Перші герої серед наймолодших

Суботній день минулого вік-енду завершився на більш ніж позитивній ноті. І все завдяки самим юним учасникам Дитячої футзальної ліги Волині, котрі вже завершили сезон 2021/2022. Всі сім команд категорії U-7, які стартували ще восени минулого року дісталися фінішу, аби за підсумками змагань отримати призи та подарунки від АМФВ.

Медалі за участь, солодощі, командні м’ячі отримали всі без виключення учасники футзального марафону. Не залишилися без нагород і номінанти в індивідуальних категоріях. Кращим бомбардиром за підсумками змагань став представник клубу «Любарт Кідс» Артем Бардоса. Його одноклубник Артем Титус був визнаний кращим голкіпером. Найкориснішим на майданчику протягом сезону, або як модно зараз називати, MVP турніру обрався лучанин Роман Сірик з «Олімпії». В номінації «Кращий гравець» перемогла чарівна Вікторія Колбасюк  з приїжджої команди «Маневичі Вумен».

Приємно відзначити, що в сімці U-7, даруйте за тавтологію, в футзальних перегонах взяли участь відразу дві дівочі команди – «Амазонка», яка в підсумку фінішувала четвертою, та бронзовий призер першості «Маневичі Вумен».

В боротьбі за медалі найвищого ґатунку підопічні Тараса Бондарчука з клубу «Олімпія» зуміли обіграти 1:0 недосяжного лідера Дитячої футзальної ліги команду «Любарт Кідс». Проте очковий гандикап дозволив оформити чемпіонство наймолодшому резерву чемпіонів Першої ліги України ФК «Любарт». Разом із дітлахами золоту нагороду отримав і наставник переможців Андрій Янчук, котрий додав до власної призової скарбнички перемогу в номінації «Кращий тренер».

Загалом на вихідних в СК «Арена Спорт» було людяно, адже свої турнірні «розборки» відбувалися в усіх без виключення вікових категоріях. Традиційно все було емоційно, драматично, але за великим рахунком позитивно. Адже, всіх нас об’єднує його величність футзал.