ДФВЛ: кращі з кращих дійшли до фінішу

У 15-му турі свої виступи у Дитячій футзальній лізі Волині завершили вікові категорії U-7, U-13 та U-15. Розв’язки у шести лігах були непередбачуваними до останнього туру, і як виявилося навіть після його завершення. Цього вікенду до своєї фінішної прямої підійдуть команди U-9 та U-11 де інтрига житиме до останнього матчу!

Слідкуйте за своїми улюбленцями за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

Ми щиро вдячні всім нашим партнерам за те, що стали учасниками справжнього свята і, на відміну від окремих представників, долучилися до нагородження дітей. Тож усі кращі гравці, тренери та кожна команда отримали призи від надійних партенрів АМФВ:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB (Василь Лукунів)

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю! (Дмитро Строкань)

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку. (Брати Олексій та Валентин Поповичі)

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку. (Юрій Бардюк)

Благодійний Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». (Дмитро Піддубний)

Саме на таких людях і тримається підтримка аматорського спорту.

Респект Вам! Здоров’я та процвітання!

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

У віковій категорії U-7, в принципі, все склалося доволі прогнозовано, проте команди тримали інтригу до останнього. Якщо говорити про Першу лігу, то фінальний матч був за «Мідасом» - Єва Палюра (хет-трик) та Давид Голян (дубль) не лишили шансів «Лаккі Тім», хоч Данило Міщук та Ілля Курганович і зуміли відзначитися у воротах суперника. 5:2 і підопічні Юрія Павельчука Чемпіони!

У Вищій лізі грізний «Ураган» почергово зустрічався із суперниками. У суботу в результативній перестрілці 7:4 юні дракони святкували перемогу над «Любарт Kids». У неділю у першому матчі була легка перемога над FC «Respect» - 6:0. А от у завершальному матчі визначалася доля чемпіонства. Спочатку, амазонки Тетяни Павлік повели у рахунку 2:1, однак Артур Матвіїшин і Ко зуміли переломити хід поєдинку та вибороти перемогу 4:2. На жаль для волинських команд усе склалося прогнозовано, проте прогрес маленьких футзалістів однозначно видно. І хлопці, і дівчата люблять та грають у футзал!

Кращі гравці 15-го туру:

Оперук Артем – Ураган Івано-Франківськ

Матвіїшин Артур – Ураган Івано-Франківськ

Палюра Єва – Мідас

Гуславська Каріна – ФК Амазонка

Підсумки ДФЛВ сезону 2020/2021:

Перша ліга U-7 ДФЛВ сезону 2020/2021

4 місце – Лаккі Тім-2 (тренер Савчук Ярослав)

Бронзовий призер – ДФК Штурм Колки (Сачковський Олександр)

Віце-чемпіон – Лаккі Тім (Гаврилюк Олег)

Чемпіон – Мідас (Павельчук Юрій)

Кращі гравці сезону у командах:

Казаков Ілля – Лаккі Тім-2

Тимощук Артем – ДФК Штурм Колки

Міщук Данило – Лаккі Тім

Палюра Єва – Мідас

Кращі гравці ДФЛВ у лізі:

Кращий Бомбардир Першої ліги U-7  – Курганович Ілля (Лаккі Тім) 7 голів (22 вцілому)

Кращий Голкіпер Першої ліги U-7 – Крутилко Павло (Лаккі Тім)

Кращий Гравець Першої ліги U-7 – Голян Давид (Мідас)

Вища ліга U-7 ДФЛВ сезону 2020/2021

4 місце – Любарт Kids (тренер Янчук Андрій)

Бронзовий призер – FC Respect (Миронюк Олександр)

Віце-чемпіон – ФК Амазонка (Павлік Тетяна)

Чемпіон – Ураган Івано-Франківськ (Липецький Петро)

Кращі гравці сезону у командах:

Михайлюк Марк – Любарт Kids

Лойко Данило – FC Respect

Димарчук Анастасія – ФК Амазонка

Оперук Артем – Ураган Івано-Франківськ

Кращі гравці ДФЛВ у лізі:

Кращий Бомбардир Вищої ліги U-7  – Матвіїшин Артур (Ураган) 10 голів (43 вцілому)

Кращий Голкіпер Вищої ліги U-7 – Кусинська Дарина (ФК Амазонка)

Кращий Гравець Вищої ліги U-7 – Гуславська Каріна (ФК Амазонка)

Детальніше - U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років  2014-2015 р. н. і молодші 

 

