ДФЛВ: перед фіналом інтрига у кожній лізі кожного матчу

14-й тур Дитячої футзальної ліги Волині подарував уболівальникам масу неймовірних та захоплюючих результатів: команд, котрі не втрачали залікові бали у цьому сезоні, більше не лишилося! У завершальних матчах вже цього вікенду ми дізнаємося імена чемпіонів та призерів у вікових категоріях U-7, U-13 та U-15, а наступного тижня фінішують U-9 та U-11.

Слідкуйте за своїми улюбленцями за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

 2014-2015 р. н. і молодші 

У наймолодшій віковій категорії цього вікенду було зіграно небагато матчів, проте інтрига перед фіналом закрутилася солідна. У Вищій лізі амазонки Тетяни Павлік завдяки Анастасії Димарчук відкрили рахунок у матчі, а Матвій Терещук з FC «Respect» цифри на табло зрівняв. Підсумкова нічия на руку івано-франківському «Урагану»… У Першій лізі свої останні матчі провів «Лаккі Тім-2». У першому поєдинку дубль поступився основі 0:2, дубль на рахунку Іллі Кургановича. У іншому червоно-зенелі поступилися «Мідасу» 0:5, точними у матчі були Олександр Петринка, Єва Палюра (дубль) та Давид Голян (дубль). У суботу свої виступи також завершив і ДФК «Штурм» з Колок. Вихованці Олександра Сачковського поступилися «Лаккі Тім» 1:7, проте Бронзові нагороди Першої ліги таки вибороли. У Вищій лізі за звання найкращого бомбардира ведуть боротьбу Каріна Гуславська (ФК «Амазонка») та Артур Матвіїшин («Ураган»), а у Першій лізі сперечаються Ілля Курганович («Лаккі Тім») та Давид Голян («Мідас»). Хто ж вийде переможцем?

Кращі гравці 14-го туру:

Курганович Ілля – Лаккі Тім

Димарчук Анастасія – ФК Амазонка

Булигін Кирил – ДФК Штурм Колки

Палюра Єва – Мідас

У завершальному 15-му турі нас очікує довгоочікувана розв’язка сезону. У суботу молоді зірочки Петра Липецького зіграють проти «Любарт Kids». У неділю свій шлях до медалей гравці з Івано-Франківська продовжать матчами проти FC «Respect» та ФК «Амазонки». На молодих дракончиків чекають медалі, а які саме, ми дізнаємося вже у неділю. Минулих турів єдиними хто відібрав очки у фаворитів були дівчата Тетяни Павлік – хто кине виклик цього разу? Фінальний поєдинок відбудеться і у Першій лізі – «Мідас» та «Лаккі Тім» таки визначать – хто таки кращий?

Після завершення усіх матчів УСІ команди отримають призи та заслужені нагороди на офіційному нагородженні. Запрошуємо усіх гравців та батьків у неділю на 15-ту годину.

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2012-2013 р. н. і молодші 

У віковій категорії U-9 у матчах Вищої ліги непереможний Мідас» таки трішки пригальмував – ФК «Спортінг» з Карпилівки зумів таки дати гідний опір лідеру. У божевільній перестрілці 5:5 точними були: Киріл Шинкарук 5! разів за Карпилівку та Арсен Матящук (тричі), Тимофій Воробей і Станіслав Довгорук у «Мідаса». Наступного дня була впевнена перемога гравців Юрія Павельчука над ФК «Сойне» - 9:2, проте до першої позиції турнірної таблиці цього не вистачило. Гравці ж Юрія Ремінського після поразки зібралися та перемогли ФК «Олику» 6:1, точними у матчі були Дмитро Коваль, Олександр Музичук (двічі) та Тихон Волков (тричі). Якась чорна смуга у гравців Олега Шахраюка – із «грози авторитетів» групового етапу команда стала віддавати очки усім без розбору… Відверта «заруба» йде і за звання кращого бомбардира – Арсен Матящук («Мідас») та Киріл Шинкарук (ФК «Спортінг») мають по 8 точних ударів.

