ДФЛВ: записні лідери на підтанцьовці у нових фаворитів…

13-й містичний тур Дитячої футзальної ліги Волині сезону 2020/2021 може здивувати кого хоч своїми результатами: записні лідери втрачають очки, команди-фаворити у матчах за медалі не можуть знайти свою гру. За два ігрових вікенди ми остаточно дізнаємось всіх переможців та призерів у всіх вікових категоріях усіх ліг. Про все детально читайте далі…

Слідкуйте за своїми улюбленцями за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

Хочеться нагадати тренерам, батькам та гравцям – діти, котрі без фото на профілі сайту АМФВ (тобто не пройшли повну мандатну комісію) до ігор за медалі допущені НЕ БУДУТЬ. Тому радимо закрити всі фінансові та заявкові питання до великого свята та не псувати настрій дітям!

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

 2014-2015 р. н. і молодші 

У наймолодшій віковій категорії U-7 ситуація загострилася надзвичайно цікаво. Якщо у Першій лізі все доволі прогнозовано, поки, то Вишка дивує із кожним матчем. У першому поєдинку «Амазонки» Тетяни Павлік зуміли здивувати суперника та помститися за поразку минулому турі. Каріна Гуславська доволі швидко оформила хет-трик та точною була Анастасія Димарчук, а за «Любарт Kids» зуміли відзначитися Матвій Павлюк та Артем Бродоса. У наступному матчі гравці Андрія Янчука на останніх секундах змусили суперника зрізати м’яч у власні ворота, проте і самі пропустили від Максима Кононова. Лише одне набране очко у двох матчах і тепер обов’язково потрібно перемагати «Ураган», аби потрапити у медальний залік.  Найкраще на даний момент почувають себе дівчата – вони перші у турнірній таблиці та у рейтингу бомбардирів.

У Першій лізі цілковито домінує луцький «Мідас». Гравці Юрія Павельчука були безжальні по відношенню до колківчан – дубль Олександра Петринки, хет-трики Максима Мельника та Давида Голяна забезпечили комфортну перемогу 8:0. У наступному матчі гравці Олександра Сачковського також поступилися «Лаккі Тім-2», проте три бали до турнірного заліку отримали.

Кращі гравці 13-го туру:

Мельник Максим – Мідас

Гуславська Каріна – ФК Амазонка

Сакун  Михайло – ДФК Штурм Колки

Кононов Максим – FC Respect

У 14-му турі у Вищій лізі запланований лише один поєдинок – у суботу ми можемо дізнатися хто ж буде основним конкурентом «Урагану» у фінальному спурті в кінці травня – FC «Respect» чи ФК «Амазонка»? На груповому етапі команди обмінялися мінімальними перемогами 1:0. Як складеться цього туру? У Першій лізі буде одразу декілька визначних поєдинків: ДФК «Штурм» з Колок завершить свій шлях 2021 матчем проти «Лаккі Тім». Вихованцям Олександра Сачковського треба перемагати, але вони вже давно планомірно готують до наступного сезону. Свої чергові три бали у матчах проти «Лаккі Тім-2» отримають «Мідас» та «Лаккі Тім». Самі визначні матчі будуть вже у завершальному турі в кінці травня.

