ДФЛВ. Підсумки сезону 2020/2021

Перших вихідних літа нарешті завершилися баталії у Дитячій футзальній лізі Волині, котрі тривали із січня місяця. У результаті – за п’ять місяців змагань ми отримали 10 Чемпіонів, 30 призерів, 260 призів від надійних партнерів, 1000 нових молодих зірочок футзалу... Але про все по порядку.

Слідкуйте за своїми улюбленцями за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

Ми щиро вдячні всім нашим партнерам за те, що стали учасниками справжнього свята і, на відміну від окремих представників, долучилися до нагородження дітей. Тож усі кращі гравці, тренери та кожна команда отримали призи від надійних партенрів АМФВ:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB (Василь Лукунів)

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю! (Дмитро Строкань)

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку. (Брати Олексій та Валентин Поповичі)

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку. (Юрій Бардюк)

Благодійний Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». (Дмитро Піддубний)

Саме на таких людях і тримається підтримка аматорського спорту.

Респект Вам! Здоров’я та процвітання!

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

Цього тижня до своїх вирішальних поєдинків підійшли дві вікові категорії – U-9 та U-11.

Молодша вікова група 2012-2013 років народждення цього року мала хорошу інтригу до останнього матчу. У Першій лізі молоді вихованці Василя Літвіцького та Сергія Гомона у надважливому протистоянні, завдяки дублю Владислава Щерби, таки видряпали бронзові нагороди з рук «Любарта». Не мотивовані дівчата з ЖФК «Легіон», котрі вже в уяві приміряли срібний комплект нагород, дозволили собі поступитися «Лаккі Тім» 2:3. А от завчасні чемпіони Першої ліги Олександра Миронюка вчерговий раз підтвердили свій клас – 5:3 обіграли колежанок-футзалісток з ФК «Амазонка». Увесь фінішний п’ядестал завоювали прогнозовані претенденти.

У Вищій лізі лише боротьба за Бронзові нагороди тримала інтригу до останнього поєдинку, адже гравці Юрія Павельчука вже о 11-й годині впевнено громили ДФК «Штурм» 7:1, чим відсікали усіх конкурентів від боротьби за першу позицію. ФК «Спортінг» Олександра Шинкарука завдяки єдиному голу Киріла Шинкарука гучно гримнув дверима та обіграв очного конкурента з Прилісного 1:0. ФК «Олика» Олега Шахраюка не змогла справитися із хлопцями з ДЮСШ Маневичі – 1:6, але дівчат з «Маневичанки» оличани таки обіграли 6:3. Вихованці Юрія Ремінського із ФК «Сойне» у дербі проти гравців з Колок зуміли переламати хід поєдинку та вибороти перемогу 6:2. Завдяки трьом надважливим очкам вони обійшли гравців з Карпилівки та завоювали Бронзові нагороди Вищої ліги.

Кращі гравці 16-го туру:

Довгорук Станіслав – Мідас

Шинкарук Киріл – ФК Спортінг Карпилівка

Бусел Макар – ДЮСШ Маневичі

Бубало Володимир – ФК Олика

Волков Тихон – ФК Сойне Прилісне

Щерба Владислав – ФК Гірка Полонка

Левценюк Лук’ян – Лаккі Тім

Кошатюк Даниїл – FC Respect

 

У гравців вікової категоірї 2010-2011 років народження інтриг було більше, але баталії на майданчику розставили усіх по заслужених позиціях. У Першій лізі ФК «Спортінг» першу свою дуель виграв 3:0 у ФК «Олики». У другому принциповому поєдинку вирішувалася доля чемпіонства: Ілля Тарасюк з Карпилівки відкрив рахунок у матчі та підняв свою команду на першу сходинку турнірної таблиці. Однак у кінці першого тайму Артем Матвійчук цифри на табло зрівняв, а Матвій Гущик на старті другої п’ятнадцятихвилинки вивів свою команду уперед. Вихованці Олександра Сачковського з Колок зуміли втримати перемогу та саме вони і стали чемпіонами ДФЛВ у непростому 2021 році. Млинівська «Іква» стала срібною, а ФК «Сойне» в результаті отримали Бронзові медалі. Вихованці Віктора Радовенчика з ДАФ «Легіон» Рівне добряче покуражилися на фініші змагань: випадково поступилися 1:2 ФК «Олиці-2» (дуже жалілися на арбітрів), проте у принциповому дербі із луцьким «Легіоном» зуміли вирвати перемогу 8:7. Особливо активними у матчі були Данило Мальчевський, котриий зумів відзначитися покером за Рівне, а Христина Шах відповіла шістьма голами за лучан.

