Гра


8: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Кузнєцов Д.




Про гру:

Попередній рік обидві команди завершили гольовими нічиїми, а у таблиці мали ідентичні показники у 8 набраних очок та претензії на боротьбу за медалі. Звітний матч також почався у рівній боротьбі, а мовчанку команд першими вдалося перервати «олімпійцям»: Павло Панченко майстерно реалізував дуель з голкіпером – 1:0. «Чорно-білі» одразу ж втратили декілька нагод, аби відігратися. Утім, більш вдало з реалізацією все було якраз у номінальних господарів – а Павло Панченко знову знайшов свій момент біля воріт опонентів та з вигідної позиції точно розстріляв рамку, подвоївши рахунок. Гравці «Духча» знову могли розраховувати на успіх, однак Василь Поліщук, Євген Поліщук та Назар Лич не реалізували чимало можливостей, тож до перерви рахунок так і не змінився.

У другому таймі градус напруги на майданчику зростав, тож новорічна «веселуха» була неминучою. Ще один момент для гола не реалізував Назар Лич, а йому тією ж «люб’язністю» відповів Олександр Маслічук з «Олімпії». А далі відбулися фантастичні за ефективністю та емоційністю три хвилини від гравців «Духча». Спочатку після швидкого розіграшу аута точно в дальній кут з середньої дистанції відзначився Антон Чайка, який зумів «розпечатати» ворота суперників, а потім у схожих ситуаціях після точних прострільних передач туди влітали ще два м’ячі від Андрія Брися та Максима Гонікмана – 2:3! Валерій Дудар міг ще збільшити перевагу волинських «б’янко-нері», однак влучив у бокову стійку. Утім, емоційний підйом призвів ще й до того, що номінальні гості дещо перегоріли – Максим Гонікман отримав другу жовту картку від арбітрів, а автогол гравців «Духча» досить швидко дозволив «Олімпії» реалізувати чисельну більшість – 3:3.

Такий поворот додав упевненості тепер вже номінальній команді-господарю, а Олександр Маслічук, отримавши розрізний пас від партнера по команді, майстерно обіграв голкіпера Радислав Алексюка та закотив м’яча у порожні ворота, а ще за хвилину «хет-триком» відзначився Павло Панченко – 5:3. Гравці «Духча» пішли на відчайдушний штурм п’ятьма польовими, однак спочатку їх помилка призвела до ще одного голу Олександра Маслічука, а потім ще дві контратаки «Олімпії» реалізував досвідчений Олександр Кушнірчук, який підсумував дуже вдалу кінцівку матчу для своєї команди. 8:3 – «Олімпія» виривається на третю сходинку Першої ліги!

Найкращі у матчі: Павло Панченко – Андрій Брись.