У віковій категорії U-9 пристрасті ще повним ходом вирують. У 15-му турі основні претенденти на титул у Вищій лізі грали між собою. У суботу вихованці Юрія Ремінського провели два поєдинки: перший проти «Мідаса» трохи провалили 2:9, а от у наступному впевнено здобули перемога 6:1 над ФК «Олика». У неділю ж нас очікували баталії за участю Маневицької ДЮСШ. Дівчата Надії Шпак переграли ФК «Спортінг» 2:0, поступилися 3:7 «Мідасу» та зуміли перестріляти ДФК «Штурм» 4:2. На дану секунду із шістьма заліковими балами займають четверту позицію у турнірній таблиці. Хлопці Богдана Ковбасюка у першому ж матчі таки поступилися опоненту за перше місце «Мідасу» 3:6, але ФК «Спортінг» Олександра Шинкарука зуміли здолати 4:1. Як би не завершилися поєдинки останнього туру – ДЮСШ Маневичі точно нижче звання Віце-чемпіони не опустяться. У завершальному матчі ліги ДФК «Штурм» та ФК «Олика» розписали мирову 1:1. У вихованців Олександра Сачковського та Олега Шахраюка матчі у Вищій лізі відверто не задалися… Гегемонія вихованців Юрія Павельчука як у турнірній таблиці, так і у заліку бомбардирів – Арсен Матящук (14 голів) та Станіслав Довгорук (11).

У Першій лізі результати доволі прогнозовані. «Любарт Kids» переграв молодь ДЮСШ №4 Рівне – 3:0. У неділю гравці Олександра Миронюка оформили дострокове чемпіонство перемогою 6:3 над «Лаккі Тім». Дівчата Тетяни Павлік розписали мирову 1:1 із гравцями Андрія Янчука, а вихованиці Софії Палаєвської достроково оформили срібні нагороди чемпіонату перемогою 5:2 над «Гіркою Полонкою». У рейтингу бомбардирів інтриги також немає – Христина Шах з ЖФК «Легіон» вже має 27 точних ударів.

Кращі гравці 15-го туру:

Биковська  Марія – ДЮСШ Маневичі Woman

Матящук Арсен – Мідас

Шинкарук Киріл – ФК Спортінг Карпилівка

Шишолик Матвій – ДЮСШ Маневичі

Кішта Христина – ДЮСШ Маневичі Woman

Бубало Володимир – ФК Олика

Калінчик Максим – Любарт Кids

Кошатюк Даниїл – FC Respect

Янко Марк – Любарт Кідс

Іщук Яна – ЖФК Легіон

У завершальному турі ДФЛВ матчі будуть спекотними, адже вирішиться долі призових нагород. «Мідас» Юрія Павельчука у разі перемоги над ДФК «Штурм» одразу ж стане Чемпіоном. ДЮСШ Маневичі уже знатимуть результат гри суперника, тому у поєдинку проти ФК «Олики» або виграють срібні нагороди, або золоті… Дівчата з Маневич можуть вибороти бронзові нагороди у поєдинку проти вихованців Олега Шахраюка. Однак «темна конячка» змагань ФК «Сойне»… Вихованці Юрія Ремінського мають зіграти два поєдинки проти ФК «Спортінга» та ДФК «Штурму». У разі успіху хоч в одному з них саме гравці з Прилісного стануть Бронзовими призерами чемпіонату.

У Першій лізі є лише дві інтриги: скільки в результаті заб’є Христина Шах та хто ж буде третім у підсумку? Поєдинки «Лаккі Тім» - ЖФК «Легіон» та FC «Respect» - ФК «Амазонка» на турнірну таблицю не вплинуть, а от у протистоянні «Любарт Кids» - ФК «Гірка Полонка» і вирішиться доля бронзових медалей, причому гравців Василя Літвіцького влаштує навіть нічия.

Після завершення усіх матчів усі команди отримають призи та заслужені нагороди на офіційному нагородженні. Запрошуємо усіх гравців та батьків у неділю на 16-ту годину.