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2012-2013 р. н. і молодші 

У віковій категорії U-9 матчі за медалі видалися доволі неочікуваними, порівняно з регулярним етапом. ФК «Олика» Олега Шахраюка дещо здала на фініші: спочатку молоді гравці розписали нульову нічию із ФК «Спортінгом», а потім нічого не змогли протиставити «Мідасу» 2:8. Лише Тимофій Марчук та Павло Сосницький зуміли відзначитися за жовто-синіх, натомість за регулярного чемпіона точними були Леон Пікула, Артем Кос, Лука Бохонко, Станіслав Довгорук (двічі) та невгамовний Арсен Матящук (тричі). Арсен уже має 45 точних ударів, а йому лише 8 років! Після засухи команда Шинкаруків взялася за справу проти ДФК «Штурм» - Олександр підганяв підопічних, Тимофій відкрив рахунок у матчі, а Киріл оформив хет-трик. Гравці Олександра Сачковського зуміли відзначитися двічі (Даниіл Метешко), але поступилися 1:3. У наступному матчі знову забив Даниіл та Василь Шавук, проте підопічні Богдана Ковбасюка зуміли вразити ворота земляків шість разів. ДЮСШ Маневичі цього вечора було не зупинити: напружена перемога над ФК «Сойне» 3:1 та над своїми ж дівчатами 4:0. Гравці Юрія Ремінського у протистоянні з ДЮСШ поступилися хлопцям, але у дівчат перемогу видряпали завдяки дублю Олександра Музичука. Цікаво, що у рейтингу бомбардирів Вищої ліги одразу шість виконавців із трьома голами: Арсен Матящук (Мідас), Даниіл Матешко (ДФК Штурм), Макар Бусел (ДЮСШ Маневичі), Артем Савчук (ДЮСШ Маневичі), Киріл Шинкарук (ФК Спортінг) та Олександра Музичук (ФК Сойне). Саме ДЮСШ Маневичі поки йдуть без поразок та очолюють рейтинг команд Вищої ліги.

У Першій лізі несподівано лідерство захопили дівчата із ЖФК «Легіону». Вихованки Софії Палаєвської просто розірвали своїх опонентів 7:1 колежанок із ФК «Амазонка» та 8:0 ДЮСШ №4 Рівне. Христина Шах за два матча примудрилася наколотити 12 голів! Христя явно рухається на рекорд… Молоді гравці Олега Гаврилюка у суботу мінімально поступилися 2:3 «Любарт Kids», а у неділю зусиллями Іллі Понікарчука (дубль) та Лук’яна Левценюка (покер) вибороли перемогу над рівнянами. Доволі несподівано ФК «Гірка Полонка» перемогла фаворита ФК «Амазонку» - тут Каріна Гуславська не змогла забити більше одного голу, натоміть Владислав Щерба та Роман Бойко забили дівчатам по голу – 2:1. У завершальному матчі ліги FC «Respect» переграв ДЮСШ з Рівного 8:0. На даний час дівчата перші, але новий тур може принести несподіванки.

Кращі гравці 13-го туру:

Шишолик Матвій – ДЮСШ Маневичі

Гордій Мирон – ДЮСШ Маневичі

Калінчик Максим – Любарт Kids

Бубало Володимир – ФК Олика

Матящук Арсен – Мідас

Шинкарук Киріл – ФК Спортінг Карпилівка

Бусел Макар – ДЮСШ Маневичі

Музичук Олександр – ФК Сойне Прилісне

Пилипчук Макар – ФК Гірка Полонка

Міщук Данило – Лаккі Тім

Шах Христина – ЖФК Легіон

Єльчанінов Валерій – ДЮСШ №4 Рівне

Кухарчук Тимофій – FC Respect

У 14-му турі ФК «Спортінг» Карпилівка має шанс помститися за нищівну поразку дев’ятого туру 0:5 та зберегти непогані шанси на медалі. Однак «Мідас» цього сезону ще не програвав. У неділю Вихованці Юрія Ремінського спробують розвинути стартовий успіх проти все того ж «Мідасу» та ФК «Олики». Допоки ДЮСШ Маневичі відпочивають у їхніх конкурентів є шанси наздогнати лідера. У Першій лізі будуть не менш визначальні матчі. У суботу FC «Respect» та ЖФК «Легіон» в очній дуелі визначать хто ж більш достойний лідерської позиції. «Гірка Полонка» та «Лаккі Тім» мають по три бали, тому переможець наблизить себе до групи лідерів. У неділю гравці Сергія Гомона мають ще два поєдинки де їм протистоятимуть лідери Олександра Миронюка та молоді зірочки з ДЮСШ №4 Рівне. Для гіркополовчан настав момент істини – або пан, або пропав. Взагалі кожен матч цього туру буде визначальним: дівчата Тетяни Павлік спробують витягнути сезон після двох поразок минулого туру у матчах проти ДЮСШ №4 Рівне та «Лаккі Тім». Молоді любартівці Андрія Янчука спробують довести свої чемпіонські амбіції проти ЖФК «Легіон» та FC «Respect». Хто ж буде на вершині перед фінішем?