У Вищій лізі вогняних протистоянь вистачало до останнього поєдинку. ФК «Олика» Олега Шахраюка остаточно розгублила своє звання «грози авторитетів» у Вищій лізі. Ба, у першому матчі програла 1:2 «Любарт10» і вже точно з останньої позиції не зрушила б. Проте граці з Олики, у матчі, де їм вже нічого не треба було доводити, гучно гримнули дверима та перемогли ще мотивований ДЮСШ Костопіль 1:0, завдяки голу Владислава Більського. Підкошені гравці Юрія Тріля замість боротьби за медалі поступилися і у другому матчі дня команді FC «Respect» 1:4. Вихованці Олександра Миронюка в надіїі на чемпіоство спробували переграти ДЮСШ №4 Рівне, але сил не вистачило – 0:3 – прикра поразка. Фортуна була у цей день на боці Вадима Боснюка і Ко з ДЮСШ Рівне, адже його футзалісти зуміли також 3:0 перемогти і «Мідас» та оформити собі у подарунок Золоті медалі ліги сезону 2020/2021.

Кращі гравці 16-го туру:

Шинкарук Киріл – ФК Спортінг Карпилівка

Гущик Матвій – ДФК Штурм Колки

Кролевецький Денис – Любарт10

Кот Назар – ФК Олика-2

Бортнік Сергій – ФК Олика

Мартин Ігор – FC Respect

Мальчевський Кирило – ДАФ Легіон Рівне

Кіселик Максим – ДЮСШ №4 Рівне

Марач Арсен – Костопіль

 

Коротко про головне у Дитячій футзальній лізі Волині сезону 2020/2021:

U-7 – Приємно, що не оминають наші змагання представники Івано-Франківська – Петро Липецький зі своїми вихованцями вчергове демонструє, як можта і треба працювати із юними дітлахами.

Самобутні «Амазонки» Тетяни Павлік відмінно дебютували і з «ходу» вибороли срібні нагороди.

Дебют ще двох потужних клубів області FC «Respect» та «Любарт Kids» також показує солідний прогрес вихованців Олександра Миронюка та Андрія Янчука, котрі і самі дебютували на тренерських містках.

«Мідас» Юрія Павельчука цього року трішки здав свої позиції, проте щорічне омолодження складу не проходить не помітно.

Солідний прогрес «Лаккі Тім» помітний неозброєним оком – переформатування тренувального процесу більше у спортивну сторону одразу ж принесло прогрес малечі. Респект Ігорю Случику і його тренерам.

ДФК «Штурм»Олександра Сачковського ціленапрвлено готував уже наступну зміну – весь сезон відігравши дітлахами 2015-2016-ми роками.

 

U-9 – Колишні чемпіони U-7 підтвердили свій статус і тут, «Мідас» Юрія Павельчука розвивається планомірно, а Арсен Матящук, мабуть встановив рекорд – 59 голів за сезон це вам не жарти!

 Богдан Ковбасюк та Надія Шпак постійно демонструють високі результати із своїми вихованцями – Микола Демчук плідно працює на чолі Маневчицької ДЮСШ.

Минулорічні дебютанти ДФЛВ Юрія Ремінського цього року вже в призах – Бронзові нагороди явно не максимум ФК «Сойного».

Олег Шахраюк, як символ ФК «Олики», громив вихованцями лідерів на груповому етапі, але друге коло провалив, ранній перехід на траву пішов у мінус команді.

ДФК «Штурм» не зміг дати бьій у Вишці, проте загартування на нові звершення Сачковський і Ко пройшли солідну.

Олександр Миронюк і FC «Respect» «стартували» натужно, але на фініші змагань пройшли без поразок.

Дівчата з ЖФК «Легіону» здивували результатами усіх, а Христина Шах показала хлопцям, як за сезон забити 53 голи.

Нарешті плідна праця Василя Літвіцько і, особливо, Сергія Гомона принесли довгоочікувані медалі для Гіркої Полонки.

«Лаккі Тім» тут зупинився за крок від медалей, а колись був лише постачальникм балів.

«Любарт Kids», ФК «Амазонка» та ДЮСШ №4 Рівне лише роблять свої перші кроки – прогрес не за горами.