Детальніше - U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років 2012-2013 р. н. і молодші

 

У віковій категорії U-11 також сама гаряча пора. У Вищій лізі інтрига склалася доволі цікава: на призові місця претендують п’ять колективів. «Мідас» Юрія Павельчук впевнено здобув дві перемоги у суботу: 3:1 над «Любарт10» та 2:0 над ДЮСШ Костопіль. Проте хлопці Юрія Тріля призвичаїлися до паркету, оговталися від поразки та зуміли перемогти ДЮСШ №4 Луцьк 5:2 – беззаперечного лідера, на той момент. А у останньому матчі суботу здобули ще три пункти до скарбнички у важкій грі проти вихованців Романа Кузьміча 4:3. У неділю у першому ж поєдинку глядачі переглянули трилер 6:6 між FC «Respect» та «Мідас» - обидва колективи ставлять максимальні завдання на Вищу лігу. В завершальному поєдинку ліги гравці Олександра Миронюка лише на останній хвилині зуміли пробити «непробивного» голкіпера ДЮСШ №4 Луцьк – достойна гра двох хороших команд. Після таких насичених вихідних позиції команди Дмитра Трефіловського трішки похитнулися. А за звання кращого бомбардира боротьбу ведуть Дмитро Абрамов (Мідас) та Максим Кіселик (ДЮСШ №4 Рівне) – у обох по 8 голів.

У Першій лізі ФК «Сойне» Юрія Ремінського зумів набрати сім залікових балів: 2:0 перемога над ФК «Спортінг», 2:2 із ДФК «Штурм» та 7:4 знову перемога над ЖФК «Легіон». Гравці Олександра Сачковського з Колок також переграли дівчат з Луцька 6:3, на останок і ФК «Олика-2» також здобула перемогу 1:0 над ЖФК. Проте варто віддати належне зебренятам, адже дівчата цього дня грали лише вчотирьох цілих три поєдинки…

Кращі гравці 15-го туру:

Абрамов Дмитро – Мідас

Гущик Матвій – ДФК Штурм Колки

Чайка Олександр – ФК Сойне Прилісне

Кошка Даниїл – ДЮСШ Костопіль

Бубало Володимир – ФК Олика-2

Паламар Ярослав – ФК Сойне Прилісне

Лисюк Юрій – Мідас

Тищишин Арсеній – ДЮСШ Костопіль

Чміль Софія – ЖФК Легіон

Шевчук Оксана – FC Respect

Мартин Ігор – FC Respect

У 16-му турі єдина команда буде лише спостерігати за усіма матчами з трибун та переживати за результати конкурентів – це ДЮСШ №4 Луцьк Дмитра Трефіловського. Усі інші будуть творити історію. У матчі ФК «Олика» - «Любарт10» вирішиться доля останнього місця. ДЮСШ Костопіль перемогою у поєдинку проти гравців Олега Шахраюка включать себе у гонку за призами. У наступному матчі гравці Юрія Тріля або оформлять собі комплект медалей, або ні. Все у їхніх руках, чи то пак ногах. Наступний поєдинок визначить хто ж буде основним конкурентом у боротьбі за золото – ДЮСШ №4 Рівне чи FC «Respect» Луцьк. І фінальний матч таки дасть ім’я нового чемпіона U-11 ДФЛВ сезону 2020/2021 – «Мідас» - ДЮСШ №4 Рівне. Як бачимо інтриг вистачає. Хто ж з п’яти буде зайвим на п’єдесталі пошани?

У Першій лізі в завершальному турі інтриги менше, проте вона також існує. «Іква» Млинів однозначно з медалями, проте якими саме, дадуть відповідь матчі уже у суботу. Найкращі шанси покращити свої позиції мають ФК «Спортінг» та ДФК «Штурм», причому гравці з Карпилівки навіть можуть претендувати на золото змагань. Для цього потрібно здобути дві перемоги над ФК «Олика-2» та очним конкурентом з Колок. У неділю нас очікують ще два поєдинки ліги: ДАФ «Легіон» Рівне спробує перемогти дубль «Олики» та зіграє довгоочікуване дербі зі луцьким «Легіоном». У першому колі гравці Віктора Радовенчика вже здобували перемогу 4:3. Хто вийде переможцем цього разу?

Після завершення усіх матчів усі команди отримають призи та заслужені нагороди на офіційному нагородженні. Запрошуємо усіх гравців та батьків у неділю на 16-ту годину.

Детальніше - U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років 2010-2011 р. н. і молодші

 

У віковій категорії U-13 все завершилося прогнозовано. У Першій лізі «Гірка Полонка» поступилася дублю «Мідаса», але три бали до турнірної таблиці здобули. А от у чемпіонському поєдинку ЖФК «Легіон» програв ДЮСШ №4 Луцьк 1:3. В результаті лише срібні нагороди у гравчинь Анастасії Грицак, золото у вихованців Петра Петрова, а бронза у дублю «Любарта».

У Вищій лізі ДФК «Штурм» у своєрідному маневицькому дербі перестріляв ФК «Сойне»  5:4. У чемпіонському матчі «Мідас» через кадрові втрати програв «Любарту» 0:4, а ДЮСШ №4 Рівне прогнозовано здолали ФК «Олику» 6:0. З крутого закрученого сюжету все вирішилося просто – Олександр Лисенко з «Любартом» перший, Вадим Басюк з Рівнянами срібний, а Юрій Павельчук цього року бронзовий.