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2010-2011 р. н. і молодші

У віковій категорії U-11 нарешті завершився груповий етап, правда все сталося як і прогнозувалося. ДЮСШ Костопіль впевнено переграв земляків з Рівного 5:2, а ДФК «Штурм» не зміг дати бій виконавцям Вадима Басюка 2:11. Відповідно костопільчани зіграють у Вищій лізі, а колківчани таки у Першій. У матчах Вищої ліги все склалося не за сценарієм Олега Шахраюка: на груповому етапі перемога, а тут програш 0:6 «Мідасу». Гравці Юрія Павельчука стараються реабілітуватися за регулярний етап – гол Юрія Лисюка, дубль Дениса Штанько та хет-трик Дмитра Абрамова. Інший фаворит ліги FC «Respect» поступаючись Олиці 0:3 зумів перебудуватися і голами Оксани Шевчук, Олександра Дубенського та дублю Ігоря Мартина перемогти 4:3. А от у неділю у битві рівнян перемогу святкували гравці Вадима Басюка 5:2. Однак ДЮСШ Костопіль ще рано списувати з рахунків, адже гравці Юрія Тріля міцний горішок. У наступному матчі вихованці Дмитра Трефіловського зуміли створили сенсацію – непереможна команда ДЮСШ №4 Рівне була розгромлена 4:0 луцькою ДЮСШ №4. За лучан зуміли відзначитися двічі Роман Чорний та Станіслав і Ілля Форманюки у завершенні матчу. У останньому матчі Вишки ДЮСШ №4 Луцьк також вибороли перемогу і у матчі з «Любарт10». Цікаво, що тепер саме лучани є фаворитами ліги, а наступні матчі будуть ще спекотнішими.

У Першій лізі у нас також намалювався новий лідер. У протистоянні ФК «Сойне» - ФК «Олика-2» переможця не виявили -1:1, а ДФК «Штурм» впевнено розібрався із ДАФ «Легіон» Рівне – 9:2. Натомість гравці Олександра Шинкарука зуміли перемогти рівнян 7:0 та у перестрілці із ЖФК «Легіон» також вийшли переможцями 6:3. Як наслідок Киріл Шинкарук із п’ятьма точними ударами очолює гонку бомбардирів, а ФК «Спортінг» Карпилівка турнірну таблицю Першої ліги.

Кращі гравці 13-го туру:

Мартин Ігор – FC Respect

Паламар Ярослав – ФК Сойне Прилісне

Штанько Денис – Мідас

Полюхович Станіслав – ДЮСШ Костопіль

Гущик Матвій – ДФК Штурм Колки

Одеров Владислав – ДЮСШ №4 Рівне

Ребров Олександр – ДЮСШ №4 Рівне

Назарчук Матвій – ФК Спортінг Карпилівка

Чорний Роман – ДЮСШ №4 Луцьк

Шинкарук Киріл – ФК Спортінг Карпилівка

Калюх Максим – ДЮСШ №4 Луцьк

У 14-му турі Вища ліга матиме цікаву інтригу. Найлегший календар цього вікенду у вихованців Вадима Басюка – щедрий на роздачу очок «Любарт10» та «буксуюча» ФК «Олика». Якщо гравці Романа Кузьмича та Олега Шахраюка планують поборотися за медалі то саме час перемагати опонента! Також любартівці зіграють і проти гравців Олександра Миронюка, котрі доволі впевнено виступають на фініші. А на закуску матимемо теперішнього лідера Вишки ДЮСШ №4 Луцьк: гравці Дмитра Трефіловського поміряються силами із «Оликою» та «Мідасом» котрому поступилися у другому турі 2:3. Саме тут лідер або підтвердить свої позиції, або інтрига закрутиться ще більше. У Першій лізі інтригуючих протистоянь не менше. Свій похід за медалями розпочне «Іква» з Млинова: у суботу матчами проти ДФК «Штурму», «Олики-2» та лідера ФК «Спортінг», у неділю ж завершиться їхній спрут проти ЖФК «Легіона» Луцьк, ДАФ «Легіона» Рівне та ФК «Сойного». Гравці Олександра Сачковського спробують переграти другу ФК «Олику» та закріпитися у верхній частині турнірної таблиці. Аналогічна мета і у Юрія Ремінського з Прилісного у матчі проти ДАФ «Легіон» Рівне. Як воно буде – побачимо вже у неділю.

U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2008-2009 р. н. і молодші

У віковій категорії U-13, як і у інших знову можемо констатувати, що ФК «Олика» цього дня явно не з тієї ноги зайшла на паркет: незрозумілі 0:4 проти ФК «Сойного» та 0:10 проти ФК «Любарт». У перестрілці двох Юріїв «Прилісне» – «Мідас» сильнішими були гравці з Луцька 6:3. У недільному слоті свої шість залікових очок здобули і вихованці Вадима Басюка: 5:1 проти ДФК «Штурму» та 2:1 проти принципового «Мідаса». У підсумку у турнірній таблиці тривладдя, але у «Мідаса» на гру більше зіграно, саме тому Станіслав Шкярук перший у списку бомбардирів.

У Першій лізі ще у минулому турі першість захопила млинівська «Іква». Цього туру дві перемоги здобула ДЮСШ №4 Луцьк: 6:1 проти «Мідас-2» та 6:3 проти «Любарт-2». У протистоянні «Гірка Полонка» та дубль «Любарта» сильнішого не виявили – 2:2. У неділю свої максимальні здобутки виборола і наша дівчача команда: ЖФК «Легіон» перемогла «Мідас-2» 4:2 та «Гірку Полонку» 3:1. А Анастасія Чернюк очолила список бомбардирів із сімома точними ударами вже у Першій лізі!

Кращі гравці 13-го туру:

Пахольчук Іван – ДЮСШ №4 Луцьк

Присяжнюк Максим – Мідас

Чорний Ілля – ДЮСШ №4 Луцьк

Нестерук Олександр – ФК Сойне Прилісне

Шумчук Євгеній – Любарт

Бихнюк Денис – ФК Гірка Полонка

Чернюк Анастасія – ЖФК Легіон

Малиновський Артем – ДЮСШ №4 Рівне

Патрай Андрій – ДФК Штурм Колки

Цицюра Максим – Любарт-2

У 14-му турі матчі очікуються дуже спекотні. ФК «Олика» після двох матчів лишилася із бубликом у графі очок, тому у матчах із такими ж невдахами минулого туру ДФК «Штурм» та одного з лідерів «Мідас» спробує таки розжитися очками. Найцікавіші протистояння заплановані на неділю – у двобоях зійдуться лідери – «Любарт» - ДЮСШ №4 Рівне, ДЮСШ №4 Рівне – ФК «Сойне» та «Любарт» - ФК «Сойне». Мабуть у цих матчах і визначиться призова трійка Вищої ліги. На п’єдестал поки претендують гравці Олександра Лисенка, Вадима Басюка, Юрія Павельчука та Юрія Ремінського, проте і вихованці Олега Шахраюка і Олександра Сачковського мають  невеличкі шанси, у разі перемоги. У Першій лізі все трохи простіше: у суботу зіграють ДЮСШ №4 Луцьк проти ФК «Гірка Полонка» - у разі успіху гравці Петра Петрова гарантують собі якийсь комплект нагород. «Любарт-2» проведе черговий матч проти «Мідас-2» - своєрідний батл дублів. А от у неділю ми матимемо битву двох претендентів на першість у Першій лізі – «Іква» Млинів - ЖФК «Легіон» Луцьк. Або Сергій Вишневський, або Анастасія Грицак у разі перемоги вже будуть недосяжні для конкурента, тим більше, що млинівчани цього дня і завершать сезон поєдинком проти «Любарт-2». Так хто ж буде першим – хлопці чи дівчата?