 

U-11 – Надзвичайно цікава категорія все таки фінішувала прогнозовано, але кожна з команд однозначно зробила крок уперед. Вадим Басюк є прикладом для інших ДЮСШ – Рівне беззаперечний чемпіон.

Кадровий дефіцит «Мідаса» підвів на фінішній прямій, але за сезон, однозначно правцювали на відмінно.

Дебютант змагань ДФЛВ FC «Respect» одразу з медалями – стратегія Андрія Ткачука працює у повній мірі, підтримка талановитої молоді дасть свої плоди у майбутньому.

Колишній АСК «Забороль» чудово інтегрувався у ДЮСШ №4 Луцьк, робота Дмитра Трефіловського видна неозброєним оком, але на нагородження порібно приходити у будь-якому разі!

Харизма завжди позитивного Юрія Тріля, переноситься на майданчик його ж вихованцям з ДЮСШ Костопіль – команда феєрверк: обіграти лідера? запросто; поступитися аутсайдеру? будь-ласка! Букмекери в прострації!

«Любарт10» солідно додав цього року, але дисципліну Роману Кузьмичу треба підтягнути, як ігрову, так і особисту.

ФК «Олика» (читай Олег Шахраюк) молодці, виховання молоді на майбутнє це довгий процес – здоров’я та натхнення партнерам команди.

Повільний, але прогрес футзалістів з Колок та Млинова є; солідний дебют саме футзалу, а не боротьби на полі Прилісного та Карпилівки (обидвоє могли бути чемпіонами) здивував не одного; ну і боротьба до останнього «Легіонерів» Луцька та Рівного, діти однозначно додадуть настпуного сезону!

 

U-13 – «Хитрий» Олександр Лисенко підготував своїх вихованців саме на відповідальні матчі: у груповому етапі вичікував, на всеукраїнському все налаштовував, на фінальному не залишив супеникам ніяких шансів, як результат – Чемпіонство «Любарта».

Рівняни поступилися у сезоні лише раз, але за сезон однозначно респект Вадиму Басюку!

«Мідас» і тут з медалями, але бажаємо щоб команду не покидали хороші футзалісти, а продовжували свій розвиток до дорослої команди.

Колки – за крок від медалей, але у Сачковсього все під контролем.

Дебют двох ФК - «Сойне» та «Олики» можна вважати вдалим, молодь росте!

Приємні враження по розвитку молодих гравців та гравчинь залишили ДЮСШ №4 Луцьк та ЖФК «Легіон»; можуть ще краще грати «Любарт-2», ФК «Гірка Полонка» та «Мідас-2»; трішки розчарували і себе , і дітей функціонери «Ікви» з Млинова, а були за крок від золотих медалей.

 

U-15 – Всеукраїнський досвід виступів, загартування молоді серед дітей та дорослих і тут допомогли Олександру Лисенку з «Любартом» – заслужене Чемпіонство.

Робота Андрія Мозерова – це фанстастика: жодного сезону без медалей для вихованців з ДЮСШ №4 Рівне!

Дебютанти змагань у найстаршій віковій категорії залишили дуже приємні враження, побажаємо лишень не зупинятися «Power» Рожище, ДЮСШ Млинів, ФК «Атлетік» Цумань, ФК «Кристал» Одеса, ДФК «Штурм» Колки, ДЮСШ Рожище, АФК «Городище» Луцький район. Тренерам здоров’я та терпіння, а гравцям вдалого переходу із юнаків у дорослі змагання.

За підсумками важкого та довготривалого сезону АМФВ також відзначила індивідуальними призами та подарунками від партнерів наставників наших молодих футзалістів у номінації:

Кращий тренер ДФЛВ сезону 2020/2021:

Андрій Мозеров ДЮСШ №4 Рівне – Відданість справі

Андрій Смаль АФК Городище – Глядацькі симпатії

Вадим Басюк ДЮСШ №4 Рівне – Прогрес сезону

Василь Присяжнюк ДЮСШ Рожище – Стратег сезону

Володимир Фаста ФК Кристал Одеса – За героїзм

Дмитро Голосоков ЖФК Легіон – за відданість справі

Микола Варнавський Power Рожище – Кращий педагог сезону

 Олег Шахраюк ФК Олика – Гроза авторитетів

Олександр Гуменюк ФК Атлетік Цумань – Креатив сезону

Олександр Лисенко ФК Любарт – Кращий сить сезону

Олександр Сачковський ДФК Штурм Колки – Атлант сезону

Олександр Шинкарук ФК Спортінг Карпилівка – Сюрприз сезону

Петро Липецький Ураган Івано-Франківськ – Інтелект сезону

Тетяна Павлік ФК Амазонка – Кращий дебют сезону

Юрій Павельчук Мідас – Кращий тактик сезону

Юрій Ремінський ФК Сойне Прилісне – Турботливий (вусатий нянь сезону)

