Гра


0: 3

Хронометрист / Делегат:

Шульгач




Про гру:

 

У суботніх матчах Суперліги «Ладомир» вже встигли одержати перемогу над «ДЮСШ2», показавши нам сильну гру, свідченням чого, є нуль в команди суперників. Чи вдасться дівчатам перемогти й «Любарт» враховуючи те, що ті ще «свіженькі», а вони вже трохи втомлені після попередньої гри? Це й перевіримо.

На п’ятій хвилині тайму бачимо як вихованки «Ладомира» нервують через перевагу «любартівців» у рості, адже ті проворно забирають у них м’ячі, швидко рухаючись мало не «під ногами» суперниць.

Хитра тактика й швидкі рухи допомогли дівчатам виманити голкіпера від його місця, й скориставшись цим Дарина Логунова, з доволі великої дистанції, пробила м’яч у ворота суперника. Думаю воротар встиг би добігти й захистити ворота, та він не надто намагався.

 Показником хорошого голу, однозначно, є оплески обох арбітрів й тренера. Саме це сталося на шістнадцятій та вісімнадцятій хвилинах матчу. Ельвіра Зінько та Зоряна Гладун справді заслуговують на той свист і оплески, які лунали звідусіль.

Протягом матчу дивувало й те, які ж вихованки «Ладомира» самостійні й підготовані. На пам’яті автора статті, тренер цих дівчат перший хто майже не давав підказок й не підвищував голосу, адже, просто напросто, був задоволений діями підопічних.

Фінальна сирена «кричить» про перемогу «Ладомира», а переможені й розбиті «любартівці» покидають поле з нулем.