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2006-2007 р. н. і молодші

У найстаршій віковій категорії і шухер більший ніж у молодших. Гравці Леоніда Шуха прибули на матчі у ролі фаворитів і у першому ж матчі впевнено перемогли ФК «Атлетік» 5:2, точними у матчі були Дмитро Марцев (двічі), Владислав Астапенко та Назар Христюк у Млинова, а Артем Степанов та Максим Гуменюк у Цумані. А от у наступному поєдинку, молоді гравці Миколи Варнавського доволі впевнено зуміли перемогти ДЮСШ Млинів 7:2. Свої «автографи» у сітці суперника залишив Артем Волощук та по дублю записали до активу Дмитро Спаський, Дмитро Коваль та Владислав Федорук. Рожищани або зроблять подарунок конкурентам, або самі скористаються здобутками на фініші. Рейтинг бомбардирів поки очолює Дмитро Марцев із ДЮСШ Млинів із чотирма точними ударами.

У Першій лізі сенсацій також вистачало. ДЮСШ Рожище хоч і поступилося «Любарт05», проте три бали до заліку додала. У перестрілці вихованців Олександра Лисенка сильнішими виявилися дублери – «Форвард» - «Любарт-2» 4:8. У неділю ж ми спостерігали за чудовим перетворенням на кшталт гидкого каченя: АФК «Городище» на груповому етапі зірок з неба не хапали, проте у відповідальних матчах суттєво додали. Втрачена перемога над ДФК «Штурм» 1:1 та довгоочікувана перемога над «Форвардом» 8:11. Свої прізвища до протоколу у цьому матчі занесли: Владислав Царюк (покер) та Роман Товстенюк (покер) у чорних та Владислав Банада, Іван Ваколюк, Вадим Смаль (хет-трик) і Максим Бойчук (шість голів) у городищан. Саме Максим Бойчук і очолює рейтинг бомбардирів Першої ліги із сімома точними ударами.

Кращі гравці 13-го туру:

Відрінський Анатолій – ДЮСШ Рожище

Азізов Вадим – Любарт-2

Бойчук Максим – АФК Городище

Товстенюк Роман – Форвард

Гущик Максим – ДФК Штурм Колки

Марцев Дмитро – ДЮСШ Млинів

Коваль Дмитро – Power Рожище

У 14-му турі Вищої ліги що не матч до доленосний. Ну от посудіть самі – у двох зіграних турах всі команди втратили очки, з першої до четвертої позиції лише один бал різниці. І одразу ж перша битва: ДЮСШ Млинів – «Любарт», на груповому етапі було 3:2 за Олександром Лисенком. Переможець цього протистояння матиме перевагу над суперником у подальшому. Другий матч – це своєрідне дербі Рівненської області – ДЮСШ №4 Рівне – ДЮСШ Млинів. На груповому етапі було 5:0 за гравцями Андрія Мозерова, тому вихованцям Леоніда Шуха є що доводити і собі, і супернику. Допоки на вершині будуть змагатися конкуренти, гравці Миколи Варнавського гратимуть із ФК «Атлетік» Цумань. Рожищани у минулому турі несподівано повернулися у боротьбу за медалі, а от вихованці Олександра Гуменюка продовжують награвати молодь на наступні сезони. Жовто-чорні явно налаштовані на перемогу. Також буде ще зіграний останній поєдинок групового етапу між ДЮСШ №4 Рівне та ФК «Атлетік» Цумань – обидва колективи використають його для награвання складу та ігрового тонусу. У Першій лізі вже у суботу відбудуться принципові матчі лідерів – ДФК «Штурм» зіграє проти ДЮСШ Рожище. Поєдинок першої та другої команди ліги лише додає перчинки, адже саме гравці Василя Присяжнюка переслідують Олександра Сачковського, а рожищани поки очок ще не втрачали. Гравці з Колок завершать ігровий день та лігу 2021 для себе вцілому матчем проти другого «Любарта», де, в принципі, можуть оформити якийсь комплект нагород. А який саме – час покаже. У неділю відбудуться ще два визначних матчі – АФК «Городище», котре, як Фенікс переродилося у матчах Першої ліги, у поєдинках проти ДЮСШ Рожище та «Любарт-2» має хороші шанси поборотися за медалі, але вихованцям Андрія Смаля потрібно перемагати. Якщо не зараз то коли?