Юрій Тріль ДЮСШ Костопіль – За різносторонність сезону

 

Кращі арбітри сезону:

Силюк Григорій

Осипчук Владислав

Ярмольська Яна

Корпош Марія

 

Підсумки ДФЛВ сезону 2020/2021:

Перша ліга U-7 ДФЛВ сезону 2020/2021

4 місце – Лаккі Тім-2 (тренер Савчук Ярослав)

Бронзовий призер – ДФК Штурм Колки (Сачковський Олександр)

Віце-чемпіон – Лаккі Тім (Гаврилюк Олег)

Чемпіон – Мідас (Павельчук Юрій)

Кращі гравці сезону у командах:

Казаков Ілля – Лаккі Тім-2

Тимощук Артем – ДФК Штурм Колки

Міщук Данило – Лаккі Тім

Палюра Єва – Мідас

Кращі гравці ДФЛВ у лізі:

Кращий Бомбардир Першої ліги U-7  – Курганович Ілля (Лаккі Тім) 7 голів (22 вцілому)

Кращий Голкіпер Першої ліги U-7 – Крутилко Павло (Лаккі Тім)

Кращий Гравець Першої ліги U-7 – Голян Давид (Мідас)

Вища ліга U-7 ДФЛВ сезону 2020/2021

4 місце – Любарт Kids (тренер Янчук Андрій)

Бронзовий призер – FC Respect (Миронюк Олександр)

Віце-чемпіон – ФК Амазонка (Павлік Тетяна)

Чемпіон – Ураган Івано-Франківськ (Липецький Петро)

Кращі гравці сезону у командах:

Михайлюк Марк – Любарт Kids

Лойко Данило – FC Respect

Димарчук Анастасія – ФК Амазонка

Оперук Артем – Ураган Івано-Франківськ

Кращі гравці ДФЛВ у лізі:

Кращий Бомбардир Вищої ліги U-7  – Матвіїшин Артур (Ураган) 10 голів (43 вцілому)

Кращий Голкіпер Вищої ліги U-7 – Кусинська Дарина (ФК Амазонка)

Кращий Гравець Вищої ліги U-7 – Гуславська Каріна (ФК Амазонка)

Детальніше - U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років  2014-2015 р. н. і молодші 

 

Перша ліга U-9 ДФЛВ сезону 2020/2021

7 місце – ДЮСШ №4 Рівне (тренер Басюк Вадим)

6 місце – ФК Амазонка (Павлік Тетяна)

5 місце – Любарт Kids (Янчук Андрій)

4 місце – Лаккі Тім (Гаврилюк Олег)

Бронзовий призер – ФК Гірка Полонка (Літвіцький Василь)

Віце-чемпіон – ЖФК Легіон (Палаєвська Софія)

Чемпіон – FC Respect (Миронюк Олександр)

Кращі гравці сезону у командах:

Радовенчик Мілана – ДЮСШ №4 Рівне

Зварич Діана – ФК Амазонка

Приймачок Давид – Любарт Kids

Левценюк Лук’ян – Лаккі Тім

Щерба Владислав – ФК Гірка Полонка

Байкевич Аріна – ЖФК Легіон

Давидюк Богдан – FC Respect

Кращі гравці ДФЛВ у лізі:

Кращий Бомбардир Першої ліги U-9  – Шах Христина (ЖФК Легіон) 27 голів (53 вцілому)

Кращий Голкіпер Першої ліги U-9 – Клявзунік Віталій (ФК Гірка Полонка)

Кращий Гравець Першої ліги U-9 – Кошатюк Даніїл (FC Respect)

Вища ліга U-9 ДФЛВ сезону 2020/2021

7 місце – ДФК Штурм Колки (тренер Сачковський Олександр)

6 місце – ФК Олика (Шахраюк Олег)

5 місце – Маневичанка (Шпак Надія)

4 місце – ФК Спортінг Карпилівка (Шинкарук Олександр)