У Першій лізі відбулася зміна лідера – розібраний на груповому етапі FC «Respect» йде поки без поразок і уже забезпечив собі якийсь комплект нагород. У битві лідерів FC «Respect» - ЖФК «Легіон» гравці Олександра Миронюка були влучніші 7:4. У цікавому протистоянні «Гіркої Полонки» та «Лаккі Тім» сильнішими були салатові – 2:1. Наступного дня гіркопонківці поступилися FC «Respect» 1:2, але перемогли ДЮСШ №4 Рівне 6:0 та забронювали за собою третю сходинку турнірної таблиці. Якщо на фініші не збавляти обертів – можна буде розраховувати на медалі. ФК «Амазонка» ненадовго прокинулася і зуміла розбавити свій нулик у графі очок – три бали поклали до скарбнички завдяки перемозі 4:0 над гостями із Рівного. Але у наступному матчі дівчата Тетяни Павлік поступилися «Лаккі Тім» 2:4. Два свої поєдинки не зумів привести до перемоги і «Любарт Kids» - 2:8 поразка від ЖФК «Легіону» та 2:5 від FC «Respect». Перед завершальними матчами інтрига ще жевріє, а от у бомбардирському заліку, мабуть, усе вирішено – Христина Шах із ЖФК «Легіон» за чотири матчі наколотила уже 22 голи! У найближчого переслідувача 7…

Кращі гравці 14-го туру:

Демчук Тимофій – FC Respect

Шинкарук Киріл – ФК Спортінг Карпилівка

Бойко Роман – ФК Гірка Полонка

Юрченко Денис – FC Respect

Пилипчук Макар – ФК Гірка Полонка

Зварич Діана – ФК Амазонка

Довгорук Станіслав – Мідас

Левценюк Лук’ян – Лаккі Тім

Шах Христина – ЖФК Легіон

Волков Тихон – ФК Сойне Прилісне

Кошатюк Даниїл – FC Respect

У 15-му турі нас очікує дуже спекотна розв’язка Вищої ліги. Одні з основних претендентів на звання Чемпіонів будуть грати і між собою і з топовими командами. Першими доводити свої претензії на медальні місця будуть гравці Олександра Шинкарука з ФК «Спортінг» проти дівчат з Маневич. Далі нас очікує мега поєдинок першої та другої команди чемпіонату «Мідас» - ДЮСШ Маневичі, де один з претендентів може відчепити суперника. Гравці Юрія Павельчука також зіграють і проти маневицьких дівчат Надії Шпак. Вихованці Богдана Ковбасюка також поміряються силами із непростими гравцями з Карпилівки, де Шинкарукам саме час доводити, що саме вони є третьою силою чемпіонату. Завершать баталії представники Колок проти трохи стомлених дівчат з Маневич та непередбачуваної ФК «Олики». У Першій лізі завершальний матч проведуть вихованці Вадима Басюка проти «Любарт Kids», саме після матчу дорослих команд Рівного та Луцька у рамках Першої ліги України. У неділю баталії продовжать вже практично Чемпіони Олександра Миронюка проти «Лаккі Тім», «Амазонки» Тетяни Павлік проти молодих гравців «Любарта» Андрія Янчука. Дівчата-зебренята Софії Палаєвської можуть оформити Срібні нагороди чемпіонату проти «Гіркої Полонки», як і самі вихованці Василя Лясковського. Перед заключним туром інтриги вистачає.

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2010-2011 р. н. і молодші

У віковій категорії U-11 інтригуючих матчів хоч відбавляй, що не поєдинок то Ліга Чемпіонів. Після поразки у минулому турі ДЮСШ №4 Рівне цього туру було мотивоване – 5:3 перемога над «Любарт10» та 6:1 над ФК «Оликою». Саме представник Рівного Максим Кіселик, поки і очолює список бомбардирів Вищої ліги. Гравці Романа Кузьмича після поразки від рівнян несподівано для всіх, а особливо для суперника, впевнено перемогли ондного із фаворитів ліги FC «Respect» 5:1. Тепер, правда уже не фаворита… Неочікувано, проте цілком заслужено. Новий фаворит із ДЮСШ №4 Луцьк свою лідерську позицію віддавати не збирається: гравці Дмитра Трефіловського доволі впевнено виступають у другому колі 2:2 із «Мідасом» та 2:0 перемога над ФК «Оликою». Вихованцям Олеха Шахраюка, явно хтось зурочив фінальну частину.