Кращі гравці 15-го туру:

Калуш Тарас – ДФК Штурм Колки

Денисов Максим – Мідас-2

Чорний Роман – ДЮСШ №4 Луцьк

Гайдучик Максим – Любарт

Малиновський Артем – ДЮСШ №4 Рівне

Підсумки ДФЛВ сезону 2020/2021:

Перша ліга U-13 ДФЛВ сезону 2020/2021

6 місце – Іква Минів (тренер Вишневський Сергій)

5 місце – Мідас-2 (Павельчук Юрій)

4 місце – ФК Гірка Полонка (Літвіцький Василь)

Бронзовий призер – Любарт-2 (Лисенко Олександр)

Віце-чемпіон – ЖФК Легіон (Анастасія Грицак)

Чемпіон – ДЮСШ №4 Луцьк (Петров Петро)

Кращі гравці сезону у командах:

Чикіль Павло – Іква Млинів

Климчук Юрій – Мідас-2

Оксенчук Назар – ФК Гірка Полонка

Хомік Артем – Любарт-2

Ярмольська Яна – ЖФК Легіон

Денісов Владислав – ДЮСШ №4 Луцьк

Кращі гравці ДФЛВ у лізі:

Кращий Бомбардир Першої ліги U-13  – Чернюк Анастасія (ЖФК Легіон) 9 голів (26 вцілому)

Кращий Голкіпер Першої ліги U-13 – Чорний Роман (ДЮСШ №4 Луцьк)

Кращий Гравець Першої ліги U-13 – Чорний Ілля (ДЮСШ №4 Луцьк)

Вища ліга U-13 ДФЛВ сезону 2020/2021

6 місце – ФК Олика (тренер Шахраюк Олег)

5 місце – ФК Сойне Прилісне (Ремінський Юрій)

4 місце – ДФК Штурм Колки (Сачковський Олександр)

Бронзовий призер – Мідас (Павельчук Юрій)

Віце-чемпіон – ДЮСШ №4 Рівне (Басюк Вадим)

Чемпіон – Любарт (Лисенко Олександр)

Кращі гравці сезону у командах:

Бондарчук Матвій – ФК Олика

Матвійчук Богдан – ФК Сойне Прилісне

Калуш Арсен – ДФК Штурм Колки

Маковецький Ілля – Мідас

Галюк Денис – ДЮСШ №4 Рівне

Гайдучик Максим - Любарт

Кращі гравці ДФЛВ у лізі:

Кращий Бомбардир Вищої ліги U-13  – Шклярук Станіслав (Мідас) 10 голів (38 вцілому)

Кращий Голкіпер Вищої ліги U-13 – Мирончук Максим (Любарт)

Кращий Гравець Вищої ліги U-13 – Малиновський Артем (ДЮСШ №4 Рівне)

Детальніше - U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років 2008-2009 р. н. і молодші

 

У найстаршій віковій категорії емоції вирували як під час матчів, так і після. У Першій лізі все вирішилося цілком прогнозовано: «Любарт05» виграв і у АФК «Городища» і у «Любарт-2», але бали у турнірну таблицю зарахували саме їхнім суперникам. У протистоянні ДЮСШ Рожище з «Форвардом» гравці Василя Присяжнюка зуміли відзначитися 11-ма забитими м’ячами та оформили своє віце-чемпіонство з почестями.

У Вищій лізі в суботу гості з Одеси впевнено перемогли «Power» з Рожищ та розписали безгольову нічию з «Любартом». У неділю гравці Володимира Фасти здобули важкі перемоги 6:2 над ФК «Атлетік» Цумань та 2:0 над ДЮСШ Млинів, але на останній матч сил уже не вистачило – 0:6 від ДЮСШ №4 Рівне. Ще один матч за медалі гравці Миколи Варнавського програли 1:2 майбутньому чемпіону з «Любарта». Вихованці Андрія Мозерова добряче потренували молодших футзалістів із «Атлетіка» 14:1. У результаті тривалого сезону «Любарт» Луцьк Олександра Лисенка із золотом, ДЮСШ №4 Рівне Андрія Мозерова має срібні нагороди. ФК «Кристал» Одеса на нагородженні отримав бронзові нагороди, проте тривала перевірка гравців з Сонячної Пальміри таки виявила незаявленого гравця на фінальному етапі. Екстрене засідання КДК АМФВ змушене анулювати усі матчі де команда ФК «Кристал» здобула очки, тому бронзовими нагородами за підсумками сезону ДФЛВ 2020/2021 будуть нагородженні вихованці Миколи Варнавського з рожищенського «Powera».