Футзал – це круто!

Календар 22-23 травня

22 травня (субота)

МАЙДАНЧИК №1

14-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-7          ДФК Штурм – Лаккі Тім

10.40                 U-9           FC Respect – ЖФК Легіон

11.20                 U-15         ДФК Штурм — ДЮСШ Рожище

12.00                 U-11         Іква Млинів – ДФК Штурм

12.40                 U-11         ФК Олика-2 – Іква Млинів

13.20                 U-11         ФК Спортінг – Іква Млинів

14.00                U-13         ДЮСШ №4 Луцьк — ФК Гірка Полонка

14.40                 U-15         Любарт-2 — ДФК Штурм

15.20                 U-9           ФК Спортінг – Мідас

16.00                 U-11         ДФК Штурм – ФК Олика-2

16.40                 U-13         ФК Олика — ДФК Штурм

17.20                 U-7           ФК Амазонка – FC Respect

18.00                 U-13         Мідас — ФК Олика

18.40                 U-9           ФК Гірка Полонка – Лаккі Тім

19.20                 U-13         Любарт-2 — Мідас-2

23 травня (неділя)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

14-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-15         АФК Городище — ДЮСШ Рожище

10.40                 U-15         ДЮСШ Млинів — Любарт

11.20                 U-15         Любарт-2 — АФК Городище

12.00                 U-13         Любарт — ДЮСШ №4 Рівне

12.40                 U-15         ДЮСШ №4 Рівне — ДЮСШ Млинів

13.20                 U-13         ДЮСШ №4 Рівне — ФК Сойне

14.00                U-15         Атлетік – ДЮСШ №4 Рівне

14.40                 U-13         Любарт — ФК Сойне

15.20                 U-15         Power Рожище — Атлетік Цумань

16.00                 U-9           ЖФК Легіон – Любарт Kids

16.40                 U-11         Любарт10 – FC Respcet

17.20                 U-11         Мідас – ДЮСШ №4 Луцьк

18.00                 U-9           ФК Сойне – ФК Олика

18.40                 U-11         ДЮСШ №4 Луцьк – ФК Олика

19.20                 U-9           Любарт Kids – FC Respect

МАЙДАНЧИК №1

14-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-9           ФК Гірка Полонка – FC Respect

10.40                 U-9           ДЮСШ №4 Рівне – ФК Гірка Полонка

11.20                 U-11         ЖФК Легіон Луцьк – Іква Млинів

12.00                 U-13         Іква — ЖФК Легіон

12.40                 U-11         Іква Млинів – ДАФ Легіон Рівне

13.20                 U-11         ДЮСШ №4 Рівне – Любарт10

14.00                U-11         ФК Сойне – ДАФ Легіон Рівне

14.40                 U-13         Іква — Любарт-2

15.20                 U-11         Іква Млинів – ФК Сойне

16.00                 U-9          ФК Амазонка – ДЮСШ №4 Рівне

16.40                 U-9           Мідас – ФК Сойне

17.20                 U-11         ФК Олика – ДЮСШ №4 Рівне

18.00                 U-7          Лаккі Тім – Лаккі Тім-2

18.40                 U-9           Лаккі Тім – ФК Амазонка

19.20                 U-7          Мідас – Лаккі Тім-2