне». Перша дитяча академія футзалу з Рівного цього туру не змогла справитися із безжальними суперниками: 0:14 від «Любарт10», 0:11 від ДЮСШ №4 Луцьк та 1:6 від «Мідасу». У неділю рівняти трішки краще виступили: у матчі проти лідера боротьби не вийшло 1:9 від FC «Respect», котрий мчить до другого місця. А от у дербі «Легіонів» вийшла цікава перестрілка: Олександр Букаткін, Святослав Самохович та Кирило Мальчевський (двічі) таки забили більше луцьких дівчат Анни Мозолюк та Христини Денисюк (двічі). Ще один трилер видали все ті ж вихованці Дмитра Голоскокова та Юрія Ремінського – ЖФК «Легіон» та ФК «Сойне». Біло-сині дівчата Христини Денисюк (2) та Шах (3) таки не дотисли хлопців з Прилісного, Владислав Козловський, Ярослав Паламар і Олексанр Чайка (4) забили на один гол більше!

Кращі гравці 11-го туру:

Бортнік Олексій – ФК Олика

Гущик Матвій – ДФК Штурм Колки

Чайка Олександр – ФК Сойне Прилісне

Корх Андрій – Любарт10

Тарасюк Демян – ФК Спортінг Карпилівка

Чорний Роман – ДЮСШ 4 Луцьк

Матящук Арсен – Мідас

Шах Христина – ЖФК Легіон Луцьк

Мартин Ігор – FC Respect

Мальчевський Кирило – ДАФ Легіон Рівне 

Надзвичайно цікаво спостерігати за розвитком подій у цій віковій групі. Вже не раз фаворитів обігрували, а щільність турнірної таблиці свідчить сама про себе. У 12-му турі має окреслитися остаточне коло претендентів Вищої та Першої ліг сезону 2020/2021. Гравцям Олександра Сачковського конче треба брати очки у матчі із ДАФ «Легіон», адже лишається лише матч із ДЮСШ №4 Рівне, а там розжитися балами буде складніше. Черговий квест вихованців Сергія Вишневського з млинівської «Ікви» особисто для його команди, крім ігрового досвіду перед Першою лігою, нічого не вирішує, а от у суперників різні потреби. FC «Respect» бореться за друге місце, ФК «Спортінг» за легший календар, луцький «Легіон» за історію клубу, рівненський «Легіон» за імідж, а «Любарт10» із Колками за сьому сходинку… Лишається ще два незіграних поєдинки, але надіємось 12-й тур вже розставить усе по своїх місцях. А у Ігоря Мартина є шанс обійти Олексія Борніка з «Олики» та Максима Кіселика з ДЮСШ №4 Рівне у списку бомбардирів ліги, адже відставання складає лише один гол!

 U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2008-2009 р. н. і молодші 

Вікова категорія U-13 цього туру остаточно розставила команди по місцях. На жаль вихованці Юрія Ремінського втратили можливість завершити груповий етап на третій сходинці турнірної таблиці. У матах проти двох команд Олександра Лисенка маневичани зуміли відзначитися лише двічі, а от пропустили одинадцять разів: вісім від першої та три від другої команди. У ще одному матчі «Любрат-2» впевнено переграв «Мідас-2» 4:0. У завершальному матчі ліги гравці Юрія Павельчука перестріляли дівчат з «Легіону» 3:1.

Таким чином у Вищій лізі зіграють ДЮСШ №4 Рівне (тренер Вадим Басюк), «Мідас» (Юрій Павельчук), «Любарт» (Олександр Лисенко), ФК «Сойне» Прилісне (Юрій Ремінський), ФК «Олика» (Олег Шахраюк) та ДФК «Штурм» Колки (Олександр Сачковський).

Боротьбу за Першу лігу поведуть – ФК «Любарт-2» (тренер Олександр Лисенко), ДЮСШ №4 Луцьк (Петро Петров), «Іква» Млинів (Сергій Вишневський), ЖФК «Легіон» (Дмитро Голоскоков) та ФК Гірка Полонка (Василь Літвіцький), а команда «Мідас-2» (Юрій Павельчук) буде майданчиком для підготовки U-15.