Кращі гравці 15-го туру:

Фаста Костянтин – Кристал Одеса

Федорук Валентин – Любарт

Сироватка Йосип – АФК Городище

Азаркевич Ілля – Кристал Одеса

Відрінський Анатолій – ДЮСШ Рожище

Барболін Олександр – Любарт-2

Кайряк Іван – Кристал Одеса

Нерубайло Дмитро – Любарт

Піддубний Роман – ДЮСШ №4 Рівне

Мельничук  Іван – ДЮСШ №4 Рівне

Підсумки ДФЛВ сезону 2020/2021:

Перша ліга U-15 ДФЛВ сезону 2020/2021

6 місце – Любарт05 (тренер Лисенко Олександр)

5 місце – Форвард (Обозовський Валентин)

4 місце – ФФК Городище (Смаль Андрій)

Бронзовий призер – Любарт-2 (Лисенко Олександр)

Віце-чемпіон – ДЮСШ Рожище (Присяжнюк Василь)

Чемпіон – ДФК Штурм Колки (Сачковський Олександр)

Кращі гравці сезону у командах:

Цап Назар – Любарт05

Ляшук Назар – Форвард

Матвійчук Надія – АФК Городище

Приймачок Андрій – Любарт-2

Присяжнюк Артем – ДЮСШ Рожище

Каразія Дмитро – ДФК Штурм Колки

Кращі гравці ДФЛВ у лізі:

Кращий Бомбардир Першої ліги U-15  – Відрінський Анатолій (ДЮСШ Рожище) 12 голів (21 вцілому)

Кращий Голкіпер Першої ліги U-15 – Аршулік Роман (ДФК Штурм)

Кращий Гравець Першої ліги U-15 – Календа Дмитро (ДФК Штурм)

Вища ліга U-15 ДФЛВ сезону 2020/2021

6 місце – ФК Кристал Одеса (тренер Володимир Фаста)

5 місце – ФК Атлетік Цумань (Гуменюк Олександр)

4 місце – ДЮСШ Млинів (Шух Леонід)

Бронзовий призер – Power (Варнавський Микола)

Віце-чемпіон – ДЮСШ №4 Рівне (Мозеров Андрій)

Чемпіон – Любарт (Лисенко Олександр)

Кращі гравці сезону у командах:

Фаста Костянтин – Кристал Одеса

Гуменюк Максим – ФК Атлетік Цумань

Христюк Назар – ДЮСШ Млинів

Федорук Владислав – Power Рожище

Мельничук Іван – ДЮСШ №4 Рівне

Камець Владислав - Любарт

Кращі гравці ДФЛВ у лізі:

Кращий Бомбардир Вищої ліги U-15  – Піддубний Роман (ДЮСШ №4 Рівне) 5 голів (10 вцілому)

Кращий Голкіпер Вищої ліги U-15 – Гуцол Євген (Кристал)

Кращий Гравець Вищої ліги U-15 – Федорук Валентин (Любарт)

Детальніше - U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років 2006-2007 р. н. і молодші

 

Календар 5-6 червня

5 червня (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

16-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-11         ФК Олика-2 – ФК Спортінг

10.40                 U-9           ДФК Штурм – Мідас

11.20                 U-9           ФК Спортінг – ФК Сойне

12.00                 U-9           Маневичі – ФК Олика

12.40                 U-11         ДФК Штурм – ФК Спортінг

13.20                 U-9           ФК Олика – Маневичанка

14.00                U-9           ФК Сойне – ДФК Штурм

14.40                                  Нагородження U-9 Вища ліга та U-11 Перша ліга

6 червня (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

16-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-11         ФК Олика – Любарт10

10.40                 U-11         ДАФ Легіон Рівне – ФК Олика-2

11.20                 U-11         Костопіль – ФК Олика

12.00                 U-9           Любарт Kids – ФК Гірка Полонка

12.40                 U-11         FC Respeсt – Костопіль

13.20                 U-11         ДАФ Легіон Рівне – ЖФК Легіон Луцьк

14.00                U-11         ДЮСШ №4 Рівне – FC Respeсt

14.40                 U-9           Лаккі Тім – ЖФК Легіон

15.20                 U-11         Мідас – ДЮСШ №4 Рівне

16.00                 U-9           FC Respect – ФК Амазонка

16.40                 Нагородження U-11 та U-9 Перша ліга