У Першій лізі свої розбірки влаштували нові фаворити, де суботній батл млинівської «Ікви» був нічийним: 1:1 із ДФК «Штурм», 0:0 із ФК «Олика-2» та 1:1 із ФК «Спортінг». У ще одному поєдинку гравці Олександра Сачковського зуміли здолати дубль Оличан 2:1. У неділю гравці Сергія Вишневського налаштувалися на переможний лад: 6:3 впав ЖФК «Легіон», 5:3 здався ДАФ «Легіон» та 6:2 не вистояло ФК «Сойне». Проте гравці Юрія Ремінського таки святкували цього дня успіх 9:1 у матчі проти рівненського «Легіону». На даний момент «Іква» перша, проте конкуренти, ще можуть її випередити у наступних турах. Аналогічно і з рейтингом бомбардирів, одразу п’ять гравців мають по п’ять точних ударів у Першій лізі: Максим Старушкевич («Іква»), Владислав Шиманський («Іква»), однак їх можуть перегнати Матвій Гущик (ДФК «Штурм») та одразу два молодших представники з U-9 Киріл Шинкарук з ФК Спортінг та Олександра Музичук із ФК «Сойне».

Кращі гравці 14-го туру:

Мосташевський Назар – Іква Млинів

Кузнєцов Олександр – ФК Олика-2

Тарасюк Ілля – ФК Спортінг Карпилівка

Волох Святослав – ДФК Штурм Колки

Шиманський Владислав – Іква Млинів

Старушкевич Максим – Іква Млинів

Кіселик Максим – ДЮСШ №4 Рівне

Музичук Олександр – ФК Сойне Прилісне

Гущик Матвій – ДФК Штурм Колки

Радюк Артем – ФК Олика

Кролевецький Денис – Любарт10

Лисюк Юрій – Мідас

Чорний Арсен – ДЮСШ №4 Луцьк

У 15-му турі на Вищу лігу очікує шквал цікавих матчів. У цій віковій категорії, як показує час, кожен може виграти або поступитися, тому загадувати наперед не варто. «Мідас» Юрія Павельчука цього туру буде відстоювати свої Чемпіонські амбіції матчами проти «Любарт10», ДЮСШ Костопіль та принципового FC «Respect». Гравці ж Юрія Тріля, після відлучки на футбол продовжать футзальні баталії проти непростого «Любарт10» та лідера з ДЮСШ №4 Луцьк. А Олександра Миронюк з FC «Respect» буде рятувати провал минулого туру проти «Мідаса» та ДЮСШ №4 Луцьк – або пан, або пропав.

У Першій лізі усі наздоганяють млинівчан. Найкращі шанси у ФК «Спортінга», що зіграє проти ФК «Сойне» та ДФК «Штурму». Вихованці Олександра Сачковського проведуть поєдинки проти дівчат з «Легіону» та земляків з Прилісного. А гравці Олександри Джафарової спробують набрати свої перші очки у матчах проти ФК «Сойне» та ФК «Олика-2». Запеклі протистояння просто гарантовано.

U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2008-2009 р. н. і молодші

У віковій категорії U-13 найгарячіша пора. У Вищі лізі вчергове мусимо констатувати не фарт ФК «Олики»: 2:3 поразка від ДФК «Штурму» та 0:5 від «Мідасу», що залишили команду на останньому місці без набраних очкових здобутків. У неділю надпринципове дербі Луцьк – Рівне, котре триває у Першій лізі України між ФК «Любарт» та об’єднаною командою Каринал-Рівнестандарт-ДЮСШ №4 Рівне, перенеслося на дитячі майданчики і «Арени спорт». Гравці Олександра Лисенка таки святкували перемогу 3:2 над ДЮСШ №4 Рівне Вадима Нечипорука. Після цього матчу можна поспівчувати Юрію Ремінському: розлючені рівненчани перемогли ФК «Сойне» 4:0, а куражні любартівці 10:1. У підсумку команди розділилися на дві групи: верхня трійка бореться за медалі, нижня – за престиж. За бомбардирські здобутки ведуть боротьбу Станіслав Шклярук (10 голів) з «Мідаса» та Богдан Цап (9) з ФК «Любарт».