Кращі гравці 11-го туру:

Цап Богдан – Любарт

Орел Станіслав – Любарт-2

Павлюк Олексій – Любарт-2

Мицейло Дмитро – Мідас 

У 12-му турі розпочнуться непрості протистояння за медалі вже у лігах. У Вищій лізі ДФК «Штурм» Колки зіграє образу проти двох лідерів «Мідас» та «Любарт». Права на помилку вже немає ні в кого, а от здивувати суперника колківчани однозначно спробують. У груповому етапі гравці Олександра Сачковського двічі поступилися 2:5 та 2:4 відповідно. У Першій лізі відбудеться одразу чотири матчі. ЖФК «Легіон» поміряється силами із «Любарт-2», котрий був розтрощений на груповому етапі 7:2. Медальний марафон продовжить млинівська «Іква» - у суперниках ФК «Гірка Полонка», ДЮСШ №4 Луцьк та «Мідас-2». На груповому етапі вихованці Сергія Вишневського мали різний успіх: 4:0, 1:5 та 3:1 відповідно.

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2006-2007 р. н. і молодші

У віковій категорії U-15 навіть без зіграних двох матчів остаточно розклалися пасьянси ліг. ДЮСШ №4 Рівне впевнено здобув шість балів: три технічні із «Любарт05» та три робочі проти ДФК «Штурм» 7:1. Рожищенський «Power» Миколи Варнавсьго уважно читає наші статті, тому хлопці не стали відкладати вирішення питання на потім і обіграли другий «Любарт» 4:1. Точними ударами відзначилися Ілля Стоцький, Станіслав Літвінчук та дубль у виконанні Владислава Федорука, котрий вийшов на перше місце у бомбардирській гонці ліги. Вже незалежно від інших матчів рожищани будуть грати у Вищій лізі, сценарій ідентичний минулому році, коли жовто-чорні в останній момент зайшли у Вишку та виграли її. Як буде цього року?

«Любарт-2» у суботу розгромив АФК «Городище» 9:0, проте у неділю поступився одеситам 1:5. Основний же «Любарт» у суботу також розгромив ДЮСШ Рожище 9:0 та у боротьбі за першу позицію переграв «Кристал» з Одеси 4:1. Найактивнішими у двох матчах були Валентин Федорук 5 голів та Дмитро Нерубайло 4 голи. Найдосвідченіші вихованці Олександра Лисенка з «Любарт05» дали прочуханки на полі АФК «Городище» та ДЮСШ Рожище, проте у турнірний здобуток очки пішли саме їхнім суперникам. У неділю вихованці Володимира Фасти «побуцалися» з «Любартом05» та перемогли дублюючий склад червно-чорних 5:1, проте із трійки їх все-таки витіснили… І зробили це вихованці Леоніда Шуха з ДЮСШ Млинів. Представники Рівненської області поступилися «Любарт» 2:3, котрий і став першим, перемогли «Форвард» 10:2 та здобули чергові три бали проти найстаршого «Любарта05» і застрибнули на третю сходинку турнірної таблиці за рахунок додаткових показників. Як для дебютантів – вельми не погано! Не варто зупинятися!

Таким чином у Вищій лізі зіграють: «Любарт» (тренер Олександр Лисенко), ДЮСШ №4 Рівне (Андрій Мозеров), ДЮСШ Млинів (Леонід Шух), ФК «Кристал» Одеса (Володимир Фаста, Вадим Катков), «Power» Рожище (Микола Варнаський) та ФК «Атлетік» Цумань (Олександр Гуменюк).

За Першу лігу поведуть боротьбу ДЮСШ Рожище (тренер Василь Присяжнюк), «Любарт-2» (Олександр Лисенко), ДФК «Штурм» Колки (Олександр Сачковський), «Форвард» (Валентин Обозовський) та АФК Городище (Андрій Смаль), а допомагати їм у розвитку подій буде «Любарт05» (Олександр Лисенко).