Бронзовий призер – ФК Сойне Прилісне (Ремінський Юрій)

Віце-чемпіон – ДЮСШ Маневичі (Ковбасюк Богдан)

Чемпіон – Мідас (Павельчук Юрій)

Кращі гравці сезону у командах:

Метешко Даниіл – ДФК Штурм 

Бубало Володимир – ФК Олика

Шуляковська Олександра – Маневичанка

Папежук Максим – ФК Спортінг Карпилівка

Музичук Олександр – ФК Сойне Прилісне

Ващишин Денис – ДЮСШ Маневичі

Довгорук Станіслав – Мідас

Кращі гравці ДФЛВ у лізі:

Кращий Бомбардир Вищої ліги U-9  – Матящук Арсен (Мідас) 17 голів (59 вцілому)

Кращий Голкіпер Вищої ліги U-9 – Кальков Станіслав (ДЮСШ Маневичі)

Кращий Гравець Вищої ліги U-9 – Шинкарук Киріл (ФК Спортінг)

Детальніше - U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років 2012-2013 р. н. і молодші

 

Перша ліга U-11 ДФЛВ сезону 2020/2021

7 місце – ЖФК Легіон (тренер Джафарова Олександра)

6 місце – ДАФ Легіон Рівне (Радовенчик Віктор)

5 місце – ФК Олика-2 (Шахраюк Олег)

4 місце – ФК Спортінг Крпилівка (Шинкарук Олександр)

Бронзовий призер – ФК Сойне Прилісне (Ремінський Юрій)

Віце-чемпіон – Іква Млинів (Вишневський Сергій)

Чемпіон – ДФК Штурм Колки (Сачковський Олександр)

Кращі гравці сезону у командах:

Іщук Яна – ЖФК Легіон Луцьк

Мальчевський Кирило – ДАФ Легіон Рівне

Панасюк Роман – ФК Олика-2

Тарасюк Ілля – ФК Спортінг Карлилівка

Чайка Олександр – ФК Сойне Прилісне

Логвинюк Артем – Іква Млинів

Сачковський Назар – ДФК Штурм Колки

Кращі гравці ДФЛВ у лізі:

Кращий Бомбардир Першої ліги U-11  – Гущик Матвій (ДФК Штурм) 12 голів (30 вцілому)

Кращий Голкіпер Першої ліги U-11 – Тарасюк Дем’ян (ФК Спортінг)

Кращий Гравець Першої ліги U-11 – Козловський Владислав (ФК Сойне)

Вища ліга U-11 ДФЛВ сезону 2020/2021

7 місце – ФК Олика (тренер Шахраюк Олег)

6 місце – Любарт10 (Кузьміч Роман)

5 місце – ДЮСШ Костопіль (Тріль Юрій)

4 місце – ДЮСШ №4 Луцьк (Трефіловський Дмитро)

Бронзовий призер – FC Respect (Миронюк Олександр)

Віце-чемпіон – Мідас (Павельчук Юрій)

Чемпіон – ДЮСШ №4 Рівне(Басюк Вадим)

Кращі гравці сезону у командах:

Лінник Назар – ФК Олика

Юхимчук Ілля – Любарт10

Полюхович Станіслав – ДЮСШ Костопіль

Чорний Роман – ДЮСШ №4 Луцьк

Мазур Дмитро – FC Respect

Лисюк Юрій – Мідас

Одеров Владислав – ДЮСШ №4 Рівне

Кращі гравці ДФЛВ у лізі:

Кращий Бомбардир Вищої ліги U-11  – Кіселик Максим (ДЮСШ №4 Рівне) 10 голів (33 вцілому)

Кращий Голкіпер Вищої ліги U-11 – Калюх Максим (ДЮСШ №4 Луцьк)

Кращий Гравець Вищої ліги U-11 – Дубенський Олександр (FC Respect)

Детальніше - U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років 2010-2011 р. н. і молодші

 

Перша ліга U-13 ДФЛВ сезону 2020/2021

6 місце – Іква Минів (тренер Вишневський Сергій)

5 місце – Мідас-2 (Павельчук Юрій)

4 місце – ФК Гірка Полонка (Літвіцький Василь)

Бронзовий призер – Любарт-2 (Лисенко Олександр)

Віце-чемпіон – ЖФК Легіон (Анастасія Грицак)

Чемпіон – ДЮСШ №4 Луцьк (Петров Петро)

Кращі гравці сезону у командах:

Чикіль Павло – Іква Млинів

Климчук Юрій – Мідас-2

Оксенчук Назар – ФК Гірка Полонка

Хомік Артем – Любарт-2

Ярмольська Яна – ЖФК Легіон

Денісов Владислав – ДЮСШ №4 Луцьк

Кращі гравці ДФЛВ у лізі:

Кращий Бомбардир Першої ліги U-13  – Чернюк Анастасія (ЖФК Легіон) 9 голів (26 вцілому)

Кращий Голкіпер Першої ліги U-13 – Чорний Роман (ДЮСШ №4 Луцьк)

Кращий Гравець Першої ліги U-13 – Чорний Ілля (ДЮСШ №4 Луцьк)

Вища ліга U-13 ДФЛВ сезону 2020/2021

6 місце – ФК Олика (тренер Шахраюк Олег)

5 місце – ФК Сойне Прилісне (Ремінський Юрій)

4 місце – ДФК Штурм Колки (Сачковський Олександр)

Бронзовий призер – Мідас (Павельчук Юрій)

Віце-чемпіон – ДЮСШ №4 Рівне (Басюк Вадим)

Чемпіон – Любарт (Лисенко Олександр)

Кращі гравці сезону у командах:

Бондарчук Матвій – ФК Олика

Матвійчук Богдан – ФК Сойне Прилісне

Калуш Арсен – ДФК Штурм Колки

Маковецький Ілля – Мідас

Галюк Денис – ДЮСШ №4 Рівне

Гайдучик Максим - Любарт

Кращі гравці ДФЛВ у лізі:

Кращий Бомбардир Вищої ліги U-13  – Шклярук Станіслав (Мідас) 10 голів (38 вцілому)

Кращий Голкіпер Вищої ліги U-13 – Мирончук Максим (Любарт)

Кращий Гравець Вищої ліги U-13 – Малиновський Артем (ДЮСШ №4 Рівне)

Детальніше - U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років 2008-2009 р. н. і молодші

 

Перша ліга U-15 ДФЛВ сезону 2020/2021

6 місце – Любарт05 (тренер Лисенко Олександр)

5 місце – Форвард (Обозовський Валентин)

4 місце – ФФК Городище (Смаль Андрій)

Бронзовий призер – Любарт-2 (Лисенко Олександр)

Віце-чемпіон – ДЮСШ Рожище (Присяжнюк Василь)

Чемпіон – ДФК Штурм Колки (Сачковський Олександр)

Кращі гравці сезону у командах:

Цап Назар – Любарт05

Ляшук Назар – Форвард

Матвійчук Надія – АФК Городище

Приймачок Андрій – Любарт-2

Присяжнюк Артем – ДЮСШ Рожище

Каразія Дмитро – ДФК Штурм Колки

Кращі гравці ДФЛВ у лізі:

Кращий Бомбардир Першої ліги U-15  – Відрінський Анатолій (ДЮСШ Рожище) 12 голів (21 вцілому)

Кращий Голкіпер Першої ліги U-15 – Аршулік Роман (ДФК Штурм)

Кращий Гравець Першої ліги U-15 – Календа Дмитро (ДФК Штурм)

Вища ліга U-15 ДФЛВ сезону 2020/2021

6 місце – ФК Кристал Одеса (тренер Володимир Фаста)

5 місце – ФК Атлетік Цумань (Гуменюк Олександр)

4 місце – ДЮСШ Млинів (Шух Леонід)

Бронзовий призер – Power (Варнавський Микола)

Віце-чемпіон – ДЮСШ №4 Рівне (Мозеров Андрій)

Чемпіон – Любарт (Лисенко Олександр)

Кращі гравці сезону у командах:

Фаста Костянтин – Кристал Одеса

Гуменюк Максим – ФК Атлетік Цумань

Христюк Назар – ДЮСШ Млинів

Федорук Владислав – Power Рожище

Мельничук Іван – ДЮСШ №4 Рівне

Камець Владислав - Любарт

Кращі гравці ДФЛВ у лізі:

Кращий Бомбардир Вищої ліги U-15  – Піддубний Роман (ДЮСШ №4 Рівне) 5 голів (10 вцілому)

Кращий Голкіпер Вищої ліги U-15 – Гуцол Євген (Кристал)

Кращий Гравець Вищої ліги U-15 – Федорук Валентин (Любарт)

Детальніше - U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років 2006-2007 р. н. і молодші