У Першій лізі, як виявилося, несподіванок ще більше… ДЮСШ №4 Луцьк впевнено перемогли «Гірку Полонку» 9:0 та зробили вагому заявку на медальні місця. «Любарт-2» у перестрілці з другим «Мідасом» вийшов переможцем 8:5. У неділю було якесь божевілля – млинівська «Іква» у чемпіонському матчі зуміла вибороти перемогу 4:3, а у наступному матчі програти 1:12. Формально гравці Сергія Вишневського, незважаючи на інші, матчі є чемпіонами, проте до КДК АМФВ надійшло звернення з доказами, що «Іква» використала у матчі незаявленого гравця, котрий і зробив потрібний результат у матчах. Тому зачекаємо рішення КДК.

Кращі гравці 14-го туру:

Чорний Ілля – ДЮСШ №4 Луцьк

Каразія Максим – ДФК Штурм Колки

Шклярук Станіслав – Мідас

Орел Станіслав – Любарт-2

Редька Валерія – ЖФК Легіон

Павлюк Олексій – Любарт-2

Цап Богдан – Любарт

Малиновський Артем – ДЮСШ №4 Рівне

Ярмолюк Дмитро – ФК Сойне Прилісне

У 15-му турі ми остаточно дізнаємося хто х сильніший у віковій категорії U-13. Перед фінішем ситуація цікава: у матчі престижу ДФК «Штурм» грає із ФК «Сойним»; ФК «Олика» із претендентом на чемпіонство ДЮСШ №4 Рівне; і цукерка туру «Мідас» - «Любарт». У найкращому положенні гравці Олександра Лисенка – їх влаштовує і перемога, і нічия, та навіть поразка 0:1, але не більше. Вихованці Вадима Басюка більше всього, що срібні, але і бронзовими можуть стати при певних моментах. Все знаходиться у руках, чи то пак ногах, гравців Юрія Павельчука – у разі перемоги більше як в один м'яч – саме «Мідас» стануть Чемпіонами.

У Першій лізі у нас можна сказати Чемпіонський поєдинок – допоки КДК розбирається із «Іквою», ДЮСШ №4 Луцьк та ЖФК «Легіон» поборються між собою. У разі підтвердження порушення регламенту млинічанами, саме ця парочка і стане основним претендентом на медалі. «Гірка Полонка» у світлі подій могла б у матчі з «Мідас-2» стати бронзовим призером, але 0:9 минулого туру всі сподівання перекреслили за рахунок різниці м'ячів.

Після завершення усіх матчів усі команди отримають призи та заслужені нагороди на офіційному нагородженні. Запрошуємо усіх гравців та батьків у суботу на 20-ту годину.

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2006-2007 р. н. і молодші

У найстаршій віковій категорії і пристрасті вже більш дорослі. У Вищій лізі відбувся ряд захоплюючих матчів: непередбачувані вихованці Леоніда Шуха поступилися «Любарту» 1:3, але зуміли виграти у ДЮСШ №4 Рівне 2:1. Чим остаточно заплутали турнірну таблицю перед приїздом одеського «Кристала». Допоки конкуренти ділили очки рожищенський «Power» здолав 5:2 цуманський «Атлетік» та застрибнув на другу сходинку турнірної таблиці.

У Першій лізі у напружених боях 6:0 проти ДЮСШ Рожище та 4:1 проти «Любарт-2» гравці Олександра Сачковсього зуміли оформити Чемпіонство. А у неділю гравці Василя Присяжнюка після втрачених золотих нагород зуміли завоювати срібні достроково. Найприкріше зараз АФК «Городище» з одного із претендентів на медалі команда взагалі лишиться без медалей, адже поразки 1:6 від ДЮСШ Рожище та 0:6 від «Любарт-2» перекреслила усі сподівання. Єдиною втіхою Андрія Смаля може стати Максим Бойчук, котрий бореться за звання кращого Бомбардира.

