Гра


7: 2

Хронометрист / Делегат:

Шереметьєва М./Кунаков О.




Про гру:

 У зухвалих дебютантів з Нововолинська була чудова нагода заскочити на третю сходинку турнірної таблиці. Треба було лише обіграти луцький «ЛСТМ», який до цієї зустрічі мав «0» у стовпчику набраних очок. Можливо саме недооцінка суперника і зіграла з гостями злий жарт, адже «ТТІ», за виключенням Максима Обертаса, не виглядав командою, яка будь що хоче перемогти. На відміну від їх суперника. «ЛСТМ» вийшов на майданчик налаштований взяти нарешті 3 очки, а майстерності в цих хлопців більш, ніж достатньо. Нововолинці ніби й мали певну перевагу у контролі м’яча, проте контратаки господарів були набагато небезпечнішими. Тому недивно, що саме лучани й відкрили рахунок – досвідчений Ігор Махнюк вискочив віч на віч з Германом Улянюком і без проблем переграв його. Щоправда, невгамовний Максим Обертас швиденько відновив рівновагу, але ще до перерви «ЛСТМ» знову був попереду – точний постріл у ближню 9-ку від Олександра Неделюка змусив капітулювати голкіпера гостей вдруге.

По перерві гра дещо пожвавішала і стала більш емоційною. На точний постріл Івана Жуковського з 6-метрової позначки господарі миттєво відповіли влучним ударом зі штрафного у виконанні Олександра Неделюка. «ТТІ» намагався відігратися, але діяв якось несміливо і одноманітно. Цього було явно недостатньо для того, щоб прорвати злагоджений захист лучан, а час невпинно спливав. За 5 хвилин до завершення зустрічі гості вирішили ризикнути і випустили п’ятого польового гравця. Краще б вони цього не робили. Незлагодженість дій і неточні передачі раз по раз обертались втратами м’яча і до фінального свистка гравці «ЛСТМ» встигли 4 рази покарати їх за ці помилки, довівши рахунок до розгромних 7:2.

Отож, нововолинці опускаються у турнірній таблиці з 4-го місця на 5-те, а «ЛСТМ» завдяки цій перемозі піднімається на 8-му сходинку і опиняється у зоні плей-офф.

Кращі гравці: Олександр Неделюк – Максим Обертас