Кращі гравці 11-го туру:

Малиновський Артем – ДЮСШ №4 Рівне

Сидорчук Вадим – ДЮСШ №4 Рівне

Федорук Владислав – Power Рожище

Нерубайло Дмитро – Любарт

Федорук Валентин – Любарт

Азізов Вадим – Любарт-2

Ваколюк Ілля – АФК Городище

Дударчук Орест – ДЮСШ Рожище

Христюк Назар – ДЮСШ Млинів

Дмітрієв Микита – ФК Кристал Одеса

Федорук Богдан – Любарт05 

У 12-му турі буде зіграний один матч ще групового етапу «Форвард» - «Любарт-2», котрий загубився у просторах ДФЛВ 2020/2021. У Вищій лізі нас очікує одразу цукерка у вигляді битви першого та другого місця групового етапу – «Любарт» - ДЮСШ №4 Рівне. Нагадаємо, що у першому матчі була зафіксована нічия 1:1. У ще одному поєдинку гравці Андрія Мозерова спробують повторити свою перемогу над «Power» 5:2, але вихованці Миколи Варнавського явно готують контраргументи титулованому опоненту. У понеділок боротьбу за Вищу лігу розпочне і ФК «Атлетік» з Цумані, і спробує реабілітуватися за 0:6 від «Любарта» у другому турі. У Першій лізі свій похід за медалями розпочне ДФК «Штурм» - у суперниках «Форвард» та «Любарт05». У ще одному матчі спробують визначити переможця ДЮСШ Рожище та «Любарт-2», адже у першому турі ще 6 лютого, була зафіксована нічия 1:1.

У передчутті хорошого післявеликоднього футзалу - Per aspera ad astra!

Футзал – це круто!

Календар 8-10 травня

8 травня (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

12-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

 

16.00                 U-15         Любарт — ДЮСШ №4 Рівне

16.40                 U-13         Любарт-2 — ЖФК Легіон

17.20                 U-15         ДЮСШ №4 Рівне — Power Рожище

 

МАЙДАНЧИК №1

12-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-7          Амазонка – Мідас

10.40                 U-9           ДФК Штурм – Амазонка

11.20                 U-7           ДФК Штурм – FC Respect

12.00                 U-7          Амазонка – Любарт Kids

12.40                 U-9           Мідас – ДФК Штурм

13.20                 U-7           Любарт Kids – ДФК Штурм

14.00                U-9           FC Respect – ДФК Штурм

14.40                 U-7           ДФК Штурм – Лаккі Тім-2

15.20                 U-9           ФК Гірка Полонка – Лаккі Тім

 

10 травня (понеділок)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

12-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-9           Любарт Kids – ЖФК Легіон

10.40                 U-9           ФК Спортінг – Амазонка

11.20                 U-11         ДАФ Легіон Р – ДФК Штурм

12.00                 U-13         ДФК Штурм — Мідас

12.40                 U-15         ДФК Штурм — Форвард

13.20                 U-13         Любарт — ДФК Штурм

14.00                U-15         ДФК Штурм — Любарт05

14.40                 U-15         ДЮСШ Рожище — Любарт-2

15.20                 U-15         Любарт — Атлетік Цумань

16.00                 U-11         Любарт10 – Іква

16.40                 U-13         Іква — Мідас-2

17.20                 U-15         Форвард – Любарт-2

 

МАЙДАНЧИК №1

12-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

 

12.00                 U-11         FC Respect – Іква

12.40                 U-11         ФК Спортінг – Іква

13.20                 U-13         ФК Гірка Полонка — Іква

14.00                U-11         ДАФ Легіон Р – Іква

14.40                 U-13         ДЮСШ №4 Луцьк — Іква

15.20                 U-11         Іква – ЖФК Легіон Л