Гра


7: 4

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./




Про гру:

Другою грою в цьому турі «регулярки» була зустріч між ФК «Респект-2» та млинівським «Стиром». Зустріч розпочалась дуже обережно. Суперники поставили на «захист», намагаючись підловити опонента у швидких контратаках. Вдалось це суперникам через п’ять хвилин після початку гри. Протягом однієї хвилини «респектівець» Сергій Воєвода, та «стирівець» Вадим Сімухов зуміли «розпечатати» ворота кожної з команд.

Надалі з плином ігрового часу почала даватись взнаки перевага хлопців з берегів Стира, і все той же Вадим Сімухов та Василь Пастух зуміли вивести синьо-чорних вперед, та зробити комфортну перевагу для своєї команди у два м’ячі. Здавалось, що команда зможе ще більше розвинути свою перевагу, та м’яч гравця «Респекта-2» Геннадія Боровця дещо охолодив запал футзалістів з Рівненщини, та змусив команди піти на перерву  з мінімальною перевагою номінальних гостей. Так що друга половина очікувалась цікавою та інтригуючою. Скажу наперед, що такою вона і виявилась.

Початок тайму був абсолютно не подібний на першу. З перших секунд суперники почали швидко обмінюватись контратаками, в яких більше змогли «вижати» біло-сині, та Андрій Ковальчук, який влучним ударом зумів зрівняти рахунок.

Такий розвиток подій, з великою кількістю «бігової роботи» був на руку «поважним», так як на лаві у «Стира» було всього дві заміни, і гравці у синій формі почали втомлюватись. Цим прагнули скористатись їх опоненти, та будь-що забити м’яч, та вирвати таку важливу перемогу. І вони таки зуміли «додушити» рівненських футзалістів. Протягом двох хвилин дублі Олега Потрапелюка та Геннадія Боровського зуміли таки довести перевагу своєї команди до впевненої перемоги. Слабкою втіхою для «Стира» став м’яч Сергія Цимбалюка, який тільки зумів скоротити рахунок у зустрічі.

Отже перша перемога в «регулярці» у «Респекта» та три залікові бали у скарбничку команди.

Кращі гравці:  Геннадій Боровський - Василь Сімухов