Кращі гравці 14-го туру:

Каразія Дмитро – ДФК Штурм Колки

Приймачок Андрій – Любарт-2

Відрінський Анатолій – ДЮСШ Рожище

Федорук Валентин – Любарт

Смаль Вадим – АФК Городище

Христюк Назар – ДЮСШ Млинів

Мельничук Іван – ДЮСШ №4 Рівне

Федорук Владислав – Power Рожище

У 15-му завершальному турі ми знатимемо – хто із молоді готовий до дорослого футзалу краще? Усе вирішиться буквально за два дні. У суботу Одеський «Кистал» проведе свої два поєдинки проти амбітного «Power» Рожище та основного конкурента «Любарт» Луцьк. У неділю ж одному «Атлетіку» з Цумані нічого не треба у матчах проти «Кристал» Одеса та ДЮСШ №4 Рівне. А от підопічним Володимира Фасти треба доводити свої лідерські позиції проти рівненчан: ДЮСШ Млинів та ДЮСШ №4 Рівне. А гравцям Миколи Варнавського варто здолати у неділю «Любарт» аби залишитися у призовій трійці. Усі матчі як на підбір – а від того тільки цікавіше.

У Першій лізі практично все вирішилося ще минулого туру: ДЮСШ Рожище офіційно оформить срібні нагороди у матчі проти «Форварда»; «Любарт-2» завоює бронзові нагороди у поєдинку проти старших одноклубників; а АФК «Городище» також поміряється силами проти «Любюрат05» та кусатиме лікті за втрачені можливості на медалі у минулому турі.

Після завершення усіх матчів усі команди отримають призи та заслужені нагороди на офіційному нагородженні. Запрошуємо усіх гравців та батьків у неділю на 17-ту годину.

Футзал – це круто!

Календар 29-30 травня

29 травня (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

15-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

12.00                 U-11         Мідас – Любарт10

12.40                 U-15         Кристал Одеса — Power Рожище

13.20                 U-11         ЖФК Легіон Луцьк – ДФК Штурм

14.00                U-13         ДФК Штурм — ФК Сойне

14.40                 U-13         ФК Гірка Полонка — Мідас-2

15.20                 U-11         ФК Сойне – ДФК Штурм

16.00                 U-13         ЖФК Легіон — ДЮСШ №4 Луцьк

16.40                 U-15         Любарт — Кристал Одеса

17.20                 U-13         Мідас — Любарт

18.00                 U-11         Любарт10 – Костопіль

18.40                 U-13         ФК Олика — ДЮСШ №4 Рівне

19.20                 U-11         ФК Олика-2 – ЖФК Легіон Луцьк

20.00                                 Нагородження U-13

МАЙДАНЧИК №1

15-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

 

12.00                 U-9          ФК Спортінг – Маневичанка

12.40                 U-9           Мідас – Маневичі

13.20                 U-11         ФК Спортінг – ФК Сойне

14.00                U-9           Мідас – Маневичанка

14.40                 U-9          Маневичі – ФК Спортінг

15.20                 U-11         Костопіль – Мідас

16.00                 U-9           Маневичанка – ДФК Штурм

16.40                 U-11         ДЮСШ №4 Луцьк – Костопіль

17.20                 U-11         ЖФК Легіон Луцьк – ФК Сойне

18.00                 U-9           ДФК Штурм – ФК Олика

18.40                 U-7           Любарт Kids – Ураган

19.20                 U-9           ДЮСШ №4 Рівне – Любарт Kids

 

30 травня (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

15-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

 

12.00                 U-15         АФК Городище — Любарт05

12.40                 U-15         Атлетік Цумань — Кристал Одеса

13.20                 U-15         ДЮСШ Рожище — Форвард      

14.00                U-15         Любарт05 — Любарт-2

14.40                 U-15         ДЮСШ Млинів — Кристал Одеса

15.20                 U-15         Power Рожище — Любарт

16.00                 U-15         Атлетік Цумань — ДЮСШ №4 Рівне

16.40                 U-15         Кристал Одеса — ДЮСШ №4 Рівне

17.20                                  Нагородження U-15

 

 

МАЙДАНЧИК №1

15-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-11         FC Respect – Мідас

10.40                 U-7           Ураган – FC Respect

11.20                 U-7           Лаккі Тім – Мідас

12.00                 U-9          Лаккі Тім – FC Respect

12.40                 U-9           ФК Амазонка – Любарт Kids

13.20                 U-11         ДЮСШ №4 Луцьк – FC Respect

14.00                U-7           Ураган – ФК Амазонка        

14.40                 U-9           ФК Гірка Полонка – ЖФК Легіон

15.20                 Нагородження U-7